Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

drax

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Κριτικές
36
Like
184
Πόντοι
896
Ενταξει, με καφενειο παιζαμε ωστοσο μπορουμε να βγαλουμε καποια συμπερασματα:

1) H ομαδα εχει αδικησει τον εαυτο της (και εχει "αδικηθει" απο τους πολλους τραυματισμους). Υπο Κ.Σ δεν θα επρεπε να συζηταμε για την προκριση στους 8, αλλα για τον αν βγουμε δευτεροι στον ομιλο.
2) Ο Σερμαντινι εχει προσφερει σε 3 ματς οσα δεν προσφερε το αγγουρι ο Μπεγκιτς σε εφτα μηνες
3) Βλεπω την ομαδα μπασκετ του Ολυμπιακου απο το 1985, ο Σπανουλης (με ολο τον σεβασμο στον Παραγιο, Μανιατη, Παπαδατο, Καμπουρη,  Σιγαλα, Τομιτς) ειναι ο μεγαλυτερος παικτης-ηγετης που ειχαμε ποτε. Ο απολυτος μπασκεμπολιστας βαρομετρο.
4) Το επομενο μεγαλο προτζεκτ/στοιχημα του ελληνικου μπασκετ-μετα τον Παπανικολαου-ονομαζεται Παπαπετρου

Νομίζω ότι ο μικρός έχει πολύ ταλέντο και είναι και πολύ συμπαθής σαν φυσιογνωμία. Φαίνεται ότι είναι ώριμος για την ηλικία του, ήρεμος και μεθοδικός. Ξέρει μπάσκετ και έτσι και πάρει χρόνο και παιχνίδια θα αναδειχτεί σίγουρα. Αν βελτιώσει λιγάκι την ντρίπλα του, θα μπορέσει να βοηθήσει από την θέση 2 ως και την 4.

Expanding Mindfuck

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
16
για τις κούτσες καλός είναι ... στα πραγματικά ματς κο κο κο κο ειδικά ΟΑΚΑ τρέμει τον λαό μας

URL]]

Expanding Mindfuck

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Νομίζω ότι ο μικρός έχει πολύ ταλέντο και είναι και πολύ συμπαθής σαν φυσιογνωμία. Φαίνεται ότι είναι ώριμος για την ηλικία του, ήρεμος και μεθοδικός. Ξέρει μπάσκετ και έτσι και πάρει χρόνο και παιχνίδια θα αναδειχτεί σίγουρα. Αν βελτιώσει λιγάκι την ντρίπλα του, θα μπορέσει να βοηθήσει από την θέση 2 ως και την 4.

Για δυαρι δυσκολο...
Μη ξεχναμε οτι και ο Παπ δεν ειχε ποτε ντριμπλα  :sunglasses:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
κουτσοι; αλλα σε κερδισαν στο ΟΑΚΑ  :2funny: :2funny:

Expanding Mindfuck

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Ο αλλος λεει οτι ο Σπανουλης στα κρισιμα ματς κοτευει...
Ο επι δυο συνεχομονα ετη mvp του final-four.
O mvp της περσινης ευρωλιγκας.
Ο δευτερος καλυτερος ευρωπαιος παικτης (μετα τον Παρκερ) συμφωνα με την φιμπα.
Και υποτιθεται οτι οι βαζελοι ξερουν απο μπασκετ

drax

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Κριτικές
36
Like
184
Πόντοι
896
Για δυαρι δυσκολο...
Μη ξεχναμε οτι και ο Παπ δεν ειχε ποτε ντριμπλα  :sunglasses:

Δυάρι κατ' ανάγκη. Έτσι κι αλλιώς πια η θέση έχει ψιλοκαταργηθεί. Υπάρχουν πια γκαρντ, αλλά όχι δυάρια με την κλασσική έννοια. Ο Παπανικολάου στην ηλικία του Παπαπέτρου ήταν πολύ χειρότερος. Ακόμα και τώρα, πιστεύω ότι είναι πιο ταγάρι μπασκετικά, πιο άτσαλος, πιο ατσούμπαλος παίχτης. Βέβαια έχει άλλα χαρίσματα και εμπειρία που ο μικρός ακόμα υπολείπεται κατά πολύ. Ο μικρός έχει ντρίπλα αλλά πρέπει να την βελτιώσει λιγάκι. Τον έχω δει σε πολλά ματς από Αμερική. Αλλά ας μην μπαίνουμε τώρα και σε συγκρίσεις. Θα τους βλέπουμε στο μέλλον και τους δύο στην Εθνική, να 'χουν την υγεία τους τα παιδιά!!!!

drax

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Κριτικές
36
Like
184
Πόντοι
896
Ο αλλος λεει οτι ο Σπανουλης στα κρισιμα ματς κοτευει...
Ο επι δυο συνεχομονα ετη mvp του final-four.
O mvp της περσινης ευρωλιγκας.
Ο δευτερος καλυτερος ευρωπαιος παικτης (μετα τον Παρκερ) συμφωνα με την φιμπα.
Και υποτιθεται οτι οι βαζελοι ξερουν απο μπασκετ

Εντάξει, μην τρελαίνεσαι και μην το παίρνεις προσωπικά. Είναι γεγονός ότι όλοι παραδέχονται τον Σπανούλη, ανεξαρτήτως ομάδας. Ειδικά οι Παναθηναϊκοί που τον ξέρουν καλά. Απλά μπαίνει το οπαδικό στοιχείο και θολώνει την κρίση καμιά φορά.
Τα τελευταία χρόνια ΕΙΝΑΙ ο καλύτερος παίχτης στην Ευρώπη, εννοώντας από αυτούς που αγωνίζονται στην Ευρώπη. Εγώ προσωπικά βέβαια τον έχω κράξει πολλές φορές γιατί έχει πολλά αρνητικά στον τρόπο παιχνιδιού του. Αλλά είναι μεγάλη κλάση και στις δύσκολες στιγμές είναι αρχηγός. Αυτό όποιος δεν το βλέπει, δεν είναι αντικειμενικός.

MORBID MARIO7

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2013
Κριτικές
35
Like
11
Πόντοι
26
για τις κούτσες καλός είναι ... στα πραγματικά ματς κο κο κο κο ειδικά ΟΑΚΑ τρέμει τον λαό μας
το λαό σου τον εχω βιάσει αρκετές φορές!Μην αναφερθώ σε πρόσωπα γιατι θα επέμβει το ΕΣΡ ,ρόμπα ξεκωλιαρα!

MORBID MARIO7

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2013
Κριτικές
35
Like
11
Πόντοι
26
Αχ τι σας περιμένει εσάς πουσταρια παοκια :2funny:
Τα πουςτρακια με τα αβαταρ του φαν περσι που ειναι  :think:εχω ενα σεντόνι καλό σπίτι να το κουνησετε ρετσινες!Κουταβακια :2funny:
Φαπες ...φαπες και πουτσα μια ζωή !γαμω την Τουρκία σας!

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Μην ψαρώνετε με το κάθε τρολ παιδιά, εδώ ο άλλος μας την έλεγε και δεν ήξερε πώς μετράνε τα γκολ σε νοκ άουτ αγώνες, ο άλλος έλεγε ότι ο πεδουλάκης είναι καλύτερος απ' τον ομπράντοβιτς κτλ... τέτοια ζωύφια μας την λένε!

MORBID MARIO7

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2013
Κριτικές
35
Like
11
Πόντοι
26
Μην ψαρώνετε με τον κάθε τρολ παιδιά, εδώ ο άλλος μας την έλεγε και δεν ξέρει πώς μετράνε τα γκολ σε νοκ άουτ αγώνες, ο άλλος λέει ότι ο πεδουλάκης είναι καλύτερος απ' τον ομπράντοβιτς κτλ... τέτοια ζωύφια μας την λένε!
θα τους γαμησουμε οτι έχουν αγαμητο!Ξεβρακωτοι και θα τους πάρουμε κ τα διαβατήρια!

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Ακυρο αλλος ηταν. :rockon:

MORBID MARIO7

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2013
Κριτικές
35
Like
11
Πόντοι
26
Τι κανεις παιχτη ολα καλα  :think:
διαβαζω τις λουγκρες τις χιλιοτρυπημενες ,κλαμμενες,απο τέταρτη 23:30 μετα κ γελάω!ο εξασφαιρος,ο εχω ταξιδέψει παντού ,ο μπουγατσας ασεντονος κ πάσης φύσεως κομπλεξαρας κ γαμω με ξένα αρχιδια!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom