Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 34 άτομα (0 μέλη και 34 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Μπερδεύεις κάτι. Την προσωπικότητα ενός ανθρώπου με το οποιο "ταλέντο" του
Την δουλεια του κανει ο ανθρωπος, γιατι βγαζετε ολο το κομπλεξ σε ενα παιδι που απλος ξερει να την βαζει  :fuck1: στο τερμα..  :grin:
1544607_10152346840854687_2731334605712314265_n.jpg

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.467
Πόντοι
6.305
Η  προσωπικοτητα  ενος  μπαοκτζη  μετριεται  με  το  τι  εχει  κανει  εις  βαρος του  ολυμπιακου  μαλλον........3  γκολ  .... και  τι  εγινε  ρε  τυπε   ..πρωταθλημα  δεν  πηρε  κυπελλο  μπορει  να  μην παρει  .ποιο  το  κερδος  του  λοιθπον  εκτος  του  να  κυκλοφορει  στα  στεκια    και  να  λεει  .........  το  γαμησα  το  γαυρο...........αλλα  απο  κουπες  Μ Η Δ Ε Ν  εις  το  πηλικο απλα  να  εχουμε  να  λεμε  αλλα  παλι  ξεχασα  εσεις  δε  γινατε  παοκ  για  τους  τιτλους.....και  που  να  τους  βρειτε αλλωστε  αλλα  γινατε  για να  παλευεται  με  το  κρατος  της  πουτανας της  αθηνας  που  σας  αδικει.......

:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
Η Ελλάδα έχει μια τεράστια ομάδα (τον Ολυμπιακό), μια μεγάλη (τον ΠΑΟ),μια μεσαία (ΑΕΚ). Μια ομάδα που έχει ένα πρωτάθλημα παραπάνω από τη Λάρισα δε μπορεί να θεωρείται μεγάλη ομάδα.Να τελειώνουμε με αυτή την καραμέλα. Σε οποιον δεν αρέσει το ελληνικό πρωτάθλημα, να πάρει το καπελάκι του και να μην παίξει. Αλλά ο ΠΑΟΚ έχει χτίσει ένα μύθο ,ότι τον κυνηγα η κακή Αθήνα. Πολύ Ξανθόπουλο βλέπουν. Ούτε στην ΠΓΔΜ δε θα έπαιρναν τίτλο με αυτή την ομάδα.

ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
16
Γαμώ το μουνί που σε πέταγε...κάνε μου αναφορά... :)

Οχι  κουκλιτσα  μου  εγω  τις  αγαπαω  τις  αδερφουλες.........μη  μου  τσαντιζεσαι  και  παθεις  τιποτα  χρονιαρες  μερες............

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090

ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
16

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Ρε  φλωρε  εραστη  του  δεκαευρου.........γελαω   με  την  παρτη  σου.........τα  κοριτσια  σε  περιμενουν   και  αν  δεν  εχεις  ψιλα    δεν  πειραζει  πληρωνεις  αλλη  φορα.........

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

x_other

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2008
Like
3
Πόντοι
16
Ρε σαλατα και ρουφα κανενα ψωλοχυμσ και αμα γουσταρες κανενμε post στους adminα
αν θες ναγραψες για την  ομαδα σου να γραφεις στο thread της ομαδας σου, αλλα ξερω τι κανεις γραφεις εδω και προκαλεις γιατι το thread της ομαδας στου το διαβαζεις μονο εσυ  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
αν θες ναγραψες για την  ομαδα σου να γραφεις στο thread της ομαδας σου, αλλα ξερω τι κανεις γραφεις εδω και προκαλεις γιατι το thread της ομαδας στου το διαβαζεις μονο εσυ  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Εσύ τι βλάκας είσαι πάλι... Γλύψε μου το καυλί ακάποτα... :)

ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
16

Ειδες  βασιλακη  ολοι  για  φλωρο  σε  εχουν.........μετα  φταιω εγω........

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.110
Πόντοι
17.085
Η Ελλάδα έχει μια τεράστια ομάδα (τον Ολυμπιακό), μια μεγάλη (τον ΠΑΟ),μια μεσαία (ΑΕΚ). Μια ομάδα που έχει ένα πρωτάθλημα παραπάνω από τη Λάρισα δε μπορεί να θεωρείται μεγάλη ομάδα.Να τελειώνουμε με αυτή την καραμέλα. Σε οποιον δεν αρέσει το ελληνικό πρωτάθλημα, να πάρει το καπελάκι του και να μην παίξει. Αλλά ο ΠΑΟΚ έχει χτίσει ένα μύθο ,ότι τον κυνηγα η κακή Αθήνα. Πολύ Ξανθόπουλο βλέπουν. Ούτε στην ΠΓΔΜ δε θα έπαιρναν τίτλο με αυτή την ομάδα.
Η μοναδική αλήθεια είναι αυτή. Η μοναδική όμως. Όλα τα άλλα είναι παπαριές. Όπως επίσης αλήθεια είναι o πάοκ είναι ομάδα αλητείας και τίποτα άλλο. Όχι αλητείας με την καλή έννοια κλπ. Αλητείας σκέτο. Χρόνια τώρα. Και όχι κάποιοι μεμονωμένοι "ανεγκέφαλοι οπαδοί", κάφροι υπάρχουν παντού. Όλοι τους - το σωματείο αυτό έτσι είναι. Αυτό είναι το DNA του. Χειρότερα απ' αυτά που έγιναν στην Τούμπα είναι οι δηλώσεις των επισήμων που δείχνουν ότι όλα αυτά ήταν απολύτως οργανωμένα από πάνω και από όλους τους. Τέτοιες δηλώσεις δεν έχουν ξαναγίνει. Τώρα βρισκόμαστε σε νόμιμη αυτοάμυνα.

ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
16
Πάμε γήπεδο μαζί αν θες να δούμε....

Ναι  ξερω  τους  αρχιζεις  στα  μπουκια  ........και  ολοι  περνανε  μια  χαρα......για  αυτο  γεμιζει  η λεωφορος...... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  να  σου  κοψει  μηνιατικο  ο  αλαφουζος......... :pipa2: :pipa2: :pipa2: :pipa2: :pipa2: :pipa2: :pipa2: :pipa2:  προσφερεις αρτο  και θεαμα..... :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1:

studio69

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2010
Like
2
Πόντοι
16
απο χωριο ειναι το παιδι αν το Λακωμα εχεις μαγγες να βαλει στη φανελα του STEFANOS
ηξερε και στα Μουδανια πως λεγεται στα γερμανικα οτο ΣΤεΦΑΝΟΣ  ο ........................  

τι να σου πω δεν ξερω
παω στο γηπεδο τωρα και βαζει γκολ η ομαδα και φωναζουν 3 φορες απο τα μεγαφωνα για να φωναξει ο κοσμος το ονομα του σκορερ
δεν τα καταλαβαινω εγω αυτα
εγω μεγαλωσα με το "ΠΑΟΚ παιξε την μπαλα της ζωης σου αλλιως θα σε γαμησουμε εμεις οι οπαδοι σου"
στην νεαπολη μειναμε πισω να ουμε

x_other

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2008
Like
3
Πόντοι
16
Εσύ τι βλάκας είσαι πάλι... Γλύψε μου το καυλί ακάποτα... :)
Μεγαλη μπουκια να φας (το λενε και αλοιως μεγαλη πουτσα να φας) μεγαλη κουβεντα μην πεις.
απαντω εκ μερους του x_other γιατι ταξιδευει
Στειλε pm να τα πουμε  srort Billy

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Η Ελλαδα την μονη τεραστια ομαδα που εχει ειναι η Εθνικη του 2004 που σηκωσε το ΕΥΡΩ.Αν εννοεις για τα Ελληνικα δεδομενα μεγαλες θεωρουνται οσες εχουν κατακτησει εστω ενα πρωταθλημα.Με μεγαλυτερη να θεωρειται ο ολυμπιακος.

pavlosyn

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2013
Like
2
Πόντοι
1
εγω ήμουν στην Αλαμάνα
εσυ ήσουν να μοιραστουμε εμπειριες :knuppel: η οτι σου διηγηθηκαν οταν επινες το γιοκοτσοκο σου?
Την Αλαμανα βεβαια την θυμηθηκατε καμια 20αρια χρονια μετα οταν βγηκε και το πανο "ΠΑΟΚ θυμησου την Αλαμανα",μεχρι τοτε ηταν σαν μην εγινε..
Μπορει να μην ειμαι 50αρης,μπορει να μην ημουν στην Αλαμανα,μπορω να σου πω τουλαχιστον για το Ποσειδωνιο που ημουν παρων ??

x_other

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2008
Like
3
Πόντοι
16
Την Αλαμανα βεβαια την θυμηθηκατε καμια 20αρια χρονια μετα οταν βγηκε και το πανο "ΠΑΟΚ θυμησου την Αλαμανα",μεχρι τοτε ηταν σαν μην εγινε..
Μπορει να μην ειμαι 50αρης,μπορει να μην ημουν στην Αλαμανα,μπορω να σου πω τουλαχιστον για το Ποσειδωνιο που ημουν παρων ??
Πεταγες πανερια στο Πλουταρχο τοτε (middle 90')

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom