alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.277
- Πόντοι
- 8.006
Ο Σαμαρης δεν γινοταν να μεινει.Στα παπάρια μας ο Χολέμπας. Ας έμενε Μανωλάς-Σάμαρης και στα παπάρια μας. Όχι ότι δεν είναι καλός παίχτης, αλλά στα μισά παιχνίδια τη ζοχάδα του περιέφερε στο γήπεδο.
Βαρύ διάστρεμμα ο Μανιάτης - τραυματισμός και για Ντιγκά. Εμένα κι αυτό εντελώς ασόβαρο μου φαίνεται. Το πρώτο κάπως σκληρό παιχνίδι παίζεις και δυό σου παίχτες φεύγουν με φορείο. Μπάλα πας να παίξεις όχι μπαλέτο. Άμυνα δεν πολυβλέπω, επίθεση δεν πολυβλέπω, για χαφ ψάχνουμε.. χαρά στην αισιοδοξία σου ρε Χρηστίδη και μακάρι να βγεις αληθινός δεν το συζητάμε.
Ο υπεροχος λαος του Ολυμπιακου δεν μπορουσε να αντεξει την προσβολή, να βγαινει φωτογραφιες με τον Τζαβελα και τον Κατσουρανη στη Μυκονο.
Κατι φιλοι μου ολυμπιακοι, την ιδια μερα μου ελεγαν ότι θελουν να φυγει ο Σαμαρης.
Και όταν τους ειπα ψυχωτικούς με κοιτουσαν με απορια, όπως κάθε ψυχωτικος που δεν μπορει να συνειδητοποιησει ότι είναι. Με κοιτουσαν με ένα βλεμμα σαν να λεγανε "μα τι είναι αυτά που λες? Προσεβαλε τον Ολυμπιακο, τι είναι πιο ιεροσυλο από αυτό??"