ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 31.103
- Πόντοι
- 5.006
ενταξει χθες?Ο ΠΑΟΚ πρόχειρα πρόχειρα δες σχόλια για τον ημιτελικό φέτος στο θρεντ του παοκ
ενταξει χθες?Ο ΠΑΟΚ πρόχειρα πρόχειρα δες σχόλια για τον ημιτελικό φέτος στο θρεντ του παοκ
ενταξει χθες?
Ναι εγω λεω για ομαδες οχι για οπαδους οι οπαδοι χαιρω πολυ παντα θα διαμαρτυρονται.
Κατι επισημο οπως για παραδειγμα αυτο υπαρχει;
τυπε αστους...δεν βλεπουν τη φακα....
αυτοι νομιζουν οτι το ευρωπαικο ειναι κατι της πλακας,οτι αν εχει καλη ομαδα θα το παιρνεις σχεδον καθε χρονο...το οτι το πηραμε 2σερι χρονιες δεν σημαινει οτι θα παει συνεχεια ετσι..μπορει να εχεις ομαδαρα, να πας 10 σερι χρονιες στο φαιναλ φορ και να το παρεις 1-2 μονο....
το οτι καθε χρονο θα σε γαμαει ο τρακης με το ετσι θελω, δεν το βλεπουν...δεν καταλαβαινουν οτι εξαιτιας αυτων και οι παικτες μας θα βγαινουν αχρηστοι ενω δεν ειναι και ο προπονητης και ολα...
δυστυχως η διαλυση ειναι κοντα...
τυπε αστους...δεν βλεπουν τη φακα....
αυτοι νομιζουν οτι το ευρωπαικο ειναι κατι της πλακας,οτι αν εχει καλη ομαδα θα το παιρνεις σχεδον καθε χρονο...το οτι το πηραμε 2σερι χρονιες δεν σημαινει οτι θα παει συνεχεια ετσι..μπορει να εχεις ομαδαρα, να πας 10 σερι χρονιες στο φαιναλ φορ και να το παρεις 1-2 μονο....
το οτι καθε χρονο θα σε γαμαει ο τρακης με το ετσι θελω, δεν το βλεπουν...δεν καταλαβαινουν οτι εξαιτιας αυτων και οι παικτες μας θα βγαινουν αχρηστοι ενω δεν ειναι και ο προπονητης και ολα...
δυστυχως η διαλυση ειναι κοντα...
καθε φορα το ιδιο δεν κανει τυπε?Πολύ βοήθησε και σήμερα ο Σπανούλης. Τον βάζελο.
Πολύ βοήθησε και σήμερα ο Σπανούλης. Τον βάζελο.
Tι σημαινει ξεκολληστε ρε φιλε; Παιρνει 2,5 εκατομμυρια και δεν μπορει να βοηθησει την ομαδα στους τελικους. Ποτε.Eχει ψυχολογικο με τον βαζελο ο Σπανουλης και η διαχειριση του Μπαρτζωκα (ψυχολογικη και παικτικη) ειναι μαλακισμενη.
Btw, ξεκολληστε γαμω τον αντιχρηστο μου με τον Σπανουλη, αλλιως του χρονου μας βλεπω να παιζουμε με ηγετη τον DJ Cooper του ΠΑΟΚ.
εχεις δικιο...απολυτο δικιο...επισης περπερογλου σε ολη τη σειρα 6ος παιχτης του πουστη...Tι σημαινει ξεκολληστε ρε φιλε; Παιρνει 2,5 εκατομμυρια και δεν μπορει να βοηθησει την ομαδα στους τελικους. Ποτε.
Να μην εχουμε και απαιτησεις; Να τον κρατησουμε μονο για την Ευρωπη λεω εγω να μην παιζει καν στους τελικους του Ελληνικου πρωταθληματος. Η να αρχισουν να τον πλακωνουν στα προζακ και στις συνεδριες να του φυγει το ψυχολογικο.
Ειδικα στον Διαμαντιδη. Πηρε στις πλατες του την ομαδα και επαιζε πολυ περισσοτερο χρονο αποτι αντεχε.οπως και να εχει οφειλουμε να δωσουμε συγχαρητηρια στον βαζελο...
με οποιες ενστασεις μπορουμε να εχουμε αυτοι το παλεψαν οσο δεν παει...
Tι σημαινει ξεκολληστε ρε φιλε; Παιρνει 2,5 εκατομμυρια και δεν μπορει να βοηθησει την ομαδα στους τελικους. Ποτε.
Να μην εχουμε και απαιτησεις; Να τον κρατησουμε μονο για την Ευρωπη λεω εγω να μην παιζει καν στους τελικους του Ελληνικου πρωταθληματος. Η να αρχισουν να τον πλακωνουν στα προζακ και στις συνεδριες να του φυγει το ψυχολογικο.