Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 201K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
36
Πόντοι
166
Αληθεια...

ποσοι γαυροι αραγες θ αλλαζαν το 0-3 μ ενα 0-1,0-2 της μαντσεστερ;;;;

οεο;;;;;

lavios

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Αυγ 2012
Κριτικές
31
Like
556
Πόντοι
1.596
Αργει η μερα που θα μου ξαναπαρεις τσιμπουκι, μεχρι τοτε θα σε χαιρονται οι τσοπανηδες. Ελπιζω να τους καθαριζεις το τυρακι με μπενταντιν πριν αρχιζεις τα τσιμπουκια.
Να σου πάρω ένα τσιμπούκι δώρο ρε μάνα μου άμα είναι να κόψεις αυτό το διάολο το τσιγάρο. Βάζεις κι αυτά τα σπόρια μέσα και γίνεσαι χάλια ρε γαμώτο, κρίμα τέτοιος παλίκα-κα-καρος.  :cheesy: :cheesy: :cheesy:

globalfer

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2013
Like
0
Πόντοι
16
Ναι ρε συ, δεν αντιλέγω αλλά συνθήματα "ότι το αήττητο το έχετε μόνο εσείς" μπορεί να μην το καταλαβαίνεις αλλά σε κάνουν αεκάκι.

Δεν θα έχεις ιδέα πως θα είναι να φύγει και η τελευταία πουτάνα από το χαρέμι μου.
Η βαζέλα. Η πιο δύσκολη, αυτή που κουνιέται πιο πολύ.  :grin:

φιλε το συνθημα ουτε εμενα μου αρεσε επειδη ειμαι 33 κ εχω δει αρκετες χαρες κ Τσου λου κτλ...

οσο για τα υπολοιπα για πουτανες κτλ...ξερεις οτ ευκολο ειναι να γραφω για κορακια κτλ κτλ...αλλα βαριεμαι.....πινω κανα κρασακι κ μετα παω για ενα γρηγορο.....)

απλα εγω γουσταρω να ειναι δυνατοι κ οι 2 κ ναβλεπουμε ντερμπι κτλ κτλ...πχ κ στην πετρινη δικη σας δεκαετια απο ενα σημειο κ περα δεν ειχε γουστο....

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
Ναι μεγαλε, τρομερο λαθος. Συμπερασματα...
Ελα παιχτη πες οτι και ο μαυρογενιδης δεν πονεσε που εφαγε το παιδι
στην μαπα το ποτηρι,αλλα κανει καραγκιοζιλικια.Πες το και αυτο,να φανεις πιο πολυ
μαλακας.Εσυ και τα ζωα που βγαζουν ανακοινωσεις στον ολυμπιακο.

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
:sunglasses:

Συνημμένα

• 197.jpg
    197.jpg
    67,8 KB · Εμφανίσεις: 21

redlighter

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
17
Πόντοι
16
φιλε το συνθημα ουτε εμενα μου αρεσε επειδη ειμαι 33 κ εχω δει αρκετες χαρες κ Τσου λου κτλ...

οσο για τα υπολοιπα για πουτανες κτλ...ξερεις οτ ευκολο ειναι να γραφω για κορακια κτλ κτλ...αλλα βαριεμαι.....πινω κανα κρασακι κ μετα παω για ενα γρηγορο.....)

απλα εγω γουσταρω να ειναι δυνατοι κ οι 2 κ ναβλεπουμε ντερμπι κτλ κτλ...πχ κ στην πετρινη δικη σας δεκαετια απο ενα σημειο κ περα δεν ειχε γουστο....

Επειδή έχουμε την ίδια ηλικία σχεδόν, πότε δεν είχε γούστο αγώνας μεταξύ μας?
Ο κόσμος δίψαγε γενικότερα για μπάλα στα 90's αλλά ήταν και το μπάσκετ στα πάνω του.

Εμείς καλομάθαμε με τα πρωταθλήματα από ένα σημείο και μετά και εσείς άμα δεν ήταν το ιντερνετ θα είχατε οπαδούς μόνο στα βόρεια.

globalfer

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2013
Like
0
Πόντοι
16
Επειδή έχουμε την ίδια ηλικία σχεδόν, πότε δεν είχε γούστο αγώνας μεταξύ μας?
Ο κόσμος δίψαγε γενικότερα για μπάλα στα 90's αλλά ήταν και το μπάσκετ στα πάνω του.

Εμείς καλομάθαμε με τα πρωταθλήματα από ένα σημείο και μετά και εσείς άμα δεν ήταν το ιντερνετ θα είχατε οπαδούς μόνο στα βόρεια.

αυτο με το ιντερνετ δεν το καταλαβα ειλικρινα....
τι εννοεις?

ενταξει αυτες οι ομαδες παντα θα εχουν κοσμο..με τα σκαμπανεβασματα τους....
κ κεντρικα νομιζω ειναι αρκετοι Παναθηναικοι.....

redlighter

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
17
Πόντοι
16
αυτο με το ιντερνετ δεν το καταλαβα ειλικρινα....
τι εννοεις?

Ότι είστε μόνο στο μπλαμπλα και στην εσωτερική κατανάλωση περισσότερο από τους άλλους οπαδούς.
Με όποιο από εσάς έχω μιλήσει κανείς δεν είδε. Μόνο διάβασε. ;)
Τέλος πάντων , άλλο κεφάλαιο αυτό...

lavios

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Αυγ 2012
Κριτικές
31
Like
556
Πόντοι
1.596
Mην  ανοιγοκλεινεις και το στομα ηλιθιε και δεν μπορουμε να βρουμε τον στοχο.  :)
Πρόβλημα προστάτη στην ηλικία σου; Από την αγαμία είναι, κάτσε να σου βάλω κάτι να φτιαχτείς.

pegasus_LARGE_t_1041_105839858.JPG

ΓΙα όλα τα γούστα σου έχω βάλει, ρίχνε μία τουλάχιστον κάθε μέρα και μπορεί να το γλυτώσεις. :jerking: :jerking: :jerking:

redlighter

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
17
Πόντοι
16

globalfer

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2013
Like
0
Πόντοι
16
Πρόβλημα προστάτη στην ηλικία σου; Από την αγαμία είναι, κάτσε να σου βάλω κάτι να φτιαχτείς.

pegasus_LARGE_t_1041_105839858.JPG

ΓΙα όλα τα γούστα σου έχω βάλει, ρίχνε μία τουλάχιστον κάθε μέρα και μπορεί να το γλυτώσεις. :jerking: :jerking: :jerking:

Πολντο-Καραπαπας....μπορει να φτανουν τον ενα τονο σε βαρος κ οι 2 μαζι...
ομορφαντρες....... :helpplea:
ποτε ηταν η τελευταια φορα που ειδαν τα που....κια τους?
γαμησε τα......

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom