ευτυχως που φερνετε εσεις τους παιχταραδες.....
Αφού ο καράφλας δεν βάζει φράγκα τύπε....έναν τελειωμένο από Β' Ισπανίας πήρε..... :S
ευτυχως που φερνετε εσεις τους παιχταραδες.....
6 εκ ευρω τύπεαυτο δεν ειναι μεταγραφικο μπεεεε?? ε μπαμ ηθελα να πω....αμπινταλ και αφελαι κατι λενε σαν ονοματα λεω και τα προβατα βελαζουν
Αφού ο καράφλας δεν βάζει φράγκα τύπε....έναν τελειωμένο από Β' Ισπανίας πήρε..... :S
Με το ζόρι στην 3η θεση φέτος.Ενω ο Ρωσσος ξεκολωθηκε να πληρωνει !!!!
Με την Βοηθεια της Παναγιας της ΜεγαλοΧαρης θα παρει την 2η Θεση να χαρει κανα Παοκι !!!
Μποτία λίγος μου φάνηκε ρε γμτ :S - Αφελάι πολύ καλά στοιχεία.
καλά κόψε κάτι...........
ρε συ μπιλλακο...τι τα θες τωρα τα σκολαδυ;;τι ψαχνεις με τον χρηστιδη που τραβιεται πως και που;εσυ πινεις το γαλατακι σου στην ωρα του και πεφτεις για υπνακο;;τι ψαχνεσαι τωρα με των αλλονων τα νταραβερια;καλα δε κανουμε το καλαμπουρακι μας και γελαμε στο μπου;θες να πηγαινω στη λαχανογορα;παω...τιμη μου...θες να κανω βραδυνη ταριφοβαρδια που λεει η αλλη η πορνη;;κανω...ξαναμανα τιμη μου...παντως κατι κανω τα βραδυα που εσυ ξεκουραζεσαι....απο εκει και περα αστα τα υπολοιπα...δεν γινεται να τα λεμε ολα απο εδω...αν θες πραγματικα να μαθεις και οχι κουλτουρα τα λεμε...2-7 το πρωί που πήγαινες....Λαχαναγορά στοΥ Ρέντη....; Πες μου ότι έχεις τάμπλετ,να διαβάζεις τι παίχτες θα σου πάρει ο Πόλντο...
ρε συ μπιλλακο...τι τα θες τωρα τα σκολαδυ;;τι ψαχνεις με τον χρηστιδη που τραβιεται πως και που;εσυ πινεις το γαλατακι σου στην ωρα του και πεφτεις για υπνακο;;τι ψαχνεσαι τωρα με των αλλονων τα νταραβερια;καλα δε κανουμε το καλαμπουρακι μας και γελαμε στο μπου;θες να πηγαινω στη λαχανογορα;παω...τιμη μου...θες να κανω βραδυνη ταριφοβαρδια που λεει η αλλη η πορνη;;κανω...ξαναμανα τιμη μου...παντως κατι κανω τα βραδυα που εσυ ξεκουραζεσαι....απο εκει και περα αστα τα υπολοιπα...δεν γινεται να τα λεμε ολα απο εδω...αν θες πραγματικα να μαθεις και οχι κουλτουρα τα λεμε...
;)Πλάκα κάνω ρε μλκ...ηρέμησε....
ρε συ μπιλλακο...τι τα θες τωρα τα σκολαδυ;;τι ψαχνεις με τον χρηστιδη που τραβιεται πως και που;εσυ πινεις το γαλατακι σου στην ωρα του και πεφτεις για υπνακο;;τι ψαχνεσαι τωρα με των αλλονων τα νταραβερια;καλα δε κανουμε το καλαμπουρακι μας και γελαμε στο μπου;θες να πηγαινω στη λαχανογορα;παω...τιμη μου...θες να κανω βραδυνη ταριφοβαρδια που λεει η αλλη η πορνη;;κανω...ξαναμανα τιμη μου...παντως κατι κανω τα βραδυα που εσυ ξεκουραζεσαι....απο εκει και περα αστα τα υπολοιπα...δεν γινεται να τα λεμε ολα απο εδω...αν θες πραγματικα να μαθεις και οχι κουλτουρα τα λεμε...
να τον βαλουμε στο καρο να τον κανουμε βολτα.Φέρε τον Γιοβάνοβιτς ρε βαγγέλα,ελεύθερος είναι
Σωστός !!!!
Η δουλειά δεν ειναι ντροπή ;) ;) ;)
μπορεί να κάνεις και πιάτσα έξω απο το καραισκάκη
ντροπη καπνιζει πουρο.Εσυ που κανεις μωρη βρωμα πιατσα για να σε ξεκωλιασουμε;
Αει σιχτηρ παλιοπουστα.........πηγαινε στη λαγοφωλια σου γιατι θα σε βρουμε και θα σου γεμισουμε τον κωλο με ωμο κρεας......