Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 201K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 20 άτομα (1 μέλη και 19 επισκέπτες)

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Αδελφε ...τους την βάρεσε για τα καλά .... καθόταν ο μακάκας και έπαιζε με δυο νικ ....εγω τον δούλευα κανονικά και αυτός νόμιζε ότι νευρίαζα κιόλας ..... φίλε μου δεν πάνε καλά ....σε λίγο θα είναι για τα σίδερα ....έχουν κάψει φλάτζα ορισμένοι .... ακου βόλει στην Λαμία .... ρε σε λιγο θα χανω σε κανένα τάβλι και θα έρχεται ο Φέδρη ....ήμαρτον δηλαδή ....
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
παντως μην σου κανει εντυπωση αν ηταν δυο τελικα υπαρχουν πολυ τετοιοι στην παναθα :headbang:

Vangoal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2007
Κριτικές
6
Like
263
Πόντοι
286
Εκει που καταντήσανε τίποτα δεν αποκλείεται ....
Δεν τους έφτανε το δίλημα Γιαννακόπουλος ή Τζίγκερ τώρα μπήκε και ο Βγενόπουλος στη μέση ....
Ο Ραλίστας βέβαια στα παπάρια του .... όχι μόνο δεν πουλάει ...αγοράζει και παίκτες για να κάνει ρελάνς ....
Τα ίδια τους είχε κάνει και πριν 2 χρόνια με Κονσεισάο και Μπίσκαν .... αλλά δεν καταλαβαίνουν ότι δεν είναι θέμα παικτών ...ή μεγαλομετόχου
Εγώ θα το πω εδω μέσα γιατί ξέρω ότι όλοι διαβάζουν το θρεντ μας
Το 1987 που αγόρασε ο Κοσκώτας τον Ολυμπιακό πήγε και πήρε την αφρόκρεμα των Ελλήνων παικτων
Τσαντάκη, Τσαλουχίδη,Σαββίδη, Μαυρομμάτη, τον παικταρά τον Ισαακ που ήταν άτυχος, τον Αλεξίου και καμπόσους ακόμα...
Ακούστε τι γινόταν στα αποδυτήρια στην αναπαυλα ενός σημαντικού αγώνα της ομάδας ....καθόταν αυτό το αρχίδι ο Αλεξίου και ρώταγε πόσο είναι ο ΠΑΟΚ .... άλλος έπαιρνε την γυναίκα του στο τηλέφωνο έξω από τα αποδυτήρια ... μέχρι και πουτάνες φέρνανε στο ξενοδοχείο.
Η αδιαφορία ...αυτή ήταν η κατάρα του τότε Ολυμπιακού ....Ποιος να τους βάλει σε τάξη ... Ο Λίμπρεχτς ...αυτός κοίταζε να κάνει το μάνατζερ να φέρει κανενα σαπάκι να κονομήσει ... ο Γκμοχ ...αυτή η λέρα είχε την μισή του οικογένεια στην Motor Oil...Ο πεθερός του Λάγιος ....στα παπαρια τους όλοι ...πάλι καλά που πήραν κι ένα κύπελλο με τον ΟΦΗ και ρίχνανε που και που κανένα μάρκαλο στον βάζελο για να γλυτώσουνε τα αμάξια τους από τον κόσμο.Μόνο όταν ήρθε ο Μπλαχιν μπήκε μια τάξη στα αποδυτήρια ... αλλά ο Σαλιαρέλης δεν πλήρωνε ....βέβαια οι Ρώσοι φέρανε ένα κύπελλο με τον ΠΑΟΚ ...σπάσανε και την παράδοση της Τούμπας ...πήγανε και ένα γύρο παραπάνω στην Ευρώπη.
Τα ίδια και χειρότερα τραβάει ο Παναθηναϊκός σήμερα .... Προπονητές (πλην του συχωρεμένου του Κυράστα) που τρίβουνε τα μάτια τους με αυτά που βλέπουνε ... Έρχεται ο παιχταράς και σε ένα μήνα μπαίνει στο κλίμα ....σου λέει δεν γαμιέται ...εγω θα τρέχω .... ασε να τρέχουν οι άλλοι ... και μιλάμε για καλούς παίκτες ...Σαλπιγγίδης, Κονσεισάο,Μπίσκαν,Λυμπερόπουλος,Μπασινάς, Κυργιάκος,Γκέκας,Καραγκούνης .... κόσμος και ντουνιάς.... Αυτός ο Παπαδόπουλος θυμηθήτε με σε όποια ομάδα πάει .... τι μπάλα θα παίξει ....
Φταίει και ο κόσμος ...τους έχει περάσει την νοοτροπία του αδικημένου ...γι αυτό σκούζουν συνέχεια για φαουλ πέναλτι κίτρινες ....δεν κοιτάνε το παιχνίδι τους  κλαψομουνιάζουν ακόμα και όταν παίζουν με τον Α.Ο. Μουνί χωριό ... Ο Σπυρόπυλος είναι παιχτρόνι .... όταν όμως θα καθαρίζει τα σκατά του Ιβανσιτς που θα βαριέται να γυρίσει πίσω ... θα τον κάνει η εξέδρα Βύντρα Νο 2 ....
Μάγκες η κάθε ομάδα πρέπει να είναι ομάδα παντού ... Αρχή είναι ο προπονητής και όλοι οι άλλοι πρέπει να δένουν σωστά ....
Εγω ειπα εδω την αλήθεια ... είτε Τζίγκερ ειτε Βγενόπουλος ... το ίδιο τους κάνει

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
κοιτα να τους ξυπνησεις και να χασουμε τους πελατες :headbang:

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
[move]παμε γερα[/move]

Συνημμένα

• kal_exedra.jpg
    kal_exedra.jpg
    83,9 KB · Εμφανίσεις: 20

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
«Τα παιδιά μας [size=10pt]ντρέπονται να πάνε στο σχολείο[/size] γιατί τους κοροϊδεύουν που είναι Παναθηναϊκοί…» [Πραγματική δήλωση]

«Αφού οι Τζέισον Πόλακ, Μπορέλι, Χούλιο Σέζαρ, Σόουζα, Ασάνοβιτς και Γιάρνι δεν τα κατάφεραν, τότε, βρήκαμε επιτέλους έναν μεγάλο ηγέτη. Το όνομά του ήταν Εκι.
Αργότερα ήρθαν κι άλλοι ηγέτες όπως οι Μπίσκαν, Κονσεϊσάο, Μπόβιο, Βίκτορ, Ενακαρίρε και το ελάφι της Σενεγάλης Εντόι....»

«Παρά τις μεγάλες μεταγραφές όμως, η διαιτησία και το Κράτος του τυράννου Κόκκαλη μας στέρησε 10 πρωταθλήματα τα τελευταία 11 χρόνια»

«... Είμαστε η πρώτη ομάδα που εφάρμοσε το περίφημο πενταετές πλάνο. Κατόπιν ξεκινήσαμε τα έργα για το πράσινο Ντραγκάο ώστε να παίζουμε εκεί το 2008...»

«... Οπως δήλωσε και ο μεγάλος αρχηγός μας έπρεπε να κερδίσουμε με 1-5 αλλά το κανονικό μας γκολ ισοφαρίστηκε από ένα φάουλ του Τοροσίδη ...»

«... Το 4-0 ήταν πλασματικό και τυχερό αφού ο αέρας ήταν παραπάνω από 5 μποφόρ στα σουτ του Ολυμπιακού...»

«... Τότε εμφανίστηκαν στον ορίζοντα οι Αμπράμοβιτς για να πείσουν τον ΑΧΡΗΣΤΟ πρόεδρο μας να φύγει. Οι Αμπράμοβιτς έφεραν μαζί τους και 200 εκατ. ευρώ...»

«... Ομως ο ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΣ πρόεδρος μας απέδειξε ότι μπορεί να βουλώνει ακόμα στόματα. Πήρε τον Σπυρόπουλο...»

«Μπαμπά........
Δε λέω, υπέροχα όλα αυτά τα παραμύθια που μου διαβάζεις για να κοιμηθώ. Τόσα χρόνια είχαν επιτυχία και «κοιμόμουν» άλλωστε....

Επειδή όμως έχω σχολείο αύριο,
δεν μου δίνεις εκείνο το ερυθρόλευκο κασκόλ
για να μην με κοροϊδεύουν τα παιδιά ;;;»

Συνημμένα

• cartoon00002.jpg
    cartoon00002.jpg
    37,6 KB · Εμφανίσεις: 23

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Εμ Άλεξ...τί νόμιζες???Δεν θα τα κοροϊδεύουν???? :2funny: :2funny: :2funny:
ΥΓ1--->Το σημερινό επεισόδιο έχει ένα όνομα....Επανεμφάνιση Φέθρυ επειδή έχασε ο Θρύλος στο...βόλεϊ.....μπουχαααχαχαχα...... :idiot: :uglystupid:
ΥΓ2--->Σήμερα η ΜΗ έχοντες εισητήριο να μην κατέβουν Φάληρο...θα μείνουν απ'έξω..... :dancing: :dancing: :dancing:

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Εμ Άλεξ...τί νόμιζες???Δεν θα τα κοροϊδεύουν???? :2funny: :2funny: :2funny:
ΥΓ1--->Το σημερινό επεισόδιο έχει ένα όνομα....Επανεμφάνιση Φέθρυ επειδή έχασε ο Θρύλος στο...βόλεϊ.....μπουχαααχαχαχα...... :idiot: :uglystupid:
ΥΓ2--->Σήμερα η ΜΗ έχοντες εισητήριο να μην κατέβουν Φάληρο...θα μείνουν απ'έξω..... :dancing: :dancing: :dancing:
Tι ωρα θα κατεβεις ?

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
*Σύμφωνα με γερμανικά δημοσιεύματα, στο στόχαστρο της Καϊζερσλάουτερν είναι ο Κώστας Μεδρινός.

πηγή:sportime

:think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think:

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Ρε συ...δεν γίνεται σήμερα...είμαστε εντελώς αντίθετα...την άλλη φορά...εγώ είμαι στη 2...
γαμωτο!!!
κριμα κοιτα να δεις καθε φορα ειμαι στην 33 σχεδον διπλα σου !!!
και σημερα παω με φιλους στην 23

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
«Τα παιδιά μας [size=10pt]ντρέπονται να πάνε στο σχολείο[/size] γιατί τους κοροϊδεύουν που είναι Παναθηναϊκοί…» [Πραγματική δήλωση]

«Αφού οι Τζέισον Πόλακ, Μπορέλι, Χούλιο Σέζαρ, Σόουζα, Ασάνοβιτς και Γιάρνι δεν τα κατάφεραν, τότε, βρήκαμε επιτέλους έναν μεγάλο ηγέτη. Το όνομά του ήταν Εκι.
Αργότερα ήρθαν κι άλλοι ηγέτες όπως οι Μπίσκαν, Κονσεϊσάο, Μπόβιο, Βίκτορ, Ενακαρίρε και το ελάφι της Σενεγάλης Εντόι....»

«Παρά τις μεγάλες μεταγραφές όμως, η διαιτησία και το Κράτος του τυράννου Κόκκαλη μας στέρησε 10 πρωταθλήματα τα τελευταία 11 χρόνια»

«... Είμαστε η πρώτη ομάδα που εφάρμοσε το περίφημο πενταετές πλάνο. Κατόπιν ξεκινήσαμε τα έργα για το πράσινο Ντραγκάο ώστε να παίζουμε εκεί το 2008...»

«... Οπως δήλωσε και ο μεγάλος αρχηγός μας έπρεπε να κερδίσουμε με 1-5 αλλά το κανονικό μας γκολ ισοφαρίστηκε από ένα φάουλ του Τοροσίδη ...»

«... Το 4-0 ήταν πλασματικό και τυχερό αφού ο αέρας ήταν παραπάνω από 5 μποφόρ στα σουτ του Ολυμπιακού...»

«... Τότε εμφανίστηκαν στον ορίζοντα οι Αμπράμοβιτς για να πείσουν τον ΑΧΡΗΣΤΟ πρόεδρο μας να φύγει. Οι Αμπράμοβιτς έφεραν μαζί τους και 200 εκατ. ευρώ...»

«... Ομως ο ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΣ πρόεδρος μας απέδειξε ότι μπορεί να βουλώνει ακόμα στόματα. Πήρε τον Σπυρόπουλο...»

«Μπαμπά........
Δε λέω, υπέροχα όλα αυτά τα παραμύθια που μου διαβάζεις για να κοιμηθώ. Τόσα χρόνια είχαν επιτυχία και «κοιμόμουν» άλλωστε....

Επειδή όμως έχω σχολείο αύριο,
δεν μου δίνεις εκείνο το ερυθρόλευκο κασκόλ
για να μην με κοροϊδεύουν τα παιδιά ;;;»
αυτη ειναι η μεγελυτερη πικρα τους,οτι τα παιδια τους γινοντε ολυμπιακοι :2funny: :2funny: :2funny:
σχεδον διπλα θα ειμαστε 20(δυστυχως) εγω πρωτη φορα

tyfeas

Μέλος
Εγγρ.
15 Νοε 2006
Like
3
Πόντοι
6
Ρε τον κοντο...
turbo το εκανε το σωφερακι!

Συνημμένα

• filathlos_large_2008_01_27.jpg
    filathlos_large_2008_01_27.jpg
    250 KB · Εμφανίσεις: 24

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
α, γι'αυτο τον ελεγαν στρατηγο?ξερει απο στρατηγικη :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16

Τί ''παλτό'' μας κουβάλησε πάλι αυτός ο...καβούριας ο Σωκράτης....πολύ αργός ρε παιδί μου.....
ΥΓ--->Να είσαι καλά ρε αδερφέ τυφέα.....μας άνοιξες τα μάτια...ψάχναμε...ψάχναμε...αλλά δεν βρίσκαμε τίποτα....να είσαι καλά....

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Τί ''παλτό'' μας κουβάλησε πάλι αυτός ο...καβούριας ο Σωκράτης....πολύ αργός ρε παιδί μου.....
ΥΓ--->Να είσαι καλά ρε αδερφέ τυφέα.....μας άνοιξες τα μάτια...ψάχναμε...ψάχναμε...αλλά δεν βρίσκαμε τίποτα....να είσαι καλά....
Πες τα ρε podo, πες τα...με τον παλιοτσιγκούναρο τον Κρόκους που μπλέξαμε....

Πότε θα κάνουμε εμείς ΠΟΡΕΙΑ να διώξουμε τον δυνάστη μας? Εεεεεεεεεεεεε? Πότε????????

Μια ζωή παλτά θα φορτωνόμαστε και να χάνουμε τους καλύτερους? Και να έχουμε και κάποιον Λεμονή λέει στον πάγκο.....

[move]Λευτεριά στον ΘΡΥΛΟ μας, φωνάξτε τον Βγενόπουλο να αγοράσει εμάς[/move]

[move] :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:  :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:[/move]

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Εκει που καταντήσανε τίποτα δεν αποκλείεται ....
Δεν τους έφτανε το δίλημα Γιαννακόπουλος ή Τζίγκερ τώρα μπήκε και ο Βγενόπουλος στη μέση ....
Ο Ραλίστας βέβαια στα παπάρια του .... όχι μόνο δεν πουλάει ...αγοράζει και παίκτες για να κάνει ρελάνς ....
Τα ίδια τους είχε κάνει και πριν 2 χρόνια με Κονσεισάο και Μπίσκαν .... αλλά δεν καταλαβαίνουν ότι δεν είναι θέμα παικτών ...ή μεγαλομετόχου
Εγώ θα το πω εδω μέσα γιατί ξέρω ότι όλοι διαβάζουν το θρεντ μας
Το 1987 που αγόρασε ο Κοσκώτας τον Ολυμπιακό πήγε και πήρε την αφρόκρεμα των Ελλήνων παικτων
Τσαντάκη, Τσαλουχίδη,Σαββίδη, Μαυρομμάτη, τον παικταρά τον Ισαακ που ήταν άτυχος, τον Αλεξίου και καμπόσους ακόμα...
Ακούστε τι γινόταν στα αποδυτήρια στην αναπαυλα ενός σημαντικού αγώνα της ομάδας ....καθόταν αυτό το αρχίδι ο Αλεξίου και ρώταγε πόσο είναι ο ΠΑΟΚ .... άλλος έπαιρνε την γυναίκα του στο τηλέφωνο έξω από τα αποδυτήρια ... μέχρι και πουτάνες φέρνανε στο ξενοδοχείο.
Η αδιαφορία ...αυτή ήταν η κατάρα του τότε Ολυμπιακού ....Ποιος να τους βάλει σε τάξη ... Ο Λίμπρεχτς ...αυτός κοίταζε να κάνει το μάνατζερ να φέρει κανενα σαπάκι να κονομήσει ... ο Γκμοχ ...αυτή η λέρα είχε την μισή του οικογένεια στην Motor Oil...Ο πεθερός του Λάγιος ....στα παπαρια τους όλοι ...πάλι καλά που πήραν κι ένα κύπελλο με τον ΟΦΗ και ρίχνανε που και που κανένα μάρκαλο στον βάζελο για να γλυτώσουνε τα αμάξια τους από τον κόσμο.Μόνο όταν ήρθε ο Μπλαχιν μπήκε μια τάξη στα αποδυτήρια ... αλλά ο Σαλιαρέλης δεν πλήρωνε ....βέβαια οι Ρώσοι φέρανε ένα κύπελλο με τον ΠΑΟΚ ...σπάσανε και την παράδοση της Τούμπας ...πήγανε και ένα γύρο παραπάνω στην Ευρώπη.
Τα ίδια και χειρότερα τραβάει ο Παναθηναϊκός σήμερα .... Προπονητές (πλην του συχωρεμένου του Κυράστα) που τρίβουνε τα μάτια τους με αυτά που βλέπουνε ... Έρχεται ο παιχταράς και σε ένα μήνα μπαίνει στο κλίμα ....σου λέει δεν γαμιέται ...εγω θα τρέχω .... ασε να τρέχουν οι άλλοι ... και μιλάμε για καλούς παίκτες ...Σαλπιγγίδης, Κονσεισάο,Μπίσκαν,Λυμπερόπουλος,Μπασινάς, Κυργιάκος,Γκέκας,Καραγκούνης .... κόσμος και ντουνιάς.... Αυτός ο Παπαδόπουλος θυμηθήτε με σε όποια ομάδα πάει .... τι μπάλα θα παίξει ....
Φταίει και ο κόσμος ...τους έχει περάσει την νοοτροπία του αδικημένου ...γι αυτό σκούζουν συνέχεια για φαουλ πέναλτι κίτρινες ....δεν κοιτάνε το παιχνίδι τους  κλαψομουνιάζουν ακόμα και όταν παίζουν με τον Α.Ο. Μουνί χωριό ... Ο Σπυρόπυλος είναι παιχτρόνι .... όταν όμως θα καθαρίζει τα σκατά του Ιβανσιτς που θα βαριέται να γυρίσει πίσω ... θα τον κάνει η εξέδρα Βύντρα Νο 2 ....
Μάγκες η κάθε ομάδα πρέπει να είναι ομάδα παντού ... Αρχή είναι ο προπονητής και όλοι οι άλλοι πρέπει να δένουν σωστά ....
Εγω ειπα εδω την αλήθεια ... είτε Τζίγκερ ειτε Βγενόπουλος ... το ίδιο τους κάνει
[/quote] Καλλιτέχνη.... Τα βαθύτατα σέβη μου.... Απλά ξέρεις το τόπι κύριος. Και όποιος ξέρει το τόπι είναι αλλού.... Σε άλλο επίπεδο. Μαζί σου σε όλα. RESPECT και τίποτα άλλο.

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
τι ειναι αυτο ο πινι, να τον χαιρεστε.
πλακα του κανει ακομη και ο φλεβαρακης.