Μαρτυρας του Αυναν
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Αυγ 2014
- Like
- 294
- Πόντοι
- 36
πιστευω με μητρογκολ και ντιοπ καπως μπαλωνει τις μαλακιες του...
ειμαστε και παραειμαστε...εχουμε εμμονη με τα σουφρετα σαςΚοκκαλης και 7 δεν ειναι ψυχωτικοι ....
Και όταν βγαινω και γραφω ότι ειδικα οι παλιοι ολυμπιακοι εχουν ξενερωσει απίστευτα, γιατι διαφωνείτε μαζι μου?Δεν είσαι μόνο εσυ..
Έτσι, αυτά που έλεγα για τις πωλήσεις. ;)πιστευω με μητρογκολ και ντιοπ καπως μπαλωνει τις μαλακιες του...
αλλα επισης πιστευω να καταλαβει οτι ενταξει το παραγαμησε το θεμα με τις πωλησεις...
ακομα και εγω θεωρω οτι φετος εκανε λαθη...πουλησε πολλους και σε σημαντικες θεσεις...
λαθος μεγιστο...αυτος εχει το μαχαιρι αυτος και το καρπουζι...πιστευω να το αντιληφθηκε...
τουλαχιστον μπαλωνουμε επιθεση και χαφ...να δουμε στην αμυνα χωρις κωσταρα τι γινεται...
αντι ανεξαρτητα δεν παιξαμε καλα η οχι...το ξυλο δεν με νοιαζει,ετσι γουσταρω να μας παιζουν και μπραβο στο αγρινιο....αλλα ρε φιλε αυτο το κεφαλοκλειδωμα δεν υπαρχει...δεν εχι ξαναγινει ρε συ...δεν γινεται να μην το ειδε...ειναι λαβη απο τζουντο....οσα χρονια βλεπω μπαλλα τετοια λαβη με προθεση δεν εχω ξαναδει...ελεος...πρεπει αυριο να του παρουν σφυριχτρα...δεν υπαρχει αυτο...δεν γινεται πιο καθαρη φαση...και την περασμενη κυριακη μς πνιξανε δυο αλλα αυτο παραητανε...δεν γινεται να μην το δει ενας διαιτητης και ενας εποπτης...
ΤΟ ΤΕΡΜΑΤΙΣΕΣ ΑΡΧΗΓΕ.......Παιζεις μονος σου για να βγεις πρωτος,εχεις παντα 13 στο γηπεδο και καμια φορα 14,τα ματς ληγουν μετα το 98',τα ποδια βαφτιζονται χερια αν ειναι αντιπαλων και τα χερια ποδια αν ειναι δικων σου παικτων,ενω το στοιχημα ειναι αν μεχρι τον γεναρη θα εχεις διψηφια διαφορα ασφαλειας απο τον δευτερο για να μπορει ο προεδρας να κανει τα κουμαντα του με ασφαλεια....ΚΑΙ ΣΥ ΡΕ ΓΑΤΑΚΙ ΚΛΑΙΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΔΙΚΑΙΟ Χηναρι.... και θες και σφυριχτρες......γιατι?δεν εχει φουρνο ο μπαγλαμας?πιστευω με μητρογκολ και ντιοπ καπως μπαλωνει τις μαλακιες του...
αλλα επισης πιστευω να καταλαβει οτι ενταξει το παραγαμησε το θεμα με τις πωλησεις...
ακομα και εγω θεωρω οτι φετος εκανε λαθη...πουλησε πολλους και σε σημαντικες θεσεις...
λαθος μεγιστο...αυτος εχει το μαχαιρι αυτος και το καρπουζι...πιστευω να το αντιληφθηκε...
τουλαχιστον μπαλωνουμε επιθεση και χαφ...να δουμε στην αμυνα χωρις κωσταρα τι γινεται...
αντι ανεξαρτητα δεν παιξαμε καλα η οχι...το ξυλο δεν με νοιαζει,ετσι γουσταρω να μας παιζουν και μπραβο στο αγρινιο....αλλα ρε φιλε αυτο το κεφαλοκλειδωμα δεν υπαρχει...δεν εχι ξαναγινει ρε συ...δεν γινεται να μην το ειδε...ειναι λαβη απο τζουντο....οσα χρονια βλεπω μπαλλα τετοια λαβη με προθεση δεν εχω ξαναδει...ελεος...πρεπει αυριο να του παρουν σφυριχτρα...δεν υπαρχει αυτο...δεν γινεται πιο καθαρη φαση...και την περασμενη κυριακη μς πνιξανε δυο αλλα αυτο παραητανε...δεν γινεται να μην το δει ενας διαιτητης και ενας εποπτης...
Άσε τώρα ρε συ alex τα ενδοοικογενειακά μας και ασχολήσου με την ομαδίτσα σου. Κι εγώ ξέρω παλιούς Ολυμπιακούς που είναι τόσο πωρωμένοι και δίπλα στην ομάδα όσο ποτέ. Άσε λέμε, θα τη βρούμε την άκρη εμείς και γκρίνιες κλπ. πάντα υπάρχουν σε μια οικογένεια. Μην τα επικαλείται αυτά όμως ένας εχθρός του Ολυμπιακού, δεν κάνει. ;)Και όταν βγαινω και γραφω ότι ειδικα οι παλιοι ολυμπιακοι εχουν ξενερωσει απίστευτα, γιατι διαφωνείτε μαζι μου?
για Ελέ και ίσως και Γεωργάτο αλλα με επιφύλαξη δεν το θυμάμαι καλακαι οι ανατολακης-μαυρογενιδης δεν την πηδουσαν αυτή;
για Ελέ και ίσως και Γεωργάτο αλλα με επιφύλαξη δεν το θυμάμαι καλα
Tώρα τι σημασία έχουν ολα αυτά; Eγω θυμάμαι πάντως οτι η ιστορία είχε αρχίσει με το Τζιοβάνι.
α γι αυτο μαλωνανε με Καρεμπε; Τον ζηλευε ο Ζιο επειδη γαμουσε τη Σκλεναρικοβα κι αυτος βολευοταν με τη Χρυσα;Tώρα τι σημασία έχουν ολα αυτά; Eγω θυμάμαι πάντως οτι η ιστορία είχε αρχίσει με το Τζιοβάνι.
Δηλαδη ενας συριζαιος ας πουμε, κακως ασχολειται με τα εσωτερικα της ΝΔ.Άσε τώρα ρε συ alex τα ενδοοικογενειακά μας και ασχολήσου με την ομαδίτσα σου. Κι εγώ ξέρω παλιούς Ολυμπιακούς που είναι τόσο πωρωμένοι και δίπλα στην ομάδα όσο ποτέ. Άσε λέμε, θα τη βρούμε την άκρη εμείς και γκρίνιες κλπ. πάντα υπάρχουν σε μια οικογένεια. Μην τα επικαλείται αυτά όμως ένας εχθρός του Ολυμπιακού, δεν κάνει. ;)
Δηλαδη ενας συριζαιος ας πουμε, κακως ασχολειται με τα εσωτερικα της ΝΔ.
Δεν είναι ετσι όμως, γιατι τα εσωτερικα της ΝΔ αφορουν τους παντες, αφου κυβερνα.
Ετσι και τα εσωτερικα του ολυμπιακου με ενδιαφερουν, γιατι με εκπροσωπεί στην Ευρωπη.
Πώς σου φαινεται η σκεψη αυτή?
Δεν πηρα ρε γαμωτο. Τοτε ημουν καλο παιδι ακομη.Καλά πόσοι την πήραν αυτοί; Σε λίγο θα ακουστει οτι την πήρε κι ο άλεξ
Έτσι, αυτά που έλεγα για τις πωλήσεις. ;)
Ναι το πέναλτι ήταν σκάνδαλο λέμε. Ο πρόεδρος του σιχαμένου πράσινου σωματείου αν δεν τους έδιναν τέτοιο πράμα, για ένα μήνα συνεντεύξεις τύπου και έκτακτα δελτία στον κωλο-σκάι θα έκανε. Τελικά πες πες κάτι έχει καταφέρει το σίχαμα. Σαν χεσμένοι μας παίζουνε οι διαιτητές...
Έτσι, αυτά που έλεγα για τις πωλήσεις. ;)
Ναι το πέναλτι ήταν σκάνδαλο λέμε. Ο πρόεδρος του σιχαμένου πράσινου σωματείου αν δεν τους έδιναν τέτοιο πράμα, για ένα μήνα συνεντεύξεις τύπου και έκτακτα δελτία στον κωλο-σκάι θα έκανε. Τελικά πες πες κάτι έχει καταφέρει το σίχαμα. Σαν χεσμένοι μας παίζουνε οι διαιτητές...
Δηλαδη ενας συριζαιος ας πουμε, κακως ασχολειται με τα εσωτερικα της ΝΔ.
Δεν είναι ετσι όμως, γιατι τα εσωτερικα της ΝΔ αφορουν τους παντες, αφου κυβερνα.
Ετσι και τα εσωτερικα του ολυμπιακου με ενδιαφερουν, γιατι με εκπροσωπεί στην Ευρωπη.
Πώς σου φαινεται η σκεψη αυτή?
Ένα ψιλομπάζο και μισό ήταν ούτως ή άλλως.Καλά πόσοι την πήραν αυτοί; Σε λίγο θα ακουστει οτι την πήρε κι ο άλεξ
Δηλαδη?Απαράδεκτη
Δηλαδη?