Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (4 μέλη και 9 επισκέπτες)

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
πως δεν κανατε. βαλατε τρια χαπια στον κωλο. νταξει δεν ειναι και για θανατο, δεν φαγατε εξι να θεωρειται ηττα.

Έκτωρ κροσέ ντιρέκτ άπερκατ, μέχρι εκεί. άσε το φουτμπολ για άλλους :sunglasses:

MORBID MARIO7

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2013
Κριτικές
35
Like
14
Πόντοι
26
Εχω κερδισει γιουβε μπαρτσα πορτο,ιντερ
Επαιξες με το καφενειο κ εφαγες τρια γιαυτο. Βαλε τις πλαστικες ψωλες στο κωλο σου
τωρα θα σου λεγα που θα τις χρησιμοποιουσα τις ψωλες για να χυσω αλλα δεν ειμαι βεβηλος :grin:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
3.500.000 εκατομμυρια για αυτον.
Ελπιζω να φυγει σαν τον Φεισα.  :grin:
Α ρε πουστη Κοβασεβιτς.
κοψε λιγο ρε τυπε 2 κατι νομιζω οτι ειχαμε δωσει ηταν το πουλεν το νταρκο μαζι με καται και γκριπιτς  :grin:

Anderssen_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Like
3.165
Πόντοι
506
Μίτσελ: «Περήφανος για τους παίκτες»

Τι πήγε τελικά στραβά και ήρθε αυτό το αποτέλεσμα;

Αυτό που είναι άσχημο είναι το αποτέλεσμα που μας απογοήτευσε, γιατί είχαμε πολλές προσδοκίες. Αυτό το αποτέλεσμα είναι υπερβολικό και πολύ σκληρή τιμωρία για τους ποδοσφαιριστές μας που έχουν κάνει μία σπουδαία προσπάθεια. Δεν είχαμε επιτυχία σε καμία από τις δύο περιοχές και σε αυτή τη διοργάνωση το πληρώνεις πολύ ακριβά. Αν κάποιος ακούσει το αποτέλεσμα χωρίς να δει το παιχνίδι, θα σκεφτεί ότι το ματς είχε μία κατεύθυνση. Λάθος όμως. Ένας από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές του αντιπάλου μας ήταν ο Ντε Χέα. Δεν ξέρω αν αυτή είναι μία εξήγηση, που το ματς ήρθε 3-0, αλλά είναι η πραγματικότητα.

Εάν γυρνούσατε τον χρόνο πίσω θα αλλάζατε κάτι;

Δεν ξέρω. Ίσως θα ήθελα να αλλάξω λίγο την αστοχία που είχαμε στις τελικές προσπάθειες και τα λάθη που κάναμε στην άμυνα. Όμως σε καμία περίπτωση δεν θα αποφύγω την ευθύνη, γιατί πραγματικά είμαι περήφανος για τους παίκτες μου και την προσπάθεια που έκαναν. Σήμερα τα έδωσαν όλα. Χθες σας μίλησα για το πώς είχα σχεδιάσει το παιχνίδι. Σήμερα όμως το κάναμε με σχετική επιτυχία. Δεν είχαμε μόνο κάποιες ευκαιρίες να σκοράρουμε. Παίξαμε επιθετικά, ανοιχτήκαμε, είχαμε βάθος στο παιχνίδι μας, κατοχή της μπάλας. Είχαμε πολλές καλές στιγμές στο παιχνίδι μας, αλλά έλειψε η επιτυχία. Όταν λείπει η επιτυχία στο αποτέλεσμα, σημαίνει ότι κάτι πήγε στραβά.

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
λοιπον...σημερα ο ολυ,μπιακος καλειται να κανει την υπερβαση,το θαυμα...σε κοντρα ολων οσων με πεισμα προσπαθουν να μας πεισουν οτι η μεγαλυτερη παγκοσμια ομαδα στον πλανητη ειναι ενα κραμα πανθρακικου και βιτζεβ λοτζ ο θρυλος καλειται κλεινοντας τα αυτια του να δωσει την μεγαλυτερη μαχη της ιστοριας του...μπορει με μανια καποιοι
(γνωστοι αδεκαστοι και αντικειμενικοι δημοσιογραφοι) να μας βομβαρδιζουν με τα ΄΄χαλια΄΄ της μανγιου,ναι αυτης της ομαδουλας που οσο στοιχιζουν δυο παιχτες της κοστιζει ολοκληρη η σουπερλιγκ ,αλλα πρεπει οι παιχτες να μπουν συγκεντρωμενοι ξεροντας οτι αντιμετωπιζουν το τριτο μελος των τριων μεγαλυτερων ομαδων απο καταβολης παγκοσμιου ποδοσφαιρου(τα αλλα μελη ειναι ρεαλ μπαρτσα)....
Μαλάκα προκαλείς Τι παπαριές είναι αυτές που γράφεις; Μιλάω γι αυτά που έχω παραθέσει. Έχεις δει έστω 2 παιχνίδια της Μαν Γιουν στη Πρέμιερ Λιγκ; Είδες τι πούτσα έχουν φάει; Μιλάμε για μια ομάδα που έχασε από τη Φούλαμ που είναι καφενείο. Μια ομάδα που έχει φάει 7 καραπουτσακλάρες. Μια ομάδα που έχει καταντήσει περίγελος στην Αγγλία. Τι "μεγαλύτερη παγκόσμια ομάδα" μου λες τώρα; Οι άλλοι 7 που πέρασαν ανάβουν καντήλια μπας και πέσουν αυτοί με τη Μαν Γιουν για να περάσουν ΕΥΚΟΛΑ στους 4.
Και επίσης για να ξέρουμε και τι λέμε γιατί θα ξεχάσουμε και αυτά που ξέραμε. Τα 3 μέλη των ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΩΝ ομάδων από καταβολής ποδοσφαίρου είναι
1Ρεάλ
2Μίλαν
3Λιβερπουλ
ΑΠΟ ΚΑΤΑΒΟΛΗΣ ΚΟΣΜΟΥ. Αν θέλεις να το πάμε από καταβολής Τσου Λου αλλάζει το θέμα (και τα μέλη). Αλλά από καταβολής ποδοσφαίρου η Μαν Γιουν ούτε στα πιο τρελά της όνειρα δε θα μπορούσε ν ονειρευτεί πως μπορεί να γίνει Λίβερπουλ

Υ.Γ Το ματς δε το είδα. Έχω βρει λινκ με φάσεις. Ελπίζω ότι δε χάσατε με κάτω τα χέρια

magkos

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2006
Κριτικές
2
Like
201
Πόντοι
16
δε νεχασε απο φουλαμ χ ηλθε

Anderssen_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Like
3.165
Πόντοι
506
που ειναι ο φουφουτος γαμω την πουτανα μου;;;;

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Μαλάκα προκαλείς Τι παπαριές είναι αυτές που γράφεις; Μιλάω γι αυτά που έχω παραθέσει. Έχεις δει έστω 2 παιχνίδια της Μαν Γιουν στη Πρέμιερ Λιγκ; Είδες τι πούτσα έχουν φάει; Μιλάμε για μια ομάδα που έχασε από τη Φούλαμ που είναι καφενείο. Μια ομάδα που έχει φάει 7 καραπουτσακλάρες. Μια ομάδα που έχει καταντήσει περίγελος στην Αγγλία. Τι "μεγαλύτερη παγκόσμια ομάδα" μου λες τώρα; Οι άλλοι 7 που πέρασαν ανάβουν καντήλια μπας και πέσουν αυτοί με τη Μαν Γιουν για να περάσουν ΕΥΚΟΛΑ στους 4.
Και επίσης για να ξέρουμε και τι λέμε γιατί θα ξεχάσουμε και αυτά που ξέραμε. Τα 3 μέλη των ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΩΝ ομάδων από καταβολής ποδοσφαίρου είναι
1Ρεάλ
2Μίλαν
3Λιβερπουλ
ΑΠΟ ΚΑΤΑΒΟΛΗΣ ΚΟΣΜΟΥ. Αν θέλεις να το πάμε από καταβολής Τσου Λου αλλάζει το θέμα (και τα μέλη). Αλλά από καταβολής ποδοσφαίρου η Μαν Γιουν ούτε στα πιο τρελά της όνειρα δε θα μπορούσε ν ονειρευτεί πως μπορεί να γίνει Λίβερπουλ

Υ.Γ Το ματς δε το είδα. Έχω βρει λινκ με φάσεις. Ελπίζω ότι δε χάσατε με κάτω τα χέρια
Η Μαντσεστερ ειναι μεγαλυτερη πλεον απο την Λιβερπουλ.Μην τα ξαναλεμε.Αυτο φαινεται παντου.
Και στην αξια του μπραντ νεημ των 2 ομαδων,και στους τιτλους πλεον,και στην αξια του ονοματος των
2 ομαδων,σε γηπεδο,σε εισητηρια,στο οτι η Γιουναιτεντ πλεον ειναι εισηγμενη στο χρηματιστηριο.Παντου.
Η Λιβερπουλ,τεραστια ομαδα μεν,και κανεις δεν το αμφισβητει αυτο,αλλα τα τελευταια 25 χρονια εχει
μεινει πολυ πισω.Χρειαζονται δεκαετιες για να σκαρφαλωσει και να φτασει την Γιουναιτεντ.

Anderssen_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Like
3.165
Πόντοι
506
Η Μαντσεστερ ειναι μεγαλυτερη πλεον απο την Λιβερπουλ.Μην τα ξαναλεμε.Αυτο φαινεται παντου.
Και στην αξια του μπραντ νεημ των 2 ομαδων,και στους τιτλους πλεον,και στην αξια του ονοματος των
2 ομαδων,σε γηπεδο,σε εισητηρια,στο οτι η Γιουναιτεντ πλεον ειναι εισηγμενη στο χρηματιστηριο.Παντου.
Η Λιβερπουλ,τεραστια ομαδα μεν,και κανεις δεν το αμφισβητει αυτο,αλλα τα τελευταια 25 χρονια εχει
μεινει πολυ πισω.Χρειαζονται δεκαετιες για να σκαρφαλωσει και να φτασει την Γιουναιτεντ.

πες την αληθεια, ποσες μπυρες εχεις πιει;;;  :grin: :grin:

magkos

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2006
Κριτικές
2
Like
201
Πόντοι
16
η μαντζεστερ ειναι καλυτερη απο λιβερπουλ σε ολα

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
3.jpg

2.jpg

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Γαμώ τα πάντα μου πρωί πρωί. Διάβασε τι γράφω. ΑΠΟ ΚΑΤΑΒΟΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ, ΙΣΤΟΡΙΚΑ όπως και να το κάνεις η Λίβερπουλ είναι ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΝ ΓΙΟΥΝ. Εχει 5 Ευρωπαϊκά (αν δε κάνω λάθος ισοβαθμεί με Μίλαν και είναι πίσω από τη Ρεάλ) και η Μαν Γιουν έχει 3.

Δε θα μπω στο θρεντ του γαύρου σ αντιπαράθεση για τις Αγγλικές ομάδες. Υπάρχει και το θρεντ της Πρέμιερ Λιγκ. Πάντως από τη μία ο Μόγιες θα μείνει στη Μαν Γιουν ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΤΥ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟ

Υ.Γ Έλα παραδέξου το ήθελες ν αποκλειστεί η Μαν Γιουν να πάρει τον πούλο ο Μόγιες και να πέρνατε σοβαρό προπονητή μπας και σώσετε κάτι από τη φετινή χρονιά

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Γαμώ τα πάντα μου πρωί πρωί. Διάβασε τι γράφω. ΑΠΟ ΚΑΤΑΒΟΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ, ΙΣΤΟΡΙΚΑ όπως και να το κάνεις η Λίβερπουλ είναι ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΝ ΓΙΟΥΝ. Εχει 5 Ευρωπαϊκά (αν δε κάνω λάθος ισοβαθμεί με Μίλαν και είναι πίσω από τη Ρεάλ) και η Μαν Γιουν έχει 3.

Δε θα μπω στο θρεντ του γαύρου σ αντιπαράθεση για τις Αγγλικές ομάδες. Υπάρχει και το θρεντ της Πρέμιερ Λιγκ. Πάντως από τη μία ο Μόγιες θα μείνει στη Μαν Γιουν ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΤΥ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟ

Υ.Γ Έλα παραδέξου το ήθελες ν αποκλειστεί η Μαν Γιουν να πάρει τον πούλο ο Μόγιες και να πέρνατε σοβαρό προπονητή μπας και σώσετε κάτι από τη φετινή χρονιά
1959290_981216251918591_1713477209_n.jpg

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom