Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (6 μέλη και 19 επισκέπτες)

globalfer

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2013
Like
0
Πόντοι
16
Πως το βλεπετε αποψε το ματς?

εγω 60-40 υπερ ΠΑΟΚ επειδη ολη τη χρονια ηταν πανω στη βαθμολογια κ επειδη εχει πιο εμπειρη ομαδα..

οποιος απαντησει please ας απαντησει σοβαρα..μην αρχισει τα βρισιδια και τις καζουρες ....γιατι απλα ειναι χασιμο χρονου...

αυτα..

tteautteau231996

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
143
Πόντοι
16

εγω 60-40 υπερ ΠΑΟΚ επειδη ολη τη χρονια ηταν πανω στη βαθμολογια κ επειδη εχει πιο εμπειρη ομαδα..

οποιος απαντησει please ας απαντησει σοβαρα..μην αρχισει τα βρισιδια και τις καζουρες ....γιατι απλα ειναι χασιμο χρονου...

αυτα..
Εγω φιλε το βλεπω αναποδα 60 ΠΑΟ 40 ΠΑΟΚ γιατι εχει πιο αθλητικη ομαδα γρεσκουσ παιχτες.Τα μπαοκια ειναι αργοι παικτες και ο πιο ποιοτικος παικτης τους στο κεντρο δεν παιζει ο Νατχο.Οξυμορο αυτο που θα πω ο μονοσ επικινδυνος με τις ελλειψεις μπροστα θα ειναι ο Βουκιτς.

tteautteau231996

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
143
Πόντοι
16
και σε ολο την φετινη πορεια μεχρι τωρα και ο Ατρομητος και ο Παναθηναικος του Β γυρου ειναι καλυτεροι απο τον ΜΠΑΟΚ.

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
και σε ολο την φετινη πορεια μεχρι τωρα και ο Ατρομητος και ο Παναθηναικος του Β γυρου ειναι καλυτεροι απο τον ΜΠΑΟΚ.
σε αυτο δεν εχεις αδικο.....μετρια ομαδα ο βαζελος,υπερεκτιμημενοι τα μπαοκια....

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376

αυτα..
60-40 Yπέρ του Παο τύπε,ο Παοκ θα παιξει με πολλες απουσιες :rockon:

tteautteau231996

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
143
Πόντοι
16
σε αυτο δεν εχεις αδικο.....μετρια ομαδα ο βαζελος,υπερεκτιμημενοι τα μπαοκια....
μετριοι οι μεν και υπερεκτιμημενοι οι δε  δεν διαφωνω καθουλου ...σε συγκριση μεταξυ τους ομως ο βαζελος ειναι πιο αθλητινη ομαδα με τρεξιματα.Αμα ησουν στο Καραισκακη με μας μασ πνιξανε με τρεξιμο και αλληλοκαλυψεις και μαρκαρανε ψηλα τα στοπερ ειδικα τον Μανωλα που με τη μπαλα στα ποδια ειναι κακος.

x_other

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2008
Like
3
Πόντοι
16

αυτα..
Βλεπω στο βαθος Βαζελο να το παιρνει, ναι μεν  ο ΠΑΟΚ πιο εμπειρη ομαδα αλλα εκτος Τουμπας τα αποτελεσματα του (νίκες) ειναι ελαχιστες.
Ισως να εχουμε παραταση και στοιχηματικα θα πονταρω σε πολλες  κιτρινες καρτες

tteautteau231996

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
143
Πόντοι
16
οτι και να γινει θα φταιει ο ολυμπιακος τυπε ομως θυμησου το
το μονο σιγουρο και ξερεις τι μου την δινει οτι θα το παιξουν και καλα πολιτισμενοι και οι δυο ο τουιτι με τον βλακοΡωσο  και καλα θα διδαξουν ηθος και αρχιδιες. :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
το μονο σιγουρο και ξερεις τι μου την δινει οτι θα το παιξουν και καλα πολιτισμενοι και οι δυο ο τουιτι με τον βλακοΡωσο  και καλα θα διδαξουν ηθος και αρχιδιες. :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:
κατσε να φανε καμια 3αρα τα μπαοκια και ας δειξουν ηθος....θα γελανε και τα πεταλα  :2funny: :2funny: :2funny:

tteautteau231996

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
143
Πόντοι
16
κατσε να φανε καμια 3αρα τα μπαοκια και ας δειξουν ηθος....θα γελανε και τα πεταλα  :2funny: :2funny: :2funny:
Τα μπαοκια εχει πλακα να μην παρουν το κυπελο να γανε και καμια τιμωρια και να παρουν τα  :bigdick: :bigdick: .Σαν σωματειο ο Ολυμπιακος πρεπει να απαντησει με καλες μεταγραφες και το οπαδικο αστο για τους οπαδους . :tickedoff: :tickedoff:

koyiot1312

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2013
Κριτικές
14
Like
79
Πόντοι
26
ρε τι ειναι αυτα ρε εδω περα!!!!πως το βλεπεις στον τελικο και τετοια..πηγαιντε στα δικα σας θρεντ και πειτε τα!!εδω για ολυμπιακο μιλαμε!!!!!!

tteautteau231996

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
143
Πόντοι
16
ρε τι ειναι αυτα ρε εδω περα!!!!πως το βλεπεις στον τελικο και τετοια..πηγαιντε στα δικα σας θρεντ και πειτε τα!!εδω για ολυμπιακο μιλαμε!!!!!!
και δεν υπαρχει λιγο ολυμπιακος και πολυ ολυμπιακος ολου ειμαστε ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ!!

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.313
Πόντοι
25.786

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.313
Πόντοι
25.786
και μενα στα @@@ρχιδια γινεται να χασουν και οι δυο και να πιασει φωτια το μπουρδελο και να καουνε???απλα ενας συναγωνιστης εκανε μια ποδοσφαιρικη ερωτηση και για την παρασταση του καραγκιοζη που θα δουμε.Αυτο.
:thumbsup:

tteautteau231996

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
143
Πόντοι
16
Δεν αμφιβάλλω για το αν είσαι ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, αλλά προσωπικά στα @ρχίδι@ μου ποιος θα κερδίσει.
και μενα στα @@@ρχιδια γινεται να χασουν και οι δυο και να πιασει φωτια το μπουρδελο και να καουνε???απλα ενας συναγωνιστης εκανε μια ποδοσφαιρικη ερωτηση και για την παρασταση του καραγκιοζη που θα δουμε.Αυτο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom