ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2012
- Κριτικές
- 7
- Like
- 57
- Πόντοι
- 16
Μέτρα καλύτερα σύνγαυρε.
Γιατι.........6 δεν ειναι ;
3 ΜΠΑΣΚΕΤ
1ΠΟΛΟ ΑΝΔΡΩΝ
1ΒΟΛΕΥ ΑΝΔΡΩΝ
1 πολο γυναικων.....ΞΕΧΝΑΩ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ;
Μέτρα καλύτερα σύνγαυρε.
Η ομάδα του ποδοδσφαίρου δεν έχει και 1 βαλκανικό κύπελλο (δεκαετία 60) ?Γιατι.........6 δεν ειναι ;
3 ΜΠΑΣΚΕΤ
1ΠΟΛΟ ΑΝΔΡΩΝ
1ΒΟΛΕΥ ΑΝΔΡΩΝ
1 πολο γυναικων.....ΞΕΧΝΑΩ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ;
Ναι. Το πρόσφατο διηπειρωτικό στο μπάσκετ.
Σούπερ καπ στο πόλο (2002)
1 ακόμα κυπελλούχων στο βόλλευ (1996 και 2995).
Και βαλκανικό στο ποδόσφαιρο
ετσι τυπε μην ξεχναμε το βαλκανικοΝαι. Το πρόσφατο διηπειρωτικό στο μπάσκετ.
Σούπερ καπ στο πόλο (2002)
1 ακόμα κυπελλούχων στο βόλλευ (1996 και 2995).
Και βαλκανικό στο ποδόσφαιρο
Λαγε ακόμα δε μου απαντησες για γουεμπλεει κ υπόθεση γούνες!Πρεσβη της ψωλης μου κ πολυταξιδευμενεΜιλάμε για '87, το Ουγγρικό ποδόσφαιρο ήταν υπολογίσιμο. Το '86 ήταν στο μουντιάλ, εμείς τότε ούτε στον ύπνο μας.
Είπα κάτι συγκεκριμένο. Έχω 2 - 0 από 1ο παιχνίδι κ παίζω επαναληπτικό. Ευρώπη. Υπήρχε περίπτωση να αποκλειστώ; ΟΧΙ! Αυτή είναι η διαφορά του ΠΡΕΣΒΗ από την ορντινάτσα τον ΟΣΦΠ. 20 χρόνια στους ομίλους, 2 προκρίσεις. Τα Κάτω Πετράλωνα θα είχαν τουλάχιστον 3.
Ο ΠΡΕΣΒΗΣ θα είχε τουλάχιστον άλλο 1 Γουέμπλεϊ, 2-3 ημιτελικούς, 4-5 προημιτελικούς, κ.λπ.
Το διηπειρωτικο και το βαλκανικο δεν ειναι ε υ ρ ω π α ι κ ο ι τιτλοι.......στο βολλευ νομιζω εχει παρει μονο ενα κυπελλο κυπελλουχων...........αν γνωριζει καποιος αλλος ας ενημερωσει........
Λαγε ακόμα δε μου απαντησες για γουεμπλεει κ υπόθεση γούνες!
οταν υπήρχα ως ολυμπιακή οντότητα διάβαζα φως!Εσυ ;Διάβασε Γαύρο να ενημερωθείς.
Επιτυχια,ειδικα ο μωραλης την σουπερ λιγκα την εχει προεδρευσει φοβερα.Ουτε καν το απλουστατο να μειωσει τις ομαδες δενΓιατί όχι ο Πέτρος δήμαρχος με Μώραλη αντιδήμαρχο;;;
αμα γινουν 14 δεν θα ανεβει η αεκ ρε τυπεΕπιτυχια,ειδικα ο μωραλης την σουπερ λιγκα την εχει προεδρευσει φοβερα.Ουτε καν το απλουστατο να μειωσει τις ομαδες δεν
καταφερε να κανει οπως ειχε υποσχεθει πριν βγει..Αντι να γινουν 14 απο 16 τις εκανε 18 για να αναβαθμισει το προιον.
ΤΙ χιούμορ θεέ μου, με σκοτώνεις με τ' αστεία σου......αμα γινουν 14 δεν θα ανεβει η αεκ ρε τυπε