.......καποιος ειπε διαφορα πριν ενα χρονο.........
........καποιος που δεν θα ξεχναγε......και απειλουσε κιολας να χω και το νου μου γιατι δεν θα ξεχναγε(ετρεμα συγκορμος ο καψερος).
καποιος ο οποιος ειναι σιγουρο οτι μεσα στο χρονο που περασε θα πε ακομα περισσοτερα...
...αν καποιος δεν ξεχνα αυτος ειναι ο kaza...........
και μπορει να σκισει σουφρες τωρα σβηστα, ευκολα και πολυ απλα.
.............εκει να δειτε τι θα πει ΤΣΟΝΤΑ.
Τα ποσταρισματα δεν ξεχνιουνται...και αν ξεχαστηκαν εδω ειναι ο kaza(ΟΠΩΣ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ....."Tα ξαναλεμε ιουνιο του 2014").............οπως δεν ξεχαστηκαν και στο γκαζετα που βγηκαν πολλα μαγκακια και αντρακλες περυσι μετα το φ4(μαλλον κατω των 18)
...........Ο κaza ομως δεν ειναι μαλακας. Δεν θα τον πατησει οπως θα εκαναν πολλοι αλλοι.
Θα του θυμησει απλα οτι πραγματικα Μαγκας ειναι καποιος οταν ΣΕΒΕΤΑΙ. Δεν χτυπας καποιον οταν ειναι κατω. Μονο του δινεις το χερι. Και τον σηκωνεις. Τον χτυπας στην πλατη, τα σβηνεις ολα και ξαναπας οπως αλλοτε....οπως τοτε που πηγαινα στα γηπεδα ακομα μαζι με τον κολλητο μου που ειναι γαυρος περιωπης(τιμη του και μαγκια του)......και τους γραφαμε ΟΛΟΥΣ στα παπαρια μας. Βαζελους και γαυρους................
.......ο τρακης ειναι ταμαμ για ατομα που δεν βλεπουν τπτ αλλο περα απο κουπες, πελατες, κοτες και δεν συμμαζευεται.
Για καζουρα του στυλ...τους διελυσες μεγαλε, μπραβο ετσι καντους γλεντα τους.....Για ολους τους υπολοιπους ειναι ο μεγαλυτερος καραγκιοζης της 20ετιας.
..........τυγχανει ομως να ειναι και κατι ακομα....Λακωνας.
Σε ολα. Οποιος δεν το αντιλαμαβανεται κακο του κεφαλιου του.........
...ελπιζω να εγινα κατανοητος. Το πιο ευκολο για μενα ειναι να σκισω σουφρες τωρα. Πολυ χειροτερα απ οτι πριν ενα χρονο. Γιατι το ειχα πει. Τα λεμε Ιουνιο του 14 ελεγε η προφητεια.....δεν νομιζω οτι χρειαζεται.
Ολοι καποιου παιδια ειμαστε. Εγω ειμαι του αναστοπουλου(τιμη μου και καμαρι μου
). Αλλοι ηταν του σαραβακου. Αλλοι του τζορτζεβιτς...
.....ε καποιοι ειναι παιδια του διαμαντιδη οπως ελεγε το συνθημα..........δεν εγινε και τιποτα. Ας το δεχτουν οι ιδιοι πανω απο ολα και καλη καρδια. Χαβαλες γινεται εστω και ακραιος. Οποιος ειναι πολυ ευαισθητος μπορει να απεχει. Οποιος συμμετασχει ομως ας εχει και τα καλαμπαλικια να αναγνωριζει την ηττα του. Τοτε ναι ειναι οντως Μαγκας. Αυτα.