Το καλο δεν το ξερεις οτι βαρεσαν ανθρωπους της Greenpeace γιατι τους περασαν για βαζελους
Αυτό δεν έχει γίνει...μάλλον... Δεν προκύπτει από πουθενά...
Το καλο δεν το ξερεις οτι βαρεσαν ανθρωπους της Greenpeace γιατι τους περασαν για βαζελους
Την δουλεια του κανει ο ανθρωπος, γιατι βγαζετε ολο το κομπλεξ σε ενα παιδι που απλος ξερει να την βαζει στο τερμα..Μπερδεύεις κάτι. Την προσωπικότητα ενός ανθρώπου με το οποιο "ταλέντο" του
Η Ελλάδα έχει μια τεράστια ομάδα (τον Ολυμπιακό), μια μεγάλη (τον ΠΑΟ),μια μεσαία (ΑΕΚ). Μια ομάδα που έχει ένα πρωτάθλημα παραπάνω από τη Λάρισα δε μπορεί να θεωρείται μεγάλη ομάδα.Να τελειώνουμε με αυτή την καραμέλα. Σε οποιον δεν αρέσει το ελληνικό πρωτάθλημα, να πάρει το καπελάκι του και να μην παίξει. Αλλά ο ΠΑΟΚ έχει χτίσει ένα μύθο ,ότι τον κυνηγα η κακή Αθήνα. Πολύ Ξανθόπουλο βλέπουν. Ούτε στην ΠΓΔΜ δε θα έπαιρναν τίτλο με αυτή την ομάδα.Η προσωπικοτητα ενος μπαοκτζη μετριεται με το τι εχει κανει εις βαρος του ολυμπιακου μαλλον........3 γκολ .... και τι εγινε ρε τυπε ..πρωταθλημα δεν πηρε κυπελλο μπορει να μην παρει .ποιο το κερδος του λοιθπον εκτος του να κυκλοφορει στα στεκια και να λεει ......... το γαμησα το γαυρο...........αλλα απο κουπες Μ Η Δ Ε Ν εις το πηλικο απλα να εχουμε να λεμε αλλα παλι ξεχασα εσεις δε γινατε παοκ για τους τιτλους.....και που να τους βρειτε αλλωστε αλλα γινατε για να παλευεται με το κρατος της πουτανας της αθηνας που σας αδικει.......
Αυτό δεν έχει γίνει...μάλλον... Δεν προκύπτει από πουθενά...
Γαμώ το μουνί που σε πέταγε...κάνε μου αναφορά...Μωρη αδερφαρα πηγαινε στον επιταφιο και ασε μας να μιλησουμε...........φλωρε
Γαμώ το μουνί που σε πέταγε...κάνε μου αναφορά...
Οχι κουκλιτσα μου εγω τις αγαπαω τις αδερφουλες.........μη μου τσαντιζεσαι και παθεις τιποτα χρονιαρες μερες............
τα καλυτερα!!!απο πολυ παλια. . . . .Τυπε για να πετατε πετρες σε πουλμαν και να τα βαζετε με αδεια μαγαζια καλη ειστε
Μωρή τραβέστο.....
Ρε σαλατα και ρουφα κανενα ψωλοχυμσ και αμα γουσταρες κανενμε post στους adminαΜωρή τραβέστω.....
Ρε σαλατα και ρουφα κανενα ψωλοχυμσ και αμα γουσταρες κανενμε post στους adminα
αν θες ναγραψες για την ομαδα σου να γραφεις στο thread της ομαδας σου, αλλα ξερω τι κανεις γραφεις εδω και προκαλεις γιατι το thread της ομαδας στου το διαβαζεις μονο εσυ
Ρε σαλατα και ρουφα κανενα ψωλοχυμσ και αμα γουσταρες κανενμε post στους adminα
αν θες ναγραψες για την ομαδα σου να γραφεις στο thread της ομαδας σου, αλλα ξερω τι κανεις γραφεις εδω και προκαλεις γιατι το thread της ομαδας στου το διαβαζεις μονο εσυ
Ειδες βασιλακη ολοι για φλωρο σε εχουν.........μετα φταιω εγω........
Η μοναδική αλήθεια είναι αυτή. Η μοναδική όμως. Όλα τα άλλα είναι παπαριές. Όπως επίσης αλήθεια είναι o πάοκ είναι ομάδα αλητείας και τίποτα άλλο. Όχι αλητείας με την καλή έννοια κλπ. Αλητείας σκέτο. Χρόνια τώρα. Και όχι κάποιοι μεμονωμένοι "ανεγκέφαλοι οπαδοί", κάφροι υπάρχουν παντού. Όλοι τους - το σωματείο αυτό έτσι είναι. Αυτό είναι το DNA του. Χειρότερα απ' αυτά που έγιναν στην Τούμπα είναι οι δηλώσεις των επισήμων που δείχνουν ότι όλα αυτά ήταν απολύτως οργανωμένα από πάνω και από όλους τους. Τέτοιες δηλώσεις δεν έχουν ξαναγίνει. Τώρα βρισκόμαστε σε νόμιμη αυτοάμυνα.Η Ελλάδα έχει μια τεράστια ομάδα (τον Ολυμπιακό), μια μεγάλη (τον ΠΑΟ),μια μεσαία (ΑΕΚ). Μια ομάδα που έχει ένα πρωτάθλημα παραπάνω από τη Λάρισα δε μπορεί να θεωρείται μεγάλη ομάδα.Να τελειώνουμε με αυτή την καραμέλα. Σε οποιον δεν αρέσει το ελληνικό πρωτάθλημα, να πάρει το καπελάκι του και να μην παίξει. Αλλά ο ΠΑΟΚ έχει χτίσει ένα μύθο ,ότι τον κυνηγα η κακή Αθήνα. Πολύ Ξανθόπουλο βλέπουν. Ούτε στην ΠΓΔΜ δε θα έπαιρναν τίτλο με αυτή την ομάδα.
Πάμε γήπεδο μαζί αν θες να δούμε....
απο χωριο ειναι το παιδι αν το Λακωμα εχεις μαγγες να βαλει στη φανελα του STEFANOS
ηξερε και στα Μουδανια πως λεγεται στα γερμανικα οτο ΣΤεΦΑΝΟΣ ο ........................
Μεγαλη μπουκια να φας (το λενε και αλοιως μεγαλη πουτσα να φας) μεγαλη κουβεντα μην πεις.Εσύ τι βλάκας είσαι πάλι... Γλύψε μου το καυλί ακάποτα...
Η Ελλαδα την μονη τεραστια ομαδα που εχει ειναι η Εθνικη του 2004 που σηκωσε το ΕΥΡΩ.Αν εννοεις για τα Ελληνικα δεδομενα μεγαλες θεωρουνται οσες εχουν κατακτησει εστω ενα πρωταθλημα.Με μεγαλυτερη να θεωρειται ο ολυμπιακος.Η Ελλάδα έχει μια τεράστια ομάδα (τον Ολυμπιακό), μια μεγάλη (τον ΠΑΟ),μια μεσαία (ΑΕΚ). Μια ομάδα που έχει ένα πρωτάθλημα παραπάνω από τη Λάρισα δε μπορεί να θεωρείται μεγάλη ομάδα.Να τελειώνουμε με αυτή την καραμέλα. Σε οποιον δεν αρέσει το ελληνικό πρωτάθλημα, να πάρει το καπελάκι του και να μην παίξει. Αλλά ο ΠΑΟΚ έχει χτίσει ένα μύθο ,ότι τον κυνηγα η κακή Αθήνα. Πολύ Ξανθόπουλο βλέπουν. Ούτε στην ΠΓΔΜ δε θα έπαιρναν τίτλο με αυτή την ομάδα.
Την Αλαμανα βεβαια την θυμηθηκατε καμια 20αρια χρονια μετα οταν βγηκε και το πανο "ΠΑΟΚ θυμησου την Αλαμανα",μεχρι τοτε ηταν σαν μην εγινε..εγω ήμουν στην Αλαμάνα
εσυ ήσουν να μοιραστουμε εμπειριες η οτι σου διηγηθηκαν οταν επινες το γιοκοτσοκο σου?
Πεταγες πανερια στο Πλουταρχο τοτε (middle 90')Την Αλαμανα βεβαια την θυμηθηκατε καμια 20αρια χρονια μετα οταν βγηκε και το πανο "ΠΑΟΚ θυμησου την Αλαμανα",μεχρι τοτε ηταν σαν μην εγινε..
Μπορει να μην ειμαι 50αρης,μπορει να μην ημουν στην Αλαμανα,μπορω να σου πω τουλαχιστον για το Ποσειδωνιο που ημουν παρων ??