Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 200K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (1 μέλη και 10 επισκέπτες)

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
γιατί, έχει σημασία πόσοι είναι ακριβώς;
πάλι με λαλακίες ασχολείστε;

αφού όλοι είστε ευχαριστημένοι με τις ομάδες σας, γιατί κωλοτρίβεστε;

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.287
Πόντοι
17.085
Εγώ δεν είμαι. :grin: Το χάλι το σημερινό πρέπει να το διορθώσουμε γιατί μας έχουν σπάσει τα νεύρα.

Μίτσελ:

"Αν ψάχνουμε δικαιολογίες θα σταθούμε στο δεύτερο. Αν θέλουμε να είμαστε δίκαιοι ισχύει το πρώτο. Αν δεν έχεις πάθος δεν έχεις τίποτα. Αν μας λείπει το πάθος και πρέπει να το αναζητούμε σε κάθε παιχνίδι τότε δεν γνωρίζουμε σε πιο σύλλογο βρισκόμαστε".

"O ΠΑΣ είχε πάθος και για αυτό μας κέρδισε. Είχε το βαθμολογικό κίνητρο. Μας λυπεί ότι σήμερα μας ξεπέρασαν σε ψυχή. Εμείς κατακτήσαμε το πρωτάθλημα πριν ξεκινήσουν οι ήττες.Γνωρίζαμε το βαθμολογικό κίνητρο του ΠΑΣ. Μπήκε στο παιχνίδι νωρίς ενώ εμείς ήμασταν στο πούλμαν. Συγχαρητήρια στον ΠΑΣ".

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Εγώ δεν είμαι. :grin: Το χάλι το σημερινό πρέπει να το διορθώσουμε γιατί μας έχουν σπάσει τα νεύρα.

Μίτσελ:

"Αν ψάχνουμε δικαιολογίες θα σταθούμε στο δεύτερο. Αν θέλουμε να είμαστε δίκαιοι ισχύει το πρώτο. Αν δεν έχεις πάθος δεν έχεις τίποτα. Αν μας λείπει το πάθος και πρέπει να το αναζητούμε σε κάθε παιχνίδι τότε δεν γνωρίζουμε σε πιο σύλλογο βρισκόμαστε".

"O ΠΑΣ είχε πάθος και για αυτό μας κέρδισε. Είχε το βαθμολογικό κίνητρο. Μας λυπεί ότι σήμερα μας ξεπέρασαν σε ψυχή. Εμείς κατακτήσαμε το πρωτάθλημα πριν ξεκινήσουν οι ήττες.Γνωρίζαμε το βαθμολογικό κίνητρο του ΠΑΣ. Μπήκε στο παιχνίδι νωρίς ενώ εμείς ήμασταν στο πούλμαν. Συγχαρητήρια στον ΠΑΣ".
μιλάω για τους μη Ολυμπιακούς.
από τους Ολυμπιακούς ο μοναδικός ευχαριστημένος με την ομάδα ΠΑΝΤΑ είναι ο Χρηστίδης.

για μένα έπρεπε να παίζει μόνο με μικρούς ο Ολυμπιακός και να κάνει δοκιμές. Αλλιώς ας έπαιζε όλα τα ματς με κανονικό ρόστερ και αν δεν νικούσανε κεφάλια στο τέλος.

Μετά το πρώτο ματς με τη Μανγιου με ρώτησε ο Κάβλαρχος αν έπαιρνα πίσω αυτά που έλεγα για το Μίτσελ.
και του είπα όχι ακόμα.
Δεν ξέρω αν φταίει αυτός ή κάτι άλλο. Ξέρω πάντως πως η ομάδα είναι αδιάφορη όλο το δεύτερο γύρο.
Αλλά για να πω και τη μαύρη αλήθεια...το ίδιο αδιάφοροι είμαστε και οι ομαδοί. Αν δεν μας τσιγκλούσανε οι αντίπαλοι ούτε που θα ασχολιόμασταν.

Λόγω του οτι θεωρούμε τόσο πίσω τους άλλους που δεν ενδιαφερόμαστε.
Κι αυτό είναι λάθος. Δείχνει αλαζονία και πληρώνεται κάποια στιγμή.

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.287
Πόντοι
17.085
Έτσι. Αυτό για τους οπαδούς αλήθεια. Και φαίνεται κυρίως στο γήπεδο αυτό.

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
το παιχνιδι με τον απολλωνα βλεπω να ερχεται x2,ο ολυμπιακος θελει να ριξει την ξανθη φετος ετσι λενε

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
μιλάω για τους μη Ολυμπιακούς.
από τους Ολυμπιακούς ο μοναδικός ευχαριστημένος με την ομάδα ΠΑΝΤΑ είναι ο Χρηστίδης.

.
ρε μαλακα γαιτι με προκαλεις ;;
με αυτή τη λογικη εσυ δεν εισαι ποτε ικανοποιημένος...
τι εννοεις είμαι ευχαριστημένος;;φυσικα και είμαι σε μια γενικη εννοια...οποιος δεν είναι είναι η μαλακας η τρελλος...
από εκει και περα η ομαδα θα παιξει μια φορα καλα μια καλυτερα μια σκατα κοκ...
λες να είμαι μαλακας μοικανος να αλλαζω κάθε φορα αποψη;;
σημερα εφαγε τσακ μπαμ δυο γκολ ειχε κατοχη συντριπτικη εφτιαξε και δυο τρεις καλες φασεις και...παπαλα...ετσι είναι η μπαλλα...
τωρα τι θες να κανω;;να βγω με πλακατ και να κανω διαδηλωση ο=που δεν κερδισα τα γιαννενα;;αυτό το αφηξνω σε εσενα και σε καποιους σαν εσενα που αγαπάτε την ομαδα και πατε στο γηπεδο για να βρισετε και να διαμαρτυρηθείτε στον απατεωνα προεδρο που τα τσεπωνει και σας κοροιδευει και δεν εχει οραμα ,σαν αυτό που εχετε εσεις που ονειρευόσαστε αλλοιως τον ολυμπιακο και μπλα μπλα μπλα...
ρε μαλακα νοιωσε...ο χρηστιδης είναι άλλο ανεκδοτο..εχει τα αρχιδια του και τγην φιλοσοφια ζωης του...δεν είναι μεσος ορος σαν τπου λογου σας...
καλομαθημένοι οπαδοι απαιτητικοι κριτες των παντων και ξερόλες...

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.342
Πόντοι
8.645
Αν δεν τελειώσει η σεζόν με κατάκτηση του κυπέλου με τριαρα στον λαγό θα θεωρείται αποτυχημένη. Και δε θα έχει ξεπλυθει η ντροπή απ την τριαρα στο τηγάνι

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
Αν δεν τελειώσει η σεζόν με κατάκτηση του κυπέλου με τριαρα στον λαγό θα θεωρείται αποτυχημένη. Και δε θα έχει ξεπλυθει η ντροπή απ την τριαρα στο τηγάνι
συμφωνω...αποτυχημενη με τα δικα μας δεδομενα...γιατι για καποιους καρπαζοεισπράκτορες θα ηταν χρονια-ονειρο ζωης...

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.287
Πόντοι
17.085
Έτσι. Και με μεγαλύτερο σκορ. Αλλά δυστυχώς δε βλέπω να περνάμε ούτε τελικό έτσι πως παίζουμε.  :-

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
νταξει εχετε πλακα οι γαβροι. οποιο σεναριο και να παρεις, ξεφτιλα ειναι. τρωτε αξιοκρατικα δυο δυο και τρια τρια τα γκολ απο πουθεναδες? ομαδα σωβρακο του καφενειου. δινετε επιτηδες τα παιχνιδια στα παραρτηματα και καθεστε και τρωτε δυο δυο τα γκολ? συγχαρητηρια, να χεσω τη φανελα που τιματε. ομαδα σωβρακο. καθιστε τωρα να μετρατε ποιος εχει τους περισσοτερους φιλαθλους. σε ρομπα σιγουρα ξερουμε ποιος εχει τους περισσοτερους  :jerking:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Λεζάρ και Μουσόντα που παίζουν τώρα στη Μαλίν τους έχουμε κλείσει για το καλοκαίρι :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
νταξει εχετε πλακα οι γαβροι. οποιο σεναριο και να παρεις, ξεφτιλα ειναι. τρωτε αξιοκρατικα δυο δυο και τρια τρια τα γκολ απο πουθεναδες? ομαδα σωβρακο του καφενειου. δινετε επιτηδες τα παιχνιδια στα παραρτηματα και καθεστε και τρωτε δυο δυο τα γκολ? συγχαρητηρια, να χεσω τη φανελα που τιματε. ομαδα σωβρακο. καθιστε τωρα να μετρατε ποιος εχει τους περισσοτερους φιλαθλους. σε ρομπα σιγουρα ξερουμε ποιος εχει τους περισσοτερους  :jerking:
εμείς μετράμε ρε που μας τα έχετε κανει μπάλες του μπόουλινγκ εσείς και οι μΠαοκτζήδες;
άσε ρε βοσκότοπε...κάνε μας τη χάρη.

οκ, είστε η μεγαλύτερη ομάδα, η ευρωπαϊκή, με τους καλύτερους φιλάθλους, τον καλύτερο πρόεδρα, το δικό σας γήπεδο πάντα και από την πολλή μαγκιά κλάνετε παντού σαν μπουριά

είστε ομάδα μυθική, το καταλάβαμε.
πωπωπωπωπω... μιλάμε για τέρμα μιρλα...κόμπλεεεεεεεεεεεεεεεεεεεξ

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
ρε μαλακα γαιτι με προκαλεις ;;
με αυτή τη λογικη εσυ δεν εισαι ποτε ικανοποιημένος...
τι εννοεις είμαι ευχαριστημένος;;φυσικα και είμαι σε μια γενικη εννοια...οποιος δεν είναι είναι η μαλακας η τρελλος...
από εκει και περα η ομαδα θα παιξει μια φορα καλα μια καλυτερα μια σκατα κοκ...
λες να είμαι μαλακας μοικανος να αλλαζω κάθε φορα αποψη;;
σημερα εφαγε τσακ μπαμ δυο γκολ ειχε κατοχη συντριπτικη εφτιαξε και δυο τρεις καλες φασεις και...παπαλα...ετσι είναι η μπαλλα...
τωρα τι θες να κανω;;να βγω με πλακατ και να κανω διαδηλωση ο=που δεν κερδισα τα γιαννενα;;αυτό το αφηξνω σε εσενα και σε καποιους σαν εσενα που αγαπάτε την ομαδα και πατε στο γηπεδο για να βρισετε και να διαμαρτυρηθείτε στον απατεωνα προεδρο που τα τσεπωνει και σας κοροιδευει και δεν εχει οραμα ,σαν αυτό που εχετε εσεις που ονειρευόσαστε αλλοιως τον ολυμπιακο και μπλα μπλα μπλα...
ρε μαλακα νοιωσε...ο χρηστιδης είναι άλλο ανεκδοτο..εχει τα αρχιδια του και τγην φιλοσοφια ζωης του...δεν είναι μεσος ορος σαν τπου λογου σας...
καλομαθημένοι οπαδοι απαιτητικοι κριτες των παντων και ξερόλες...
χάνεις το νόημα
ξαναδιάβασε και άμα δεις πουθενά πως γράφω τίποτα για ένα συγκεκριμένο αγώνα χέσε με.

globalfer

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2013
Like
0
Πόντοι
16
το παιχνιδι με τον απολλωνα βλεπω να ερχεται x2,ο ολυμπιακος θελει να ριξει την ξανθη φετος ετσι λενε

πλακα κανεις φιλε?

ο προεδρος του Απολλωνα τα εχει χωσει φετος πολλες φορες στο Μαρινακη...ο μοναδικος προεδρος μικρης ομαδας που του τα εχωσε..κ θα τον αφησει? 4 θα φαει στο Καραισκακη κ θα πεσει...
μη ξεχναμε κ το παρελθον της Ξανθης με ΟΣΦΠ...Η ακαδημια του στη Βορεια Ελλαδα ειναι....επι 20 χρονια...ολοι οι καλοι της σε ΟΣΦΠ επαιρναν μεταγραφη...
Απολλωνας θα πεσει χαλαρα...

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.342
Πόντοι
8.645
Θέλω να δω την τελευταία αγωνιστική να το δίνει ο βαζελος στην Ξάνθη...θα δούμε κάτι κωλοτούμπες αυτοκρατορικες... τριπλο αξελ που λέει κι ο κωσταλας

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Ζεβλάκοφ: Με είχε πιάσει ο Κετσπάγια να καπνίζω

Ο Μίχαλ Ζεβλάκοφ αποκάλυψε μιλώντας στον
πολωνικό Τύπο πως «κόλλησε» τη συνήθεια
του καπνίσματος από τον Ντάρκο Κοβάσεβιτς
και πως ο Τιμούρ Κετσπάγια τον είχε πιάσει
επ’ αυτοφώρω.

Πολλοί ποδοσφαιριστές καπνίζουν, ελάχιστοι
όμως το παραδέχονται, έστω και αρκετό καιρό
μετά. Ο Μίχαλ Ζεβλάκοφ μιλώντας στον
πολωνικό Τύπο παραδέχτηκε πως έμαθε την
κακή συνήθεια από τον Ντάρκο Κοβάσεβιτς
στον Ολυμπιακό.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, όταν ήταν 31
ετών και έπαιζε στους Πειραιώτες, πριν από
έναν αγώνα με τη Ρεάλ ο Σέρβος φορ τον
έπεισε να ανάψει ένα τσιγάρο για καλή τύχη.
Ο Πολωνός αμυντικός «λύγισε» και έκτοτε
άρχισε να καπνίζει. Ο ίδιος αποκαλύπτει,
μάλιστα, πως κάποια στιγμή τον είχε πιάσει
στα πράσα ο προπονητής του, Τιμούρ
Κετσπάγια.
« Είχα πάει για να καπνίσω στα αποδυτήρια.
Κρύφτηκα πίσω από μια κουρτίνα, άρχισα να
καπνίζω και κάποιος με ανακάλυψε. Ήταν ο
προπονητής. Μου έκανε παρατήρηση γι’ αυτό.
Σήμερα οι παίκτες καπνίζουν λιγότερο, πρώτον
για λόγους υγείας και δεύτερον γιατί είναι
εκτός μόδας », τόνισε ο παλαίμαχος-πλέον-άσος
που έπαιξε από το 2006 μέχρι το 2010 στον
Ολυμπιακό.

globalfer

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2013
Like
0
Πόντοι
16
Θέλω να δω την τελευταία αγωνιστική να το δίνει ο βαζελος στην Ξάνθη...θα δούμε κάτι κωλοτούμπες αυτοκρατορικες... τριπλο αξελ που λέει κι ο κωσταλας

φιλε οσοι βλεπουν μπαλα κ ειναι αντικειμενικοι ξερουν οτι ο ΠΑΟ ποτε δεν εχει χαριστει διαχρονικα σε δικους του....
σε αντιθεση με καποιους αλλους που εχαναν 3-0 απο Λεβαδειακους κτλ μεσα στα πρωτα 20λεπτα...
χτες σε πανελ αθλητικης εκπομπης του Ραπτοπουλου το παραδεχτηκε κ ο γαυρος του πανελ αυτο που κατα τα αλλα ολη μερα βριζει τον βαζελο......κ οσοι βλεπουν μαπλα χρονια το ξερουν αυτο....
πες μου ενα ματς που ο ΠΑΟ εχει στηθει κ εχει χασει σε ολη την ιστορια για να σωσει δικη του ομαδα....δεν θα βρεις ουτε ενα..
εγω μολις σου ειπα ενα που στηθηκε ο γαυρος για να σωσει το παραρτημα της ΛΙβαδειας...κ εχω κ αλλα....

κ θα στηθει ο βΑΖΕΛΟς ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ξΑΝΘΗ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΟΥ ΓΑΥΡΟΥ? Ολοι οι Ξανθιωτες απευθειας γαυρο πηγαιναν.....η μεγαλυτερη χαρα θα ειναι αν ριξουμε Β ΕΘΝΙΚΗ τον Πανοπουλο.....τον τσατσο!!!

ολοι οι αβζελοι αυτο λενε....β εθνικη το τσατσονι....

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
φιλε οσοι βλεπουν μπαλα κ ειναι αντικειμενικοι ξερουν οτι ο ΠΑΟ ποτε δεν εχει χαριστει διαχρονικα σε δικους του....
σε αντιθεση με καποιους αλλους που εχαναν 3-0 απο Λεβαδειακους κτλ μεσα στα πρωτα 20λεπτα...
χτες σε πανελ [size=10pt]αθλητικης εκπομπης του Ραπτοπουλου[/size] το παραδεχτηκε κ ο γαυρος του πανελ αυτο που κατα τα αλλα ολη μερα βριζει τον βαζελο......κ οσοι βλεπουν μαπλα χρονια το ξερουν αυτο....
πες μου ενα ματς που ο ΠΑΟ εχει στηθει κ εχει χασει σε ολη την ιστορια για να σωσει δικη του ομαδα....δεν θα βρεις ουτε ενα..
εγω μολις σου ειπα ενα που στηθηκε ο γαυρος για να σωσει το παραρτημα της ΛΙβαδειας...κ εχω κ αλλα....

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom