Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (2 μέλη και 12 επισκέπτες)

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
ναι ειμαστε τα πουτανακια τα δικα σου του πορνοπαππου του παπαζολη του λακη κλπ κλπ. οι γιγαντες με ζωαρα και οι υπολοιποι αζωοι μαλακες  :2funny:
:2funny: :2funny: :2funny:
ρε μεγαλε ΑΝΤΙΣΘΕΝΗ υποκλινομαι στο μεγαλειο σου...
ποιος θα μου ελεγε οτι σε ενα σαιτ θα ενωνοντουσαν οι μαλακες ολης της ελλαδας και με μανια θα σοτωνοντουσαν να αποδειξουν οτι δεν ειναι μαλακες :2funny:
ο αλλος χωρις να πω ονομα καταλαβε αμεσως οτι φωτογραφηθηκε  :2funny:
μωρη κουφαλα αντι (και αλεξ μην ξεχνιομαστε) μερες να μου κοβουν και να τις δινουν σε σας  :2funny: :2funny:
τοση καβλα μαζεμενη σε ενα σαιτ για πουτανες....
ηρεμειστε  πλακα κανω...
ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ,ΕΧΕΤΕ ΖΩΕΣ ΔΕΝ ΣΑς ΛΕΙΠΕΙ ΤΙΠΟΤΑ....
Α....ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΨΥΧΙΚΗ ΥΓΕΙΑ....
Α ΚΑΙ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΕΣΑ ΜΑΛΑΚΑ
[move][size=90pt]ΧΥΝΩΩΩΩΩ[/size][/move]

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
ρε μεγαλε ΑΝΤΙΣΘΕΝΗ υποκλινομαι στο μεγαλειο σου...
ποιος θα μου ελεγε οτι σε ενα σαιτ θα ενωνοντουσαν οι μαλακες ολης της ελλαδας και με μανια θα σοτωνοντουσαν να αποδειξουν οτι δεν ειναι μαλακες :2funny:
ο αλλος χωρις να πω ονομα καταλαβε αμεσως οτι φωτογραφηθηκε  :2funny:
μωρη κουφαλα αντι (και αλεξ μην ξεχνιομαστε) μερες να μου κοβουν και να τις δινουν σε σας  :2funny: :2funny:
τοση καβλα μαζεμενη σε ενα σαιτ για πουτανες....
ηρεμειστε  πλακα κανω...
ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ,ΕΧΕΤΕ ΖΩΕΣ ΔΕΝ ΣΑς ΛΕΙΠΕΙ ΤΙΠΟΤΑ....
Α....ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΨΥΧΙΚΗ ΥΓΕΙΑ....
Α ΚΑΙ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΕΣΑ ΜΑΛΑΚΑ
[move][size=90pt]ΧΥΝΩΩΩΩΩ[/size][/move]

υποκλινομαι στο ειδος χρηστιδη/πορνοπαππο/παπαζολη/τακμαν/λακη33/bbwlover κλπ κλπ. ειστε γιγαντες ο κοσμος ειναι μαλακας δεν καταλαβαινει το μεγαλειο σας  :rockon:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
ολοι οι μουρλοι το ιδιο ποστ γραφουνε ειδες?
σοβαρα τωρα...χωρις πλακα...εγω ειμαι μουρλος ....το δεχομαι...
αυτο τι σημαινει;;οτι εσυ δεν πρεπει να βγεις και λιγο εξω να παρεις αερα;
το οτι ειμαι εγω μουρλος απαλασσει εσενα απο την μαλακια που σε δερνει;
σοβαρα τωρα απαντα...βλεπεις ειναι απο τις λιφες φορες που σου μιλαω σοβαρα αν και σιουρα δεν θα επεπε...
τι σημαινει το οτι εγω ειμαι μουρλος;;
οτι εσυ εισαι καλα; :think:
γες ρε μαλακα λιγο εξω...εγω μπηκα μιση ωρα εσπασα πλακα την κανω...θα ξαναμπω μετα μπορει ,μπορει και οχι...
εσυ;εδω κολλημενος να βρισκεις φανταστικους εχτρους σε ενα νικ σε ενα σαιτ με πουατναες και να προσπαθεις να αποδειξεις οτι ειναι μουρλοι την ωρα που εσυ εισαι καλα....παρεα με αλλα σκουπιδια σα του λογου σου  :2funny:
σορεος ρεεεεεε  :2funny:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
αυτο τι σημαινει;;οτι εσυ δεν πρεπει να βγεις και λιγο εξω να παρεις αερα;
το οτι ειμαι εγω μουρλος απαλασσει εσενα απο την μαλακια που σε δερνει;
σοβαρα τωρα απαντα...βλεπεις ειναι απο τις λιφες φορες που σου μιλαω σοβαρα αν και σιουρα δεν θα επεπε...
γες ρε μαλακα λιγο εξω...εγω μπηκα μιση ωρα εσπασα πλακα την κανω...θα ξαναμπω μετα μπορει ,μπορει και οχι...
εσυ;εδω κολλημενος να βρισκεις φανταστικους εχτρους σε ενα νικ σε ενα σαιτ με πουατναες και να προσπαθεις να αποδειξεις οτι ειναι μουρλοι την ωρα που εσυ εισαι καλα....παρεα με αλλα σκουπιδια σα του λογου σου  :2funny:
σορεος ρεεεεεε  :2funny:

να απαντησω σοβαρα σε ποιον? ρε χαλασμενε αυτη ειναι η πλακα του μουρλου, οτι δεν καταλαβαινει οτι ειναι κουκου. αφου θεωρεις οτι αυτα που γραφεις εδω μεσα ειναι νορμαλ και νιωθεις και γαματος τι να σου πω εγω? ο πορνοπαππος λες να καταλαβαινει οτι ειναι συμπαντικος μαλακας? τα καλυτερα πιστευει για τον εαυτο του. θες και σοβαρη κουβεντα  :2funny:

υ.γ. εχθρους ποιους εχθρους βρε ηλιθιε  :2funny: εγω σε παω καργα γιατι εισαι ηλιθιος και φυσικα οταν φτανεις σε σπανιο επιπεδο μαλακιας εισαι ξεχωριστος. για ποιο λογο βλεπει ο κοσμος τους τρελους στην ανιτα πανια ρε βλαμενε? επειδη τους βλεπει εχθρους, επειδη τους ζηλευει ή επειδη ο κοσμος δεν εχει ζωη σε σχεση με αυτους τους γιγαντες ή επειδη το γκαου ειναι ευχαριστο?  :uglystupid:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
να απαντησω σοβαρα σε ποιον? ρε χαλασμενε αυτη ειναι η πλακα του μουρλου, οτι δεν καταλαβαινει οτι ειναι κουκου. αφου θεωρεις οτι αυτα που γραφεις εδω μεσα ειναι νορμαλ και νιωθεις και γαματος τι να σου πω εγω? ο πορνοπαππος λες να καταλαβαινει οτι ειναι συμπαντικος μαλακας? τα καλυτερα πιστευει για τον εαυτο του. θες και σοβαρη κουβεντα  :2funny:
:sunglasses:

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
ναι ειμαστε τα πουτανακια τα δικα σου του πορνοπαππου του παπαζολη του λακη κλπ κλπ. οι γιγαντες με ζωαρα και οι υπολοιποι αζωοι μαλακες  :2funny:
Στον φανταστικό κόσμο που ζουν μερικοί, πιστεύουν οτι το πρόσωπο που χρησιμοποιεί ένα νικ μπορεί να επηρεάσει την ζωή ενός άλλου προσώπου που χρησιμοποιεί κάποιο άλλο νικ....οπότε ο χρηστίδης γράφοντας στο μπου μας έχει διαλύσει όλους....μας έχει καταστρέψει τις ζωές με τα ατράνταχτα επιχειρήματά του, μας έχει κάνει σκόνη....
Ζήτω η τρέλα!  :rockon:

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
να απαντησω σοβαρα σε ποιον? ρε χαλασμενε αυτη ειναι η πλακα του μουρλου, οτι δεν καταλαβαινει οτι ειναι κουκου. αφου θεωρεις οτι αυτα που γραφεις εδω μεσα ειναι νορμαλ και νιωθεις και γαματος τι να σου πω εγω? ο πορνοπαππος λες να καταλαβαινει οτι ειναι συμπαντικος μαλακας? τα καλυτερα πιστευει για τον εαυτο του. θες και σοβαρη κουβεντα  :2funny:

υ.γ. εχθρους ποιους εχθρους βρε ηλιθιε  :2funny: εγω σε παω καργα γιατι εισαι ηλιθιος και φυσικα οταν φτανεις σε σπανιο επιπεδο μαλακιας εισαι ξεχωριστος. για ποιο λογο βλεπει ο κοσμος τους τρελους στην ανιτα πανια ρε βλαμενε? επειδη τους βλεπει εχθρους, επειδη τους ζηλευει ή επειδη ο κοσμος δεν εχει ζωη σε σχεση με αυτους τους γιγαντες ή επειδη το γκαου ειναι ευχαριστο?  :uglystupid:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
να απαντησω σοβαρα σε ποιον? ρε χαλασμενε αυτη ειναι η πλακα του μουρλου, οτι δεν καταλαβαινει οτι ειναι κουκου.

:sunglasses: :sunglasses:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

ναι ρε γιγαντα, ειπαμε. εγω ειμαι μουρλος επειδη σε παρακολουθω, οχι απο τα γραπτα μου. εσυ εισαι θεοτητα απο τα γραπτα σου. ζητω το ζετεμ της πανιας κατω οι μουρλοι μαλακες τηλεθεατες.  :rockon:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Στον φανταστικό κόσμο που ζουν μερικοί, πιστεύουν οτι το πρόσωπο που χρησιμοποιεί ένα νικ μπορεί να επηρεάσει την ζωή ενός άλλου προσώπου που χρησιμοποιεί κάποιο άλλο νικ....οπότε ο χρηστίδης γράφοντας στο μπου μας έχει διαλύσει όλους....μας έχει καταστρέψει τις ζωές με τα ατράνταχτα επιχειρήματά του, μας έχει κάνει σκόνη....
Ζήτω η τρέλα!  :rockon:
:2funny:ειστε τοσο μαλακες που δε νοιωθετε οτι αυτα ακριβως που λετε με στομφο και υφος καρδιναλιου ρισελιε μπορουν ακριβως τα ιδια να αντιστραφουν και να ισχυουν ΚΑΙ για σας...
ειστε ομως τοσο μαλακες ρηχοι που δε το νοιωθετε  :2funny:
εγω ο ερμος δεν το εχω παιξει υπερανω ,και ποιος ειμαι ξερω και αν εχω μουρλια γνωριζω...
εσεις οι καμμενοι μαλακες που ειστε χειροτεροι απο μενα αλλα νομιετε οτι ειστε οι συγχρονοι αινσταιν και φουκω ειστε για τα μπαζα   :2funny: :2funny:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
ναι ρε γιγαντα, ειπαμε. εγω ειμαι μουρλος επειδη σε παρακολουθω, οχι απο τα γραπτα μου. εσυ εισαι θεοτητα απο τα γραπτα σου. ζητω το ζετεμ της πανιας κατω οι μουρλοι μαλακες τηλεθεατες.  :rockon:
ρε μαλακα εισαι θεος...τα ξερειςολα ,εγω ειμαι καμμενος και περιμενω ποτε θα γραψεις για να κανω παραθεση  :2funny:
ολα καλα μην αγχωνεσαι...
κουλ μαν τσιλ αουτ...ολα καλα...εισαι μια χαρα  :rockon:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
χρηστιδη θελω να μου πεις τι γνωμη εχεις για τον πορνοππαπο. ετσι απο περιεργεια.

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
641
Πόντοι
376
.......καποιος ειπε διαφορα πριν ενα χρονο.........
........καποιος που δεν θα ξεχναγε......και απειλουσε κιολας να χω και το νου μου γιατι δεν θα ξεχναγε(ετρεμα συγκορμος ο καψερος).
καποιος ο οποιος ειναι σιγουρο οτι μεσα στο χρονο που περασε θα πε ακομα περισσοτερα...

...αν καποιος δεν ξεχνα αυτος ειναι ο kaza...........
και μπορει να σκισει σουφρες τωρα σβηστα, ευκολα και πολυ απλα.
.............εκει να δειτε τι θα πει ΤΣΟΝΤΑ.
Τα ποσταρισματα δεν ξεχνιουνται...και αν ξεχαστηκαν εδω ειναι ο kaza(ΟΠΩΣ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ....."Tα ξαναλεμε ιουνιο του 2014").............οπως δεν ξεχαστηκαν και στο γκαζετα που βγηκαν πολλα μαγκακια και αντρακλες περυσι μετα το φ4(μαλλον κατω των 18)

...........Ο κaza ομως δεν ειναι μαλακας. Δεν θα τον πατησει οπως θα εκαναν πολλοι αλλοι.
Θα του θυμησει απλα οτι πραγματικα Μαγκας ειναι καποιος οταν ΣΕΒΕΤΑΙ. Δεν χτυπας καποιον οταν ειναι κατω. Μονο του δινεις το χερι. Και τον σηκωνεις. Τον χτυπας στην πλατη, τα σβηνεις ολα και ξαναπας οπως αλλοτε....οπως τοτε που πηγαινα στα γηπεδα ακομα μαζι με τον κολλητο μου που ειναι γαυρος περιωπης(τιμη του και μαγκια του)......και τους γραφαμε ΟΛΟΥΣ στα παπαρια μας. Βαζελους και γαυρους................

.......ο τρακης ειναι ταμαμ για ατομα που δεν βλεπουν τπτ αλλο περα απο κουπες, πελατες, κοτες και δεν συμμαζευεται.
Για καζουρα του στυλ...τους διελυσες μεγαλε, μπραβο ετσι καντους γλεντα τους.....Για ολους τους υπολοιπους ειναι ο μεγαλυτερος καραγκιοζης της 20ετιας.

..........τυγχανει ομως να ειναι και κατι ακομα....Λακωνας.
Σε ολα. Οποιος δεν το αντιλαμαβανεται κακο του κεφαλιου του.........

411718-Sparta_.jpg

...ελπιζω να εγινα κατανοητος. Το πιο ευκολο για μενα ειναι να σκισω σουφρες τωρα. Πολυ χειροτερα απ οτι πριν ενα χρονο. Γιατι το ειχα πει. Τα λεμε Ιουνιο του 14 ελεγε η προφητεια.....δεν νομιζω οτι χρειαζεται.
Ολοι καποιου παιδια ειμαστε. Εγω ειμαι του αναστοπουλου(τιμη μου και καμαρι μου :grin:). Αλλοι ηταν του σαραβακου. Αλλοι του τζορτζεβιτς...
.....ε καποιοι ειναι παιδια του διαμαντιδη οπως ελεγε το συνθημα..........δεν εγινε και τιποτα. Ας το δεχτουν οι ιδιοι πανω απο ολα και καλη καρδια. Χαβαλες γινεται εστω και ακραιος. Οποιος ειναι πολυ ευαισθητος μπορει να απεχει. Οποιος συμμετασχει ομως ας εχει και τα καλαμπαλικια να αναγνωριζει την ηττα του. Τοτε ναι ειναι οντως Μαγκας. Αυτα.

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
:2funny:ειστε τοσο μαλακες που δε νοιωθετε οτι αυτα ακριβως που λετε με στομφο και υφος καρδιναλιου ρισελιε μπορουν ακριβως τα ιδια να αντιστραφουν και να ισχυουν ΚΑΙ για σας...
ειστε ομως τοσο μαλακες ρηχοι που δε το νοιωθετε  :2funny:
εγω ο ερμος δεν το εχω παιξει υπερανω ,και ποιος ειμαι ξερω και αν εχω μουρλια γνωριζω...
εσεις οι καμμενοι μαλακες που ειστε χειροτεροι απο μενα αλλα νομιετε οτι ειστε οι συγχρονοι αινσταιν και φουκω ειστε για τα μπαζα   :2funny: :2funny:
Μα αυτό ακριβώς προσπαθώ να σου πω....οτι δεν μας έχεις κάνει τα "πουτανάκια" σου όπως πιστεύεις, αντίθετα σε αγαπάμε για την τρέλα που πουλάς και που κάνεις τις ώρες μας πιο ευχάριστες!Απάντησε σε παρακαλώ στο post του Έκτορα και μετά πες μας την άποψή σου και για φούφουτο :grin:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Μα αυτό ακριβώς προσπαθώ να σου πω....οτι δεν μας έχεις κάνει τα "πουτανάκια" σου όπως πιστεύεις, αντίθετα σε αγαπάμε για την τρέλα που πουλάς και που κάνεις τις ώρες μας πιο ευχάριστες!Απάντησε σε παρακαλώ στο post του Έκτορα και μετά πες μας την άποψή σου και για φούφουτο :grin:

ο χρηστιδης δεν πουλαει τρελα. ειναι γνησιος βλαμμενος οπαδος και τελευταιος τροχος υπαλληλος του προεδρου.
τρελα πουλαει ο τσουκαλας που μασαγε με δεκα μασελες.

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
χρηστιδη θελω να μου πεις τι γνωμη εχεις για τον πορνοππαπο. ετσι απο περιεργεια.
δεν εχω αποψη δεν παρακολουθω τα πολιτικα γιατι δεν θελω να μπω στο τριπακι να γραψω...δεβ νου αρεσει απο τα λιγα που εχω δει οτι πεφτουν ολοι οι πονηριδηδες να τον φανε...αν καποιος ειναι μαλακς τον αφηνεις στην μοαναξια της μαλακιας του...τι νοημα εχει να προσπαθεις να κοροιδεψεις εναν χαζο;γινεσαι πιο πονηρος εσυ μεσω της μαλακιας αυτου;συμπλεγματικο το βρισκω...
αραοσοι ασχολουνται μαζι του με μανια ενω δεχονται οτι ειναι γκαου μαλλον ειναι περισσοτερο καου οι ιδιοι απλα δεν το νοιωθουν...
εγω φερ ειπειν με τον μαστερ...νοιωθω οτι πολλες φορες υποτιμω τον εαυτο μου με το να συναγωνιζομαι εναν ηλιθιο...αλλα ειναι κατι που δεν ελεγχω...μια αδυναμια μου ,κατι παραπανω απο μενα...το παραδεχομαι ,το ξερω...
για σενα εχω πει την αποψη μου...δεν εισαι βλακας ...οχι...εισαι εξυπνος αλλα συμπλεγματικος που μσω της αναδειξης της μαλακιας του αλλου προσπαθεις να επιβεβαιωθεις...
ο μαστερ ειναι βλακας εσυ οχι...
ο μαστερ εχει ΣΙΓΟΥΡΑ χαμηλο αι κιου...εσυ οχι...
να την κανω τωρα ;

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
.......καποιος ειπε διαφορα πριν ενα χρονο.........
........καποιος που δεν θα ξεχναγε......και απειλουσε κιολας να χω και το νου μου γιατι δεν θα ξεχναγε(ετρεμα συγκορμος ο καψερος).
καποιος ο οποιος ειναι σιγουρο οτι μεσα στο χρονο που περασε θα πε ακομα περισσοτερα...

...αν καποιος δεν ξεχνα αυτος ειναι ο kaza...........
και μπορει να σκισει σουφρες τωρα σβηστα, ευκολα και πολυ απλα.
.............εκει να δειτε τι θα πει ΤΣΟΝΤΑ.
Τα ποσταρισματα δεν ξεχνιουνται...και αν ξεχαστηκαν εδω ειναι ο kaza(ΟΠΩΣ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ....."Tα ξαναλεμε ιουνιο του 2014").............οπως δεν ξεχαστηκαν και στο γκαζετα που βγηκαν πολλα μαγκακια και αντρακλες περυσι μετα το φ4(μαλλον κατω των 18)

...........Ο κaza ομως δεν ειναι μαλακας. Δεν θα τον πατησει οπως θα εκαναν πολλοι αλλοι.
Θα του θυμησει απλα οτι πραγματικα Μαγκας ειναι καποιος οταν ΣΕΒΕΤΑΙ. Δεν χτυπας καποιον οταν ειναι κατω. Μονο του δινεις το χερι. Και τον σηκωνεις. Τον χτυπας στην πλατη, τα σβηνεις ολα και ξαναπας οπως αλλοτε....οπως τοτε που πηγαινα στα γηπεδα ακομα μαζι με τον κολλητο μου που ειναι γαυρος περιωπης(τιμη του και μαγκια του)......και τους γραφαμε ΟΛΟΥΣ στα παπαρια μας. Βαζελους και γαυρους................

.......ο τρακης ειναι ταμαμ για ατομα που δεν βλεπουν τπτ αλλο περα απο κουπες, πελατες, κοτες και δεν συμμαζευεται.
Για καζουρα του στυλ...τους διελυσες μεγαλε, μπραβο ετσι καντους γλεντα τους.....Για ολους τους υπολοιπους ειναι ο μεγαλυτερος καραγκιοζης της 20ετιας.

..........τυγχανει ομως να ειναι και κατι ακομα....Λακωνας.
Σε ολα. Οποιος δεν το αντιλαμαβανεται κακο του κεφαλιου του.........

411718-Sparta_.jpg

...ελπιζω να εγινα κατανοητος. Το πιο ευκολο για μενα ειναι να σκισω σουφρες τωρα. Πολυ χειροτερα απ οτι πριν ενα χρονο. Γιατι το ειχα πει. Τα λεμε Ιουνιο του 14 ελεγε η προφητεια.....δεν νομιζω οτι χρειαζεται.
Ολοι καποιου παιδια ειμαστε. Εγω ειμαι του αναστοπουλου(τιμη μου και καμαρι μου :grin:). Αλλοι ηταν του σαραβακου. Αλλοι του τζορτζεβιτς...
.....ε καποιοι ειναι παιδια του διαμαντιδη οπως ελεγε το συνθημα..........δεν εγινε και τιποτα. Ας το δεχτουν οι ιδιοι πανω απο ολα και καλη καρδια. Χαβαλες γινεται εστω και ακραιος. Οποιος ειναι πολυ ευαισθητος μπορει να απεχει. Οποιος συμμετασχει ομως ας εχει και τα καλαμπαλικια να αναγνωριζει την ηττα του. Τοτε ναι ειναι οντως Μαγκας. Αυτα.
Ετσι ειναι τυπε τα ειπες ολα για τον τρακη.ο ανθρωπος αυτος ειναι ντροπη για το αθλημα και παρασερνονται με αυτον τον παπαρα και οι μαλακες οι αγγελοπουλοι που μεχρι τωρα εδειχναν σοβαροτητα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom