Και τη νικη του Παναθηναικο επι της Γιουβεντους η της Μπαρτσελονα την ειχαν δει τοσοι και παραπανω. Για να γινει μια ομαδα απο μικρη και ανυπαρκτη ποδοσφαιρικα σε επιπεδο συλλογων χωρα γνωστη πρεπει να περασουν χρονια η και δεκαετιες. Τεσπα εσεις τωρα γιατι τσιτωνετε? Δεν ειπε κανεις οτι δεν ειστε καλη ομαδα η δεν εχετε τα τελευταια χρονια καποιες επιτυχιες. Οτι ο Παναθηναικος ειναι γνωστοτερη ομαδα ειπα. Τι να κανω εξωτερικο ζω, αυτο βλεπω. Αν εβλεπα το αναποδο θα το λεγα, τι θα γινοταν, σαμπως θα μου κοβοταν ο μισθος. Αυτο που βλεπω αυτο λεω, δεν εχω κανει και κανα γκαλοπ αλλα σε οποιαδηποτε κουβεντα, με ατομα οποιασδηποτε χωρας ,βλεπω οτι τον Παναθηναικο γνωριζουν περισσοτερο. Και μαλιστα πολυ περισσοτερο . Μου κανει και μενα εντυπωση , θα νομιζα οτι τον Ολυμπιακο αλλα ηξεραν περισσοτερο ηδη , αλλα γενικα ειναι πιο αγνωστη ομαδα. Πολλοι μαλιστα μπερδευουν τον Ολυμπιακο με τον Παναθηναικο , νομιζωντας οτι η ελληνικη ομαδα που συμμετεχει τα τελευταια χρονια στο τσ.λ. ειναι ο Παναθηναικος!!