Δεν είσαι ο μόνος ο ΝΟΥΝΟΥ είναι παιχταράς!!!!!![]()
![]()
![]()
ειναι παικταρας ο αληταμπουρακος...γλυκια σεντρα,προστατευει απιστευτα τη μπαλα
με το σωμα του,δολοφονικο δεξι...εχει μελλον...
η μουρη του ομως ειναι ολα τα λεφτα...λες και εχει συνδρομο DOWN
Δεν είσαι ο μόνος ο ΝΟΥΝΟΥ είναι παιχταράς!!!!!![]()
![]()
![]()
ωραια 6 εξω απο το red cafe θα φοραω κοκκιναεγω ο ποδο & ο αλεξ σιγουρα..
Πάντως το τρώει όλο το φαί του....ειναι παικταρας ο αληταμπουρακος...γλυκια σεντρα,προστατευει απιστευτα τη μπαλα
με το σωμα του,δολοφονικο δεξι...εχει μελλον...
η μουρη του ομως ειναι ολα τα λεφτα...λες και εχει συνδρομο DOWN![]()
Και ο...bodos!!!!!εγω ο ποδο & ο αλεξ σιγουρα..
παρηγοριουνται γραφωντας παπαριες στο θρεντακι τους για το μπασκετ,τις τσιμπουκοδρομιες & το τραμπολινο..ο αντωνης λεει αληθειες και δειχνει ποιες ειναι οι διαφορες του θρυλου με τους υπολοιπους
θυμιζει ενα ορφανο που επιτελους βρηκε μια οικογενεια,ας δουν την συνεντευξη του οι δευτεροτριτοι και θα καταλαβουν πολλα
η κοτουλα γραφει στο φουσκωτα-πολυεστερικα αλλα απο εδω δεν περναει ουτε απ' εξω πλεον..τους εχω κανει ΟΛΟΥΣ & παραμιλανε..Και ο...bodos!!!!!
εδω φτιαξαν ομαδα γυναικειου ποδοσφαιρου(δεν εννοω της ριζουπολης) πηραν μερος και κατεκτησαν το αναλογο πρωταθλημα που ξεκινησε τοτε και μετα την διαλυσαν την ομαδα αυτη.προφανως αρχισαν να συμμετεχουν και αλλες ομαδες γι'αυτο.ε τετοια πρωταθληματα αντιπαραθετουν στον θρυλο,σταματαω εδω γιατι θα πρεπει να γραφω ωρες για τις βρωμιες τουςπαρηγοριουνται γραφωντας παπαριες στο θρεντακι τους για το μπασκετ,τις τσιμπουκοδρομιες & το τραμπολινο..
Τρομοκράτης έχεις γίνει...τρομοκράτης του siteη κοτουλα γραφει στο φουσκωτα-πολυεστερικα αλλα απο εδω δεν περναει ουτε απ' εξω πλεον..τους εχω κανει ΟΛΟΥΣ & παραμιλανε..
Ρε άσε τον άνθρωπο να γράφει μπας και βγάλω και εγώ κανά συμπέρασμα....η κοτουλα γραφει στο φουσκωτα-πολυεστερικα αλλα απο εδω δεν περναει ουτε απ' εξω πλεον..τους εχω κανει ΟΛΟΥΣ & παραμιλανε..
θα τους στειλω ολους στο ΨΠΣ..δεν ξερουν με τι εχουν μπλεξει..Τρομοκράτης έχεις γίνει...τρομοκράτης του site![]()
![]()
![]()
εγω δεν εκανα τιποτε φιλε..εγω απλα το ποσταρα εδω να καυλωσουμε λιγακι..μπραβο αλανι plesuregiven...
καταπληκτικη δουλεια εκανες με το ''συλλεκτικο''
οσο το ξαναβλεπω τοσο ξανακαβλωνω...
παντως ο λουα λουα ηταν οφσαιντ(φαινεται καθαρα προεξεχει το τριτο του ποδι)...
ο Παντος παιρνει φορα και κανει ''γιουργια'',βγαζοντας την πρωτη του καλη
σεντρα :o στον ολυμπιακο...και ο Νιουνιες κολαει το παστελι σαν φωτοβολιδα στο
πλεκτο...δωρο για τα 100 χρονια
τελικα ειμαστε πολυ προστυχοι!![]()
δεν γαμιεσαι & εσυ & ο γρυλος σου..νομιζα οτι ειναι κανα βιντεακι απο αυτον τον λεοναρντο πως τον λενε & εσυ μας στελνεις για ξιφομαχιες???δεν πας καλα ρε συντεκνε..