Andras37Athina
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Σεπ 2006
- Like
- 19
- Πόντοι
- 16
Δεν είναι ζωγράφος ρε, ποιητής είναι ο Μπαγάσας, μέγας λογοτέχνης.
Αν περάσεις τα Τέμπη θέλεις ακόμα διαβατήριο ... για Αγγλία ΟΚΆντε να έρθει η Κυριακή να πάω στο ναό να δω τον ΘΡΥΛΟ είναι η μόνη χαρά που έχω τώρα τελευταία... Άσχετο αλλά και σχετικό: Ξέρει κανείς αν ταξιδεύεις με τις καινούριες ταυτότητες Αγγλία ή θέλεις διαβατήριο;
Είσαι ένας τρελός καλιτέχνης!!!!Και επειδή δεν είναι οι μόνοι που βγάζουν περιοδικό υπάρχει και το "Δικέφαλοι & Τρικέφαλοι"
Εκδότης Διευθυντής Πρόεδρος και Καθαρίστρια : Ντέμης ( ο γνωστός σκουφοκαντέμης)
Άρθρα του Ιδίου : Με λένε Ντέμη και είμαι Πρόεδρος (κόψε την πρέζα)
Φέτος είναι δικό μου (Το παιδί της Δέσποινας)
Το παιδί μου μεγαλώνει (Αξίζει να το αφήσω ?)
Θέλει να γίνει ΑΕΚτζης (Αξίζει να το αφήσω ?)
Θέλει να γίνει ΤΑΞΙτζης (Δεν γαμιέται θα το αφήσω)
Ακης Ζήκος : Γιατί οι διαιτητές παίζουν χεσμένοι στο Καραισκάκη (Επειδή οι μισοί παίκτες της ΑΕΚ δεν τα κάνουν μόνο πάνω τους αλλά πάνω και σε άλλους)
Άκης Ζήκος : Ποιος είναι αυτός ο ΙΚΑΣ που πληρώνω συνέχεια?
Χατζηχρήστος Original : Χαίρομαι που γεννήθηκα ΑΕΚτζης (Δυστυχως χαίρονται περισσότερο αυτοί που με κοροίδεύουν)
Χατζηχρήστος Original :Ποιος είναι αυτός ο ΙΚΑΣ που πληρώνω συνέχεια?
Ριβάλντο : Όπου πάω το σηκώνω (Λες να έκανα μαλακία εδω που ήρθα ?)
Λυμπερόπουλος : Όπου πάω δεν παίρνω τίτλο (Λες να έκανε μαλακία ο Ρίμπο ?)
Σερα Δον Λορενζο Φερερ Χοσε Ντε Λα Πiαστον Και Κουνα Τον Ορες :Βάζω στοίχημα για τον τίτλο (Τααακης Last ******r)
Σερα Δον Λορενζο Φερερ Χοσε Ντε Λα Πiαστον Και Κουνα Τον Ορες : Βάζω στοίχημα παραμονής μου μέχρι τις απόκριες (Τhis ******r ?)
Ψάρεμα γάβρου με Αποχή (όχι ρε παιδια δεν το 'χει)
Ρεκορ στα διαρκείας (F/B Ιεράπετρα ... Παγκρήτιο Ραφήνα ...πήγαινε τα χρόνια εκείνα ... και για μπάργκο μες τα αμπάρια πούστηδες και παλικάρια ) ΓΙΝΑΤΕ ΜΑΛΙΑ ΚΟΥΒΑΡΙΑ !!!
Eγω στη Μαδριτη:Ρεαλ Ολυμπιακος πηγα με καινουρια ταυτοτητα....Άντε να έρθει η Κυριακή να πάω στο ναό να δω τον ΘΡΥΛΟ είναι η μόνη χαρά που έχω τώρα τελευταία... Άσχετο αλλά και σχετικό: Ξέρει κανείς αν ταξιδεύεις με τις καινούριες ταυτότητες Αγγλία ή θέλεις διαβατήριο;
Αν κατάΛαβα καλά για Αγγλία θέλω μόνο ταυτότητα αλλά για Βουλγαρία διαβατήριο... Μα καλά αυτοί δεν μπήκαν ακόμα στην ευρωπαική ένωση; Πάλι ψέματα τους είπαν;Αν περάσεις τα Τέμπη θέλεις ακόμα διαβατήριο ... για Αγγλία ΟΚ
Eγω στη Μαδριτη:Ρεαλ Ολυμπιακος πηγα με καινουρια ταυτοτητα....
Λογικα το ιδιο ισχυει και για Αγγλια?ετοιμαζεσαι για το ματσακι με τσελσι?
Αν είμαι ακόμα άνεργος λέω να πάω...Eγω στη Μαδριτη:Ρεαλ Ολυμπιακος πηγα με καινουρια ταυτοτητα....
Λογικα το ιδιο ισχυει και για Αγγλια?ετοιμαζεσαι για το ματσακι με τσελσι?
Ευχαριστώ, ρώτησα μόνο και μόνο γιατί ξέρω ότι η Αγγλία έχει μια κάπως ιδιότυπη σχέση με την Ε.Ε.αγγλια μονο με νεα ταυτοτητα πας που να δινεις 80€ για διαβατηρια
Συνηθως ο κοσμος ψαχνει δουλεια να βγαλει φραγκα για να παει...εσυ τ αναποδα?Αν είμαι ακόμα άνεργος λέω να πάω...
Και επειδή οι φιλενάδες μας οι Άγγλοι έχουν αυτές τις ιδιότυπες σχέσεις πηγαίνετε να βγάλετε διαβατήριο όσοι δεν έχετε. Οι φιλενάδες μας είναι εκτός συνθήκης Σένγκεν, που σημαίνει οτι κατά την είσοδο σας απλά πρέπει να δείξετε το διαβάτηριο σας. Κατά την έξοδο έλεγχος.Ευχαριστώ, ρώτησα μόνο και μόνο γιατί ξέρω ότι η Αγγλία έχει μια κάπως ιδιότυπη σχέση με την Ε.Ε.
ελα ρε σιγα...εισαι σιγουρος?Και επειδή οι φιλενάδες μας οι Άγγλοι έχουν αυτές τις ιδιότυπες σχέσεις πηγαίνετε να βγάλετε διαβατήριο όσοι δεν έχετε. Οι φιλενάδες μας είναι εκτός συνθήκης Σένγκεν, που σημαίνει οτι κατά την είσοδο σας απλά πρέπει να δείξετε το διαβάτηριο σας. Κατά την έξοδο έλεγχος.
Καλού κακού ρωτήστε ΤΩΡΑ σε κανένα ταξιδιωτικό πρακτορείο. Μην περιμένετε την ώρα της πτήσης γιατί μπορεί να μείνετε με το πουλί στο χέρι.ελα ρε σιγα...εισαι σιγουρος?
εγω δεν βγαζω διαβατηριο...το πολυ πολυ αν μου την πουν,να τους γαμησω!!!δεν θα τους χαλασω...
ρε θα τους ξεσκισω τους μπινεδες λεμεεεεεεεεεεεΚαλού κακού ρωτήστε ΤΩΡΑ σε κανένα ταξιδιωτικό πρακτορείο. Μην περιμένετε την ώρα της πτήσης γιατί μπορεί να μείνετε με το πουλί στο χέρι.