Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 200K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (3 μέλη και 15 επισκέπτες)

redlighter

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
17
Πόντοι
16
για τα αλλα βαριεμαι να γραφω σεντονια...
να σε ρωτησω κατι..γηπεδα πας? Γιατι εισαι ανυπαρκτος στα γηπεδα? Πλην ποδοσφαιρου στα αλλα παντα ησουν ανυπαρκτος αλλα εγινες κ στη μπαλα....

Γήπεδο στο 90% των εραστεχνικών και του μπάσκετ που παίζουμε Αθήνα είμαι μέσα.
Στην μπάλα πάω σχεδόν στα μισά.
Ανύπαρκτος?  :2funny:
Επειδή έπεσε ο κόσμος στο Καραισκάκη τα τελευταία δύο χρόνια έγινα ανύπαρκτος?
Όπου πάει ο Ολυμπιακός εγώ μόνο τον κόσμο του βλέπω να κάνει υποδοχές σε όλα τα μέρη της γης.
Μπορώ να σου πω πολλά που είναι και πρόσφατα για Αγρίνιο, Καλαμάτα, Πύλο αλλά δεν είναι της ώρας.
Εσύ να φανταστώ πατατάκι? Γιατί αλλιώς δεν θα με ρώταγες κάτι τέτοιο.

koyiot1312

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2013
Κριτικές
14
Like
79
Πόντοι
26
Όπου πάει ο Ολυμπιακός εγώ μόνο τον κόσμο του βλέπω να κάνει υποδοχές σε όλα τα μέρη της γης.
Μπορώ να σου πω πολλά που είναι και πρόσφατα για Αγρίνιο, Καλαμάτα, Πύλο αλλά δεν είναι της ώρας.
και ΜΠΟΥΓΑΤΣΟΥΠΟΛΗ μην ξεχνας τα βασικα!! ;) ;)

globalfer

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2013
Like
0
Πόντοι
16

φιλε οταν ημουνα κατω ημουν 10 χρονια συνδεσμιτης...τωρα μενω 500 χλμ μακρια κ κατεβαινω μονο σε 3,4...

τεσπαντων βαριεμαι να μαλωνω...γιατι εσυ θα πεις αλλα εγω αλλα κ παει λεγοντας...
κ να σου πω την αληθεια αν δεν παω μια τους γαυρους δεν παω 10 τους δικους μας πατατακηδες...επειδη σημερα οι περισσοτεροι κριτικαρουν κ λιγοι ειναι πραγματικοι οπαδοι κ βοηθανε τις ομαδες τους...

redlighter

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
17
Πόντοι
16
Το διόρθωσα πριν αλλάξεις το ποστ σου, όπως βλέπεις και στο σκρινσοτ. Κατά τ' άλλα τσιμπάς υπέροχα και θα περάσουμε καταπληκτικά. :-*

Εντάξει τουλάχιστον μαρτυράς με λίγο ζόρι.
Άντε έκανες ένα βήμα μπροστά.
Τα υπόλοιπα με τον καιρό γιατί φαίνεται να έχει ψωμί η δουλειά με την πάρτη σου.  :s&m_3:

Να ξέρεις δε χαλάω χάρη σε κανέναν και ας τσιμπάω.
Ήδη τη βρίσκω μαζί σου γιατί βλέπω πραγματάκια πολύ ενδιαφέροντα και είμαστε ακόμα στα αθλητικά.

redlighter

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
17
Πόντοι
16
φιλε οταν ημουνα κατω ημουν 10 χρονια συνδεσμιτης...τωρα μενω 500 χλμ μακρια κ κατεβαινω μονο σε 3,4...

τεσπαντων βαριεμαι να μαλωνω...γιατι εσυ θα πεις αλλα εγω αλλα κ παει λεγοντας...
κ να σου πω την αληθεια αν δεν παω μια τους γαυρους δεν παω 10 τους δικους μας πατατακηδες...επειδη σημερα οι περισσοτεροι κριτικαρουν κ λιγοι ειναι πραγματικοι οπαδοι κ βοηθανε τις ομαδες τους...

Το συνδεσμίτης από μόνο του δεν μου λέει και πολλά πάντως να ξέρεις.
Το τι παίζει με τον κόσμο μας πάντως δεν θα το δώσω σε κανέναν από εδώ μέσα μασημένη τροφή.
Το μόνο που έχω να πω είναι πως έχουν αλλάξει τα στάνταρ μας.

Στα υπόλοιπα που λες πάντως συμφωνώ.

globalfer

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2013
Like
0
Πόντοι
16
Το συνδεσμίτης από μόνο του δεν μου λέει και πολλά πάντως να ξέρεις.
Το τι παίζει με τον κόσμο μας πάντως δεν θα το δώσω σε κανέναν από εδώ μέσα μασημένη τροφή.
Το μόνο που έχω να πω είναι πως έχουν αλλάξει τα στάνταρ μας.

Στα υπόλοιπα που λες πάντως συμφωνώ.
νταξ...εννοω συνδεσμιτης πιτσιρικας..να τραβιεσαι παντου...κ να πληρωνεις τα παντα...οχι επαγελματιας...

οσο για τους κοσμους...οχι μονο των γαυρων αλλα κ ολων των ελληνικων ομαδων...οι περισσοτρεοι ειναι κοντα μονο στα καλα...οταν δυσκολευουν τα πραγματα μενουν λιγοι κ καλοι...κ οι περισσοτεροι ειναι μονο για τις φιεστες κ τα ...πατατακια.....

οσο για τον κοσμο σας ..απλα ..πρεπει να ξεφορτωθειτε καποιους επαγγελματιες δεινοσαυρους...κ εμεις ειχαμε απο δαυτους....αλλα πηραν ποδι....γερασαν δεν παει αλλο....

koyiot1312

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2013
Κριτικές
14
Like
79
Πόντοι
26
νταξ...εννοω συνδεσμιτης πιτσιρικας..να τραβιεσαι παντου...κ να πληρωνεις τα παντα...οχι επαγελματιας...

οσο για τους κοσμους...οχι μονο των γαυρων αλλα κ ολων των ελληνικων ομαδων...οι περισσοτρεοι ειναι κοντα μονο στα καλα...οταν δυσκολευουν τα πραγματα μενουν λιγοι κ καλοι...κ οι περισσοτεροι ειναι μονο για τις φιεστες κ τα ...πατατακια.....

οσο για τον κοσμο σας ..απλα ..πρεπει να ξεφορτωθειτε καποιους επαγγελματιες δεινοσαυρους...κ εμεις ειχαμε απο δαυτους....αλλα πηραν ποδι....γερασαν δεν παει αλλο....
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:θυρα 7 old school

redlighter

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
17
Πόντοι
16

Μεγάλη κουβέντα, για τον κόσμο του Ολυμπιακού πάντως θα σου πω κάτι.
Αυτούς που βλέπεις, αυτούς που (νομίζεις) πως ξέρεις, αυτούς που ακούς κτλ
είναι το 5% αυτών που κάνουν κουμάντο και όχι το 95% όπως αφήνεται να εννοηθεί.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.342
Πόντοι
8.645
φιλε οσοι βλεπουν μπαλα κ ειναι αντικειμενικοι ξερουν οτι ο ΠΑΟ ποτε δεν εχει χαριστει διαχρονικα σε δικους του....
σε αντιθεση με καποιους αλλους που εχαναν 3-0 απο Λεβαδειακους κτλ μεσα στα πρωτα 20λεπτα...
χτες σε πανελ αθλητικης εκπομπης του Ραπτοπουλου το παραδεχτηκε κ ο γαυρος του πανελ αυτο που κατα τα αλλα ολη μερα βριζει τον βαζελο......κ οσοι βλεπουν μαπλα χρονια το ξερουν αυτο....
πες μου ενα ματς που ο ΠΑΟ εχει στηθει κ εχει χασει σε ολη την ιστορια για να σωσει δικη του ομαδα....δεν θα βρεις ουτε ενα..
εγω μολις σου ειπα ενα που στηθηκε ο γαυρος για να σωσει το παραρτημα της ΛΙβαδειας...κ εχω κ αλλα....

κ θα στηθει ο βΑΖΕΛΟς ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ξΑΝΘΗ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΟΥ ΓΑΥΡΟΥ? Ολοι οι Ξανθιωτες απευθειας γαυρο πηγαιναν.....η μεγαλυτερη χαρα θα ειναι αν ριξουμε Β ΕΘΝΙΚΗ τον Πανοπουλο.....τον τσατσο!!!

ολοι οι αβζελοι αυτο λενε....β εθνικη το τσατσονι....

Καλά ολ' αυτά, αλλά εσύ καλού κακού κρατά και μια πισινη και μην ξανοιγεσαι πολυ.

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
ο βαγγελας θελει να ριξει την ξανθη τα εχω πει τοσες φορες τον απολλωνα δεν θελει να τον ριξει γιατι και να παραμεινει θα πεσει του χρονου που θα φυγει ο βελης

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.342
Πόντοι
8.645
ο βαγγελας θελει να ριξει την ξανθη τα εχω πει τοσες φορες τον απολλωνα δεν θελει να τον ριξει γιατι και να παραμεινει θα πεσει του χρονου που θα φυγει ο βελης

Καλά εντάξει, μέχρι την προηγούμενη αγωνιστική έλεγαν όλοι οι ειδημωνες ότι θέλει να ρίξει τον Απόλλωνα λόγω βελλη κι ότι η Ξάνθη θα νικήσει στην κρητη, τώρα που δε νίκησε η ξανθη το άλλαξαν το σενάριο και ότι θέλει να ρίξει την ξανθη.

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Καλά εντάξει, μέχρι την προηγούμενη αγωνιστική έλεγαν όλοι οι ειδημωνες ότι θέλει να ρίξει τον Απόλλωνα λόγω βελλη κι ότι η Ξάνθη θα νικήσει στην κρητη, τώρα που δε νίκησε η ξανθη το άλλαξαν το σενάριο και ότι θέλει να ρίξει την ξανθη.
το ελεγα πριν απο τον αγωνα με τον οφη,αγωνιστικα παντως δεν υπαρχει η ξανθη πολυ χειροτερη και απο τον απολλωνα ειναι,το επομενο πρωταθλημα θα ειναι απο τα χειροτερα χωρις αεκ,αρη,ηρακλη,λαρισα κλπ

koyiot1312

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2013
Κριτικές
14
Like
79
Πόντοι
26
Τα εισητήρια μέσα σε μερικες ωριτσες εξαντλήθηκαν ψωλόγαυροι

Ω ρε τι σας περιμενει κακομοιρηδες να ξερατε :2funny:
οποοοοοοο και πονανε τα μυαλα σου ηδη βουλγαρε?η αμπαλαεεεεεε-αααααεεεεεεαααα?? :2funny: :2funny:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
τα μυαλα μας πονανε και τη μεγαλη τεταρτη θα πονανε και τα κωλοτρυπιδια σας

Η πουτσα και το ξυλο θα πεσουν αβερτα απογονε

απογονε θυμησου εδω ειναι ΒΟΡΡΑΣ εμεις θα σε ξεκωλιαζουμε και συ θα προσκυνας
προχθες παντως εσυ προσκυνησες και ο μαλακο τζαβελλας που σου πουλαει οπαδιλικι

πιπης___

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Like
2
Πόντοι
16

Δεν ισχυει
Με Βεροια Πλατανια Πας μια χαρα στηθηκε η Ξανθουλα και τα ρουφαγε

Κανεις δεν μπορει να καταλαβει τι εγινε χθες με τον ΟΦΗ που μπηκε στο 2ο με βλεψεις για την ανατροπη
Ο αδιαφορος Εργοτελης εκανε καθυστερησεις για να κρατησει το Χ με τον Απολλωνα που απο τις ομαδες που κινδυνευουν ειναι η καλυτερη

Μεχρι στιγμης φαινεται οτι θα σωθει Πλατανιας Βεροια Πανιωνιος και πεφτει Αρης Ξανθη και Απολλων Μπαραζ
Αφου θα ανεβει απο την Β Μπεος και Κερκυρα...ισως να θελουν να ανεβασουν και μια Κρητικη ακομα και να σφαξουν τον Απολλωνα στα Μπαραζ

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
κοιτα αν βαλουμε τον αριθμο των διαιτητων που εχουν ευνοησει τον γαυρο ο καταλογος ειναι ατελειωτος...
κ δε μιλαμα για σφαγες τωρα που πηρε πρωταθλημα ανετα...αλλα για πρωταθληματα που κρινοταν σε μικρη διαφορα η ισοβαθμιες κ πριν ειχαν προηγηθει ΟΙ ΣΦΑΓΕΣ....

αποπου αν αρχισουμε κ που να τελειωσουμε...απο Παπουτσεληδες, Καλοπουλους...Κ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΑΛΛΑ ΝΟΥΜΕΡΑ......με πεναλντι εξω απο περιοχες...με τη μιση ενδεκαδα του γαυρου να καλυπτει τον Κατσουρανη κ αν ακυρωνονται γκολ...με τη ζουγκλα της Ριζουπολης...κ τον μετεπειτα υπευθυνο Αξιωματικο γιοα τα μετρα ασφαλειας..που εντελως τυχαια τον επομενο χρονο εγινε Υπευθυνος Ασφαλειας του γαυρου...μην παμε κ παλιοτερα...που ο Κοσκωτας εκανε μεταγραφες τρελλες στο γαυρο με τα κλεμμενα απο τον Ελληνικο λαο...οποιοαδηποτε αλλη ομαδα θα ειχε τιμωρηθει πεφτοντας δ εΘΝΙΚΗ.....για 5-6 χρονια δεν υπηρχε ντερμπι με τον γαυρο που να το τελειωνοαμε με 11 παιχτες.....μη μιλησουμε με τον τελικο με Αστερα...που πανηγυρισε ομαδα 1η φορα στα παγκοσμια χρονικα ενω οι οπαδοι της ειχαν φυγει....αηδιασμενοι με τα αισχη τους...κ εμεινε μονη η γρια ο Τσουκαλας με 500 αλλους επαγγελματιες οπαδους της Ιντρακομ.......κ ειπε ο Πολντο εφυγαν για να προλαβουν τον ηλεκτρικο... :2funny:ειναι απειρα τα αισχη....

κ δεν ξερω αν σε οποιοδηποτε πρωταθλημα υπαρχει ομαδα που αντιπαλος της εχει να παρει πεναλντι για χρονια....η παιχτης της ιδιας της ομαδας ν απαρει κοκκινη χρονια...κ ολα αυτα να θεωρουνται φυσιολογικα.....ο τελευταιος που εδωσε πεναλντι κατα του γαυρου καποια χρονιαπριν δεν ξαναδιαιτητευσε.....

Μη μιλησουμε κ για σημερα που εχει μοιρασει δανεικους στη μιση Α ΕΘΝΙΚΗ κ ειναι παραρτηματα του....κ περα απο τη διαιτησια αυτο ειναι τοκολπακι...μας τα εχουνκανει τσουεκια για τον ΟΦΗ...ενω αυτοι εχουν εδω κ χρονια τη μιση Α ΕΘΝΙΚΗ παραρτηματα....γυρνανε κ παιζανε φιλικα κ πηγαιναμε εμεις κ μας σπαγανε τα ποδια..αλλα πως να μην το κανουν? αν τους πανε κοντρα θα πεσουν β οποτε......

κ ολο το χαλι φαινεται κ στο γηπεδο...ανυπαρκτοι φετος οπαδικα...ενα σωρο κενες αδεις θεσεις σε Ημιτελικο κυπελλου? που ειναι ο λαος?? υπαρχει καμια σχεση στην ατμοσφαιρα στη Λεωφορο με το Καραισκακη? μη μιλησουμε για Τουμπα....πιο πολλοι γαυροι γραφουν εδω μεσα παρα πανε γηπεδοι.....

αλλα δεν μου απαντησε καποιος ακομα? ποτε στηθηκε ο ΠΑΟ για να σωσει παραρτημα?
αναρωτιέμαι τι κάθεστε και μας ζαλίζετε κάθε τρεις και λίγο με τις κλάψες σας

Όποτε νικάμε είναι το παράρτημά μας και μας κάθεται και ο διαιτητής μιλημένος
όποτε φέρνουμε ισοπαλία ή χάνουμε τα παιχνίδια τα δίνουμε. Εκτός κι αν παίζουμε με ΑΕΚ, ΠΑΟ και ΠΑΟΚ, οπότε αυτοί μας κερδίζουνε πάντα δίκαια.

Εντάξει, το εμπεδώσαμε. Θα έλεγα μάλιστα να μας αφήσετε νε παίζουμε μόνο με τις άλλες ομάδες και να παίζετε μεταξύ σας μόνοι σας. Και δεν μου φταίνε οι ομάδες τίποτα. οι γκάουκες φίλαθλοι που είστε μου φταίνε.

Α, και να προσθέσω κάτι. Μονιμη επωδός σας είναι πως όλοι πια τα έχουνε με τον Ολυμπιακό και τον τρόπο που παίρνει τα πρωταθλήματα. Αλλά από την άλλη είναι παραρτήματα. Ε, πώς εξηγείται αυτό..μόνο εσείς....

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Δεν ισχυει
Με Βεροια Πλατανια Πας μια χαρα στηθηκε η Ξανθουλα και τα ρουφαγε

Κανεις δεν μπορει να καταλαβει τι εγινε χθες με τον ΟΦΗ που μπηκε στο 2ο με βλεψεις για την ανατροπη
Ο αδιαφορος Εργοτελης εκανε καθυστερησεις για να κρατησει το Χ με τον Απολλωνα που απο τις ομαδες που κινδυνευουν ειναι η καλυτερη

Μεχρι στιγμης φαινεται οτι θα σωθει Πλατανιας Βεροια Πανιωνιος και πεφτει Αρης Ξανθη και Απολλων Μπαραζ
Αφου θα ανεβει απο την Β Μπεος και Κερκυρα...ισως να θελουν να ανεβασουν και μια Κρητικη ακομα και να σφαξουν τον Απολλωνα στα Μπαραζ
τυπε η βεροια θα χασει απο τον αστερα τριπολης

πιπης___

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Like
2
Πόντοι
16
αναρωτιέμαι τι κάθεστε και μας ζαλίζετε κάθε τρεις και λίγο με τις κλάψες σας

Όποτε νικάμε είναι το παράρτημά μας και μας κάθεται και ο διαιτητής μιλημένος
όποτε φέρνουμε ισοπαλία ή χάνουμε τα παιχνίδια τα δίνουμε. Εκτός κι αν παίζουμε με ΑΕΚ, ΠΑΟ και ΠΑΟΚ, οπότε αυτοί μας κερδίζουνε πάντα δίκαια.

Εντάξει, το εμπεδώσαμε. Θα έλεγα μάλιστα να μας αφήσετε νε παίζουμε μόνο με τις άλλες ομάδες και να παίζετε μεταξύ σας μόνοι σας. Και δεν μου φταίνε οι ομάδες τίποτα. οι γκάουκες φίλαθλοι που είστε μου φταίνε.

Α, και να προσθέσω κάτι. Μονιμη επωδός σας είναι πως όλοι πια τα έχουνε με τον Ολυμπιακό και τον τρόπο που παίρνει τα πρωταθλήματα. Αλλά από την άλλη είναι παραρτήματα. Ε, πώς εξηγείται αυτό..μόνο εσείς....

Ο Ολυμπιακος απο τοτε που ξεραθηκε στο χορτο ο Ολαινταν σερνεται
Παραρτηματα μπορει να εχει ειναι ααναμφισβητητο αυτο αλλα τα εχει για να κοβει βαθμους απο τους αντιπαλους
Γιατι φετος στην Ελλαδα ειχε την καλυτερη ομαδα και δικαια ειναι πρωταθλητης

Τωρα αν αυτο εγινε και με καποια φαλτσοσφυριγματα, στημενακια και χυμους αμιτα αλλου παππα ευαγγελιο
Εκει που επρεπε ερχινε 4αρες και επαιρνε διαφορες βαθμολογικες
Και στο Τσαμπιονς Λιγκ για τους παιχτες που εχει η πορεια του ηταν αριστη !!!!

πιπης___

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Like
2
Πόντοι
16
τυπε η βεροια θα χασει απο τον αστερα τριπολης

Ρεντ ασε την Βεροια σου το λεω απο το Φλεβαρη οτι ειναι στημμενη να σωθει..ξερω τι σου λεω
Ασσος ειναι παιξε και το σπιτι σου....ή θα ειναι οσο πρεπει για να σωθει

Δεν πεφτει η Βεροια !!!

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.468
Πόντοι
6.305
Ανακοινώνει την απόφαση του ο Μαρινάκης

Όπως έγινε γνωστό στην εκδήλωση του Ολυμπιακού για την φιέστα της Κυριακής, ο Βαγγέλης Μαρινάκης θα ανακοινώσει την Δευτέρα την απόφασή του για το εάν θα κατέβει στις επερχόμενες εκλογές ως υποψήφιος για Δήμαρχος Πειραιά.

Κανείς δεν γνωρίζει με πλήρη βεβαιότητα τις τελικές προθέσεις του προέδρου του Ολυμπιακού. Το εάν θα είναι τελικά υποψήφιος, ωστόσο σε λίγες ώρες θα υπάρξουν ανακοινώσεις. Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση την ώρα που πολύς κόσμος θεωρεί πως ο Βαγγέλης Μαρινάκης θα κατέβει για υποψήφιος δήμαρχος, αναμένεται ανατροπή. Όλα συγκλίνουν στο ότι θα επέλθει αλλαγή δεδομένων, χωρίς να είναι η αναμενόμενη. Εάν ο πρόεδρος των Πειραιωτών δεν κατέβει ο ίδιος τότε δεδομένα θα στηρίξει το Ολυμπιακό και ενωτικό ψηφοδέλτιο που θα υπάρξει στον Πειραιά. Εξάλλου σε ΠΑΕ και Ερασιτέχνη Ολυμπιακό τα παράπονα από τον Δήμο και την αντιμετώπιση που υπάρχει προς την ομάδα δεν είναι και λίγα.

gazzetta.gr

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom