Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 201K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 23 άτομα (1 μέλη και 22 επισκέπτες)

globalfer

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2013
Like
0
Πόντοι
16

φιλε πανηγυιζουμε γιατι μας πρηξατε οτι θα φαμε πενταρα...

κ μολις 3 μερες μετα που αφου ειχατε κερδισει το μεγαλυτερο φετινο μπουρδελο της Αγγλιας κ μας τα ειχατε κανει τσουρεκια, ηρθαν τα πιτσιρικια κ σας ριξανε 3-0 μεσα στο Καραισκακη....

txar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Κριτικές
3
Like
1.946
Πόντοι
496

κ μολις 3 μερες μετα που αφου ειχατε κερδισει το μεγαλυτερο φετινο μπουρδελο της Αγγλιας κ μας τα ειχατε κανει τσουρεκια, ηρθαν τα πιτσιρικια κ σας ριξανε 3-0 μεσα στο Καραισκακη....

σαυτο εχεις εν μερει δικιο
αλλα μεχρι εκει
το γαμησατε κ ψοφησε

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676

Οκ μπραβο στην ομαδα σου. Αλλα μην ξεχνας και την πραγματικοτητα.
Θελετε για 2-3 χρονια να μεινετε σε αυτην την νικη η να παλεψετε για πραγματικες διακρισεις;

globalfer

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2013
Like
0
Πόντοι
16
οσο για Αναστασιου εχω απορια να δω εαν θα ελεγαν τα ιδια αν ο Μιτσελ ετρωγε μπουκαλι στη Λεωφορο...

γιατι παλιοτερα που σ επαιχτη τους εγινε το ιδιο αλλα λεγανε...

Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Κριτικές
6
Like
813
Πόντοι
96
οσο για Αναστασιου εχω απορια να δω εαν θα ελεγαν τα ιδια αν ο Μιτσελ ετρωγε μπουκαλι στη Λεωφορο...

Αναστασινιο λεγετε, ειναι ο ελληνας μουρινιο κ τους γαμησε το κωλο

Θα του βαλουμε κρανος κ θα τους ξαναξεσκισει, κ αλεξισφαιρο εαν χρειαστει

txar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Κριτικές
3
Like
1.946
Πόντοι
496

αρχηγε η ομαδα δεν αλλαζει κατι
τα ιδια κ χειροτερα θα ελεγα

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
αναθεωρω
οχι, επρεπε να του ριξουν γυαλινο 500αρι(ml) μπουκαλι μπιρας
να του ανοιξουν στα 2 το κεφαλι
ουτως η αλλως ο ιδιος ντορος θα γινονταν
και μετα να τον βιασουν ,,,,,θα γινει αδερφε...θελανε πολεμο τα μουνια...πολεμο θα εχουν λοιπον...
αυτοι και ολες οι πουτανες που εχουν μοιραστει και κανουν προπαγανδα σε σαιτ και ραδια και εφημεριδες...
ο βασιλακης ηδη εχει κανει κακακια ....δεν εβαλε στην ανακοινωση το ονομα του και στα τοιτακια του πουλαει τρελλιτσα  :2funny:
τα μουνια την ανοχη την περασανε για αδυναμια και νομιζανε οτι με κατι κωλοτρυλιδες στα ραδια και στα σαιτ θα κανανε δουλεια...
θα πεσει γελιο τρελλο λεμε////
οτι καλυτερο ηταν αυτη η ητα αλλα και η διαχειριση της απο τα πουστρακια για να ξυπνησουμε λιγο μιας και ειχαμε αρχισει να αραζουμε...
ξανακανουνε το ιδιο λαθος...πανε σε μονοπατια που δεν ξερουν... ;)

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
Ρουφιανος εισαι εσυ, της αστυνομιας

Μαρινακης=σπονσορας της χρυσης αυγης κ της θυρας λεφτα
Θυρα λεφτα = χρυση αυγη , ρουφιανε

Εξαρχεια θυρα 13 κ δεν ειμαι καλααααααα
σκασε ρε μαλακα λαγε...οτι θελω ειμαι και μαγκια μου...εισαι η πουτανα μου και κανω οτι γουσταρω...
εμεις κυβερναμε και κανουμε κουμαντο φλωρε...νοιωσε...

globalfer

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2013
Like
0
Πόντοι
16
Οκ μπραβο στην ομαδα σου. Αλλα μην ξεχνας και την πραγματικοτητα.
Θελετε για 2-3 χρονια να μεινετε σε αυτην την νικη η να παλεψετε για πραγματικες διακρισεις;

φιλε εννοειται οτι κ πρεπει να παλεψει ο Παναθηναικος για πολυ περισσοτερα...

ειμαι 33 κ εχω ζησει κ πρωταθληματα κ ημιτελικο Τσου Λου....εχω δει χαρες...δεν ειμαι κανας πιτσιρικας.....

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366

Ελα μαν το ιδιο ειχε γινει και με τον μαυρογενιδη καποτε,και εκανε σαν να τον πυροβολησαν.
15 τουμπες και σε μια στιγμη παει να πιασει και τα πλευρα του.Αλλα τοτε δεν ηταν καραγκιοζιλικια,
πηγαν να τον σκοτωσουν.

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Αναστασινιο λεγετε, ειναι ο ελληνας μουρινιο κ τους γαμησε το κωλο

Θα του βαλουμε κρανος κ θα τους ξαναξεσκισει, κ αλεξισφαιρο εαν χρειαστει
Προσεχε αμα στο τελος της χρονιας τον κραζετε και ζητατε αλλαγη.

Ελα μαν το ιδιο ειχε γινει και με τον μαυρογενιδη καποτε,και εκανε σαν να τον πυροβολησαν.
15 τουμπες και σε μια στιγμη παει να πιασει και τα πλευρα του.Αλλα τοτε δεν ηταν καραγκιοζιλικια,
πηγαν να τον σκοτωσουν.
Ηταν δηλαδη και τα δυο καραγκιοζιλικια η κανενα απο τα δυο;

Anderssen_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Like
3.253
Πόντοι
506
να ναι καλα τα κορακια ετσι Χρηστιδη?....

ΑΠΛΑ ΟΤΑΝ γυρισει ο τροχος κ θα σε σφαζουν τα κορακια δεν πιστευω να μπαινεις εδω κ να κλαιγεσαι...μετα τα πρωτα 20 χρονια σφαγων θα αρχισεις την κλαψα...
παντως για να βριζεις τοσο σιγουρα εισαι τεραστιος φλωρος...σιγουρα στο σχολειο ολοι σε πλακωναν στην φαπα...δεν εξηγειται αλλιως τοση ψευτομαγκια πισω απο ενα κομπιουτερ.........

δε γυρναει ματια μου πια ο τροχος, σφηνωσε....16 χρονια και συνεχιζουμε ;)
kokkalis_marinakis.jpg

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
Τα έξι (6) αήττητα που τα βρήκε ο συντάκτης της ανακοίνωσης;  :think: :think: :think:

Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Κριτικές
6
Like
813
Πόντοι
96
σκασε ρε μαλακα λαγε...οτι θελω ειμαι και μαγκια μου...εισαι η πουτανα μου και κανω οτι γουσταρω...

Κυβερνατε τη παρααγκα  

Γελαει ολη η ελλαδα μαζι σας , ρουφιανοπαιδα

Εχει κ αλλα χυσια ειδικα για  σενα στο οακα
Κερδιστε τις μπουγατσες κ ελατε οακα γθα σκισιμο πρωκτου

Σου αρεσει να σε παιρνω απο κωλο...

globalfer

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2013
Like
0
Πόντοι
16

καλα ρε Χρηστιδη εσυ λες πως ουτε γηπεδο πατας....
που τα ξερεις ολα αυτα για κουμαντα, λαγους κτλ...

ασε να μιλανε για αυτα οι οργανωμενοι....

κ οσοι γαυροι τραβιουνται κ ξερουν κ ειναι ξηγημενοι, ξερουν οτι εχουν παρει αλλα κ εχουν χασει σκηνικα....

τωρα ολα τα αλλα ειναι να χαμε να λεγαμε.....

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Τα έξι (6) αήττητα που τα βρήκε ο συντάκτης της ανακοίνωσης;  :think: :think: :think:
Ποσα ειναι 1,2,3;
Εστω και 1 να ειναι οι συντακτες του gazeta θα επρεπε να ειναι πιο ενημερωμενοι πριν αρχισουν να πουλανε οπαδιλικι. στο αντικειμενικο site τους.

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
Ποσα ειναι 1,2,3;
Εστω και 1 να ειναι οι συντακτες του gazeta θα επρεπε να ειναι πιο ενημερωμενοι πριν αρχισουν να πουλανε οπαδιλικι. στο αντικειμενικο site τους.

Αυτό ρωτάω ρε μαν. Έχει πάρει αήττητο;

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
24
Πόντοι
5.825
ποιά είναι τα αήττητα του οσφπ;

YellowPress

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2014
Like
0
Πόντοι
1
Ρε ΧΑΡΤΙΝΟΙ, γελάνε και τα μπετά μαζί σας, ρεεεεεεεεεεεεεεε. 6 πρωταθλήματα αήττητοι λένε... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Τελικά είστε ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ

Εντάξει, οι άνθρωποι δεν έχουν τον Θεό τους. Κάθε φορά κάνουν τα πάντα για να υπερβάλουν εαυτούς και το καταφέρνουν με μεγάλη επιτυχία. Εκεί που λες οτι τα έχεις δει και τα έχεις ακούσει όλα, τσουπ κάνουν την έκπληξη και αφήνουν άπαντες με ανοιχτό το στόμα. Όπως έγινε για παράδειγμα την Τρίτη το βράδυ με το non paper που άρχισαν να μοιράζουν.

Εμείς δεν θα σταθούμε στην επίθεση που κάνουν στο Leoforos.gr. Ξέρουμε πόσο τους πονάει από την πρώτη μέρα της λειτουργίας του και το έχουμε συνηθίσει. Εκεί όμως που πραγματικά ξεπέρασαν κάθε όριο γραφικότητας είναι με την αποκάλυψη οτι το σωματείο του Πειραιά έχει κατακτήσει όχι 1, ούτε 2, αλλά 6 συνολικά πρωταθλήματα αήττητο.

Ναι καλά διαβάσατε... 6 συνολικά πρωταθλήματα αήττητος. Φυσικά για αυτούς δεν παίζει κανένα ρόλο το γεγονός οτι δεν ήταν Α' Εθνικής, αλλά Πανελλήνια Πρωταθλήματα. Όπως αυτό της σεζόν 1947-48, το οποίο βρήκαμε πρόχειρα στο internet κάνοντας μία γρήγορη αναζήτηση. Τότε που ο Ολυμπιακός αφού βγήκε πρώτος στην ΕΠΣ Πειραιά κόντρα σε ομάδες όπως ο Ατρόμητος, η Προοδευτική, ο Εθνικός, ο Πανελευσινιακός, ο Άρης Πειραιά, η Άμυνα Νίκαιας και Νεάπολη, έπαιξε με τον ΠΑΟΚ και τον Απόλλων Σμύρνης και κατέκτησε τον τίτλο.

Καμία σχέση δηλαδή με το πρωτάθλημα που πήραν οι «πράσινοι» το 1964, επί Α' Εθνικής. Όταν αντιμετώπισε Ολυμπιακό, ΑΕΚ, Πανιώνιο, Απόλλωνα, Άρη, Πιερικό, ΠΑΟΚ, Καλαμαριά, Εθνικό, Δόξα, Ηρακλή, Παναιγιάλειο, Νίκη Βόλου, Ολυμπιακό Χαλκίδας και Αιγάλεω, έχοντας 24 νίκες και 6 ισοπαλίες.

Αλλά όλα αυτά δεν παίζουν κανένα ρόλο για τους ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ της προπαγάνδας. Κρίμα που δεν ζει ο Γκέμπελς για να τους καμαρώσει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom