vonmakoulis
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
@raorau
Τι παέι να πεί από γυναίκες. Ο ΘΡΥΛΟΣ είναι ενιαίος. Δεν κάνουμε διάκριση ούτε σε φύλο , ούτε σε σπορ.
ειπαμε φιλαρακι...τσσκα, ρεαλ και ΕΜΕΙΣ...απο εκει και περα το χαος.....μπράβο στις κοπέλες μας στο πόλο , κέρδισαν μέσα στην Ιταλία την Ιταλική Φιρένσε με 10-9 και κατέκτησαν το Len Trophy φέρνοντας άλλο ένα ευρωπαϊκό τρόπαιο στον Πειραιά , ίσως τον μεγαλύτερο σύλλογο που υπάρχει στον κόσμο μίας και έχει απίστευτες επιτυχίες σε όλα τα τμήματα του ,ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ , μπορεί να συγκριθεί κάποιος μαζί μας άραγε..ακούω προτάσεις.
Ολυμπιακός, ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Ντιναμό Μόσχας , Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα έχουν ευρωπαϊκά τρόπαια σε πολλά αθλήματα . Δεν νομίζω να μου ξεφεύγει κάποια άλληειπαμε φιλαρακι...τσσκα, ρεαλ και ΕΜΕΙΣ...απο εκει και περα το χαος.....
στα 5 ομαδικα αθληματα (ποδοσφαιρο, μπασκετ, βολει, πολο, χαντμπολ) δεν νομιζω να μας περναει κανεις πλην τσσκα και ρεαλ....Ολυμπιακός, ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Ντιναμό Μόσχας , Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα έχουν ευρωπαϊκά τρόπαια σε πολλά αθλήματα . Δεν νομίζω να μου ξεφεύγει κάποια άλλη
ενδεικτικα μονο για να αναλογιστουμε το μεγαλειο του θρυλου μας :
σημερα σε μια μονο μερα
πηραμε ευρωπαικο τιτλο στο πολο γυναικων
πηραμε την πρωτη θεση στη κανονικη περιοδο στο βολει ανδρων
περασαμε στον τελικο του πρωταθληματος στο βολει γυναικων
πηραμε το πρωταθλημα στο πινγκ πονγκ
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ :αλλο ενα συνηθισμενο σαββατοκυριακο για τον ΘΡΥΛΟ μας....
ενδεικτικα μονο για να αναλογιστουμε το μεγαλειο του θρυλου μας :
σημερα σε μια μονο μερα
πηραμε ευρωπαικο τιτλο στο πολο γυναικων
πηραμε την πρωτη θεση στη κανονικη περιοδο στο βολει ανδρων
περασαμε στον τελικο του πρωταθληματος στο βολει γυναικων
πηραμε το πρωταθλημα στο πινγκ πονγκ
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ :αλλο ενα συνηθισμενο σαββατοκυριακο για τον ΘΡΥΛΟ μας....
Μιλάμε για '87, το Ουγγρικό ποδόσφαιρο ήταν υπολογίσιμο. Το '86 ήταν στο μουντιάλ, εμείς τότε ούτε στον ύπνο μας.
Είπα κάτι συγκεκριμένο. Έχω 2 - 0 από 1ο παιχνίδι κ παίζω επαναληπτικό. Ευρώπη. Υπήρχε περίπτωση να αποκλειστώ; ΟΧΙ! Αυτή είναι η διαφορά του ΠΡΕΣΒΗ από την ορντινάτσα τον ΟΣΦΠ. 20 χρόνια στους ομίλους, 2 προκρίσεις. Τα Κάτω Πετράλωνα θα είχαν τουλάχιστον 3.
Ο ΠΡΕΣΒΗΣ θα είχε τουλάχιστον άλλο 1 Γουέμπλεϊ, 2-3 ημιτελικούς, 4-5 προημιτελικούς, κ.λπ.