Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 201K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Τι να λεμε για τον καμενο.
Απο χθες ποσταρε κατα ριπας, και οι του Παοκ ειχαν αρχισει ηδη το πανυγηρι με αβαταρ με την γροθια και καζουρα και μαλακιες.
Εβλεπε τα ποστ και δεν μιλαγε, στα αρχιδια του.
Ξαφνικα κανω εγω την παρατηρηση εδω.
Ρε μην μιλας στον τυπο. Ο γελοιος ειναι καθε μερα εδω και μας τα πριζει για τους κακους οπαδους του ολυμπιακου, και πως προκαλουμε. Εδω ο αλλος μας θεωρει εγκληματιες διοτι λεμε οτι υπερβαλε ο Αναστασιου στην αντιδραση του και τωρα που οι Παοκτζηδες ειναι υπερηφανοι για μπουνια ποδοσφαιριστη τους.....αβαβα.
10 αποβολες θα ειχε ο καθε αγωνας αμα εδιναν κοκκινη καρτα για τετοια σπρωξιματα.

Και ξαφνικα ξυπνησε, και θεωρησε "καθηκον" του να επικρινει τα Παοκια.
Μπραβο ρε ειστε και περηφανοι για τον μαλακα.Βρηκατε νεο καραγκιοζη μετα τον Γκαρσια.

Δεν περιμενω φυσικα τον καθε καμενο να παιρνει θεση για τετοιες φασεις. Στα αρχιδια μου.
Αλλα δεν αντεχω τοση " αντικειμενικοτητα".  :2funny:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
Η επιτομη του Φερ Πλει και του Ευ Αγωνιζεσθαι ο χριστιδης.Που μιλουσε για θεατρινισμους αναστασιου
και τωρα απαιτει συγνωμη.Την ιδια συγνωμη που ζητησε η παε πουστης απο τον Αναστασιου.
και μιλαει για σκουπιδια ο χριστιδαρος.Πες και αλλα παιχταρα μου,διδαξε ηθος. :rockon:
επειδη ρε σκουπιδι ξανακανω το ιδιο λαθος και σου απανταω .....σου λεω λοιπον...εχω ειμαι χρεωμενος σατανας και ''διαδαξε ηθος'' δεν εχει νοημα να αποδειξω κατι ...ειμαι κατα της ηθικης και του φερπλει...τελος αυτο...σαν συλλογος μιλαω...ετσι δεν ειμαι χρεωμενοςς
λεω τωρα λοιπον (ξανα) αυτοι που ευαγγελιζονται ''αλλα ηθη'' στο ποδοσφαιρο δεν πρεπει να ζητησουν συγνωμη η να τραβηξουν το αυτι του παιχτη τους που εδρασε ανφεαρ;;εκτος αν θελουν τετοι ποδοσφαιρο...
και οι αλλοι ,αυτοι των μμε δεν πρεπει να απαιτησουν αυτα απο τον παραγοντα που μιλαει για σαπια συστηματα και αδιαφανεια;;αυτοι που μας εχουν ζαλισει για τον ολυμπιακο και τον μαρινακη;;
καταλαβες σκουπιδι τι ειπα;;ειπα οτι αν δεν τα κανει αυτα ο ιβαν θα ειναι ιδιος με μενα οπως με περιγραφεις...αρα μαλλον ειναι υποκριτικα τα ''νεα ηθη'' που υποσχεται...
εστω και λιγο δυσκολα καταλαβες κατι σκουπιδι;;
δεν ειπα οτι εγω ειμαι καλος ...οχι ...ειπα οτι ο αλλος ειναι ιδιος με μενα....αρα ακυρο ΗΛΙΘΙΕ το πστ σου...
ΥΓ...αυτοκτονα ...τωρα...καντο μπορεις

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
Τι να λεμε για τον καμενο.
Απο χθες ποσταρε κατα ριπας, και οι του Παοκ ειχαν αρχισει ηδη το πανυγηρι με αβαταρ με την γροθια και καζουρα και μαλακιες.
Εβλεπε τα ποστ και δεν μιλαγε, στα αρχιδια του.
Ξαφνικα κανω εγω την παρατηρηση εδω.
Και ξαφνικα ξυπνησε, και θεωρησε "καθηκον" του να επικρινει τα Παοκια.

Δεν περιμενω φυσικα τον καθε καμενο να παιρνει θεση για τετοιες φασεις. Στα αρχιδια μου.
Αλλα δεν αντεχω τοση " αντικειμενικοτητα".  :2funny:
να συμπερανω λοιπον οτι συμφωνεις μαζι μου πως αν αποφασισει να υτοκτονησει θα πρεπει με αυτη του την πραξει να ανακηρυχθει σε ''μεγιστο εθνικο ευεργετη'' και θα πρεπει αυτη του η πραξη να διδσκεται στα σχολεια σαν παραδειγμα προσφορας στο κοινωνικο συνολο;;;
θεωρεις οτι ειναι σκουπιδι και αν εξαφανιστει θα καθαρισει η δυσωσμια;; :2funny:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
επειδη ρε σκουπιδι ξανακανω το ιδιο λαθος και σου απανταω .....σου λεω λοιπον...εχω ειμαι χρεωμενος σατανας και ''διαδαξε ηθος'' δεν εχει νοημα να αποδειξω κατι ...ειμαι κατα της ηθικης και του φερπλει...τελος αυτο...σαν συλλογος μιλαω...ετσι δεν ειμαι χρεωμενοςς
λεω τωρα λοιπον (ξανα) αυτοι που ευαγγελιζονται ''αλλα ηθη'' στο ποδοσφαιρο δεν πρεπει να ζητησουν συγνωμη η να τραβηξουν το αυτι του παιχτη τους που εδρασε ανφεαρ;;εκτος αν θελουν τετοι ποδοσφαιρο...
και οι αλλοι ,αυτοι των μμε δεν πρεπει να απαιτησουν αυτα απο τον παραγοντα που μιλαει για σαπια συστηματα και αδιαφανεια;;αυτοι που μας εχουν ζαλισει για τον ολυμπιακο και τον μαρινακη;;
καταλαβες σκουπιδι τι ειπα;;ειπα οτι αν δεν τα κανει αυτα ο ιβαν θα ειναι ιδιος με μενα οπως με περιγραφεις...αρα μαλλον ειναι υποκριτικα τα ''νεα ηθη'' που υποσχεται...
εστω και λιγο δυσκολα καταλαβες κατι σκουπιδι;;
δεν ειπα οτι εγω ειμαι καλος ...οχι ...ειπα οτι ο αλλος ειναι ιδιος με μενα....αρα ακυρο ΗΛΙΘΙΕ το πστ σου...
ΥΓ...αυτοκτονα ...τωρα...καντο μπορεις
Eννοειται αυτο πως ιδια σκατα ειναι ολοι,μαρινακης,μελλισανιδης,σαββιδης.Η διαφορα ειναι
οτι εσυ τον δικο σου τον τσιμπουκωνεις και του δινεις και κωλο.Και εννοειται οτι του δινεις παντα
δικιο σε ολα.

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Δεν θελω να προβω σε τετοιους χαρακτηρισμους.  :grin:
Απλα, ειναι να γελας με την "αντικειμενικοτητα" ορισμενων.

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
Eννοειται αυτο πως ιδια σκατα ειναι ολοι,μαρινακης,μελλισανιδης,σαββιδης.Η διαφορα ειναι
οτι εσυ τον δικο σου τον τσιμπουκωνεις και του δινεις και κωλο.Και εννοειται οτι του δινεις παντα
δικιο σε ολα.
καλα...τελος για σημερα ...δυο παταθεσεις δικες μου ειναι οξυγονο για σενα για ενα μηνα...μην τρελλαινεσαι δεν θα κανουμε και κουβεντα

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
Δεν θελω να προβω σε τετοιους χαρακτηρισμους.  :grin:
Απλα, ειναι να γελας με την "αντικειμενικοτητα" ορισμενων.
ενταξει μαριε σεβαστο....ασε σε εμενα τουα χαρακτηρισμους... :2funny:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
καλα...τελος για σημερα ...δυο παταθεσεις δικες μου ειναι οξυγονο για σενα για ενα μηνα...μην τρελλαινεσαι δεν θα κανουμε και κουβεντα
E ναι φυσικα,κλασικη σου απαντηση σε οποιον σε στριμωχνει.Τσιμπα μια τριχα απο τα αρχιδια μου τωρα.Παω να φαω και μετα πεταω.Σε μια βδομαδα θα σε χυσω στην μαπα παλι. :2on1:

raboo

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2007
Κριτικές
8
Like
2
Πόντοι
6
Να λεμε και του στραβου το δικιο και οι δυο επρεπε να αποβληθουν.Πρωτα εσπρωξε ο ντιγκιντε
και μετα μπουκετωσε ο αργεντινος.Επρεπε να τους βγαλει και τους 2 και να φαει και 5-6 αγωνιστικες
ο αργεντινος.
ναι ο αργεντινος επρεπε να βγει.δε νομιζω ομως να το κανε σκοπιμα ο κακος.
ασχετα με αυτο που εκανε παντως δεν ειναι τυχαιος παιχτης.

moutsos21

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
28
Πόντοι
16
ναι ο αργεντινος επρεπε να βγει.δε νομιζω ομως να το κανε σκοπιμα ο κακος.
ασχετα με αυτο που εκανε παντως δεν ειναι τυχαιος παιχτης.

πολυ πιθανο τυπε,αλλα ειναι επισης πολυ πιθανο και τα λαθη στους αγωνες του παναθηναϊκου να μην εγιναν σκοπιμα.ομως ο αλαφουζος τοτε εβγαζε καπνους απο την καραφλα του,και επιπλεον μας ζαλιζε τα αρχιδια στον σκαϊ.  :S
εσενα η αποψη σου ειναι βασιμη,αλλα ειναι απιθανο τα λαθη να γινονται μονο στο παιχνιδι του ολυμπιακου,και ολα τα αλλα να ειναι σκοπιμα.ασχετα αν ο κιτρινιαρης ο σκαϊ θελει να τα παρουσιασει ετσι

Anderssen_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Like
3.251
Πόντοι
506
«Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ, πρωταθλητής απο την πρώτη του ανάσα, συμπληρώνει σήμερα 89 χρόνια ένδοξης ζωής.

Ο σύλλογος που έγινε ΘΡΥΛΟΣ και ταυτίστηκε με την ανθρωπιά και την υπερηφάνεια, ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ μας, συνεχίζει την πορεία του, πάντα ΝΙΚΗΤΗΣ!

Ζήτω ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!»

Βαγγέλης Μαρινάκης

http://[URL unfurl="true"]www.gazzetta.gr/sites/default/files/styles/article_full_610x343/public/article/2014-03/884307.jpg?itok=yeOJsOFW[/img[/URL]]

ευγε βαγγελα!!!

[URL unfurl="true"]http://www.gazzetta.gr/football/article/594733/marinakis-zito-o-olympiakos[/URL]

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.474
Πόντοι
6.305
Ακόμα με τα χθεσινά? Ούτε ένας από τους εμπλεκόμενους δε στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων. Ο Κάκος απλά ήθελε να βγάλει το παιχνίδι με ισοπαλία .Κλείνει τα μάτια σε πέναλτι, αγνοεί αντιαθλητικά μαρκαρίσματα, καταπίνει κόκκινη..ο γνωστός καραγκιόζης Κάκος!
Ο επίσημος Ολυμπιακός φυσικά στέκεται στη φάση της κόκκινης, αγνοώντας όσα δεν τον συμφέρουν.Για το πέναλτι , ο Θεοδωρίδης δεν είδε..Για τη χειρονομία του Σαλίνο πχ τσιμουδιά..
Ο άλλος καραγκιόζης (Σαββίδης) αν ήθελε να είναι φορέας του νέου, του ηθικού θα κατακεραύνωνε τον αληταρά υπάλληλό του και θα τον τιμωρούσε παραδειγματικά!
Εν όψει των ημιτελικών κυπέλλου, καλό θα ήταν να βρεθεί λύση και να φέρουν ξένους διαιτητές.Πολύ φοβάμαι πώς δε θα έχει το ελληνικό ποδόσφαιρο καλά ξεμπερδέματα..

moutsos21

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
28
Πόντοι
16
«Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ, πρωταθλητής απο την πρώτη του ανάσα, συμπληρώνει σήμερα 89 χρόνια ένδοξης ζωής.

Ο σύλλογος που έγινε ΘΡΥΛΟΣ και ταυτίστηκε με την ανθρωπιά και την υπερηφάνεια, ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ μας, συνεχίζει την πορεία του, πάντα ΝΙΚΗΤΗΣ!

Ζήτω ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!»

Βαγγέλης Μαρινάκης

http://[URL unfurl="true"]www.gazzetta.gr/sites/default/files/styles/article_full_610x343/public/article/2014-03/884307.jpg?itok=yeOJsOFW[/img[/URL]]

ευγε βαγγελα!!!

[URL unfurl="true"]http://www.gazzetta.gr/football/article/594733/marinakis-zito-o-olympiakos[/URL]

[/quote]

τυπε τι να μας πει ο ολυμπιακος και τα γενεθλια του;εδω ο παναθηναϊκος ακομα γιορταζει το πρωταθλημα που πηρε το 1964  :headbang3: :headbang3: :headbang3: :headbang3: :headbang3:

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.257
Πόντοι
5.006
παντως απο το χθεσινο παιχνιδι προκυπτουν δυο πραγματα :
1) η πριονοκορδελα που θα υποστει ο μπαοκ στα ημιτελικα του κυπελλου....
δυστυχως προβλεπω οτι θα περασουμε ανετα, αν και ειναι ιδανικες συνθηκες για ενα σφαξιμο ανευ προηγουμενου, που θα γεμισει τα ψυχιατρεια στην μπουγατσοπουλη....δηλαδη, ο κακος ειναι τελειωμενος και θα ειχε τρελο γελιο ο διαιτητης που θα οριστει να μας δωσει κανενα αβαβα πεναλτνι ή να μετρησει κανα γκολ οφσαιντ... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
επισης αν το δευτερο ματς ειναι στο τζαμι, θα ειχε γελιο ενα ολονυχτιο ξυλο των μπουγατσων με τα ματ και καμμια 10αρια αγωνιστικες κεκλεισμενων των θωρων ως τιμωρια...
2)η δηλωση του κυρ σαββα οτι αλλον πρεπει να φοβαται ο μπαοκ, υπονοωντας ουσιαστικα τον βαζελο....προσπαθουμε να τους ανοιξουμε τα ματια και αυτοι ασχολουνται ακομα πως θα κερδισουν τον αιωνιο πρωταθλητη... :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
θα τους κανει καμμια λαδια ο βαζελος στα πλει οχ και θα τρεχουν και δεν θα φτανουν οι μπουγατσες... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.474
Πόντοι
6.305
παντως απο το χθεσινο παιχνιδι προκυπτουν δυο πραγματα :
1) η πριονοκορδελα που θα υποστει ο μπαοκ στα ημιτελικα του κυπελλου....
δυστυχως προβλεπω οτι θα περασουμε ανετα, αν και ειναι ιδανικες συνθηκες για ενα σφαξιμο ανευ προηγουμενου, που θα γεμισει τα ψυχιατρεια στην μπουγατσοπουλη....δηλαδη, ο κακος ειναι τελειωμενος και θα ειχε τρελο γελιο ο διαιτητης που θα οριστει να μας δωσει κανενα αβαβα πεναλτνι ή να μετρησει κανα γκολ οφσαιντ... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
επισης αν το δευτερο ματς ειναι στο τζαμι, θα ειχε γελιο ενα ολονυχτιο ξυλο των μπουγατσων με τα ματ και καμμια 10αρια αγωνιστικες κεκλεισμενων των θωρων ως τιμωρια...
2)η δηλωση του κυρ σαββα οτι αλλον πρεπει να φοβαται ο μπαοκ, υπονοωντας ουσιαστικα τον βαζελο....προσπαθουμε να τους ανοιξουμε τα ματια και αυτοι ασχολουνται ακομα πως θα κερδισουν τον αιωνιο πρωταθλητη... :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
θα τους κανει καμμια λαδια ο βαζελος στα πλει οχ και θα τρεχουν και δεν θα φτανουν οι μπουγατσες... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
συμφωνώ και με τα 2..ο ΠΑΟ πάει καρφί για πρώτη θέση στα πλέι -οφ. Και κάτι άλλο άξιο παρατήρησης.Μου είπαν ό,τι χθες στο ΣΚΑΙ στις αμφισβητούμενες φάσεις δεν αναφέρθηκαν στο πέναλτυ.Περιέργο (αν συνέβη) από τη στιγμή που ασχολούνται ακόμα και με λανθασμένες υποδείξεις κόρνερ υπέρ του Ολυμπιακού..

ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
16
συμφωνώ και με τα 2..ο ΠΑΟ πάει καρφί για πρώτη θέση στα πλέι -οφ. Και κάτι άλλο άξιο παρατήρησης.Μου είπαν ό,τι χθες στο ΣΚΑΙ στις αμφισβητούμενες φάσεις δεν αναφέρθηκαν στο πέναλτυ.Περιέργο (αν συνέβη) από τη στιγμή που ασχολούνται ακόμα και με λανθασμένες υποδείξεις κόρνερ υπέρ του Ολυμπιακού..

Μου  εκανε  και  μενα  εντυπωση  ............κουβεντα  για  τη  φαση........

moutsos21

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
28
Πόντοι
16

τυπε υπονοεις οτι στον σκαϊ μεροληπτουν υπερ του παναθηναϊκου;  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

moutsos21

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
28
Πόντοι
16
Μου  εκανε  και  μενα  εντυπωση  ............κουβεντα  για  τη  φαση........

τυπε κατα λαθος θα εγινε,στον σκαϊ ειναι πολυ αντικειμενικοι.θα ελεγα μαλιστα οτι συνηθως υποστηριζουν εξωφθαλμα τον ολυμπιακο  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom