x_other
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2008
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
Στην Αλαμανα σιγουρα δεν θα κανουν σταση να εισαι σιγουροςτυπε η τελευταια σταση θα ειναι σε εφημερευοντα νοσοκομεια
Στην Αλαμανα σιγουρα δεν θα κανουν σταση να εισαι σιγουροςτυπε η τελευταια σταση θα ειναι σε εφημερευοντα νοσοκομεια
Στην Αλαμανα σιγουρα δεν θα κανουν σταση να εισαι σιγουρος
εσυ τι λες;εγω ήμουν στην Αλαμάνα
εσυ ήσουν να μοιραστουμε εμπειριες η οτι σου διηγηθηκαν οταν επινες το γιοκοτσοκο σου?
αλλους χειροκροταγε ολοκληρη τουμπα το 2000 οταν τους εριχνες 3 επι κυραστα...η μηπως να ξεχασουμε τον βοκολο με τον καζαμπουμπου
αλλα μπορω να σου πω πως καθαρισα για το μπακαλη στη Ν.Σμυρνη και τα περι κηπουρικης
τα αδικηματα δεν νομιζω οτι εχουν παραγραφει ακομα
o μπακαλης ηταν μονος στη Ν.Σμυρνη του τη πεσανε πολλοι δεν ειναι μαγγια 1 ενατιον 100, πηρε το λαστιχο στην μονοκατοικια και το επαιζε κηπουρος και καλα εκανε ,μαγγια του.για πες μας να μαθουμε
o μπακαλης ηταν μονος στη Ν.Σμυρνη του τη πεσανε πολλοι δεν ειναι μαγγια 1 ενατιον 100, πηρε το λαστιχο στην μονοκατοικια και το επαιζε κηπουρος και καλα εκανε ,μαγγια του.
Μεχρι εδω μαστορα καλο ΠΑΣΧΑ αν θες πιο πολλες info εδω ειμαι.
Καλο ΠΑΣΧΑ και αμα ανεβω ξανα στη Θεσσαλονικη μετα απο 15 20 μερες στειλε pm να τα πουμε
p.s.Θα ειμαι στο site μετα απο 2 μερες ερχομαι ελλαδα
εσυ τυπε βρηκες κανεναν οργανωμενο που ψαχνοσουνα?μανιατης ο ζηκος του ποδοσφαιρου
εσυ τυπε βρηκες κανεναν οργανωμενο που ψαχνοσουνα?
μπαμ εκανεεγω ειμαι σαν τον χρηστιδη τυπε, παω γηπεδο στον υπνο μου
Μην εισαι κακος,παει σε αγωνες της εθνικης γιατι πανω απο ολα ειναι φιλαθλος και παλευει για το ευ αγωνιζεσθαι.εγω ειμαι σαν τον χρηστιδη τυπε, παω γηπεδο στον υπνο μου
Μην εισαι κακος,παει σε αγωνες της εθνικης γιατι πανω απο ολα ειναι φιλαθλος και παλευει για το ευ αγωνιζεσθαι.
Νεα δηλωση απο το κυριο που προερχεται απο το xωριον Λακκωμα
"Αθανασιάδης: «Φανήκαμε πιο άντρες»" αν ησουν αυθεντικος αντρας δεν θα αλλαζες το ονομα σου απο ΣΤΕΦΑΝΟΣ σε Claus, αλλα πρεπει κατι τυποι σαν και σενα, και καποιοι αλλα βλεπε Tζεβελας, Σκονδρας να πουλησουν οπαδηλικι για να ανανεωσουν τα συμβολαια τους. Εμπρος στο δρομο που χαραξε ο Garsia, αλλα θα ηθελα να ξερω οταν μετα απο 10 χρονια που θα εχει τελειωσει η ποδοσφαιρικη καρριερα του Claus και βρεθει ξανα στο χωριο του, αν συναντησει τον συγχωριανιο του Αβρααμ Παπαδοπουλο (ναι του ΟΛυμπιακου) τι θα πει;
πουλανε μπουγατσοφροσυνη στο κοσμο και νομιζουνε οτι κανουνε κατι γιατι καλο κοροιδο ειναι και ο κοσμος.αν ηταν αντριλικι το β ημιχρονο,παιζοντας ολοι κατω απο την σεντρα,πεφτανε κατω,διαμαρτυριες επιτηδες σε καθε στημενη φαση για να περασει ο χρονος,τζαβελλας να "πεθαινει" 4-5 φορες σπαταλωντας τουλαχιστον ενα 10λεπτο,ε τοτε μαλλον εχουμε χασει το νοημα των λεξεων.αν τα 'χαν κανει αυτα οι δικοι μας μεσα στο καραισκακη, ακομα θα πεφτανε οι κορνεδες στου ρεντη.Νεα δηλωση απο το κυριο που προερχεται απο το xωριον Λακκωμα
"Αθανασιάδης: «Φανήκαμε πιο άντρες»" αν ησουν αυθεντικος αντρας δεν θα αλλαζες το ονομα σου απο ΣΤΕΦΑΝΟΣ σε Claus, αλλα πρεπει κατι τυποι σαν και σενα, και καποιοι αλλα βλεπε Tζεβελας, Σκονδρας να πουλησουν οπαδηλικι για να ανανεωσουν τα συμβολαια τους. Εμπρος στο δρομο που χαραξε ο Garsia, αλλα θα ηθελα να ξερω οταν μετα απο 10 χρονια που θα εχει τελειωσει η ποδοσφαιρικη καρριερα του Claus και βρεθει ξανα στο χωριο του, αν συναντησει τον συγχωριανιο του Αβρααμ Παπαδοπουλο (ναι του ΟΛυμπιακου) τι θα πει;
Νεα δηλωση απο το κυριο που προερχεται απο το xωριον Λακκωμα
Ένστικτο αυτοσυντήρησης λέγεται.....αν δεν τελειώσει το επόμενο ΟΣΦΠ-ΠΑΟΚ, στο επόμενο ΠΑΟΚ-ΟΣΦΠ να δεις τι θα γίνει....έτσι θα πάει.....Φιρί φιρί το πάνε να μην τελειώσει το επόμενο Ολυμπιακός-Μπαοκ...