Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (4 μέλη και 21 επισκέπτες)

Andras37Athina

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2006
Like
19
Πόντοι
16
Δεν είναι ζωγράφος ρε, ποιητής είναι ο Μπαγάσας, μέγας λογοτέχνης.

Επισκέπτης
ρε σεις τι έγινε? βλέπω αποβολές τι έγινε ποιοι πλακώθηκαν στα μπινελίκια?

kokoss

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2006
Like
2
Πόντοι
1
:)Άντε να έρθει η Κυριακή να πάω στο ναό να δω τον ΘΡΥΛΟ είναι η μόνη χαρά που έχω τώρα τελευταία... Άσχετο αλλά και σχετικό: Ξέρει κανείς αν ταξιδεύεις με τις καινούριες ταυτότητες Αγγλία ή θέλεις διαβατήριο;

Vangoal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2007
Κριτικές
6
Like
257
Πόντοι
286
Και επειδή δεν είναι οι μόνοι που βγάζουν περιοδικό υπάρχει και το "Δικέφαλοι & Τρικέφαλοι"
Εκδότης Διευθυντής Πρόεδρος και Καθαρίστρια : Ντέμης ( ο γνωστός σκουφοκαντέμης)
Άρθρα του Ιδίου : Με λένε Ντέμη και είμαι Πρόεδρος (κόψε την πρέζα)
                  Φέτος είναι δικό μου (Το παιδί της Δέσποινας)
                  Το παιδί μου μεγαλώνει (Αξίζει να το αφήσω ?)
                  Θέλει να γίνει ΑΕΚτζης (Αξίζει να το αφήσω ?)
                  Θέλει να γίνει ΤΑΞΙτζης (Δεν γαμιέται θα το αφήσω)
Ακης Ζήκος : Γιατί οι διαιτητές παίζουν χεσμένοι στο Καραισκάκη (Επειδή οι μισοί παίκτες της ΑΕΚ δεν τα κάνουν μόνο πάνω τους αλλά πάνω και σε άλλους)
Άκης Ζήκος : Ποιος είναι αυτός ο ΙΚΑΣ που πληρώνω συνέχεια?
Χατζηχρήστος Original : Χαίρομαι που γεννήθηκα ΑΕΚτζης (Δυστυχως χαίρονται περισσότερο αυτοί που με κοροίδεύουν)
Χατζηχρήστος Original :Ποιος είναι αυτός ο ΙΚΑΣ που πληρώνω συνέχεια?
Ριβάλντο : Όπου πάω το σηκώνω (Λες να έκανα μαλακία εδω που ήρθα ?)
Λυμπερόπουλος : Όπου πάω δεν παίρνω τίτλο (Λες να έκανε μαλακία ο Ρίμπο ?)
Σερα Δον Λορενζο Φερερ Χοσε Ντε Λα Πiαστον Και Κουνα Τον Ορες :Βάζω στοίχημα για τον τίτλο (Τααακης Last year)
Σερα Δον Λορενζο Φερερ Χοσε Ντε Λα Πiαστον Και Κουνα Τον Ορες : Βάζω στοίχημα παραμονής μου μέχρι τις απόκριες (Τhis year ?)
Ψάρεμα γάβρου με Αποχή (όχι ρε παιδια δεν το 'χει)
Ρεκορ στα διαρκείας (F/B Ιεράπετρα ... Παγκρήτιο Ραφήνα ...πήγαινε τα χρόνια εκείνα ... και για μπάργκο μες τα αμπάρια πούστηδες και παλικάρια ) ΓΙΝΑΤΕ ΜΑΛΙΑ ΚΟΥΒΑΡΙΑ !!!

Vangoal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2007
Κριτικές
6
Like
257
Πόντοι
286
:)Άντε να έρθει η Κυριακή να πάω στο ναό να δω τον ΘΡΥΛΟ είναι η μόνη χαρά που έχω τώρα τελευταία... Άσχετο αλλά και σχετικό: Ξέρει κανείς αν ταξιδεύεις με τις καινούριες ταυτότητες Αγγλία ή θέλεις διαβατήριο;
Αν περάσεις τα Τέμπη θέλεις ακόμα διαβατήριο ... για Αγγλία ΟΚ

kokoss

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2006
Like
2
Πόντοι
1
Και επειδή δεν είναι οι μόνοι που βγάζουν περιοδικό υπάρχει και το "Δικέφαλοι & Τρικέφαλοι"
Εκδότης Διευθυντής Πρόεδρος και Καθαρίστρια : Ντέμης ( ο γνωστός σκουφοκαντέμης)
Άρθρα του Ιδίου : Με λένε Ντέμη και είμαι Πρόεδρος (κόψε την πρέζα)
                  Φέτος είναι δικό μου (Το παιδί της Δέσποινας)
                  Το παιδί μου μεγαλώνει (Αξίζει να το αφήσω ?)
                  Θέλει να γίνει ΑΕΚτζης (Αξίζει να το αφήσω ?)
                  Θέλει να γίνει ΤΑΞΙτζης (Δεν γαμιέται θα το αφήσω)
Ακης Ζήκος : Γιατί οι διαιτητές παίζουν χεσμένοι στο Καραισκάκη (Επειδή οι μισοί παίκτες της ΑΕΚ δεν τα κάνουν μόνο πάνω τους αλλά πάνω και σε άλλους)
Άκης Ζήκος : Ποιος είναι αυτός ο ΙΚΑΣ που πληρώνω συνέχεια?
Χατζηχρήστος Original : Χαίρομαι που γεννήθηκα ΑΕΚτζης (Δυστυχως χαίρονται περισσότερο αυτοί που με κοροίδεύουν)
Χατζηχρήστος Original :Ποιος είναι αυτός ο ΙΚΑΣ που πληρώνω συνέχεια?
Ριβάλντο : Όπου πάω το σηκώνω (Λες να έκανα μαλακία εδω που ήρθα ?)
Λυμπερόπουλος : Όπου πάω δεν παίρνω τίτλο (Λες να έκανε μαλακία ο Ρίμπο ?)
Σερα Δον Λορενζο Φερερ Χοσε Ντε Λα Πiαστον Και Κουνα Τον Ορες :Βάζω στοίχημα για τον τίτλο (Τααακης Last ******r)
Σερα Δον Λορενζο Φερερ Χοσε Ντε Λα Πiαστον Και Κουνα Τον Ορες : Βάζω στοίχημα παραμονής μου μέχρι τις απόκριες (Τhis ******r ?)
Ψάρεμα γάβρου με Αποχή (όχι ρε παιδια δεν το 'χει)
Ρεκορ στα διαρκείας (F/B Ιεράπετρα ... Παγκρήτιο Ραφήνα ...πήγαινε τα χρόνια εκείνα ... και για μπάργκο μες τα αμπάρια πούστηδες και παλικάρια ) ΓΙΝΑΤΕ ΜΑΛΙΑ ΚΟΥΒΑΡΙΑ !!!
Είσαι ένας τρελός καλιτέχνης!!!!

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
Eγω στη Μαδριτη:Ρεαλ Ολυμπιακος πηγα με καινουρια ταυτοτητα....
Λογικα το ιδιο ισχυει και για Αγγλια?ετοιμαζεσαι για το ματσακι με τσελσι?

kokoss

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2006
Like
2
Πόντοι
1
Αν περάσεις τα Τέμπη θέλεις ακόμα διαβατήριο ... για Αγγλία ΟΚ
Αν κατάΛαβα καλά για Αγγλία θέλω μόνο ταυτότητα αλλά για Βουλγαρία διαβατήριο... Μα καλά αυτοί δεν μπήκαν ακόμα στην ευρωπαική ένωση; Πάλι ψέματα τους είπαν;  :2funny: :2funny: :2funny:

DIKY

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
16
Eγω στη Μαδριτη:Ρεαλ Ολυμπιακος πηγα με καινουρια ταυτοτητα....
Λογικα το ιδιο ισχυει και για Αγγλια?ετοιμαζεσαι για το ματσακι με τσελσι?

αγγλια μονο με νεα ταυτοτητα πας που να δινεις 80€ για διαβατηρια

Vangoal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2007
Κριτικές
6
Like
257
Πόντοι
286
Ες αυριον και το περιοδικό του γάβρου !!!

Μπαόκια και λοιπά σκουληκοφλόκια ... δεν έχουν περιοδικό ...Αναλφαβητισμός γαρ ...
Π τους λες ΜΠ σου απαντάνε ........ΜΠΑ-Ο.Κ.

tyfeas

Μέλος
Εγγρ.
15 Νοε 2006
Like
3
Πόντοι
6
εχθες στο ΡΕΝΤΗ...
Ολοι σχολιαζαμε το υψος του Μπελουτσι...
ξαφνικα συνδεσμιτης της 7 αρχιζει να φωναζει...
ΜΠΕΛΟΥΤΣΙΙΙΙΙΙΙΙΙ...δεν πηραζει που εισαι 1ΜΕΤΡΟ ΚΑΙ ΕΝΑ ΤΡΙΦΥΛΛΟ ;)...εισαι ΠΑΙΚΤΟΥΡΑ μωρη ΤΖΑΜΑΙΚΑ :2funny:

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Ευχαριστώ, ρώτησα μόνο και μόνο γιατί ξέρω ότι η Αγγλία έχει μια κάπως ιδιότυπη σχέση με την Ε.Ε.
Και επειδή οι φιλενάδες μας οι Άγγλοι έχουν αυτές τις ιδιότυπες σχέσεις πηγαίνετε να βγάλετε διαβατήριο όσοι δεν έχετε. Οι φιλενάδες μας είναι εκτός συνθήκης Σένγκεν, που σημαίνει οτι κατά την είσοδο σας απλά πρέπει να δείξετε το διαβάτηριο σας. Κατά την έξοδο έλεγχος.

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
Και επειδή οι φιλενάδες μας οι Άγγλοι έχουν αυτές τις ιδιότυπες σχέσεις πηγαίνετε να βγάλετε διαβατήριο όσοι δεν έχετε. Οι φιλενάδες μας είναι εκτός συνθήκης Σένγκεν, που σημαίνει οτι κατά την είσοδο σας απλά πρέπει να δείξετε το διαβάτηριο σας. Κατά την έξοδο έλεγχος.
ελα ρε σιγα...εισαι σιγουρος?
εγω δεν βγαζω διαβατηριο...το πολυ πολυ αν μου την πουν,να τους γαμησω!!!δεν θα τους χαλασω...

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Καλά ρε...Τετάρτη σήμερα και εξαντλήθηκαν 33.000 εισητήρια για την Κυριακή με τον...Άρη?????Ρε τί είναι αυτοί οι...γαύροι!!!!!
Με το παρακάτω πιστεύω πως θα γελάσουν πολλοί.....αν και νομίζω πως ούτε ο ίδιος ο...Τζίγκερ δεν το πιστεύει και θα ψάχνει τις τσέπες του.....

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
ελα ρε σιγα...εισαι σιγουρος?
εγω δεν βγαζω διαβατηριο...το πολυ πολυ αν μου την πουν,να τους γαμησω!!!δεν θα τους χαλασω...
Καλού κακού ρωτήστε ΤΩΡΑ σε κανένα ταξιδιωτικό πρακτορείο. Μην περιμένετε την ώρα της πτήσης γιατί μπορεί να μείνετε με το πουλί στο χέρι.

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
Καλού κακού ρωτήστε ΤΩΡΑ σε κανένα ταξιδιωτικό πρακτορείο. Μην περιμένετε την ώρα της πτήσης γιατί μπορεί να μείνετε με το πουλί στο χέρι.
ρε θα τους ξεσκισω τους μπινεδες λεμεεεεεεεεεεε

kokoss

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2006
Like
2
Πόντοι
1
:)Εμένα πάντως σε ηλικία 7-8 ετών που είχα πάει με τη μάνα μου με είχαν βάλει στο παραβάν και μου τρυπήσανε ακόμα και ένα στρογγυλό ψωμάκι που είχα πάρει από το αεροπλάνο.... :uglystupid: φυσικά με γδύσανε μέχρι σώβρακο... :idiot:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom