Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 30 άτομα (5 μέλη και 25 επισκέπτες)

studio69

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2010
Like
2
Πόντοι
16
Στην Αλαμανα σιγουρα δεν θα κανουν σταση να εισαι σιγουρος

εγω ήμουν στην Αλαμάνα
εσυ ήσουν να μοιραστουμε εμπειριες :knuppel: η οτι σου διηγηθηκαν οταν επινες το γιοκοτσοκο σου?

x_other

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2008
Like
3
Πόντοι
16
εγω ήμουν στην Αλαμάνα
εσυ ήσουν να μοιραστουμε εμπειριες :knuppel: η οτι σου διηγηθηκαν οταν επινες το γιοκοτσοκο σου?
εσυ τι λες;
τα αδικηματα δεν νομιζω οτι εχουν παραγραφει ακομα
αλλα μπορω να σου πω πως καθαρισα για το μπακαλη στη Ν.Σμυρνη και τα περι κηπουρικης

studio69

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2010
Like
2
Πόντοι
16

x_other

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2008
Like
3
Πόντοι
16
για πες μας να μαθουμε
:2funny:
o μπακαλης ηταν μονος στη Ν.Σμυρνη του τη πεσανε πολλοι δεν ειναι μαγγια 1 ενατιον 100, πηρε το λαστιχο στην μονοκατοικια και το επαιζε κηπουρος και καλα εκανε ,μαγγια του.
Μεχρι εδω μαστορα καλο ΠΑΣΧΑ  αν θες πιο πολλες info εδω ειμαι.
Καλο ΠΑΣΧΑ και αμα ανεβω ξανα στη Θεσσαλονικη μετα απο 15 20 μερες στειλε pm να τα πουμε
p.s.Θα ειμαι στο site μετα απο 2 μερες ερχομαι ελλαδα

studio69

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2010
Like
2
Πόντοι
16
o μπακαλης ηταν μονος στη Ν.Σμυρνη του τη πεσανε πολλοι δεν ειναι μαγγια 1 ενατιον 100, πηρε το λαστιχο στην μονοκατοικια και το επαιζε κηπουρος και καλα εκανε ,μαγγια του.
Μεχρι εδω μαστορα καλο ΠΑΣΧΑ  αν θες πιο πολλες info εδω ειμαι.
Καλο ΠΑΣΧΑ και αμα ανεβω ξανα στη Θεσσαλονικη μετα απο 15 20 μερες στειλε pm να τα πουμε
p.s.Θα ειμαι στο site μετα απο 2 μερες ερχομαι ελλαδα

αφου βρηκα και αλλον πενηνταρι εδω μεσα οπως εγω να μοιραστουμε αναλογες εμπειριες μια χαρα :rockon:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
μανιατης ο ζηκος του ποδοσφαιρου  :2funny:

MORBID MARIO7

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2013
Κριτικές
35
Like
11
Πόντοι
26
Αυτός ο stim διαγράφεται πιο γρήγορα κ απο τη σκιά του λούκι λουκ :2funny:
Καλές γιορτές κ διάβασε κ λίγο για το σχολείο  :grin:
Μετά βγαίνει κ ο Δημητράκης με τα ψημένα  για παράγκες στο bou.com!ποσο βαθιά εχει εισχωρήσει ο σωκρατες  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• image.jpg
    image.jpg
    63 KB · Εμφανίσεις: 36

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
εγω ειμαι σαν τον χρηστιδη τυπε, παω γηπεδο στον υπνο μου  :grin:
Μην εισαι κακος,παει σε αγωνες της εθνικης γιατι πανω απο ολα ειναι φιλαθλος και παλευει για το ευ αγωνιζεσθαι.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Μην εισαι κακος,παει σε αγωνες της εθνικης γιατι πανω απο ολα ειναι φιλαθλος και παλευει για το ευ αγωνιζεσθαι.

το μονο που παλευει ειναι να ξεκολλησει το πουλι του απο το χερι του αλλα δεν ανοιγουν τα δαχτυλα

x_other

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2008
Like
3
Πόντοι
16
Νεα δηλωση απο το κυριο που προερχεται απο το xωριον Λακκωμα
"Αθανασιάδης: «Φανήκαμε πιο άντρες»" αν ησουν αυθεντικος αντρας δεν θα αλλαζες το ονομα σου απο ΣΤΕΦΑΝΟΣ σε Claus, αλλα πρεπει κατι τυποι σαν και σενα, και καποιοι αλλα βλεπε Tζεβελας, Σκονδρας να πουλησουν οπαδηλικι για να ανανεωσουν τα συμβολαια τους. Εμπρος στο δρομο που χαραξε ο Garsia, αλλα θα ηθελα να ξερω οταν μετα απο 10 χρονια που θα εχει τελειωσει η ποδοσφαιρικη καρριερα του Claus και βρεθει ξανα στο χωριο του, αν συναντησει τον συγχωριανιο του Αβρααμ Παπαδοπουλο (ναι του ΟΛυμπιακου) τι θα πει;

txar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Κριτικές
3
Like
1.790
Πόντοι
496
"Αθανασιάδης: «Φανήκαμε πιο άντρες»" αν ησουν αυθεντικος αντρας δεν θα αλλαζες το ονομα σου απο ΣΤΕΦΑΝΟΣ σε Claus, αλλα πρεπει κατι τυποι σαν και σενα, και καποιοι αλλα βλεπε Tζεβελας, Σκονδρας να πουλησουν οπαδηλικι για να ανανεωσουν τα συμβολαια τους. Εμπρος στο δρομο που χαραξε ο Garsia, αλλα θα ηθελα να ξερω οταν μετα απο 10 χρονια που θα εχει τελειωσει η ποδοσφαιρικη καρριερα του Claus και βρεθει ξανα στο χωριο του, αν συναντησει τον συγχωριανιο του Αβρααμ Παπαδοπουλο (ναι του ΟΛυμπιακου) τι θα πει;

ταπες ολα αρχηγε :rockon:
που θα βρουν ολα αυτα τα παικτουρακια στεγη
αν δεν πουλησουν οπαδιλικι - καφριλα
τωρα να δειτε παραγκα απο δω και περα
μαρινακη γαμησε τους ασαλιωτα
μπορεις να παιρνεις ολα τα ματσακια στα χαρτια
ετσι επειδη μπορεις ρε παιδι μου

callahan

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2010
Κριτικές
23
Like
3.241
Πόντοι
3.820
πουλανε μπουγατσοφροσυνη στο κοσμο και νομιζουνε οτι κανουνε κατι γιατι καλο κοροιδο ειναι και ο κοσμος.αν ηταν αντριλικι το β ημιχρονο,παιζοντας ολοι κατω απο την σεντρα,πεφτανε κατω,διαμαρτυριες επιτηδες σε καθε στημενη φαση για να περασει ο χρονος,τζαβελλας να "πεθαινει" 4-5 φορες σπαταλωντας τουλαχιστον ενα 10λεπτο,ε τοτε μαλλον εχουμε χασει το νοημα των λεξεων.αν τα 'χαν κανει αυτα οι δικοι μας μεσα στο καραισκακη, ακομα θα πεφτανε οι κορνεδες στου ρεντη.

Γιώργος Ξύδης

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.698
Πόντοι
1.830

Φιρί φιρί το πάνε να μην τελειώσει το επόμενο Ολυμπιακός-Μπαοκ...

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
Φιρί φιρί το πάνε να μην τελειώσει το επόμενο Ολυμπιακός-Μπαοκ...
Ένστικτο αυτοσυντήρησης λέγεται.....αν δεν τελειώσει το επόμενο ΟΣΦΠ-ΠΑΟΚ, στο επόμενο ΠΑΟΚ-ΟΣΦΠ να δεις τι θα γίνει....έτσι θα πάει.....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom