Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (1 μέλη και 12 επισκέπτες)

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
ΡΕ ΦΙΛΑΡΑΚΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕ ΤΟ ΑΓΚΑΖΕ ΠΟΥ ΗΤΑΝΕ ΤΑ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ΤΟ ΕΙΔΕΣ?ΔΕΣ ΤΟ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΙΣ ΑΡΧΙΔΙΕΣ
Ρε μαν αυτοι δεν μπορουσαν να αγκαλιαστουν ηταν τεχνικο το προβλημα,εχεις δει εσυ τον κινκ κονγκ
να αγκαλιαζει τον γκοντζιλα. :2funny:

EnglandRules

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2013
Like
1
Πόντοι
16
Ρε μαν αυτοι δεν μπορουσαν να αγκαλιαστουν ηταν τεχνικο το προβλημα,εχεις δει εσυ τον κινκ κονγκ
να αγκαλιαζει τον γκοντζιλα. :2funny:

Κώλο κώλο θα χτυπούσαν και θα είχαμε ωστικό κύμα! :2funny:

tteautteau231996

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
143
Πόντοι
16

Συνημμένα

• agkalia_1.jpg
    agkalia_1.jpg
    33,5 KB · Εμφανίσεις: 18

EnglandRules

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2013
Like
1
Πόντοι
16
ΤΙ ΟΜΑΔΑ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΦΙΛΑΡΑΚΙ???

Εγώ έχω αναλάβει τις δημόσιες σχέσεις σας στο κεντρικό Λονδίνο τα τελευταία χρόνια
Στα στοιχηματζίδικα που αράζω σας κάνω την καλύτερη διαφήμιση
Μόνο απο το Εργοτέλης - ΟΣΦΠ που οι 17 παίκτες απο τους 22 άνηκαν στην ίδια ομάδα πλήρωσαν πολύ Άγγλοι τα στεγαστικά τους! :rockon:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Εγώ έχω αναλάβει τις δημόσιες σχέσεις σας στο κεντρικό Λονδίνο τα τελευταία χρόνια
Μόνο απο το Εργοτέλης - ΟΣΦΠ που οι 17 παίκτες απο τους 22 άνηκαν στην ίδια ομάδα πλήρωσαν πολύ Άγγλοι τα στεγαστικά τους! :rockon:
ελα ρε μαγκα ...τους ανοιξες τα ματια οτι τους δανεισε ο θρυλος παιχτες και τα εριξαν ολα στον θρυλο ε;;πω πω λεμε ρε μαγκα τους γαμησες...ξεσξεπασες τη συνομωσια...ισα πιστευω που τους προλαβες πριν να τα χωσουν εργοτελη... σωστα ;;

EnglandRules

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2013
Like
1
Πόντοι
16
ελα ρε μαγκα ...τους ανοιξες τα ματια οτι τους δανεισε ο θρυλος παιχτες και τα εριξαν ολα στον θρυλο ε;;πω πω λεμε ρε μαγκα τους γαμησες...ξεσξεπασες τη συνομωσια...ισα πιστευω που τους προλαβες πριν να τα χωσουν εργοτελη... σωστα ;;

Εγώ κάνω ότι κάνω σύμφωνα με την συνείδηση μου.
Καλώς η κακώς με ακούνε εκεί βλέπεις.
Απλά τους είπα τα καθέκαστα, τίποτα περισσότερο τίποτα λιγότερο.

ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
16

Τους  εσωσε  χρηστιδη............... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

tteautteau231996

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
143
Πόντοι
16
  Α ΣΤΟΥ ΠΙΣΟΓΛΕΝΤΗΔΕΣ ΤΟΥ ΑΓΓΛΟΥΣ ΤΩΡΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΝΟΗΜΑ ........ :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom