Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (5 μέλη και 16 επισκέπτες)

Επισκέπτης
1962820_832446780114770_1683189581_n.jpg
:2on1:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
η ομαδα δεν ηταν καλ και ο παοκ κερδισε δικαια...το ότι ο κακος εκανε εγκληματα δεν σημαινει πως δεν κερδισε δικαια ο παοκ...
κανενα ματς δεν είναι αδιαφορο ειδικα αυτό...
συνεχιζουμε, ετσι και αλλοιως το να κλαις πανω από το γαλα που χυθηκε είναι συμπεριφορα αδυναμου...
οι ηττες είναι μεσα στο πρόγραμμα,αυτο που με αρρωσταινει είναι ότι δεν αντεταξαν δυναμη στην δυναμη και φαινοντουσαν λιγοι στο γηπεδο...
ξαναλεω...το εγκλημα του κακου δεν πρεπει να λειτουργησει σαν αλλοθι για την ηττα...
άλλο η διατησια άλλο ένα παιχνιδι 90 λεπτω...
σημερα βγηκαμε λειψοι στο ζυγισμα...αυτή είναι η αληθεια

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
μην γινεσαι καραγκιόζης...εκατο τετοια μπορει να σου βαλω εγω και ανδρομες και βιντεακια και και και...
με αυτά το μονο που καταφέρνεις είναι να γινεσαι νουμερο(όχι ότι δεν εισαι) :2funny:

bk1981

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2011
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
26
σημερα ο αιωνιος εφηβος συμπληρωνει 89χρονια ενδοξης ιστοριας :rockon:χρονια πολλα σε ολους τους γαυρους :rockon:

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.213
Πόντοι
506
ξαναλεω...το εγκλημα του κακου δεν πρεπει να λειτουργησει σαν αλλοθι για την ηττα...
άλλο η διατησια άλλο ένα παιχνιδι 90 λεπτω...

Ποιο έγκλημα, ρε?? Αν έδινε το ολοκάθαρο πέναλτι στον Αθανασιάδη, θα σας είχαν καθαρίσει απ το 1ο ημίχρονο...(για να μην πούμε για δεκάδες τέτοια εγκλήματα υπέρ σας)...

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.306
Πόντοι
5.006
θρυνε θυμησου εδω ειναι βορρας εμεις θα σε βαραμε και εσυ θα προσκυνας  :2funny:
1959537_260708970720196_1110964790_n.jpg
κλασικη περιπτωση μπαοκτσηδικης βλαχομαγκιας....μπουνια στα μουλοχτα στο κορνερ....αξιος συνεχιστης του μπουγατσομαχου γκαρσια....
τουλαχιστον ο δικος μας ο καρεμπε εδειρε 2-3 και τους κυνηγουσε σ ολο το γηπεδο...στα αρχιδια του η κοκκινη.... :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.306
Πόντοι
5.006
δηλαδη θα με τρελλανετε μερικοι....δηλαδη αξιζε να κερδισει ο γαυρος;ντερμπυ ειναι θα εχει φασαρια τσαμπουκα ξυλο....γιατι ο γαυρος ειναι παναγια παρθενα για να μιλα για ξυλο και αλητεια;
καλα ρε μαλακα αμα θες αρχισε τα μπουκετα σε ολους τους παιχτες μας..στα αρχιδια μας...αλλα να τελειωσεις το παιχνιδι με 5 παιχτες.....
καραμπινατη κοκκινη και την εκανε αβαβα ο κακος...
στο επομενο τακλιν που θα σας κανουμε και θα ζητησετε πεναλντι θα χρησιμοποιησω την ατακα σου :"ντερμπυ ειναι,θα εχει τσαμπουκα,ξυλο...."  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
καλα ρε μαλακα αμα θες αρχισε τα μπουκετα σε ολους τους παιχτες μας..στα αρχιδια μας...αλλα να τελειωσεις το παιχνιδι με 5 παιχτες.....
καραμπινατη κοκκινη και την εκανε αβαβα ο κακος...
στο επομενο τακλιν που θα σας κανουμε και θα ζητησετε πεναλντι θα χρησιμοποιησω την ατακα σου :"ντερμπυ ειναι,θα εχει τσαμπουκα,ξυλο...."  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Να λεμε και του στραβου το δικιο και οι δυο επρεπε να αποβληθουν.Πρωτα εσπρωξε ο ντιγκιντε
και μετα μπουκετωσε ο αργεντινος.Επρεπε να τους βγαλει και τους 2 και να φαει και 5-6 αγωνιστικες
ο αργεντινος.

