Κατσε να τελειωσει η μεταγραφικη σεζον και μετα αμα θες τον κραζουμε παρεα. Ηδη παντως εχουν δωθει 6 εκατομμυρια για τον Ρομπερτο.
Αυτά βρείτε τα μεταξύ σας...ήδη κράζετε...
Κατσε να τελειωσει η μεταγραφικη σεζον και μετα αμα θες τον κραζουμε παρεα. Ηδη παντως εχουν δωθει 6 εκατομμυρια για τον Ρομπερτο.
Μαλλον εχεις ξεχασει πως ειναι να εισαι οπαδος μια μεγαλης ομαδας που εχει στοχους και κυριως υψηλες απαιτησεις σε ολα τα επιπεδα.Αυτά βρείτε τα μεταξύ σας...ήδη κράζετε...
Μαλλον εχεις ξεχασει πως ειναι να εισαι οπαδος μια μεγαλης ομαδας που εχει στοχους και κυριως υψηλες απαιτησεις σε ολα τα επιπεδα.
ετσι ακριβως εχουμε ξεφυγει και αστους τους αλλους να κανουν αλλαξοκωλιες πολιτισμενες στο ΟΑΚΑ παρενθεση που ητανε ο Τσετσενος μετα να συγχαρει τους πουθεναδες για το κυπελο???οεοΜαλλον εχεις ξεχασει πως ειναι να εισαι οπαδος μια μεγαλης ομαδας που εχει στοχους και κυριως υψηλες απαιτησεις σε ολα τα επιπεδα.
Δεν έχω ξεχάσει τίποτα...απλά λέω ότι ο χοντρός δεν πρόκειται να βάλει φράγκα...
6 εκατομμυρια για τον Ρομπερτο?Κατσε να τελειωσει η μεταγραφικη σεζον και μετα αμα θες τον κραζουμε παρεα. Ηδη παντως εχουν δωθει 6 εκατομμυρια για τον Ρομπερτο.
Προσπαθώ να σας κάνω να φαγωθείτε!Και τι σε νοιάζει εσένα ρε
Η δικια μου,στο 8χ8.3 σαντουιτς με γυρο τον κερναω καθε φορα που παιζουμε και 1 μπυρονι.το 500αρι.6 εκατομμυρια για τον Ρομπερτο?
Ναι καλα, το πιστεψαμε.
Και αντε και ειναι αληθεια.
Μια σοβαρη ομαδα ποσα πρεπει να πληρωσει για σεντερ φορ, αν εχει δωσει 6 εκατομμυρια για τερματοφυλακα?
Ποια σοβαρη ομαδα ανα την ευρωπη εχει ακριβοτερο παικτη τον...τερματοφυλακα της?
Aυτο το ποσο ανακοινωθηκε. Δεν πιστευεις και τα 15 για τον Μητρογλου; Τι να σου πω, δωσε τις δικες σου πληροφοριες να το συζητησουμε.6 εκατομμυρια για τον Ρομπερτο?
Ναι καλα, το πιστεψαμε.
Μια σοβαρη ομαδα ποσα πρεπει να πληρωσει για σεντερ φορ, αν εχει δωσει 6 εκατομμυρια για τερματοφυλακα?
Ποια σοβαρη ομαδα ανα την ευρωπη εχει ακριβοτερο παικτη τον...τερματοφυλακα της?
6 εκατομμυρια για τον Ρομπερτο?
Ναι καλα, το πιστεψαμε.
Εσυ αυτο για τα 6 εκατομμυρια το πιστευεις?Πες τι εννοείς σοβαρή για να σου πω.
Λίγο που έψαξα βρήκα ίντερ και νομίζω λεβερκούζεν
Εσυ αυτο για τα 6 εκατομμυρια το πιστευεις?
Υπάρχουν πολλοί που δεν το πιστεύουν...γιατί αν ψάξεις τα μπάτζετ του ΟΣΦΠ νομίζω δεν βγαίνει λογιστικά...προσωπικά δεν με ενδιαφέρει οπότε δεν το έχω ψάξει, αλλά κάτι τέτοιο έχω ακούσει....δεν βάζω και το χέρι μου στην φωτιά...αν όμως ισχύουν τα 14 μύρια του Μητρογκόλ τότε απλά βάλανε το χέρι στην τσέπη...και καλά έκαναν!Πες τι εννοείς σοβαρή για να σου πω.
Λίγο που έψαξα βρήκα ίντερ και νομίζω λεβερκούζεν
Το transfermarket τόσο τον κοστολογεί.
Και βασικά γιατί όχι, στη φάση των ομίλων το χειμώνα ήταν ο καλύτερος όλης της διοργάνωσης και ανέβηκαν πολύ οι μετοχές του (μετράνε πολύ οι εμφανίσεις στην ευρώπη).
Ο καλύτερος τερματοφύλακας αυτή τη στιγμή στην ευρώπη, ο κουρτουά της ατλέτικο, κοστολογείται στα 25
Aμα ηξερες και την ιστορια της καριερας του θα εβλεπες και τα αλλα ποσα που ειχαν δωσει για να τον παρουν. Γυρω στα 9 και η Μπενφικα και η Σαραγοσα.Εσυ αυτο για τα 6 εκατομμυρια το πιστευεις?
Τι εννοεις;Υπάρχουν πολλοί που δεν το πιστεύουν...γιατί αν ψάξεις τα μπάτζετ του ΟΣΦΠ νομίζω δεν βγαίνει λογιστικά...προσωπικά δεν με ενδιαφέρει οπότε δεν το έχω ψάξει, αλλά κάτι τέτοιο έχω ακούσει....δεν βάζω και το χέρι μου στην φωτιά...αν όμως ισχύουν τα 14 μύρια του Μητρογκόλ τότε απλά βάλανε το χέρι στην τσέπη...και καλά έκαναν!
Σπαστικο αυτο που κανεις.Ξεκόλλα.....
Γιατι οχι;Εχει μεγαλη αξια ο Ρομπερτο,στην Ατλετικο επαιζε δεν επαιζε στη Λοκομοτιφ Σοφιας.Εσυ αυτο για τα 6 εκατομμυρια το πιστευεις?
Το transfermarket τόσο τον κοστολογεί.
Και βασικά γιατί όχι, στη φάση των ομίλων το χειμώνα ήταν ο καλύτερος όλης της διοργάνωσης και ανέβηκαν πολύ οι μετοχές του (μετράνε πολύ οι εμφανίσεις στην ευρώπη).
Ο καλύτερος τερματοφύλακας αυτή τη στιγμή στην ευρώπη, ο κουρτουά της ατλέτικο, κοστολογείται στα 25
Στο transfermarket παίζονται πολλά με τους μάνατζερ των παικτών τύπεΤο transfermarket τόσο τον κοστολογεί.
Ξεκόλλα.....