You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.337
- Πόντοι
- 8.645
δημητρη τον λενε φιλε ...
Και τον Μαρινάκη βαγγελη τον λένε αλλά πες μου εναν που τον φωνάζει έτσι
Ολλανδός
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 9
- Πόντοι
- 66
Ο Τράκης και ο ΠόλντοΚαι τον Μαρινάκη βαγγελη τον λένε αλλά πες μου εναν που τον φωνάζει έτσι
redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
Πολυ καλη η μεταγραφη του Κασαμι,σε καταλληλη ηλικια,καλες εντυπωσει απο την Πρεμιερ στην Αγγλια..Μοιαζει λιγο με τον Βαις το σουλουπι του.Ελπιζω τωρα να χωσει φραγκα και να παρει επιθετικο αξιας για βασικουρα! και εναν χαφ επισης και ειμαστε οκ εαν δεν πωληθει καποιος παικτης
CLOSER822
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2008
- Like
- 12.058
- Πόντοι
- 2.606
Συγκεντρωσου ρε συ αντισθενη....μια χαρα μαγαζι με τεραστια και σιγουρα κερδη εχει ο τυπος...το αυτονοητο εκανε και πασιφανες σε ολους (πλην γαυρων)....το κακο ειναι οτι τραγουδαγανε στα τηλεφωνα ολοι και εκει υπαρχει πλεον ενα θεμα(υπερκοριος)...ΣΙΓΑ ΤΑ ΩΑ ΒΕΒΑΙΑ,θα του κλασουνε μια μαντρα.......για χαβαλε τα λεγαμε και ετσι ;)Τρίχες. Ούτε κατηγορίες δεν υπάρχουν. Τα έβαλε με τη Μαφία ο Πρόεδρος και θα τα τα έχουμε αυτά.
EnglandRules
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Νοε 2013
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού ακούγεται να παρεμβαίνει σε παράγοντα της ΕΠΟ προκειμένου να απορριφθεί έφεση του Τυρνάβου για το ματς με τον Εθνικό Γαζώρου και να ισχύσει η πρωτόδικη απόφαση με την οποία κατοχυρώθηκε στον Εθνικό με σκορ 3-0.
Β.Μ.: Είναι σήμερα η δευτεροβάθμια, γιατί έκαναν έφεση.
Α.: Εκανε έφεση ποιος;
Β.Μ.: Ο Τύρναβος.
Α.: Ναι.
Β.Μ.: Να απορριφθεί.
Α.: Μάλιστα.
Β.Μ.: Μ' ακούς; Το λέω γιατί είναι ο... αυτός... ένας.
Α.: Ναι, εντάξει, εντάξει.
Β.Μ.: Να απορριφθεί... Αυτό... Να ισχύσει ό,τι ίσχυσε πρωτόδικα.
και γιατί να ασχοληθει ο Βαγγος για τον Τυρναβο και τον Εθνικο Γαζωρου;Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού ακούγεται να παρεμβαίνει σε παράγοντα της ΕΠΟ προκειμένου να απορριφθεί έφεση του Τυρνάβου για το ματς με τον Εθνικό Γαζώρου και να ισχύσει η πρωτόδικη απόφαση με την οποία κατοχυρώθηκε στον Εθνικό με σκορ 3-0.
Roumanolagnos1313
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2013
- Κριτικές
- 78
- Like
- 128
- Πόντοι
- 146
αλλους 2 παιχτες λεει θα παρει ο γαυρος ... ειλικρινα ποσους παιχτες εχει και ποσοι ειναι δανεικοι, παίζει να ειναι καμια 80αρα, και λεω γιατι μπορει να το κανει αυτο ο γαυρος?? Η απαντηση που δινω ειναι η εξης, επειδη οι αλλες ομαδες εχουν χρηματικα προβληματα και για την διατηρηση ενος επιπεδου στην λιγκα τους δινει σε εργοτελη και λοιπους μπας και φτιαξουν κι αλλοι ροστερ.
EnglandRules
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Νοε 2013
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
Υπάλληλος της ΠΑΕ Ολυμπιακός αφήνει μήνυμα στον τηλεφωνητή του Β. Μαρινάκη:και γιατί να ασχοληθει ο Βαγγος για τον Τυρναβο και τον Εθνικο Γαζωρου;
Υπάλληλος: Σας πήρα τηλέφωνο γιατί με πήρε από την Πέλλα ο πρόεδρος της ΕΠΣ Πέλλας και την 1η Ιουνίου που έχουν τη συνέλευση της ΕΠΟ θα είναι στην Αθήνα... και θα ήθελαν να σας δουν από κοντά, να σας γνωρίσουν και να σας διαβεβαιώσουν ότι η ψήφος είναι δική σας και όπου θέλετε θα τη δώσουν. Καληνύχτα σας.
Μώραλης: Μίλησα με τον Βασίλη πολλή ώρα. Μου λέει, όπως έχω πει και στον πρόεδρο στην τελευταία μας συνάντηση, έχω κάνει επιλογή να κατέβω... Αν μιλήσω με τον πρόεδρο και υπάρχει μια επιχειρηματολογία διαφορετική, η οποία ξέρω εγώ, δεν ξέρω τι μπορεί να είναι, ΟΚ, αλλά η επιλογή μου είναι αυτή. Αν θέλει να κατέβει και ο Σαρρής, ΟΚ. Εγώ, αν κατέβει ο Σαρρής, θα ζητήσω να τηρήσει μια σχετική ουδετερότητα. Εγώ δεν θέλω να κινηθεί ούτε μαζί μου, ούτε αυτό. Αλλά η επιλογή μου είναι αυτή. Εγώ του λέω θα τα μεταφέρω στον Βαγγέλη.
Μαρινάκης: Μμμ!
(...)
Μώραλης: Η μόνη περίπτωση είναι -μου λέει- να μη βγω εγώ, αν κατέβουμε και οι δύο, είναι να χρησιμοποιηθούν χρήματα.
Μαρινάκης: Δεν είναι θέμα να χρησιμοποιηθούν χρήματα. Είναι πως οι Ενώσεις, έτσι αυτά τα ξέρει ο Γκαγκάτσης τώρα, θα πάρω τουλάχιστον 20 Ενώσεις τηλέφωνο, τι να κάνουμε; Ποιον υποστηρίζει ο Ολυμπιακός.
Δεν θέλει πολύ μυαλό, ελέγχει ποιες ομάδες θα πέσουν ποιες θα ανέβουν για να ελέγχει τις ενώσεις!
Πως αλλιώς θα φυτεύει τους προέδρους που θέλει για να παίρνουν τις αποφάσεις που θέλει?
O Gentleman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 38
- Like
- 2
- Πόντοι
- 616
μαγκες εγω ακουσα απο αξιοπιστο ανθρωπο, οτι για καποιο λογο ο ιδιος ο ΣΑΜ ειπε να βγουνε στη φορα οι συνομιλιες...
αν ισχυει αυτο, η υποθεση δεν θα ειναι σαν τις αλλες που "ξεχαστηκανε" μετα απο εφεσεις, απουσιες δικηγορων κλπ...
εχετε ακουσει τιποτα?? τα εσπασε ο χοντρος με τον ψυχοπαθη??
αν ισχυει αυτο, η υποθεση δεν θα ειναι σαν τις αλλες που "ξεχαστηκανε" μετα απο εφεσεις, απουσιες δικηγορων κλπ...
εχετε ακουσει τιποτα?? τα εσπασε ο χοντρος με τον ψυχοπαθη??
gp07
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Σεπ 2007
- Like
- 35
- Πόντοι
- 16
Μαρινακης , Κοκκαλης , Αλαφουζος , Μελισσανιδης ,Τρακης και λοιποι εχουν χιλιαδες σοβαροτερους λογους να μπουν φυλακη απο καφενειακες συζητησεις για τον Εθνικο Γαζωρου και την ΕΠΟ .. Οι συζητησεις ειναι παλιες , πρωτου τα χρησιμοποιησει ο Αλαφουζος και ο πηγουνιας στην εκπομπη του τα εχουν ακουσει ξανα και ξανα εισαγγελεις και δεν εχουν δεσει υποθεση (λογικο ειναι , αν με τετοιες συζητησεις δενονται υποθεσεις επρεπε η μιση Ελλαδα να ειναι φυλακη ) . Απλα οταν δεν εχω στον ηλιο μοιρα βγαζω το πρωταθλημα χειραγωγημενο , το παιζω και καθε δευτερα στο καναλι μου και καθαριζω.. Αλλωστε απο τον ΣΚΑΙ στα αθλητικα τι να παιξω ? τις μεταγραφες που δεν κανω , τον Καραγκουνη τον παλαιμαχο που δεν μπορεσα να φερω ? Ε, απ' το να δειχνω τις μεταγραφες του Μαρινακη , βαζω τον πηγουνια να το παιζει εξυγιαντης καθε δευτερα .. φωναζω καμια φορα και τον Κουγια , εχω και κατι αλλους γραφικους παλιου πανελιστες της ζουγκλας και του κιτρινου τυπου να μπλεξουν και λιγο την πολιτικη και τελος , βγηκε η χρονια..
Τωρα θα μου πειτε κι οι Αγγελοπουλοι ετσι δε σκουζουν για την ΕΟΚ και την ΚΕΔ ? εκει ειναι το συμφερον μας και δεν εχει γραφικοτητες ? Σημαντικος ομως παραγοντας ειναι οτι προτου οι Αγγελοπουλοι ανοιξουν το στομα τους εβαλαν και μερικες δεκαδες εκατομμυρια απο την τσεπη τους , δεν ηρθαν να το παιξουν προεδροι στο τσαμπα και με λεφτα απο καμια ολυμπιακη συμμαχια. Ειναι αλλο να φωναζεις οτι σε κλεβουν οταν εχεις θεωριτικα ενα απο τα καλυτερα ροστερ στην Ευρωπη (μπασκετ) και αλλο να το λες οταν εχεις μπατζετ αμεσα συγκρισιμο με αυτο του Εργοτελη ..
Ειναι αλλο το βαρος της φωνης , ξεκινας απο αλλη αφετηρια , γινεσαι πιο πιστευτος βρε αδερφε .. πως να το κανουμε ?
Τωρα θα μου πειτε κι οι Αγγελοπουλοι ετσι δε σκουζουν για την ΕΟΚ και την ΚΕΔ ? εκει ειναι το συμφερον μας και δεν εχει γραφικοτητες ? Σημαντικος ομως παραγοντας ειναι οτι προτου οι Αγγελοπουλοι ανοιξουν το στομα τους εβαλαν και μερικες δεκαδες εκατομμυρια απο την τσεπη τους , δεν ηρθαν να το παιξουν προεδροι στο τσαμπα και με λεφτα απο καμια ολυμπιακη συμμαχια. Ειναι αλλο να φωναζεις οτι σε κλεβουν οταν εχεις θεωριτικα ενα απο τα καλυτερα ροστερ στην Ευρωπη (μπασκετ) και αλλο να το λες οταν εχεις μπατζετ αμεσα συγκρισιμο με αυτο του Εργοτελη ..
Ειναι αλλο το βαρος της φωνης , ξεκινας απο αλλη αφετηρια , γινεσαι πιο πιστευτος βρε αδερφε .. πως να το κανουμε ?
Πππππππππσσσσσσσσσσσσσσςςςςςςςςςςςςς................
Κυρία Κασάμι (Κασάμενα)....
http://[URL unfurl="true"]www.filathlos.gr/images/fotos/giannis-cool/kasami1.jpg[/img[/URL]]
[img]http://[URL unfurl="true"]www.filathlos.gr/images/fotos/giannis-cool/kasami2.jpg[/img[/URL]]
http://[URL unfurl="true"]www.filathlos.gr/images/fotos/giannis-cool/kasami1.jpg[/img[/URL]]
[img]http://[URL unfurl="true"]www.filathlos.gr/images/fotos/giannis-cool/kasami2.jpg[/img[/URL]]
ηδονοβλεψίας
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Hristidis 7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 9
- Like
- 471
- Πόντοι
- 446
πσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσ....πωωωωωω ρε μαγκα....γαμησες λεμε
δινε πονο λεμε...
Hristidis 7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 9
- Like
- 471
- Πόντοι
- 446
τι εγινε ρε μαγκιες;;ελειπα μια βδομαδα και δεν εχω ενημερωση....τι κοζα απο τον βαγγελη στην ψειρου;τι λεει συνηθισε καθολου;εμεις;;προγραμμα β εθνικης βγηκε;με ποιους θα παιξουμε;το ντερμπυ με γαζωρο ποια αγωνιστικη ειναι;
ααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχχαχαχα.....
χυνω λεμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!
χυνω με τα σκουπιδια που παιρνουν οξυγονο απο τους πλεον γραφικους ελληνες....
αλαφουζο θωμαιδη κι κουγια....
ολα τα σκουπιδια την ιδιασκατομουρη εχουν....
γαμα τους τη μανα φαταουλ ολε......
ααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχχαχαχα.....
χυνω λεμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!
χυνω με τα σκουπιδια που παιρνουν οξυγονο απο τους πλεον γραφικους ελληνες....
αλαφουζο θωμαιδη κι κουγια....
ολα τα σκουπιδια την ιδιασκατομουρη εχουν....
γαμα τους τη μανα φαταουλ ολε......
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 47
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 273
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις
- 83