Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 201K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 36 άτομα (3 μέλη και 33 επισκέπτες)

zironvenom

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
11
Like
550
Πόντοι
6.045
ντροπη και αισχος, μετα τον κοβασεβιτς κοροιδευετε. ο γερμανακος εφοσον ξεχασε να βγαζει τις κιτρινες π.χ. γκουμας, επομενο ηταν να δωσει και ενα πεναλτυ. ε ηταν και το ντεμπουτο της καινουριας φανελας, να μην νικουσατε?

ωραια λογικη. δηλαδη τι θες αδικημενε και αγνε φιλαθλε του ολυμπιακου να αρχισουμε να λεμε για την παραγκα των τελευταιων 10 χρονων? εγω δεν αρνηθηκα πως το παιχνιδι με τον απολλωνα ηταν φιασκο, οπως θα επρεπε να το πραξεις κι εσυ σημερα και οχι να με παραπεμπσεις σε παλιοτερο ματς του παο

KARALIAKOURAS

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2006
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
6
Λαμογια γαυροι παλι με πετσινο πεναλτυ κουφαλες!
χαχαχαχα!Σας προσκαλω να παρετε μερος στο δημοψηφισμα που διεξαγω στο μπλογκ μου!
Τζιγγερ εναντιον ΠΕΚ.Γινε ο κομιστης της αληθειας!
Καντε κλικ στην υπογραφη μου ναοοοουυυυμ! :boobies:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
ωραια λογικη. δηλαδη τι θες αδικημενε και αγνε φιλαθλε του ολυμπιακου να αρχισουμε να λεμε για την παραγκα των τελευταιων 10 χρονων? εγω δεν αρνηθηκα πως το παιχνιδι με τον απολλωνα ηταν φιασκο, οπως θα επρεπε να το πραξεις κι εσυ σημερα και οχι να με παραπεμπσεις σε παλιοτερο ματς του παο
καλά ρε αδιόρθωτοι όλοι... Θα μάθετε να μιλάτε για μπάλλα ή θα τσακώνεστε για τους διαιτητές μονίμως; Και πού σαι; Ο γαύρος σήμερα έπαιξε μπάλλα. Βλεπόταν. Ο Βάζελος της Καλαμαριάς φίλε ΑΠΛΑ ΔΕ βλεπόταν. Μην συμψηφίζεις αποφάσεις διαιτητή. Ο γαύρος σήμερα δεν θα σου έριχνε 4, αλλά δεκατέσσερα...... Ποδοσφαιρικά μιλάμε πάντα....

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
47
Πόντοι
16
οι λατίνοι φίλε είναι έτσι. Εχουν λίγο κωλοχαρακτήρα και ατομισμό από τη γέννησή τους. Κορώνα γράμματα το παίζεις μ αυτούς. οπως και με τους μαύρους... Καλά τους λέει ο Πανούτσος Σαλούκια.... Και πάλι θεωρώ ότι η καλύτερη μεταγραφή του γαύρου το χειμώνα ήταν η ανανέωση του Ιέρο. Εάν ο ταξιτζής ήθελε να πουλήσει μούρη έπρεπε να του προσφέρει τα τριπλά.... Απλά το πιο ολοκληρωμένο χαφ που υπάρχει αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα. Κρίμα που λόγω τραυματισμού δεν μπόρεσε να παίξει μπάλλα σε μεγάλη ομάδα της Ευρώπης.
παιζει ηδη σε μεγαλη ομαδα της Ευρωπης...
περα απ την πλακα..καλυτερα που ηρθαν ετσι τα πραγματα και παιζει στην Ομαδα μας μιας και αν δεν τον ειχαμε....κλαφτα χαραλαμπε!!!

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
33
Πόντοι
366
Λαμογια γαυροι παλι με πετσινο πεναλτυ κουφαλες!
χαχαχαχα!Σας προσκαλω να παρετε μερος στο δημοψηφισμα που διεξαγω στο μπλογκ μου!
Τζιγγερ εναντιον ΠΕΚ.Γινε ο κομιστης της αληθειας!
Καντε κλικ στην υπογραφη μου ναοοοουυυυμ! :boobies:
Πάντως έχεις ωραία μουσική στο blog... ;)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
παιζει ηδη σε μεγαλη ομαδα της Ευρωπης...
περα απ την πλακα..καλυτερα που ηρθαν ετσι τα πραγματα και παιζει στην Ομαδα μας μιας και αν δεν τον ειχαμε....κλαφτα χαραλαμπε!!!
αυτό που εννοώ είναι πως θεωρώ ότι είναι μια κλάση πάνω από όλους οπότε θα ήθελα να δω τι εξέλιξη θα είχε με παίκτες ίδιας και μεγαλύτερης κλάσης.... Άσ πούμε μια μεταγραφή σαν του Ζήκου που τον θεωρώ μέτριο και από φυσικά και από ποδοσφαιρικά προσόντα μπροστά στον Ιέρο.....

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
πάντως ο κοντοαργεντίνος φαίνεται να το κατέχει το τόπι καλά..ωραία δείγματα έδωσε σήμερα....για να δούμε και στην συνέχεια..

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
47
Πόντοι
16
αυτό που εννοώ είναι πως θεωρώ ότι είναι μια κλάση πάνω από όλους οπότε θα ήθελα να δω τι εξέλιξη θα είχε με παίκτες ίδιας και μεγαλύτερης κλάσης.... Άσ πούμε μια μεταγραφή σαν του Ζήκου που τον θεωρώ μέτριο και από φυσικά και από ποδοσφαιρικά προσόντα μπροστά στον Ιέρο.....
Δεν ξερω αν θα του εβγαινε με ανωτερους παιχτες του Ακη....
Παντως τον θεωρω τον πιο καλο συνολικα παιχτη της ομαδας μας...και παραπανω απ την ομαδα....ειναι ο πιο ολοκληρομενος!!!

Επισκέπτης
ο ολυμπιακος επαιξε καλυτερα και κερδισε!οσον αφορα την ομαδα μου,εχει μεν δρομο ακομα για να βελτιωθει αλλα γενικα μου αρεσε ο τροπος παιχνιδιου!ηταν ωραιο ματσακι!

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Δε θα μπω στη λογικη της αντιπαραθεσης για τη διαιτησια..
Αλλωστε ο παο εχει αλλα προβληματα τωρα (ΠΕΚ) και η διαιτησια ειναι σε δευτερη μοιρα..
Ομως ειλικρινα ΕΝΑ πραγμα δε μπορω να καταλαβω..
ΑΝΤΙ οι συμπαθεις φιλαθλοι του παο,τοσα χρονια,να ασχολουνται με τα "καβουρια στις τσεπες" της ιδιοκτησιας Βαρδινογιαννη,καθονται ακομα και μασανε τη καραμελα της διαιτησιας..
ΑΝΤΙ να βλεπουν,οτι ο παο εχει καταντησει ο ΦΤΩΧΟΣΥΓΓΕΝΗΣ του πρωην ΠΟΚ...
Που αγοραζει παικτες απο το "καλαθι",θελοντας να αμφισβιτησει τα πρωτια του Ολυμπιακου,φτιαχνοντας και ξαναφτιαχνοντας ομαδες με μικρου βεληνεκους παικτες..
Καντε το σταυρο σας να εμπλακει στα διοικητικα και η ΠΕΚ,μηπως μπει κανα φραγκο στην ομαδα και παρτε κανενα παικτη της προκοπης..Γιατι αμφιβαλω ας πουμε αν υπαρχουν 2-3 παικτες του παο που θα επαιζαν βασικοι στην ενδεκαδα,ακομα και του Αρη..
Αφηστε λοιπον τη διαιτησια και κοιταξτε ΤΑ ΧΑΛΙΑ που εχει καταντησει τον παο ο Τζιγγερ...
Εμεις οι γνησιοι φιλαθλοι,θελουμε και τον παο δυνατο...Ο Τζιγγερ ομως τον καταντησε ομαδα να τη λυπασαι..Μονο το τριφυλλι στη φανελα θυμιζει κατι απο τις ομαδες που επαιξαν παικτες(Δομαζος),που δοξασαν το ελληνικο ποδοσφαιρο..

KARALIAKOURAS

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2006
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
6
Πάντως έχεις ωραία μουσική στο blog... ;)
Ευχαριστω αρχηγε! :rockon:

πάντως ο κοντοαργεντίνος φαίνεται να το κατέχει το τόπι καλά..ωραία δείγματα έδωσε σήμερα....για να δούμε και στην συνέχεια..

Με εντυπωσιασε και εμενα,αλλα απο το Σπυροπουλο δεν περναει :boobies:

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Δεν θα μιλήσω για διαιτησία...ποτέ δεν το κάνω ακόμα και όταν η ομάδα αδικείται....σήμερα πετάξαμε 1 ημίχρονο στα σκουπίδια....πλήν Λομάνα και Άκη όλοι οι άλλοι ήταν εκτός τόπου και χρόνου....με την είσοδο τον Αργεντίνων η ομάδα έδειξε πολύ καλά δείγματα....πίεσε στο κέντρο με Λεντέσμα και Μπελούσι,ο οποίος με εξέπληξε....πολύ μεγάλος παίχτης....δαίμονας...και είναι μόλις 15 ημέρες....δεν μου άρεσαν τα καραγκιοζιλίκια των παιχτών του Άρη,οι οποίοι έπεφταν συνεχώς κάτω...αλλά μόλις το έφαγαν έτρεχαν και δεν...έφταναν....σε τελική ανάλυση η ομάδα αυτή...με αυτό το υλικό...μου προσδίδει μία σιγουριά....ένα μέλλον πολύ καλό....
ΥΓ1--->Φίλε περσόνα...ούτε εμένα μου αρέσει μία ομάδα να παίζει συνεχώς απο τα πλάγια....αλλά με κλειστές άμυνες μόνο αυτός είναι ο τρόπος...για να ανοίξουν.....και φυσικά να έχεις και τον κατάλληλο παίχτη να σου βγάλει την κάθετη.....
ΥΓ2--->Τάλε....για εσάς δεν χρειαζόμαστε την διαιτησία για να σας ρίξουμε...4 πάντως......
ΥΓ3--->Η ομάδα ΕΧΕΙ πολύ μέλλον....και μην ξεχνάτε...ΑΥΤΗ η ομάδα με την Τσέλσι έχει τύχη...γιατί απλά είναι φτιαχμένη για σούπερ αντεπιθέσεις.....

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
47
Πόντοι
16
ρε ποδο να σε ρωτησω....ποια η γνωμη σου για τον νουνου?δεν σε απογοητευσε σημερα?

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
ρε ποδο να σε ρωτησω....ποια η γνωμη σου για τον νουνου?δεν σε απογοητευσε σημερα?
Ναι με απογοήτευσε....αλλά δεν φταίει μόνο αυτός....ο άνθρωπος αριστερό χαφ δεν είναι ο κόσμος να χαλάσει.....φυσικά ακόμα και....τερματοφύλακα να τον βάλει πρέπει να τα δώσει όλα....με χαλάει και κάτι άλλο.....είναι πολύ...ΑΡΓΟΣ.....

PanosK32

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2006
Like
4
Πόντοι
1
Ωραιος ο μπελουσι σημερα,"σβουρας" και επρεπε να τον εβαζε ο τακης απο την αρχη  :rockon: :rockon:
Μπορει καποιος να εξηγησει στους "πρωταθλητες....χειμωνα" τους αδεκαρους,που εχουν ξεσκιστει να λενε για παραγκες,κτλπ-κτλπ,οτι φετος μολονοτι εχουν κανει καραμπινατες φάσεις,δεν τους εχουν σφυριξει εναντιων τους...ουτε ένα πεναλτυ ? :headbang: :headbang:
Αν παντος δεν τον εβγαζε τον παιχτη του Λεβαδιακου με δευτερη κιτρινη σημερα,στο 0-0 θα τελειωνε,και θα γινοτανε της κακομοιρας αυριο στις χανουμο-φυλλάδες απο το κλαμα !!!!! :jerking:

Τωρα για τον βαζελο δεν αξιζει καν να γινει σχολιασμος για το παιχνιδι με τον μΠάοκ: με τα προβληματα που εχουν οι καρντασηδες,παλι καλα που παιζουν μπαλα ακομα !!!! :uglystupid:

Συνημμένα

• 2159351700e06d29d5d0oe5.jpg
    2159351700e06d29d5d0oe5.jpg
    110,3 KB · Εμφανίσεις: 41
  • n16806146_32376356_4256.jpg
    n16806146_32376356_4256.jpg
    47,1 KB · Εμφανίσεις: 15

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
33
Πόντοι
366
Αν παντος δεν τον εβγαζε τον παιχτη του Λεβαδιακου με δευτερη κιτρινη σημερα,στο 0-0 θα τελειωνε,και θα γινοτανε της κακομοιρας αυριο στις χανουμο-φυλλάδες απο το κλαμα !!!!! :jerking:
Μετά το 1-0 έμεινε με 10 παίχτες ο Λεβαδειακός φίλε...αν δεν έχουμε δει ένα ματς δεν μιλάμε... ;)

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
47
Πόντοι
16
Ναι με απογοήτευσε....αλλά δεν φταίει μόνο αυτός....ο άνθρωπος αριστερό χαφ δεν είναι ο κόσμος να χαλάσει.....φυσικά ακόμα και....τερματοφύλακα να τον βάλει πρέπει να τα δώσει όλα....με χαλάει και κάτι άλλο.....είναι πολύ...ΑΡΓΟΣ.....
για μενα ειναι αργος στο μυαλο...μηδεν αντιληψη!!

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Δεν ξέρω γιατί όλοι εδω μέσα μιλάνε για πέτσινο πέναλντι....δεν το έχω δεί στην τηλεόραση αλλά όλα τα αθλητικά site μιλάνε για καθαρή ανατροπή....τελικά...ήταν ή δεν ήταν????

PanosK32

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2006
Like
4
Πόντοι
1
Μετά το 1-0 έμεινε με 10 παίχτες ο Λεβαδειακός φίλε...αν δεν έχουμε δει ένα ματς δεν μιλάμε... ;)
την αεκ θα καθομαι να βλεπω ρε φιλε ? χεστηκα για τους πελατες μου - Γραψε Λαθος,αλλα οπως και να εχει δεν μου λες ποσα πεναλτυ εχουν σφυριχτει φετος εναντιων της αδεκαρας,ενω εχουν γινει φάσεις καραμπινατες ? :think:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
33
Πόντοι
366
την αεκ θα καθομαι να βλεπω ρε φιλε ? χεστηκα για τους πελατες μου - Γραψε Λαθος,αλλα οπως και να εχει δεν μου λες ποσα πεναλτυ εχουν σφυριχτει φετος εναντιων της αδεκαρας,ενω εχουν γινει φάσεις καραμπινατες ? :think:
Μία φάση έχει γίνει με την Λάρισα και την έχουμε παραδεχθεί...σε αντίθεση με εσάς που και σήμερα σφυράτε αδιάφορα! :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom