Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 33 άτομα (0 μέλη και 33 επισκέπτες)

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
φυρι φυρι να παρετε ταρχιδια μου και στον βορρα πατε με τη βλακομαδα που εχετε  :2funny:

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
γκολ και θεαμα παλι  :2funny: :2funny: :2funny:
ξανακλαιμε τα λεφτα μας παλι  :S

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.304
Πόντοι
5.006
ειναι προφανες οτι οι δικοι μας σκεφτονται μονο την μαντσεστερ.....
και πολυ καλα κανουν...

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Ματς του κώλου.Μόνο νεύρα και μπάλα πάπαλα.

wilm

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2010
Κριτικές
1
Like
49
Πόντοι
16
ειναι προφανες οτι οι δικοι μας σκεφτονται μονο την μαντσεστερ.....
και πολυ καλα κανουν...

Οχι θα κατσουμε να κοντραρουμε τα ουγκανα που ολη τους η υπαρξη ειναι να νικησουν τον Ολυμπιακο σε ματς με 20 ποντους διαφορα...

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
γκολ και θεαμα παλι  :2funny: :2funny: :2funny:
ξανακλαιμε τα λεφτα μας παλι  :S

Δεν πιστεύω να παρασύρθηκες από την βουτιά που είχε η απόδοση του παοκ στον οπαπ και να έπαιξες την ασπρόμαυρη πουτάνα; :S

pavlosyn

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2013
Like
2
Πόντοι
1
Κλωτσιες,μπολικες βουτες για πεναλτι μεχρι και  γροθιες εχει το μενου απο τους μακεδονομαχους,εγω αμα ημουν Μιτσελ θα ελεγα αντε γαμηθητε καριολια παιρνω την ομαδα και φευγω για να γλυτωσω κανα τραυματισμο,εχω μαντσεστερ μπροστα μου σιγα μην κατσω να χασω παιχτη παιζοντας με τους κομπλεξικους,θα γαμιεμε εγω να μαζευω ποντους για να παιζουν ευρωπη οι ανυπαρκτοι?Τιμωρια αντε -10 βαθμους να φαει το πολυ,πρωταθλημα αυτοι δεν βλεπουν ουτε με τυφωνα κατρινα και μετα αστους να παιζουν με τους ποα και τους ατρομητους μες το λιοπυρι ιουνη μηνα.

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Με τοσες αλλαγες στην ενδεκαδα και τις συνθηκες που υπαρχουν ειναι λογικο αυτο που γινεται. Δεν υπαρχει ακομα η δυνατοτητα τα δευτερα μας να τους ξεφτυλιζουν στην εδρα τους.  :grin:

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.304
Πόντοι
5.006
Με τοσες αλλαγες στην ενδεκαδα και τις συνθηκες που υπαρχουν ειναι λογικο αυτο που γινεται. Δεν υπαρχει ακομα η δυνατοτητα τα δευτερα μας να τους ξεφτυλιζουν στην εδρα τους.  :grin:
τα δευτερα μας μπορουν να κανουν περιπατο σε οποιαδηποτε εδρα....
δεν υπαρχει καν θεμα συγκρισης στην ελλαδα....

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
εσυ ποιος εισαι τωρα???
ο -22 ή ο - 19????????

τυπε ακου τον προβληματισμο μου δεν με ενοχλει τοσο η ομαδα σου οσο οτι εχει τους πιο ηλιθιους οπαδους. τη μια εχουμε το τραγουδι "σταρχιδια μας η ευρωπη εμεις να γαμαμε εδω" την αλλη εχουμε "σταρχιδια μας εδω εμει να παιζουμε καλα ευρωπη".
ειστε τοσο ζωα που εχετε παθει αναλγησια στη μαλακια μονο να τα λετε οπως βολευει τη φορα, αναλογως απο που τρωτε την ΠΟΥΤΣΑ. η ΠΟΥΤΣΑ δεν σας χαλαει ποτε, μονο η δικαιολογια ειναι στο μυαλο σας. ζωα σε κωμα.  :uglystupid:

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Για τον πούτσο ειμαστε σήμερα.

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.304
Πόντοι
5.006
τυπε ακου τον προβληματισμο μου δεν με ενοχλει τοσο η ομαδα σου οσο οτι εχει τους πιο ηλιθιους οπαδους. τη μια εχουμε το τραγουδι "σταρχιδια μας η ευρωπη εμεις να γαμαμε εδω" την αλλη εχουμε "σταρχιδια μας εδω εμει να παιζουμε καλα ευρωπη".
ειστε τοσο ζωα που εχετε παθει αναλγησια στη μαλακια μονο να τα λετε οπως βολευει τη φορα, αναλογως απο που τρωτε την ΠΟΥΤΣΑ. η ΠΟΥΤΣΑ δεν σας χαλαει ποτε, μονο η δικαιολογια ειναι στο μυαλο σας. ζωα σε κωμα.  :uglystupid:
τυπε θα σου κανω μια καιρια ερωτηση και μετα θα σου απαντησω......
εισαι μαστουρωμενος ή απλα κλασικος αντιολυμπιακος που δεν υποστηριζεις καμια ομαδα?????

συμφωνω απολυτως με αυτο το συνθημα που λεμε....δηλαδη πρωτα απ ολα η ελλαδα (= πρωταθλημα) και μετα η ευρωπη, και μετα το κυπελλο ελλαδος....
βλεπεις ρε ΜΑΛΑΚΑ!!!!!!! να εχουμε χασει το πρωταθλημα και να κοιταμε την μαντσεστερ????????
δεν βλεπεις ρε ΜΑΛΑΚΑ οτι επειδη εχουμε παρει οτ πρωταθλημα γιαυτο κοιταμε την μανστεστερ??????
ειμαστε 20 ποντους μπροστα γιαυτο μας απασχολει η μανστεστερ ρε ΜΑΛΑΚΑ....
εχεις ακουσει ρε ΜΑΛΑΚΑ κανεναν ολυμπιακο να λεει οτι ειναι πιο πανω η νικη με τον παοκ απο την νικη με την μανστσερ?????????
αν αυτη τη στιγμη παιζαμε το πρωταθλημα στην τουμπα ποιος θα την γαμουσε την μανστεστερ???στα αρχιδια μας γιαυτη....
καταλαβες ρε προβατο ή εισαι τοσο μαλακα???

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom