ρε μαλακες...νομιζετε οτι τυχαια εβαλα ΧΤΕΣ αυτη τη φωτο;ετσι για πλακα;;οοοοοοοχι καριολακια....
ηξερα οτι μεθοδευουν τιμωρια κεκλεισμενων για μας για τα ιδια πραγματα που βλεπετε στη φωτο...
www.gazzetta.gr/basketball/article/620478/treis-mines-oi-aggelopoyloi-mia-agonistiki-o-olympiakos]http://www.gazzetta.gr/basketball/article/620478/treis-mines-oi-aggelopoyloi-mia-agonistiki-o-olympiakos[/url]
ε) για κάθε συμπεριφορά βίας από φιλάθλους της ΚΑΕ στο περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου, ποινή διεξαγωγής αγώνα χωρίς θεατές (κεκλεισμένων των θυρών) για μια (1) αγωνιστική, κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ της 1-6-2014.
για συμπεριφορα βιας στον περιβαλλοντα χωρο του γηπεδου...
και ρωταω εγω τωρα...βλεπετε κατι αναλογο στη φωτο;οι κυριοι εχουν διαπιστευσεις;;και να εχουν διαπιστευσεις δεν συμπεριφερονται βιαια στους διαιτητες;;που ειναι η τιμωρια μιας αγωνιστικης;
νομιζατε οτι τυχαια ποσταρα χτες την φωτο ετσι;
σας δουλευουν ρεεεε
9και λεω σας γιατι εμενα σιγουρα ΔΕΝ και το εχω αποδειξει με τις θεσεις μου αμεσως μετα το διπλο στο οακα που οσμιζομουνα την καταληξη)
ξυπνατε γιατι ειναι ωρα για υπνο...
φωναζω εδω και αιωνες και λεω πως την αθλητικη πραγματικοτητα στην ελλαδα την καθοριζουν οι δηματομπραουδοσμπρακο μαλακες στη μπαλλα και συριγοσκουντοπαπαδογιννηδοχατζηγεωργιου στο μπασκετ...
ξυπνατε ωρεεεεε