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.306
Πόντοι
5.006
Να λεμε και του στραβου το δικιο και οι δυο επρεπε να αποβληθουν.Πρωτα εσπρωξε ο ντιγκιντε
και μετα μπουκετωσε ο αργεντινος.Επρεπε να τους βγαλει και τους 2 και να φαει και 5-6 αγωνιστικες
ο αργεντινος.
γιαυτο το σπρωξιμο ο μαστερ ζηταει κοκκινη..... :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
αντιολυμπιακοι ολου του κοσμυ ενωθειτε... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.408
Πόντοι
5.006
Οπως γράφει η Daily Mail η ΝΙΚΕ πρόσφερε στους «κόκκινους διαβόλους» 720 εκατομμύρια ευρώ για τα επόμενα 10 χρόνια, προκειμένου να είναι η επίσημη τους αθλητική εταιρεία για τις εμφανίσεις και όλα τα σχετικά!

Το ποσό αυτό είναι σχεδόν διπλάσιο από τη μεγαλύτερη χορηγία μέχρι τώρα στο ποδόσφαιρο από πλευράς αθλητικής εταιρείας, που είναι η συμφωνία της Ρεάλ Μαδρίτης με την Adidas για 37 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο.

Ηδη η NIKE έχει κλείσει 13 χρόνια συνεργασίας με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και όπως όλα δείχνουν, θέλει να συνεχίσει να είναι ο επίσημος αθλητικός χορηγός!

: Απίστευτο deal 720 εκατ. για τη Μ. Γιουνάιτεντ! | για να ξερουμε για τι μεγεθη μιλαμε και ποια θα ειναι η επιτυχια του ολυμπιακου αν αποκλεισει τη γιουναιτεν....

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
γιαυτο το σπρωξιμο ο μαστερ ζηταει κοκκινη..... :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
αντιολυμπιακοι ολου του κοσμυ ενωθειτε... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Ρε μην μιλας στον τυπο. Ο γελοιος ειναι καθε μερα εδω και μας τα πριζει για τους κακους οπαδους του ολυμπιακου, και πως προκαλουμε. Εδω ο αλλος μας θεωρει εγκληματιες διοτι λεμε οτι υπερβαλε ο Αναστασιου στην αντιδραση του και τωρα που οι Παοκτζηδες ειναι υπερηφανοι για μπουνια ποδοσφαιριστη τους.....αβαβα.
10 αποβολες θα ειχε ο καθε αγωνας αμα εδιναν κοκκινη καρτα για τετοια σπρωξιματα.

globalfer

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2013
Like
0
Πόντοι
16
Aφου εβγαλε κ ανακοινωση ο γαυρος για την διαιτησια....πλεον τα εχουμε δει ολα...

Impossible is Nothing......

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
αδερφε μην ασχολεισαι...μιλαμε για τερματισμο στην μαλακια...εδω ο καραγκιοζης ο κασναφερης ειπε οτι ειναι κιτρινη  :headbang:μιλαμε αν ειναι αυτο κιτρινη δεν θα μπαινει καμμια ομαδα στο 2ο ημιχρονο αφου θα εχουν αποβληθει ολοι με 2η κιτρινη...
απλα μην ασχολεισαι...εχω ενα δογμα που προσπαθω με μανια να το εμφυσηω και στα υπολοιπα αδερφια εδω μεσα...
επειδη οι ''αντιπαλοι '' μας ειναι φιδια κολοβα ,ανανδρα πουστρακια τους εχω πει να μην προσπαθουν να δειξουν χαρακτηρα και να ειναι φερπλειστες προσπαθωντας να δειξουν αντικειμενικοτητα...
το μονο που παιρνουν χαμπαρι οι πουτανες ειναι το γαμησι...
ουτε εξηγησεις ουτε συζητησεις ουτε μα και μου (εκτος βεβαια των ανθρωπων που ειναι συζητησιμοι και μπορεις να κανεις κουβεντα ανεξαρτητως χρωματος)
με λιγα λογια κατι στυλακια μαστερ εκτορα τζωρτζμπεστ κλπ μονο πουτσα και χωρις σαλιο....στα γοντα και να στον γλυφουν...ουτε συζητηση με επιχειρηματα ουτε τιποτα...
τωρα να συζητησεις με ενα καθυστερημενο που καθεται ολη την ωρα πισω απο ενα πισι και σου λεει οτι επρεπε να αποβληθει ο ντιγκα να κερδισεις τι;;
τον κατουρας και πας παραπερα....εχει νοημα να προσπαθησεις να αποδειξεις να αποδειξεις οτι δεν ηταν κοκκινη στον ντιγκα;;
η να μπεις στη διαδικασια να απαντησεις στη βαζελετα που βαζει αυτο σαν αντιπαλο δεος στην μη αποβολη ινσαουραλδο;;
www.gazzetta.gr/football/article/594702/h-heironomia-toy-salino-pic]http://www.gazzetta.gr/football/article/594702/h-heironomia-toy-salino-pic[/url]
να τους πεις τι;;οτι ειναι μια φαση στο 91 με το σκορ 1-0 που σημαινει οτι δεν αλλαζε κατι σα να αδικηθηκε ο παοκ;
εχει νοημα να εξηγησεις σε καποιον πονεμενο οτι δεν μπορει να εξισωθει μια λαητικη ενεργεια και εντελως ανφεαρ οπως μια εν ψυχρω μπουνια εν ωρα παιχνιδιου με καποιον που κανει κωλοδαχτυλο επειδη ακουει ρατσιστικα συνθηματα;;
εκτος αν η βαζελετα ειχε ανεβασει και πριν μια βδομαδα και τα κωλοδαχτυλα και τις χειρονομιες των κουτρουμπη καπινο και ζεκα ...
η αν ειχε ιδια σταση οταν διεκοψε ο σισε το παιχνιδι στον βολο....τοτε δεν νομιζω να μιλαγε για αποβολη επειδη ο σισε πεταξε κατι στην εξερα παρα συσωμος ο τυπος ειχε ταχτει υπερ του...
τωρα ζητανε αποβολη για να εξισωσουν τις δυο φασεις...με αυτους αξιζει να κανεις κουβεντα;;
ξαναλεω...αυτο οσο αφορα το κοματι αντιμετωπιση του θρυλου απο τον τυπο...
οσον αφορα το κοματι 90 λεπτα αγωνα χτες ειμασταν λιγοι...μη γινομαστε βαζελοι που μιλανε για ριζουπολες και μαλακιες/....εγω ξερω οτι αν σε βαρανε βαρα,αλλοιως κοτευεις...σε μια φαση εδιωχναν την μπαλλα πανικοβλητοι και δεχοντουσαν πολιορκια...συγνωμη αλλα για αυτο δεν φταιει ο κακος οσο μαλακας και αν ειναι...εγω θελω τον αντιπαλο με εντεκα και οχι με δεκα (αν αποβαλλοταν ο αργεντινος)...αυτη ειναι η θεση μου και ειναι παγια...και με 11 ο παοκ ηταν καλυτερος...
ναι ηταν αποβολη αλλα επισης ναι ειμασταν κατωτεροι των περιστασεων...
οι διαιτητες κανουν λαθη και αυτα ειναι μεσα στο παιχνιδι....εμεις τι κανουμε ειναι το θεμα...ας παιζαμε ,ας κερδιζαμε και μετα ας τα βαζαμε με τον κακο...τωρα τι μου φταιει ο κακος;;δεν αποβαλλε τον πουστη ...σωστα...αλλα 11 εναντιον 11 δεν επαιζα11αν το λαθος του ηταν να αποβαλλει αδικα δικο μου τοτε ναι να μιλησω για αδικια γιατι εδωσε πλεονεκτημα στον αντιπαλο...αλλα εδω εκανε λαθος και δεν εδωσε πλεονεκτημα σε μενα...ε τι ;;ειμαι αδερφη και δεν μπορω να κερδισω αν δεν εχω πλεονεκτημα;;
ετσι τα βλεπω εγω αδερφε...

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
και για να τα λεμε ολα ...απο ανθρωπο που ευαγγελιζεται το ''ακλο του ελληνικου ποδοσφαιρου'' και θελει δικαιο πρωταθλημα περπλει και ισονομια περιμεν αν μη τι αλλο να παρει μια ανδρικια σταση και να ζητησει ενα συγνωμη ρε αδερφε απο τον ντιγκα η να κανει μια ανακοινωση που να στιλιτευει την πραξη του ποδοσφαιριστη της ομαδας του...
και εχω την απαιτηση αυτο να το απαιτησουν και ολοι αυτοι που μας ζαλιζουν με τους ανφεαρ κοκκαλη και μαρινακη και με τον σατανα ολυμπιακο...
ολοι αυτοι δεν πρεπει να ταχθουν συσσωμοι καταδικαζοντας μια ενργεια που δυσφημει το ποδοσφαιρο που υποτιθεται οτι αγαπανε και που απο αυτο ζουνε και να απαιτησουν να καταδικασε η ιδια η παε παοκ;;κανω λαθος;;αυτοι δεν ειναι που μας εχουν με το ''διδαξε ηθος'';;ειρωνικα βεβαια...
για να δουμε θα εχουν τα διια αντανακλαστικα στον κυριο ιβαν που επισης διδασκει ηθος επαινωντας την προσπαθεια του παοκ σαν αντρικια νικη και μη καταδικαζοντας τις ενεργεις των ινσαρουαλδο και λουκας;;
κανω λαθος;;

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
ρε σκουπίδι πες μου ενα λογο που σε κραταει απο την αυτοκτονια...δεν καταλαβαινεις οτι πρεπει καποια στιγμη να απαλλαξεις την κοινωνια απο το περιττο βαρος σου;;
δεν νοιωθεις οτι εισαι καμμενος εντελως;;
ενταξει ρε μαλακα αδικησε ο κακος τον παοκ και δεν αποβαλλε τον ντιγκα που τον εσπρωξε...ωραια το παραδεχομαστε ολοι και συμπαραστεκομαστε στο φιλο σωματειο του βορρα που βιωσε τετοια διαιτητικη αδικια...
εσυ τωρα μπορει να πας να αυτοκτονησεις και να απλλαγεις και εσυ απο τον σιχαμενο εαυτο σου αλλα να απαλλαξαιες και εμας απο την μιζερη υπαρξη σου;;
σκουπιδι...

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Η επιτομη του Φερ Πλει και του Ευ Αγωνιζεσθαι ο χριστιδης.Που μιλουσε για θεατρινισμους αναστασιου
και τωρα απαιτει συγνωμη.Την ιδια συγνωμη που ζητησε η παε πουστης απο τον Αναστασιου.
και μιλαει για σκουπιδια ο χριστιδαρος.Πες και αλλα παιχταρα μου,διδαξε ηθος. :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom