LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.278
- Πόντοι
- 8.645
Τύπε ακόμα ποτάκι πίνεις...?
Ακόμα στο πρώτο είναι το πίνει σιγά σιγά
Τύπε ακόμα ποτάκι πίνεις...?
Ρε τύπε εσύ στην Γ Εθνικη με πόσους ξενους επαιζες;Αφου εσας σας ικανοποιει να εχετε 20 παικτες μαυρους, αλγερινους, κοσοβαρους, ισπανους, γαλλους, που δεν ηξεραν καν πριν δυο χρονια πώς γραφεται το "Ολυμπιακος Πειραιως", μπραβο.
Εγω οσους παλιότερους ολυμπιακους ξερω, είναι αηδιασμένοι.
Συγγενικο μου προσωπο, το πηραν τηλεφωνο για ανανεωση της καρτας μελους.
Τους απαντησε "όταν ξαναγινετε ολυμπιακος πειραιως, το βλέπουμε. Τωρα ειστε Ολυμπιακος Λάγκος".
Εμενα παντως με ευχαριστησε ιδιαιτερα ότι η ΑΕΚ με τη Ρομα ειχε περισσοτερα εισιτηρια από οσα ολοκληρη η αγωνιστικη της Λιγκας. Θα μου πεις "τι χαιρεσαι ρε κακομοιρη". Ε πώς. Δειχνει ότι τουλάχιστον υπαρχει κατι που γεννιεται.Δεν λένε καθολου
Ντακολ και Μπρεζεβιτς νομιζω. Μου διαφευγει καποιος?Ρε τύπε εσύ στην Γ Εθνικη με πόσους ξενους επαιζες;
Οταν θα ξαναφας τις 5αρες του χρονου παλι 5 χιλιαρικα θα πηγαινετεΕμενα παντως με ευχαριστησε ιδιαιτερα ότι η ΑΕΚ με τη Ρομα ειχε περισσοτερα εισιτηρια από οσα ολοκληρη η αγωνιστικη της Λιγκας. Θα μου πεις "τι χαιρεσαι ρε κακομοιρη". Ε πώς. Δειχνει ότι τουλάχιστον υπαρχει κατι που γεννιεται.
Το σιγουρεψαμε ότι ανεβαίνουμε φετος δηλαδή? Εχεις δει τι ομαδες εχει η φουτμπολ Λιγκ?Οταν θα ξαναφας τις 5αρες του χρονου παλι 5 χιλιαρικα θα πηγαινετε
Ντακολ και Μπρεζεβιτς νομιζω. Μου διαφευγει καποιος?
Το σιγουρεψαμε ότι ανεβαίνουμε φετος δηλαδή? Εχεις δει τι ομαδες εχει η φουτμπολ Λιγκ?
Ναι γιατι υπαρχει περιορισμος,φετος ποσοι;Ντακολ και Μπρεζεβιτς νομιζω. Μου διαφευγει καποιος?
Με λίγους - ενώ είχε τη δυνατότητα να πάρει πολλούς, προτίμησε Έλληνες γιατί ενδιαφέρονται για τα ιδεώδη του αθλητισμού κλπ. Κι ο Πούστης το ίδιο.Ρε τύπε εσύ στην Γ Εθνικη με πόσους ξενους επαιζες;
πρεπει να επαιζε στα τσικο μας αυτος ο ΡαμαΟ ποποβιτς και ο ραμα (μαλλον Αλβανος θαναι αυτος)
Ρε συ δεν εχω καταλαβει. Ο Ολυμπιακος Βολου τι ακριβως ζορι τραβαγε?Η λάρισα είναι η μία που θα ανέβει
Εμενα παντως με ευχαριστησε ιδιαιτερα ότι η ΑΕΚ με τη Ρομα ειχε περισσοτερα εισιτηρια από οσα ολοκληρη η αγωνιστικη της Λιγκας. Θα μου πεις "τι χαιρεσαι ρε κακομοιρη". Ε πώς. Δειχνει ότι τουλάχιστον υπαρχει κατι που γεννιεται.
Ο Ραμα παντως επαιζε σαν Ελληνας στην ΑΕΚ.πρεπει να επαιζε στα τσικο μας αυτος ο Ραμα
Τοσα χρονια οι ευρωπεοι μας ειχαν πρηξει οτι στην εθνικη ομαδα ειχαν τους πιο πολλους παικτες,τα τελευταια χρονια που τους εχουμε εμεις δεν ακουω τιποταΜε λίγους - ενώ είχε τη δυνατότητα να πάρει πολλούς, προτίμησε Έλληνες γιατί ενδιαφέρονται για τα ιδεώδη του αθλητισμού κλπ. Κι ο Πούστης το ίδιο.
2 Ομάδες θα ανέβουν,μη το ξεχνάςΡε συ δεν εχω καταλαβει. Ο Ολυμπιακος Βολου τι ακριβως ζορι τραβαγε?
Ρε συ δεν εχω καταλαβει. Ο Ολυμπιακος Βολου τι ακριβως ζορι τραβαγε?
Το "ποτέ" είναι μεγαλη συζητηση. Και να σου πω κατι? Ειμαι μιας ηλικιας, που εζησα πολύ καλα τα πετρινα χρονια του ολυμπιακου, 1987-1996.20 χρονια εχεις να παρεις κουπα και μαλλον δεν θα ξαναδεις ποτε...... λογικο ειναι να αντλεις ευχαριστηση απο κατι τετοια περιστατικα
αλεξ...ξαναλεω ,ες μαλακιες και εισαι πορωμενος...Βλεπω η ολυμπιακιτιδα δεν εξαιρει και την διοικηση!!!