Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (0 μέλη και 25 επισκέπτες)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
να χαρω το επιπεδο σου..ομολογεις οτι εισαι αδηλωτη δηλαδη..το οτι με κανεις τρελλο κεφι το ξερω ομως εγω δεν ασχολουμαι με "μερακληδες" γι' αυτο πηγαινε να μοστραρεις την κωλαρα που εχεις στο αβαταρ σου στο αναλογο θρεντ που ειναι το "τραβελια με προσοντα"..
εγώ δεν ομολόγησα τίποτα ρε λακαμά. Εχεις μια περίεργη τάση προς τους μπινέδες... Ολο μ αυτούς ασχολείσαι και τα τραβέλια.. Κατάφερα επίσης αδιανόητο. Να μας πεις "δεν ασχολούμαι". Οσο για "μερακλήδες" άλλος έχει του πούστη το κρανίο έμβλημα  :birdman:
warnwarn.gif
 [/color[/URL]]

andreoug

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
390
Πόντοι
6.055
Τωρα αν φιμωθειτε αμφοτεροι ποιος θα φταιει?

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
εγώ δεν ομολόγησα τίποτα ρε λακαμά. Εχεις μια περίεργη τάση προς τους μπινέδες... Ολο μ αυτούς ασχολείσαι και τα τραβέλια.. Κατάφερα επίσης αδιανόητο. Να μας πεις "δεν ασχολούμαι". Οσο για "μερακλήδες" άλλος έχει του πούστη το κρανίο έμβλημα  :birdman:
Το εμβλημα του Θρυλου σε εχει γαμησει χιλιαδες φορες....
ενω το δικο σου εμβλημα της κωλοφαρδιας ειναι για κατουρημα μονο....

στον Pleasure πες οτι γουσταρεις ....
για τον Θρυλο λιγα και να προσεχεις.... :birdman:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Δε θέλω να διαταράξω τον ευγενή διάλογο που έχετε ανοίξει, αλλά ως βέρος Πειραιώτης νιώθω την ανάγκη να σχολιάσω πώς Βάζελος και Κερατσινιώτης δε συνιστούν απλά αντίφαση, αλλά μία απίστευτη ξευτίλα.
Κονσερβοποίησις και τυποποίησις "Ο περαίας". Δλδ ρε ανδρέα, λέω εγώ τώρα, σε πειράζει που εγώ είμαι Πειραιώτης βάζελος, αλλά δεν σε πειράζει που ο Κερκυραίος, ή ο Κρητικός είναι γαύρος ε;;;; Ωραία ερμηνεία της εντοπιότητας έχετε ρε εσείς οι λιμανιώτες........ :jerking: :jerking: :jerking:

Andras37Athina

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2006
Like
19
Πόντοι
16
Το μόνο που συγχωρείται σε έναν Κερατσινιώτη να πιστεύει πέρα από τον Ολυμπιακό, είναι ο θρυλικός Φάρος Κερατσινίου.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Το μόνο που συγχωρείται σε έναν Κερατσινιώτη να πιστεύει πέρα από τον Ολυμπιακό, είναι ο θρυλικός Φάρος Κερατσινίου.
ΟΚ. Σεβαστή η γνώμη σου. Για τον Κερκυραίο όμως πάλι αβαβά το έκανες......

Επισκέπτης
Τωρα αν φιμωθειτε αμφοτεροι ποιος θα φταιει?
οποτεδηποτε κανω οτιδηποτε επιληψιμο δεχομαι αδιαμαρτυρητα τις συνεπειες..αν ΠΡΕΠΕΙ να κανεις κατι,καντο..προειδοποιησεις & απειλες σε αλλα παλληκαρια φιλε..(φιλικα παντα)
warnmute.gif
 [/color[/URL]]
warnwarn.gif
 [/color[/URL]]

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Το εμβλημα του Θρυλου σε εχει γαμησει χιλιαδες φορες....
ενω το δικο σου εμβλημα της κωλοφαρδιας ειναι για κατουρημα μονο....

στον Pleasure πες οτι γουσταρεις ....
για τον Θρυλο λιγα και να προσεχεις.... :birdman:
Η μύγα μυγιάζει αλέξανδρε. Δες τι σκρολλάρει κάτω απ τον pleasure.... Αλλωστε δεν είπα του πούστη το κεφάλι αλλά το κρανίο........ Να είμαστε ακριβολόγοι.......Λίγα τα λόγια σου για το έμβλημα του βάζελου. Επίσης δεν μπορώ να καταλάβω την εμμονή σας με τους πούστηδες. Κάθε φορά που περνάει κάποιος με μουνάρα φωνάζετε. Ρε τον πούστη τι μουνί γαμάει..... Τώρα σας πειράζει; :2funny:

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Η μύγα μυγιάζει αλέξανδρε. Δες τι σκρολλάρει κάτω απ τον pleasure.... Αλλωστε δεν είπα του πούστη το κεφάλι αλλά το κρανίο........ Να είμαστε ακριβολόγοι.......Λίγα τα λόγια σου για το έμβλημα του βάζελου. Επίσης δεν μπορώ να καταλάβω την εμμονή σας με τους πούστηδες. Κάθε φορά που περνάει κάποιος με μουνάρα φωνάζετε. Ρε τον πούστη τι μουνί γαμάει..... Τώρα σας πειράζει; :2funny:
Αν δεν εννοουσες το Εμβλημα του Ολυμπιακου Ζητω Συγνωμη....
Αν στο Μute Συμμετείχα  και εγω ζητω ξανα συγνωμη!!!!

Andras37Athina

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2006
Like
19
Πόντοι
16
ΟΚ. Σεβαστή η γνώμη σου. Για τον Κερκυραίο όμως πάλι αβαβά το έκανες......
Στο ότι οι Κερκυραίοι είναι πιστοί Ολυμπιακοί στην πλειοψηφία τους, υπάρχει πολύ σοβαρό ιστορικό υπόβαθρο. Ψάξτο.

PanosK32

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2006
Like
4
Πόντοι
1
Άριστοι, λοιπόν, όλοι οι διαιτητές και αυτό το Σαββατοκύριακο. Με πρώτο απ’ όλους τον Μιχάλη Γερμανάκο, στο Ηρακλής – ΠΑΟΚ. Όχι, αυτή τη φορά δεν είχε για παρατηρητή τον Δούρο, όπως στο Παναθηναϊκός – Καλαμαριά, όπου έδωσε το πεναλτάκι στη βουτιά του Καραγκούνη στην περιοχή, αλλά και πάλι δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα.
Υψηλότατη βαθμολογία πήρε απ’ τον παρατηρητή του (8,04 του έβαλε ο Κουκουλάς) και απέδειξε ότι καλώς ο Ολυμπιακός στην τελευταία συνεδρίαση του Δ.Σ. αποφάσισε ότι πρέπει να θέσει θέμα παρατηρητών. Διότι, αυτοί που ορίζει ο κύριος Μπίκας δεν μας τα λένε καθόλου καλά.
Τι έκανε ο Γερμανάκος στο «Καυταντζόγλειο»; Απέβαλε δύο παίκτες του ΠΑΟΚ, τον Κνολ και τον Μπαλάφα. Κι αν για τον δεύτερο η απόφαση που πήρε ήταν απολύτως σωστή –ίσως, μάλιστα, θα έπρεπε να τον στείλει στα αποδυτήρια με απευθείας κόκκινη- η πρώτη, αυτή που έδειξε στον αμυντικό του ΠΑΟΚ, ήταν για γέλια!
Σπρώχτηκε στην περιοχή με τον Πουρσανίδη και ο Γερμανάκος, ενώ νωρίτερα τον είχε παρατηρήσει ήδη με κίτρινη κάρτα, του έβγαλε κατευθείαν τη δεύτερη κίτρινη. Με τόση ευκολία!
Κι αναρωτιέμαι: γνώριζε ο κύριος Γερμανάκος ότι οι παίκτες που απέβαλε δεν θα παίξουν στο επόμενο παιχνίδι του ΠΑΟΚ; Ασφαλώς και το γνωρίζει. Διαιτητής είναι.
Με ποιον παίζει, λοιπόν, την επόμενη εβδομάδα; Με τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα!
Πάμε παρακάτω, όμως. Το Σάββατο η ΑΕΚ πέρασε απ’ τον Ατρόμητο κι ακόμα και χθες ακούγαμε διθυράμβους για τη «μεγαλειώδη εμφάνιση της πρωτοπόρου». Μάλιστα. Γιατί, όμως, δεν αναρωτήθηκε κανείς τι θα συνέβαινε αν ο Παμπορίδης έδινε το ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟ πέναλτι στον Λουτσιάνο, στην ανατροπή του Ενσαλίβα;
Και ξέρετε ποιο είναι το πραγματικά ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ της φετινής χρονιάς; Ότι σε βάρος της ΑΕΚ δεν έχει καταλογιστεί ούτε ένα πέναλτι!!!
ΟΥΤΕ ΕΝΑ!
Τη στιγμή που εναντίον του Ολυμπιακού έχουν δοθεί πέντε! Τι σημαίνει αυτό; Ότι οι αμυντικοί του Ολυμπιακού είναι χειρότεροι απ’ τον Ράμος, τον… ταχύτατο Δέλλα και τον εκπληκτικό φέτος Αρουαμπαρένα; Ή, μήπως, είναι χειρότεροι απ’ τον Γκούμα και τον Σαριέγκι, σε βάρος των οποίων έχει σφυριχτεί μόλις ένα (1!!!) πέναλτι;
Και να πείτε ότι δεν έχουν γίνει φάσεις; Έτσι, πρόχειρα, μπορώ να θυμηθώ δύο ΠΕΝΑΛΤΑΡΕΣ, που έβγαζαν μάτια, αλλά δεν δόθηκαν κόντρα στην ΑΕΚ: Η φανέλα του Πάρα, στο ΑΕΚ – Λάρισα ακόμα… ξεχειλώνεται απ’ το τράβηγμα του Αρουαμπαρένα, ενώ ο Λουτσιάνο ακόμα φωνάζει για το χτύπημα από πίσω τού Ενσαλίβα.
Κι όμως, οι διαιτητές που ορίζει ο κ. Ψυχομάνης έχουν βάλει σκοπό να κρατήσουν την ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό στα ψηλά, με το έτσι θέλω. Και δίπλα σ’ αυτούς έρχονται και οι παρατηρητές του κ. Μπίκα, για να τους επιβραβεύσουν!
Αλήθεια, πόσο θα κρατήσει ακόμα αυτό το παραμυθάκι; Πόσο ακόμα θα κάνει ο Ψυχομάνης και η κουστωδία του το παιχνίδι του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ; Υπάρχει κάποιος, επιτέλους, να τον μαζέψει; Ε, καιρός είναι!
πηγη: championsday

Vangoal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2007
Κριτικές
6
Like
257
Πόντοι
286
E όχι διαμαρτύρομαι muted και ο περσόνα και ο plesure .... δηλαδή τα θρεντ στεγνα και αποξηραμένα
Κανεις δεν ξέρει τι να πει ...τα λέει όλα η σιωπή !!!

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
οποτεδηποτε κανω οτιδηποτε επιληψιμο δεχομαι αδιαμαρτυρητα τις συνεπειες..αν ΠΡΕΠΕΙ να κανεις κατι,καντο..προειδοποιησεις & απειλες σε αλλα παλληκαρια φιλε..(φιλικα παντα)
warnmute.gif
 [/color[/URL]]

Αμάν ρε Pleasure,δεν αφήνεις τίποτα να πέσει κάτω και σ'εκτιμώ ρε φίλε...

Andras37Athina

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2006
Like
19
Πόντοι
16
"Η ΠΑΕ δεν είναι αυτοκινητάκι,
γύρνα στο Ακρόπολις ανίκανε Γιαννάκη"...
φώναζαν στον Τζίγγερ την Κυριακή οι βαζέλες

Vangoal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2007
Κριτικές
6
Like
257
Πόντοι
286
Μάγκες σπεύσατε βγήκε το περιοδικό "Βαζέλια με προσόντα"
Έχει έξτρα αφιέρωμα επετειακό για τα 100 χρόνια πιάτσας με τον Τίτλο "Γέρος φτωχός και Πούστης"
Επίσης σημαντικό άρθρο του Μένιου Σακελαρόπουλου "Εκει που τον έχω φάει εγω"
Ακόμα : Γκότζος "4 μέσα 4 έξω ... μάνα κουράγιο θα το αντέξω"
Κρας Τεστ : Γκούμας vs Μαλντίνι ή αλλιώς "πως το τρίβουν το πιπέρι ?"
Τεστ Εγκυμοσύνης Γκαλίνοβιτς "Έγινα από λαγός κουνέλα Λουα Λουα ξαναέλα"
Τεστ Πατρότητας " Ήταν όλοι καρπεροί ?" και "πόσα απίδια βάζει ο σάκος"
Το ψάρεμα του γάβρου με κολοτούρλα και πράσινη φανέλα ...επετειακή με μισοχυσιά στο πέτο "αν τσιμπάει την Κυριακή ...άστο γιατι γαμει την Τετάρτη
Δώρα : DVD για τους μικρους μας φιλους "Μπόμπ ο Βυντρας και τσιγκινο Σωβρακάκι"
      Το πράσινο μίλι .... + 32 πόντους εξτρα μπόνους από τον Λομανά
      Το πράσινο γιο-γιο "Για να γίνετε κι εσεις πρωταθλητές"
      Φωτογραφία του Αποστολάκη με την υπογραφη 1-4 και "έτσι αρχίσαν όλα"
Αφιέρωμα : Θυρα 13 " Ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα"
Βγενόπουλος : "Αν πάρω την ΠΑΕ δεν θα ξανακατέβω στο Καραϊσκάκη θα μαθαίνουν όλοι σκάκι"     
Και συμμετοχή στην μεγάλη κλήρωση με 5000 κουπόνια ταξίδι στην Λούτσα .... μετά την επόμενη Πούτσα !!!!
Το πρωτο τευχος ΕΞΑΝΤΛΗΘΗΚΕ (μαζί με την υπομονή τους)

Επισκέπτης
θες να μας τρελανεις ????????????????????????????????????????????????????????????????????????

μπραβο ζωγραφε μου...........................ευγεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Μάγκες σπεύσατε βγήκε το περιοδικό "Βαζέλια με προσόντα"
Έχει έξτρα αφιέρωμα επετειακό για τα 100 χρόνια πιάτσας με τον Τίτλο "Γέρος φτωχός και Πούστης"
Επίσης σημαντικό άρθρο του Μένιου Σακελαρόπουλου "Εκει που τον έχω φάει εγω"
Ακόμα : Γκότζος "4 μέσα 4 έξω ... μάνα κουράγιο θα το αντέξω"
Κρας Τεστ : Γκούμας vs Μαλντίνι ή αλλιώς "πως το τρίβουν το πιπέρι ?"
Τεστ Εγκυμοσύνης Γκαλίνοβιτς "Έγινα από λαγός κουνέλα Λουα Λουα ξαναέλα"
Τεστ Πατρότητας " Ήταν όλοι καρπεροί ?" και "πόσα απίδια βάζει ο σάκος"
Το ψάρεμα του γάβρου με κολοτούρλα και πράσινη φανέλα ...επετειακή με μισοχυσιά στο πέτο "αν τσιμπάει την Κυριακή ...άστο γιατι γαμει την Τετάρτη
Δώρα : DVD για τους μικρους μας φιλους "Μπόμπ ο Βυντρας και τσιγκινο Σωβρακάκι"
       Το πράσινο μίλι .... + 32 πόντους εξτρα μπόνους από τον Λομανά
       Το πράσινο γιο-γιο "Για να γίνετε κι εσεις πρωταθλητές"
       Φωτογραφία του Αποστολάκη με την υπογραφη 1-4 και "έτσι αρχίσαν όλα"
Αφιέρωμα : Θυρα 13 " Ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα"
Βγενόπουλος : "Αν πάρω την ΠΑΕ δεν θα ξανακατέβω στο Καραϊσκάκη θα μαθαίνουν όλοι σκάκι"       
Και συμμετοχή στην μεγάλη κλήρωση με 5000 κουπόνια ταξίδι στην Λούτσα .... μετά την επόμενη Πούτσα !!!!
Το πρωτο τευχος ΕΞΑΝΤΛΗΘΗΚΕ (μαζί με την υπομονή τους)

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: Ρε δεν παίζεσε λέμε  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom