Επισκέπτης
2-1 θα ερθει το επαιξα στο στοιχημα
διπλωματικό παίξιμο τύπε, ούτε κόντρα στους Ολυμπιακούς, ούτε υπέρ
2-1 θα ερθει το επαιξα στο στοιχημα
μπα....1-0 θα βγει..αυτο επεξα εγω..
Και πάλι δεν αλλάζει κάτι.Και 2-0 να γίνει, ένα γκολ χρειάζεται ο Ολυμπιακός.Αν δε βάλει γκολ κατά τη γνώμη μου θα αποκλειστεί..Στο 44' το 2-0
αδερφε με ξερεις στο στοιχημα δεν εχει φανατισμους αλλο οταν χανουμε και πεζουμε βλακιες αλλα το ξερω οτι ο ολυμπιακος μπορει να βαλει ενα γκολ ας ληξει 2-1 να βγει και ο ασσοςδιπλωματικό παίξιμο τύπε, ούτε κόντρα στους Ολυμπιακούς, ούτε υπέρ
αδερφε με ξερεις στο στοιχημα δεν εχει φανατισμους αλλο οταν χανουμε και πεζουμε βλακιες αλλα το ξερω οτι ο ολυμπιακος μπορει να βαλει ενα γκολ ας ληξει 2-1 να βγει και ο ασσος
προσωπικά έπαιξα σκορ 3-1 και πρώτο σκόρερ Πέρσι σε απόδοση 41..αδερφε με ξερεις στο στοιχημα δεν εχει φανατισμους αλλο οταν χανουμε και πεζουμε βλακιες αλλα το ξερω οτι ο ολυμπιακος μπορει να βαλει ενα γκολ ας ληξει 2-1 να βγει και ο ασσος
1,20 επαιξα αλα αδερφε αυτη η γιουναιτεντ ουτε αν εισαι φυλακισμενος παιζεις προκριση γιουναιτεντ πανω απο ολα ειμαστε ελληνες αλλο τα οπαδικα εντος ελλαδος αν ειμαι γερμανια και ειναι ενας ελληνας ολυμπιακος διπλα και τον χρειαστω θα με βοηθησει η εγω αυτονΧρηστάρα γιατί το κάνεις αυτό στον εαυτό σου? Γιατί τα πετάς στον κουβά τα ωραία τα λεφτουδάκια σου?
μενταλιστ εισαι τυπε?Στο 44' το 2-0
σκασε μαλακα[size=30pt]VAN PERSIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE[/size]