- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 148
- Λύσεις
- 5
- Like
- 9.088
- Πόντοι
- 17.085
Δε γίνεται δουλειά έτσι όμως. Μαλακίες.
Θα την βγαλει την παρελαση λες ο αγγελος;Μην ανχωνεστε ρε παιδια φετος εχει αγγελο τιμωρο!
πια παρελασει, εδω παμε για κουπα με την βοηθεια της παναγιας φυσικαΘα την βγαλει την παρελαση λες ο αγγελος;
Όταν γράφω ότι σας κοροϊδεύει ο χοντρός....λέτε τα δικά σας... :-
Σωστά γιατί στο τέταρτο γκρουπ θα υπάρχουν ομάδες όπως η Μονακό κλπ,μακριά από μας!ετσι ειναι τα του καλοκαιριου μαγκες!!ερχεται,εκλεισε μπαινει στο αεροπλανο υπογραφει απο στιγμη σε στιγμη τα χουμε φαει με το κουταλι αυτα οποτε μην τρελαινεστε!!!η μονη μου αγωνια ειναι 28 αυγουστου με το τι θα κληρωθει η ομαδα για τσουλου...καλα μπανια στουσ φιλους μου τουσ ολυμπιακους και αντε γεια στους αλλους!!!
ρομα,εχει καλες εκδρομες γενικαΣωστά γιατί στο τέταρτο γκρουπ θα υπάρχουν ομάδες όπως η Μονακό κλπ,μακριά από μας!
ειχα παει τοτε στο 1-1 στο ολυμπικορομα,εχει καλες εκδρομες γενικα
και εγω και με λατσιο στο διπλοειχα παει τοτε στο 1-1 στο ολυμπικο
Ελα ρε!!!!Έγραψε καποιος καπου μια μαλακια και εσύ ασχολείσαι;
ρε μαλακες δεν υπαρχει αυτο που τους εχουμε κανει...εμεις ο σωκρατης ο βαγγελης και τα αλλα παιδια...
τσακωνονται ο μανιατης με τον τζαβελλα στη βραζιλια./..πρωτο θεμα φυσικα για το βαζελετα...μεχρι εδω καλα...
137 σχολια απο κατω...τα 130 να βριζουν μανιατη ,ολυμπιακο ,μαρινακη ,παραγκες ,επο κλπ κλπ ....και μεχρι εδω παλι ακομα ειμαστε καλα...
και γινεται το επικο...γραφει ο νουμερο 137...ενας με υπογραφη english patient...και τι λεει ο θεος;;
΄΄Είναι απίστευτο το πόσο στο απυρόβλητο είναι ο Μανιάτης από τους φιλάθλους του ΟΣΦΠ! Όλοι φταίνει (μέχρι και ο Κατσουράνης που δεν έχει καμία σχέση με το σημερινό σκηνικό), μόνο ο Μανιάτης δεν φταίει... Τραγικοί όπως πάντα!΄΄
μαλακες δεν υπαρχει ο τυπος...να εχουν περασει ολυμπιακο και μανιατη γενεες δεκατεσσερις και ο τυπος να γραφει αυτο το σχολιο...
Υ.Γ.φυσικα το νουμερο ενδεικτικο...δεν τα μετρησα κιολας αλλα η συντριπτικη πλειοψηφια τα εχωναν σε μανιατη και θρυλο..
www.gazzetta.gr/football/article/624771/mundial-2014-epeisodio-tzavella-maniati]http://www.gazzetta.gr/football/article/624771/mundial-2014-epeisodio-tzavella-maniati[/url]