ωραια εσυ που αντι για επιχειρηματα βαζεις φατσουλες...πες μου ενα ματς τελευταιων αγωνιστικων..που ο ΠΑΟ χαριστηκε για να σωσει παραρτημα οπως εχει κανει ο γαυρος επανειλημμενα..μην μου απαντησεις με φατσουλες κ βρισιες...θελω να μου αναφερεις συγκεκριμενους αγωνες....αλλιως οι φατσουλες ειναι για αυτους που δεν εχουν επιχειρηματα...κ μονο για φατσουλες ειναι ικανοι....
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
koyiot1312
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 14
- Like
- 79
- Πόντοι
- 26
βγηκανε τα εισητηρεια του μπασκετ για την πεμπτη με τους ζελες.προμηθευτειτε τα απο τα εκδοτηρεια και απο τους συνδεσμους
ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
Θέλω να δω την τελευταία αγωνιστική να το δίνει ο βαζελος στην Ξάνθη...θα δούμε κάτι κωλοτούμπες αυτοκρατορικες... τριπλο αξελ που λέει κι ο κωσταλας
αειντε αειντεεεεεεεε
ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
με τους καλύτερους φιλάθλους
το μονο αδιαμφισβητητο.
maximos555
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Νοε 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
ωραια εσυ που αντι για επιχειρηματα βαζεις φατσουλες...πες μου ενα ματς τελευταιων αγωνιστικων..που ο ΠΑΟ χαριστηκε για να σωσει παραρτημα οπως εχει κανει ο γαυρος επανειλημμενα..μην μου απαντησεις με φατσουλες κ βρισιες...θελω να μου αναφερεις συγκεκριμενους αγωνες....αλλιως οι φατσουλες ειναι για αυτους που δεν εχουν επιχειρηματα...κ μονο για φατσουλες ειναι ικανοι....
Μάλλον δεν πρόσεξες το bold, οι φατσουλες πανε στο "αθλητική εκπομπή του Ραπτόπουλου".....
Επειδη είμαι Θεσσαλονικιός βέρος, αρα και ΑΡΡΕΙΑΝΟΣ ;), σε προστατεύω να ψάχνεις πιο σοβαρά επιχειρήματα και πηγες.....
φιλε κ εγω Σαλονικα μενω...ο Ραπτοπουλος ειναι Αρειανος..αλλα στην εκπομπη του ειναι παντα αλλοι 5 μονιμοι σχολιαστες.....οι ιδιοι παντα... 2 Παοκια, ενας γαυρος, ενας βαζελος κ μια γρια..αν τη βλεπεις......κ ο γαυρος ειναι φολα γαυρος...πιο φανατικος απο ολους εδω μεσα....κ χτες σε αυτο που εγω λεω οτι ο ΠΑΟ δε στηνεται για να σωνει δικους του συμφωνησε κ αυτος...ο οποιος εχει πει τα εξ ααμαξης καατ καιρους για τον Παναθηναικο..Μάλλον δεν πρόσεξες το bold, οι φατσουλες πανε στο "αθλητική εκπομπή του Ραπτόπουλου".....
Επειδη είμαι Θεσσαλονικιός βέρος, αρα και ΑΡΡΕΙΑΝΟΣ ;), σε προστατεύω να ψάχνεις πιο σοβαρά επιχειρήματα και πηγες.....
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 148
- Λύσεις
- 5
- Like
- 9.285
- Πόντοι
- 17.085
Μόνο το αίσχος με τον ΟΦΗ που γινόταν για χρόνια να πάρει κανείς, ο πάο δε δικαιούται να μιλάει καν. Αλλά στα ψέματα και στην προπαγάνδα πρώτοι. Επίσης ιδρύθηκε το 1908, έχει το μόνο αήττητο πρωτάθλημα, τα πρωταθλήματα πριν από κάποια ημερομηνία δε μετράνε για κάποιους λόγους, μερικά άλλα μετά από κάποια ημερομηνία πάλι δε μετράνε για κάποιους άλλους και άλλα τέτοια βαζελίστικα.φιλε οσοι βλεπουν μπαλα κ ειναι αντικειμενικοι ξερουν οτι ο ΠΑΟ ποτε δεν εχει χαριστει διαχρονικα σε δικους του....
master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 40
- Πόντοι
- 366
Δηλαδη με λιγα λογια η σχεση του βαζελα με τον οφη,δινει αλλοθι σε οτι εχει κανει ο ολυμπιακος.Τυφλοι οπαδοι οπως εσυ,ικανοποιουνται με αυτη την κατασταση.Οι φιλαθλοι ομως οσοΜόνο το αίσχος με τον ΟΦΗ που γινόταν για χρόνια να πάρει κανείς, ο πάο δε δικαιούται να μιλάει καν. Αλλά στα ψέματα και στην προπαγάνδα πρώτοι. Επίσης ιδρύθηκε το 1908, έχει το μόνο αήττητο πρωτάθλημα, τα πρωταθλήματα πριν από κάποια ημερομηνία δε μετράνε για κάποιους λόγους, μερικά άλλα μετά από κάποια ημερομηνία πάλι δε μετράνε για κάποιους άλλους και άλλα τέτοια βαζελίστικα.
πανε και απομακρυνονται.Το βλεπεις και μονος σου.
ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
Μόνο το αίσχος με τον ΟΦΗ που γινόταν για χρόνια να πάρει κανείς, ο πάο δε δικαιούται να μιλάει καν. Αλλά στα ψέματα και στην προπαγάνδα πρώτοι. Επίσης ιδρύθηκε το 1908, έχει το μόνο αήττητο πρωτάθλημα, τα πρωταθλήματα πριν από κάποια ημερομηνία δε μετράνε για κάποιους λόγους, μερικά άλλα μετά από κάποια ημερομηνία πάλι δε μετράνε για κάποιους άλλους και άλλα τέτοια βαζελίστικα.
ημουνα σιγουρος οτι θα πεταχτει καποιος να πει για ΟΦΗ. ποσες φορες μας εχουνε κοψει βαθμους οι κρητικοι σε κρισιμες φασεις της βαθμολογιας που καιγομασταν για το τριποντο βεβαια ειναι αλλο καπελο, δεν χωρανε στα μυαλα των πουλημενων γαβρων τετοια πραματα
lavios
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2012
- Κριτικές
- 31
- Like
- 554
- Πόντοι
- 1.596
Το έξτρα "Ρ" το βάζεις επειδή είσαι βέρος;Επειδη είμαι Θεσσαλονικιός βέρος, αρα και ΑΡΡΕΙΑΝΟΣ ;), σε προστατεύω να ψάχνεις πιο σοβαρά επιχειρήματα και πηγες.....
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 148
- Λύσεις
- 5
- Like
- 9.285
- Πόντοι
- 17.085
Πάρα πολλές, ναι. Πρωταθλήματα ολάκερα σας έχουν στερήσει. Ρε άσε ρε. Είπαμε. Βαζελίστικα.
redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
η αεκ τι ωρα παιζει σημερα τυπε ;Δηλαδη με λιγα λογια η σχεση του βαζελα με τον οφη,δινει αλλοθι σε οτι εχει κανει ο ολυμπιακος.Τυφλοι οπαδοι οπως εσυ,ικανοποιουνται με αυτη την κατασταση.Οι φιλαθλοι ομως οσο
πανε και απομακρυνονται.Το βλεπεις και μονος σου.
maximos555
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Νοε 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
Το έξτρα "Ρ" το βάζεις επειδή είσαι βέρος;
Μου φαίνεται οπτικά πιο εντυπωσιακό.......
Δεν ξέρω να σου πω την αλήθεια καθαρά γραμματικά ποιο ειναι σωστο και ποιο λάθος.
redlighter
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 17
- Πόντοι
- 16
ημουνα σιγουρος οτι θα πεταχτει καποιος να πει για ΟΦΗ. ποσες φορες μας εχουνε κοψει βαθμους οι κρητικοι σε κρισιμες φασεις της βαθμολογιας που καιγομασταν για το τριποντο βεβαια ειναι αλλο καπελο, δεν χωρανε στα μυαλα των πουλημενων γαβρων τετοια πραματα
Για πες πόσες...
στην τελική έχουν άδικο οι κρητικοί που σας έχουν άχτι?
Πότε θα κάνει ξαστεριά κτλ
αλλά είπαμε στην προπαγάνδα πρώτοι...
O Βελλης ειχε πει οτι και να γινει με τον Απολλωνα, αυτος θα αποχωρησει.πλακα κανεις φιλε?
ο προεδρος του Απολλωνα τα εχει χωσει φετος πολλες φορες στο Μαρινακη...ο μοναδικος προεδρος μικρης ομαδας που του τα εχωσε..κ θα τον αφησει? 4 θα φαει στο Καραισκακη κ θα πεσει...
Μόνο το αίσχος με τον ΟΦΗ που γινόταν για χρόνια να πάρει κανείς, ο πάο δε δικαιούται να μιλάει καν. Αλλά στα ψέματα και στην προπαγάνδα πρώτοι. Επίσης ιδρύθηκε το 1908, έχει το μόνο αήττητο πρωτάθλημα, τα πρωταθλήματα πριν από κάποια ημερομηνία δε μετράνε για κάποιους λόγους, μερικά άλλα μετά από κάποια ημερομηνία πάλι δε μετράνε για κάποιους άλλους και άλλα τέτοια βαζελίστικα.
κοιτα αν βαλουμε τον αριθμο των διαιτητων που εχουν ευνοησει τον γαυρο ο καταλογος ειναι ατελειωτος...
κ δε μιλαμα για σφαγες τωρα που πηρε πρωταθλημα ανετα...αλλα για πρωταθληματα που κρινοταν σε μικρη διαφορα η ισοβαθμιες κ πριν ειχαν προηγηθει ΟΙ ΣΦΑΓΕΣ....
αποπου αν αρχισουμε κ που να τελειωσουμε...απο Παπουτσεληδες, Καλοπουλους...Κ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΑΛΛΑ ΝΟΥΜΕΡΑ......με πεναλντι εξω απο περιοχες...με τη μιση ενδεκαδα του γαυρου να καλυπτει τον Κατσουρανη κ αν ακυρωνονται γκολ...με τη ζουγκλα της Ριζουπολης...κ τον μετεπειτα υπευθυνο Αξιωματικο γιοα τα μετρα ασφαλειας..που εντελως τυχαια τον επομενο χρονο εγινε Υπευθυνος Ασφαλειας του γαυρου...μην παμε κ παλιοτερα...που ο Κοσκωτας εκανε μεταγραφες τρελλες στο γαυρο με τα κλεμμενα απο τον Ελληνικο λαο...οποιοαδηποτε αλλη ομαδα θα ειχε τιμωρηθει πεφτοντας δ εΘΝΙΚΗ.....για 5-6 χρονια δεν υπηρχε ντερμπι με τον γαυρο που να το τελειωνοαμε με 11 παιχτες.....μη μιλησουμε με τον τελικο με Αστερα...που πανηγυρισε ομαδα 1η φορα στα παγκοσμια χρονικα ενω οι οπαδοι της ειχαν φυγει....αηδιασμενοι με τα αισχη τους...κ εμεινε μονη η γρια ο Τσουκαλας με 500 αλλους επαγγελματιες οπαδους της Ιντρακομ.......κ ειπε ο Πολντο εφυγαν για να προλαβουν τον ηλεκτρικο... ειναι απειρα τα αισχη....
κ δεν ξερω αν σε οποιοδηποτε πρωταθλημα υπαρχει ομαδα που αντιπαλος της εχει να παρει πεναλντι για χρονια....η παιχτης της ιδιας της ομαδας ν απαρει κοκκινη χρονια...κ ολα αυτα να θεωρουνται φυσιολογικα.....ο τελευταιος που εδωσε πεναλντι κατα του γαυρου καποια χρονιαπριν δεν ξαναδιαιτητευσε.....
Μη μιλησουμε κ για σημερα που εχει μοιρασει δανεικους στη μιση Α ΕΘΝΙΚΗ κ ειναι παραρτηματα του....κ περα απο τη διαιτησια αυτο ειναι τοκολπακι...μας τα εχουνκανει τσουεκια για τον ΟΦΗ...ενω αυτοι εχουν εδω κ χρονια τη μιση Α ΕΘΝΙΚΗ παραρτηματα....γυρνανε κ παιζανε φιλικα κ πηγαιναμε εμεις κ μας σπαγανε τα ποδια..αλλα πως να μην το κανουν? αν τους πανε κοντρα θα πεσουν β οποτε......
κ ολο το χαλι φαινεται κ στο γηπεδο...ανυπαρκτοι φετος οπαδικα...ενα σωρο κενες αδεις θεσεις σε Ημιτελικο κυπελλου? που ειναι ο λαος?? υπαρχει καμια σχεση στην ατμοσφαιρα στη Λεωφορο με το Καραισκακη? μη μιλησουμε για Τουμπα....πιο πολλοι γαυροι γραφουν εδω μεσα παρα πανε γηπεδοι.....
αλλα δεν μου απαντησε καποιος ακομα? ποτε στηθηκε ο ΠΑΟ για να σωσει παραρτημα?
koyiot1312
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 14
- Like
- 79
- Πόντοι
- 26
απο το ραδιο τυπε. . .η αεκ τι ωρα παιζει σημερα τυπε ;
Για πες πόσες...
στην τελική έχουν άδικο οι κρητικοί που σας έχουν άχτι?
Πότε θα κάνει ξαστεριά κτλ
αλλά είπαμε στην προπαγάνδα πρώτοι...
ναι εχου αχτι κ οι Κρητικοι...ας μην ηταν ο Θοδωρας να τους κανει ανθρωπους Γ Εθνικη θα επαιζαν μια ζωη...αλλα εισι ειναι....
οσο για τον Οφη εχει στερησει πρωταθλημα απο ΠΑΟ με το 2-5 στην Αθηνα...
αλλα κ με ΟΦΗ να το δεχτουμε ΟΚ...εδω κ 15 χρονια ποσα ειναι τα παρατρτηματα του γαυρου? θες να στα απαριθμησω?
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 148
- Λύσεις
- 5
- Like
- 9.285
- Πόντοι
- 17.085
Της πλάκας βαζελίστικη προπαγάνδα επιπέδου κωλοφυλλάδας "Πράσινη". Για μεταξύ σας είναι αυτά να κρατηθείτε στη ζωή.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 47
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 273
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις
- 83
- Εμφανίσεις