kartakhs
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2008
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
στο πρωτο παιχνιδι του τουρε στην ελλαδα ημουνα "μεσα".ολοι λεγαμε ....καλα τι θελει αυτος εδω??????Kαι ο Γκαζαρίαν γιατί ήρθε νομίζεις ρε τύπε?
στο πρωτο παιχνιδι του τουρε στην ελλαδα ημουνα "μεσα".ολοι λεγαμε ....καλα τι θελει αυτος εδω??????Kαι ο Γκαζαρίαν γιατί ήρθε νομίζεις ρε τύπε?
Το Ουέφα με σωστές κινησούλες δεν είναι καθόλου ανέφικτο.οχι αντι....καποια στιγμη θα πρεπει να κανουμε και εμεις την σωστη κινηση....ακου μπορει να ειναι επιτυχια? να πουλας παιχτες με 5,10 μυρια αλλα που να ανταγωνιστεις ομαδες που η αρχικη τιμη αγορας ειναι τα 50????και ολα αυτα για ενα τιτλο....αντε παρτον
Τον έφερε ο Ραιόλα πακέτο με τον Κασάμι τύπε ;)Για να κανει καριερα τυπε μου στο Ελλαντα.........
οχι και σωστα τα λες....απλα θελει σχεδιο και υπομονη (εμεις ειδικα οι γαυροι δεν εχουμε).καλυτερα 16 στο τσου λου παρα συνεχεια στο ουεφα ετσι δεν ειναι?Το Ουέφα με σωστές κινησούλες δεν είναι καθόλου ανέφικτο.
Τότε με την Μέταλιστ ήταν μεγάλη ευκαιρία είχαμε φέρει και 0-1 στο εκτός έδρας :SΤο Ουέφα με σωστές κινησούλες δεν είναι καθόλου ανέφικτο.
ετσι τυπε....και πολλα πολλα ακομα.20 ομαδες στην ευρωπη το λιγοτερο λεμε τα 10 μυρια ειναι τιποτα...Βαγγελα ΠΟΥΛΑ ΠΟΥΛΑ και εμενα αν γινετεΡε τύποι για Μανώλα γιατί σας φαίνονται τόσα πολλά τα 10 μύρια? Εδώ ένας βρωμορουμάνος o Γκάρντος που έπαιζε σε γήπεδα χωράφια πήγε με 8 μύρια στην Σαουθάμπτον και ο Μανωλάς που έβγαλε μάτια σε Ελλάδα και Ευρώπη ειδικά στο τσου λου και στο Μουντιάλ ήταν από τους διακριθέντες!
Eγώ τα λέω τόσο καιρό,άμα θες να φέρεις παίκτες πρέπει κάποτε να σκάσεις 30 εκ για 3 παίκτες σε ένα καλοκαίρι,και να δώσεις συμβόλαια πάνω απο 2εκ ευρώ που δίνεις τώραετσι τυπε....και πολλα πολλα ακομα.20 ομαδες στην ευρωπη το λιγοτερο λεμε τα 10 μυρια ειναι τιποτα...Βαγγελα ΠΟΥΛΑ ΠΟΥΛΑ και εμενα αν γινετε
Eγώ τα λέω τόσο καιρό,άμα θες να φέρεις παίκτες πρέπει κάποτε να σκάσεις 30 εκ για 3 παίκτες σε ένα καλοκαίρι,και να δώσεις συμβόλαια πάνω απο 2εκ ευρώ που δίνεις τώρα
Το τσου λου είναι άπιαστο. Κι εγώ θέλω 16 και 8 στο τσου λου, αλλά αν αποκλειστούμε και συνεχίσουμε ουέφα μπορεί να πάμε ψηλά και επομένως καλύτερα. Με βάση την ομάδα όπως είναι τώρα και με Μανωλά και Σάμαρη στα ντουζένια τους μέχρι και το παίρναμε ή φτάναμε τελικό. Αλλά τα 'παμε.οχι και σωστα τα λες....απλα θελει σχεδιο και υπομονη (εμεις ειδικα οι γαυροι δεν εχουμε).καλυτερα 16 στο τσου λου παρα συνεχεια στο ουεφα ετσι δεν ειναι?
Kαι στην επίθεση τον ΜπενίτεζΤο τσου λου είναι άπιαστο. Κι εγώ θέλω 16 και 8 στο τσου λου, αλλά αν αποκλειστούμε και συνεχίσουμε ουέφα μπορεί να πάμε ψηλά και επομένως καλύτερα. Με βάση την ομάδα όπως είναι τώρα και με Μανωλά και Σάμαρη στα ντουζένια τους μέχρι και το παίρναμε ή φτάναμε τελικό. Αλλά τα 'παμε.
ουτε το ουεφα ειναι ευκολο τυπε....παραμυθιαΤο τσου λου είναι άπιαστο. Κι εγώ θέλω 16 και 8 στο τσου λου, αλλά αν αποκλειστούμε και συνεχίσουμε ουέφα μπορεί να πάμε ψηλά και επομένως καλύτερα. Με βάση την ομάδα όπως είναι τώρα και με Μανωλά και Σάμαρη στα ντουζένια τους μέχρι και το παίρναμε ή φτάναμε τελικό. Αλλά τα 'παμε.
Κάτι μου λέει ότι θα πιάσει αυτός. ;)Kαι στην επίθεση τον Μπενίτεζ
Αν με ρωτάς 16, 8 ή κατάκτηση κυπέλλου ουέφα θα σου πω το 2ο, ναι.ουτε το ουεφα ειναι ευκολο τυπε....παραμυθια
αλλωστε το λες και μονος σου,16,8 η ουεφα?
Δανεικός θα φύγει τον Γενάρη σαν τον Σέποβιτς :SΚάτι μου λέει ότι θα πιάσει αυτός. ;)
that's the spiritΚάτι μου λέει ότι θα πιάσει αυτός. ;)
και εγω....αλλα τον δεκεμβριο ειναι δυσκολο να αποφασισεις ;)Αν με ρωτάς 16, 8 ή κατάκτηση κυπέλλου ουέφα θα σου πω το 2ο, ναι.
Μακάρι να μας τύχει εύκολη ομάδα από το 4ο γκρουπ δυναμικότητας γιατί υπάρχουν δύσκολες ομάδες και εκεί όπως ήταν πέρσυ η Νάπολι ;)και εγω....αλλα τον δεκεμβριο ειναι δυσκολο να αποφασισεις ;)