Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 201K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 32 άτομα (10 μέλη και 22 επισκέπτες)

Andras37Athina

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2006
Like
19
Πόντοι
16
εάν ένας παίκτης δεν έχει το μυαλό και την ποιότητα να προσαρμοστεί στις απαιτήσεις του σύγχρονου ποδοσφαίρου δεν φταίει ο προπονητης....
Εάν άλλο παράδειγμα ο "διάδοχος"¨του Σειταρίδη..... 4 γαμημένα χρόνια έχει αλλάξει 10 προπονητές και σέντρα με το δεξί ΔΕΝ έχει μάθει ακόμα να κάνει......... Οι προπονητές φταίνε;;;;;;;;
Θύμησέ μου λίγο, έχει δοκιμαστεί ποτέ ως σέντερ μπάκ; Όχι σε ένα παιχίδι, συστηματικότερα εννοώ...

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Alexandros με γεια το νεό nickname.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Είναι ακόμη χρήσιμος Ο Τζώρτζεβιτς, γιατί δεν είναι κανένας τυχαίος. Απλά, από τα αριστερά μπορεί να βάζει Νούνιες, ή Μπελούσι. άν μάλιστα ο Λεονάρντο είναι τόσο ταχύς και τόσο πληθωρικός όσο θρυλείται, τότε θα πάρει μεγάλο κομμάτι της αριστερής πλευράς πάνω του και συνεπώς, ο Τζόλε μπορεί να παίρνει ακόμη περισσότερες ανάσες στον πάγκο.
Ο Τζόλε είναι κεφάλαιο στο Ολυμπιακό και την Ελλάδα γενικά. Είναι ο αγαπημένος μου ξένος παίκτης (καθώς είμαι ζερβοκουτάλας  :grin: :grin: :grin: :grin:), αλλά σε αυτόν τον Ολυμπιακό με Μπελούτσι, Γκαλέττι Λούα Λούα και Νούνιες δεν πολυχωράει πλέον... Τεσπα εγώ είμαι απόλυτα σύμφωνος με την ανανέωση του συμβολαίου του. Τις σημαίες δεν τις σκίζεις. Τις υποστέλλεις με τιμή........

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866

tyfeas

Μέλος
Εγγρ.
15 Νοε 2006
Like
3
Πόντοι
6
Ναι, είναι γνωστό και απολύτως κατανοητό ότι συχνά οι προπονητές βάζουν τα εξτρέμ ανάποδα, κάτι που επιτυχώς έχει κάνει ο Ρεχάγκελ με το Γιαννακόπουλο. Εξάλλου, εγώ πρώτος σου έγραψα για το πλεονέκτημα του ανάποδου ποδιού όταν συγκλίνεις στο κέντρο. Απλά, επισημαίνω πώς όταν παρατηρείς το Λομάνο να παίζει στην ανάποδη πλευρά του, αφενός δεν είναι τόσο σούπερ όσο θα μπορούσε να είναι και αφετέρου όταν επιχειρεί γερό τελευταίο πάτημα στο δεξί πόδι και ταυτόχρονα, σέντρα ή πάσα με το εξωτερικό του δεξιού ποδιού και με τα φάλτσα ανάποδα, κινδυνεύει να φάει τα μούτρα του άσχημα ο άνθρωπος, πράγμα που συνέβη.

Κοουτς
δεν μου λες οταν παω να πατησω με αναποδη ψωλη το κολαρακι θα βρω τον προστατη?

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
2
Πόντοι
16
Ο Τζολε στα τελευταια παιχνιδια δεν επαιζε στην φυσικη του θεση αλλα στα χαφ εγω πιστευω οτι με την επιστροφη τον Λεντεσμα, Στολτιδη και την προσθηκη του μπελουτσι στα χαφ θα επιστρεψει στα αριστερα και θα προσφερει πολυ περισοτερα.

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Ο Τζολε στα τελευταια παιχνιδια δεν επαιζε στην φυσικη του θεση αλλα στα χαφ εγω πιστευω οτι με την επιστροφη τον Λεντεσμα, Στολτιδη και την προσθηκη του μπελουτσι στα χαφ θα επιστρεψει στα αριστερα και θα προσφερει πολυ περισοτερα.
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:
δεν πας πισω στο κλουβι σου μην μας κολλησεις καμια τρελα?αντε και θα ερθω και εγω σε λιγο :headbang:αν βρω την πορτα

kokoss

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2006
Like
2
Πόντοι
1
Ρε σεις αυτός ο Σάββας κηροζίνη καίει; :rockon:

Επισκέπτης
www.freesmileys.org] [/url]

kokoss

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2006
Like
2
Πόντοι
1
Καλά αυτός ο Λεονάρντο είναι κωλοτούμπας σαν το ΛΟΥΑ ΛΟΥΑ. Αν αρχίσουν να ΠΗΔΑΝΕ και οι 2..... :bigdick:

kokoss

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2006
Like
2
Πόντοι
1
Πολύ ντοματιά στο θέμα. Πάω gym να δω κανα κώλο. Είναι μια μουνίτσα στα 35 περίπου που έρχεται με ένα μπλουζάκι του βάζελου.... Πόσο θα γούσταρα να το ξεσκίσω.... Καμιά συμβουλή;

Επισκέπτης
Πολύ ντοματιά στο θέμα. Πάω gym να δω κανα κώλο. Είναι μια μουνίτσα στα 35 περίπου που έρχεται με ένα μπλουζάκι του βάζελου.... Πόσο θα γούσταρα να το ξεσκίσω.... Καμιά συμβουλή;
σφυρα τον υμνο..κατ ευθειαν στα 4 θα πεσει..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom