lavios
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2012
- Κριτικές
- 31
- Like
- 554
- Πόντοι
- 1.226
όχι δα, ταίριαζε. Ήταν και η ώρα...σε ποιον να αναφερομουν στον Μαρινακη;;;
πολυ καχυποπτος εισαι Lavio
όχι δα, ταίριαζε. Ήταν και η ώρα...σε ποιον να αναφερομουν στον Μαρινακη;;;
πολυ καχυποπτος εισαι Lavio
εγω τυπε ειμαιοπαδος του ποδοσφαιρου και φιλαθλος του Θρυλου....αν καταλαβαινεις την διαφοραόχι δα, ταίριαζε. Ήταν και η ώρα...
εγω τυπε ειμαιοπαδος του ποδοσφαιρου και φιλαθλος του Θρυλου....αν καταλαβαινεις την διαφορα
Μετέφερα εδώ το θέμα επειδή με αφορά και δεν θέλω να επιβαρύνω το πράσινο θρεντ με άσχετα πράγματα.Tι εννοεις 2 ωρες;με τις 2 ομαδες παραταγμενες στο γηπεδο ρε μαν;αφου οι δικοι σας για να δικαιολογησουν τα αδεια καθισματα ειπαν οτι φυγανε απο τις καρεκλες για να πανε να κατσουν στα σκαλακια γιατι δεν εβλεπαν απο τα πανο.ενας αλλος ειπε οτι καθοταν οι παιδικες ομαδες με τους γονεις τους και πηγαν μετα να συμετασχουν στο προγραμμα της φιεστας.
Για καποιος ειναι πολυ δυσκολο να παραδεχτουν οτι ειπαν μια μαλακια.Πραγματικά αξιολύπητος.
Ωραιος παικτης φαινεται. Και δειχνει πως δεν θα ειναι αλλη μια μεταγραφικη ιστορια απο τις χιλιαδες που βλεπουμε καθε χρονο.
Ο Βύντρα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας «Γαύρος» αρέσει πολύ στον Μίτσελ, που τον παρακολουθεί στο Ισπανικό πρωτάθλημα. Οι «ερυθρόλευκοι» άλλωστε, αναζητούν κεντρικό, αλλά και δεξιό αμυντικό, ενώ στα πλεονεκτήματα του διεθνή ποδοσφαιριστή, είναι πως μπορεί να μείνει και στον πάγκο αν χρειαστεί.
Μετέφερα εδώ το θέμα επειδή με αφορά και δεν θέλω να επιβαρύνω το πράσινο θρεντ με άσχετα πράγματα.
Προβοκάρεις ασύστολα, δημοσιεύοντας φωτογραφία ΜΕΤΑ το ματς ισχυριζόμενος ότι το γήπεδο ήταν άδειο, σε ταπώνουμε με φωτό και βίντεο που αποδεικνύουν ότι ψεύδεσαι, σου εξηγώ κιόλας με 2 ποστ μου (βλ. και ) ότι : α) οι κενές κερκίδες στη θύρα (30 ή 31 δεν ξέρω αριθμούς) που πόσταρες ΜΕΤΑ το ματς είναι οι θύρες που κάθονται οι αθλητές και οι Ακαδημίες του Ολυμπιακού, που μετά το ματς πήγαν να αλλάξουν για να ετοιμαστούν για το τελετουργικό της φιέστας, σου εξηγώ ότι οι 3-4 πρώτες σειρές ακόμα και στο Τσ. Λου είναι συνήθως άδειες αφού κανένας δεν μπορεί να δει από τα πανό που αναρτούν οι οπαδοί και προτιμούν οι φίλαθλοι να κάθονται στα σκαλιά, κάνεις μόκο και τώρα πετάγεσαι πάλι και αρχίζεις τις προβοκατόρικες ειρωνείες.
Πραγματικά αξιολύπητος.
Ουτε καν το ειδες το βιντεο μωρε μαλακα.
Παντως δεν μπορεις να κρινεις καποιον χωρις να δεις καποια ολοκληρα παιχνιδια του. Αλλα μπορεις να παρεις μια ιδεα για το στυλ παιχνιδιου του.
Ουτε καν το ειδες το βιντεο μωρε μαλακα.αν θες να σου βρω και το πρόμο βίντεο του τοτσέ που σκοράρει κάθε 20sec, επίσης μπορείς να ψάξεις να θυμηθείς και το βίντεο του φέλιξ μπόρχα
Δηλαδη μετα απο οσο σου εχω πει εσυ θεωρησες βρισια το "μαλακα";γιατί βρίζεις δίχως λόγο μάριε μήπως έχεις και σύνδρομο τουρέτ
Δηλαδη μετα απο οσο σου εχω πει εσυ θεωρησες βρισια το "μαλακα";
Παιρνεις τα φαρμακα για την συφιλη σου μωρε;
παρε λιγα ιχνοστοιχεία
γιατί βρίζεις δίχως λόγο μάριε μήπως έχεις και σύνδρομο τουρέτ
καλα ρε μαλακες ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑΣ να πιστευει αυτη την ειδηση?Πρόταση σε Πελέ ο Ολυμπιακός
Σύμφωνα με ιταλικό δημοσιεύμα, οι πρωταθλητές Ελλάδας έχουν κάνει πρόταση της τάξεως των 5 εκατ. ευρώ στον ολλανδικό σύλλογο και 1,5 στον παίκτη, προκειμένου να τον εντάξουν στο δυναμικό τους.
Η Φέγενορντ θα αξιολογήσει την προσφορά των «ερυθρολεύκων», ενώ αξίζει να σημειωθεί πως για τον Πελέ είχε δείξει ενδιαφέρον και η Μπαρτσελόνα, χωρίς ωστόσο να έχει γίνει καμία επαφή.
Ο 29χρονος Ιταλός στράικερ αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ του ολλανδικού πρωταθλήματος και τις δύο τελευταίες σεζόν πέτυχε 54 γκολ σε 64 αγώνες με την φανέλα της Φέγενορντ.