Δεν μετραει γιατι;
έτσι!!!!
Δεν μετραει γιατι;
φιλε πανηγυιζουμε γιατι μας πρηξατε οτι θα φαμε πενταρα...
κ μολις 3 μερες μετα που αφου ειχατε κερδισει το μεγαλυτερο φετινο μπουρδελο της Αγγλιας κ μας τα ειχατε κανει τσουρεκια, ηρθαν τα πιτσιρικια κ σας ριξανε 3-0 μεσα στο Καραισκακη....
Οκ μπραβο στην ομαδα σου. Αλλα μην ξεχνας και την πραγματικοτητα.φιλε πανηγυιζουμε γιατι μας πρηξατε οτι θα φαμε πενταρα...
κ μολις 3 μερες μετα που αφου ειχατε κερδισει το μεγαλυτερο φετινο μπουρδελο της Αγγλιας κ μας τα ειχατε κανει τσουρεκια, ηρθαν τα πιτσιρικια κ σας ριξανε 3-0 μεσα στο Καραισκακη....
οσο για Αναστασιου εχω απορια να δω εαν θα ελεγαν τα ιδια αν ο Μιτσελ ετρωγε μπουκαλι στη Λεωφορο...
γιατι παλιοτερα που σ επαιχτη τους εγινε το ιδιο αλλα λεγανε...
οσο για Αναστασιου εχω απορια να δω εαν θα ελεγαν τα ιδια αν ο Μιτσελ ετρωγε μπουκαλι στη Λεωφορο...
και μετα να τον βιασουν ,,,,,θα γινει αδερφε...θελανε πολεμο τα μουνια...πολεμο θα εχουν λοιπον...αναθεωρω
οχι, επρεπε να του ριξουν γυαλινο 500αρι(ml) μπουκαλι μπιρας
να του ανοιξουν στα 2 το κεφαλι
ουτως η αλλως ο ιδιος ντορος θα γινονταν
σκασε ρε μαλακα λαγε...οτι θελω ειμαι και μαγκια μου...εισαι η πουτανα μου και κανω οτι γουσταρω...Ρουφιανος εισαι εσυ, της αστυνομιας
Μαρινακης=σπονσορας της χρυσης αυγης κ της θυρας λεφτα
Θυρα λεφτα = χρυση αυγη , ρουφιανε
Εξαρχεια θυρα 13 κ δεν ειμαι καλααααααα
Οκ μπραβο στην ομαδα σου. Αλλα μην ξεχνας και την πραγματικοτητα.
Θελετε για 2-3 χρονια να μεινετε σε αυτην την νικη η να παλεψετε για πραγματικες διακρισεις;
Ελα μαν το ιδιο ειχε γινει και με τον μαυρογενιδη καποτε,και εκανε σαν να τον πυροβολησαν.οσο για Αναστασιου εχω απορια να δω εαν θα ελεγαν τα ιδια αν ο Μιτσελ ετρωγε μπουκαλι στη Λεωφορο...
Προσεχε αμα στο τελος της χρονιας τον κραζετε και ζητατε αλλαγη.Αναστασινιο λεγετε, ειναι ο ελληνας μουρινιο κ τους γαμησε το κωλο
Θα του βαλουμε κρανος κ θα τους ξαναξεσκισει, κ αλεξισφαιρο εαν χρειαστει
Ηταν δηλαδη και τα δυο καραγκιοζιλικια η κανενα απο τα δυο;Ελα μαν το ιδιο ειχε γινει και με τον μαυρογενιδη καποτε,και εκανε σαν να τον πυροβολησαν.
15 τουμπες και σε μια στιγμη παει να πιασει και τα πλευρα του.Αλλα τοτε δεν ηταν καραγκιοζιλικια,
πηγαν να τον σκοτωσουν.
να ναι καλα τα κορακια ετσι Χρηστιδη?....
ΑΠΛΑ ΟΤΑΝ γυρισει ο τροχος κ θα σε σφαζουν τα κορακια δεν πιστευω να μπαινεις εδω κ να κλαιγεσαι...μετα τα πρωτα 20 χρονια σφαγων θα αρχισεις την κλαψα...
παντως για να βριζεις τοσο σιγουρα εισαι τεραστιος φλωρος...σιγουρα στο σχολειο ολοι σε πλακωναν στην φαπα...δεν εξηγειται αλλιως τοση ψευτομαγκια πισω απο ενα κομπιουτερ.........
σκασε ρε μαλακα λαγε...οτι θελω ειμαι και μαγκια μου...εισαι η πουτανα μου και κανω οτι γουσταρω...
εμεις κυβερναμε και κανουμε κουμαντο φλωρε...νοιωσε...
σκασε ρε μαλακα λαγε...οτι θελω ειμαι και μαγκια μου...εισαι η πουτανα μου και κανω οτι γουσταρω...
εμεις κυβερναμε και κανουμε κουμαντο φλωρε...νοιωσε...
Ποσα ειναι 1,2,3;Τα έξι (6) αήττητα που τα βρήκε ο συντάκτης της ανακοίνωσης;![]()
![]()
![]()
Ποσα ειναι 1,2,3;
Εστω και 1 να ειναι οι συντακτες του gazeta θα επρεπε να ειναι πιο ενημερωμενοι πριν αρχισουν να πουλανε οπαδιλικι. στο αντικειμενικο site τους.