Επισκέπτης
μας γαμησες τωρα..ποιος περιμενει 27 λεπτα ρε???To απογευμα στο Ματζικ ο πηραμε αριστερο μπακ απο Βραζιλια,το ονομα στην εκπομπη των 9.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
μας γαμησες τωρα..ποιος περιμενει 27 λεπτα ρε???To απογευμα στο Ματζικ ο πηραμε αριστερο μπακ απο Βραζιλια,το ονομα στην εκπομπη των 9.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Το βράδυ θα του το πώ, που έχουμε κανονίσει να βγούμε με τις συζύγους μας για μακαρονάδες σε ιταλικό.πηρες τηλ τον ΤΑΚΑΡΟ να του την πεις???
δεν ξερω τι θα του πεις..φροντιστε να ριξουμε 4 στον βατραχο γιατι γουσταρω να τον βλεπω με νευρακια..Το βράδυ θα του το πώ, που έχουμε κανονίσει να βγούμε με τις συζύγους μας για μακαρονάδες σε ιταλικό.
μηπως εισαι ο αλεφαντος?Για να γίνουν αλοιφή οι κίτρινοι σκώληκες, είναι καλό ένα τσαμπουκαλεμένο 4-3-3 με...
Νικοπολίδη
Τοροσίδη, Άντζα, Σέζαρ, Ζέβλακοφ
Λεντέσμα, Στολτίδη, Τζώρτζεβιτς
Γκαλλέττι, Λούα Λούα, Νούνιες
Με έτοιμες αλλαγές Μπελούτσι αντί του Τζώρτζεβιτς και Κοβάσεβιτς αντί του Λούα Λούα
(Ναι, ναι, εγώ το χαβά μου με το Νούνιες)
ο ελεφαντας ειναι..πρωτος ξαδελφος του master frap-adar..μηπως εισαι ο αλεφαντος?
το βραδυ που θα περνουμε παρτυ την ελενιτσα θα τον ρωτησω..κατι αλλο???Πάντως μάγκες οι παίκτες από Αργεντινή ταιριάζουν απόλυτα στο στύλ και στην νοοτροπία, με τους παίκτες από Ιταλία. Γιατί ο Ίλια δεν "ξεψαχνίζει" την ιταλική αγορά για τίποτα κελεπούρια στις θέσεις των μπακ; Υποτίθεται πώς έχει γερές διασυνδέσεις ο Σέρβος στην απέναντι πλευρά της Αδριατικής.
Αν και είμαι και εγώ αλλήθωρος, ακούρευτος, απεριποίητος, μονίμως ντυμμένος χειμώνα-καλοκαίρι με ένα ριγέ κοντομάνικο, αγράμματος, φωνακλάς, καυγατζής, γλύφτης, παράφρων και πυροβολημένος, όχι δεν είμαι ο Αλέφαντος.μηπως εισαι ο αλεφαντος?
βολεψου προς το παρον με τα ψιλαΑν και είμαι και εγώ αλλήθωρος, ακούρευτος, απεριποίητος, μονίμως ντυμμένος χειμώνα-καλοκαίρι με ένα ριγέ κοντομάνικο, αγράμματος, φωνακλάς, καυγατζής, γλύφτης, παράφρων και πυροβολημένος, όχι δεν είμαι ο Αλέφαντος.
Υ.Γ.: Παρουσιάζω μελετημένα αγωνιστικά σχήματα και συστήματα και με κράζετε, παρουσιάζω μία πρόταση "γίούργια και τους φάγαμε" πάλι με κράζετε, ρε με δε χέζετε λέω εγώ.
Leonardo - Leonardo de Jesus Geraldo,αυτος πρεπει να ειναι!!!!!!!!!!ΕΞΑΚΡΙΒΟΜΕΝΟ
Ταξιδευει για Ελλαδα αριστερο μπακ για τον ΘΡΥΛΟ απο Νοτιο Αμερικη...
αγνωστων λοιπον στοιχειων...
θα ειναι Πειραια αυριο!
δεν λεει ο χοντρουλης στο magic..Leonardo - Leonardo de Jesus Geraldo,αυτος πρεπει να ειναι!!!!!!!!!!
Leonardo - Leonardo de Jesus Geraldo,αυτος πρεπει να ειναι!!!!!!!!!!
Σιγά ρε μην ξοδευτείς....αλλά...ο πελάτης έχει πάντα δίκιο....ωραία..θα αφήσω 5 ευρώ μπερμπουάρ...