Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 200K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
κι που΄σαι...επειδη ηταν και του ισαρουαλδε αποβολη πες ρε παιδακι μου να βρουν και μια αλλη φαση ωστε να γινει οκτω οκτω...ας πουμε του μανιατη που χτυπησε και εγινε αλλαγη  :2funny:

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
λεω το αρθρο μετα το ματς στην τουμπα που εβραζε και μιλαγε για ''συμμορια διαιτητων που καταστρεφουν το ποδοσφαιρο΄΄ επειδη δεν ειχαν δει τις τρεις αποβολες των παιχτων του μπαοκ τοτε...που επρεπε να παιζει με 8  :2funny:
Δεν το βρισκω στα αρθρα του ρε μαν.  :dunno:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
Ρε παιδια οταν μαζευονται ολοι και αρχιζουν τα σπρωξιδια δεν γινεται ο διαιτητης να δωσει 10 κιτρινες καρτες. Δινει η σε αυτους που εκαναν τα χειροτερα η σε αυτους που τα ξεκινησαν, ετσι παει.
ο διαιτητης φταιει...ο κλαους παει παιρνει την μπαλλα φυλαει την φανελλα και κανει μισο γηπεδο διαδρομη να παει σεντρα...εκει πριν φτασει σεντρα τον αποβαλλει και τερμα τα διφραγγα...
δεν το κανει και γινεται η συραξη ,καλως για μενα οταν παει να πουλησει νταηλικι μεσα στην εδρα μου οτι και καλα εχω την μπαλλα και την κανω κουμαντο...ειναι και καλα μαγκια αυτο του κλαους γιαυτο και τρωει πεσιμο...
ο διαιτητης τον αποβαλλει και τελος ολα...κανονικα και βασει νομου...τελος...
δεν το εκανε και τωρα ας τραβιεται και ας παει να αποδειξει οτι δεν ειναι ελεφαντας...

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
και για οσους βλεπουν μπαλλα...χειροτερος παιχτης ο καμπελλ..

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.342
Πόντοι
8.645
Εγώ όλους χάλια τους βλέπω... μόνο ο τσόρι παλεύεται

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
ο διαιτητης φταιει...ο κλαους παει παιρνει την μπαλλα φυλαει την φανελλα και κανει μισο γηπεδο διαδρομη να παει σεντρα...εκει [size=15pt]πριν φτασει σεντρα τον αποβαλλει και τερμα τα διφραγγα[/size]...
δεν το κανει και γινεται η συραξη ,καλως για μενα οταν παει να πουλησει νταηλικι μεσα στην εδρα μου οτι και καλα εχω την μπαλλα και την κανω κουμαντο...ειναι και καλα μαγκια αυτο του κλαους γιαυτο και τρωει πεσιμο...
ο διαιτητης τον αποβαλλει και τελος ολα...κανονικα και βασει νομου...τελος...
δεν το εκανε και τωρα ας τραβιεται και ας παει να αποδειξει οτι δεν ειναι ελεφαντας...

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Εντελώς για τον πούτσο είσαι ρε; Έχεις δει κανένα διαιτητή να κουβαλάει μαζί λάσο για να πιάσει τον παίχτη να του δείξει την κάρτα όσο πιο γρήγορα γίνεται;

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
Ο Μαρκανο σωζεται απο αυτην την εμφανιση. Και ο Εντινγκα που τουλαχιστον περασε απαρατηρητος.  :grin:

στο γκολ ο Μαρκάνο δεν είναι αυτός που μαρκάρει τον Κλάους; Δεν μπορείς βέβαια να του καταλογίσεις πλήρη ευθύνη σε τέτοια φάση, αλλά πιστεύω ότι ένας αρχιδάτος αμυντικός θα είχε πάει πρώτος στην μπάλα ή θα είχε βάλει κόντρα στη χειρότερη

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
στο γκολ ο Μαρκάνο δεν είναι αυτός που μαρκάρει τον Κλάους; Δεν μπορείς βέβαια να του καταλογίσεις πλήρη ευθύνη σε τέτοια φάση, αλλά πιστεύω ότι ένας αρχιδάτος αμυντικός θα είχε πάει πρώτος στην μπάλα ή θα είχε βάλει κόντρα στη χειρότερη
Ρε ειρωνικα το λεω. Και φυσικα ειχε ευθυνη οπως εχει και ο Μανωλας που μαρκαρει το χορταρι.
Ασε που εχασε γκολ σε κενη εστια.

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
Ρε ειρωνικα το λεω. Και φυσικα ειχε ευθυνη οπως εχει και ο Μανωλας που μαρκαρει το χορταρι.
Ασε που εχασε γκολ σε κενη εστια.

οκ, δεν το 'πιασα. Μάλλον πρέπει να πέσω για ύπνο

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376