Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 20 άτομα (2 μέλη και 18 επισκέπτες)

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
εγω το ειχα πει οτι το λαθος ηταν η εντεκαδα που κατεβασε....δεν γινεται να παιζεις παλι με τους ιδιους παικτες...αντι να βαλει κανα σαμαρη κανα μασαδο κανα ιμπαγασα και κανα φουστερ να δεις που θα κανανε παπαδες

Ρε τύπε, έχεις ένα προπονητή που είναι κόσμημα, σε όλα τα επίπεδα, σε έκανε να ξεχάσεις και τον Βαλβίδα (που λέει και ο Αλέφας). Λες να ξέρεις περισσότερα από εκείνον; Δεκτή η κριτική προς όλους αλλά εκείνος μάλλον ξέρει καλύτερα. Το ελληνικό ελ κλάσσικο έπαιζε, έπρεπε να κερδίσει και μάλιστα με μεγάλο σκορ (έτσι ήθελε ο πύρινος λαός), λες να μην το ήθελε;

ntany223

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
19
Πόντοι
16
Χνεις 1-0 θλελει δευτερόλεπτα να τελειλωσει, εχεις την μπάλα και τη γυρίζεις στον τερματοφύλακα. Τι να λέμε τώρα...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
εσυ δεν ελεγες οτι θα περασουμε ρε? εγω βλεπω να τρωμε πολλα και να την γλυτωνει ο μογιες παντως,ειδικα αμα φαμε γκολ στο 20λεπτο  :grin:
Ε τι να κανω?
Δεν συνυπολογισα την ψυχωση της αρρωστιας της ολυμπιακίτιδας, που θα απαιτούσε να παιζουν βασικοι στα ντερμπι με ΠΑΟ και ΠΑΟΚ μην χαλασει το γοητρο.
Ε ας παιξουν οι βασικοι και με τον ΠΑΟΚ. Ωχου.

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
Εχουν 25 βαθμους διαφορα η Ρεαλ με την Μπαρτσελονα?
Κατα τα αλλα εγω δεν το εχω με την μπαλα ε?
Για προβληματιστειτε λιγακι καλυτερα.
Η πραγματικοτητα εξαλλου, ΕΜΕΝΑ δικαιωνει.

Λέω ΜΕ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ,δηλαδή 20 βαθμούς μπροστά και κοντά Ευρωπαϊκές υποχρεώσεις...και πάλι δεν θα υποτιμούσαν ένα ντέρμπι !

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Εχουν 25 βαθμους διαφορα η Ρεαλ με την Μπαρτσελονα?
Κατα τα αλλα εγω δεν το εχω με την μπαλα ε?
Για προβληματιστειτε λιγακι καλυτερα.
Η πραγματικοτητα εξαλλου, ΕΜΕΝΑ δικαιωνει.
Ρε δεν σου λεει την διαφορα,σου λεει την σημασια αυτου του αγωνα.Ειναι αγωνας
αιωνιων αντιπαλων,οπως και να ειναι ο αλλος.Ο βαζελος ειναι αδυναμος και ολοι περιμεναν
να τον συνθλιψουν.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
εσυ δεν ελεγες οτι θα περασουμε ρε? εγω βλεπω να τρωμε πολλα και να την γλυτωνει ο μογιες παντως,ειδικα αμα φαμε γκολ στο 20λεπτο  :grin:

Αυτό βλέπεις; Ωραία περάσαμε :sunglasses:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Ρε τύπε, έχεις ένα προπονητή που είναι κόσμημα, σε όλα τα επίπεδα, σε έκανε να ξεχάσεις και τον Βαλβίδα (που λέει και ο Αλέφας). Λες να ξέρεις περισσότερα από εκείνον; Δεκτή η κριτική προς όλους αλλά εκείνος μάλλον ξέρει καλύτερα. Το ελληνικό ελ κλάσσικο έπαιζε, έπρεπε να κερδίσει και μάλιστα με μεγάλο σκορ (έτσι ήθελε ο πύρινος λαός), λες να μην το ήθελε;
ρε τυπε πως να νικησει χωρις κανονικο σεντερ φορ? τι παει και κατεβαζει την ιδια εντεκαδα...εγω το ειπα πριν το παιχνιδι οτι ειναι λαθος που κατεβαζει την ιδια εντεκαδα..τεσπα κατι εγινε στα γυφτικα αυριο θα ξεχαστει αυτη η νικη του παναθηναικου αφου στο επομενο η στο μεθεπομενο ματς παλι θα χασει και θα γελαει ο καθε πικραμενος :grin:

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Tι σκατά προετοιμασία έχει κάνει τότε ?? Ερασιτέχνες είναι ??
Δεν ηταν στο προγραμμα η προκριση στους 8.  :grin:
Κλασικο φαινομενο να υστερουν οι Ελληνικες ομαδες σε αυτον τον τομεα.

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
Aν βάλουν γκολ οι γαύροι θα περάσουν αν και δεν το θέλω να τους δω στους 8... Αν όμως δεν βάλουν δεν είναι καθόλου δύσκολο για τη Μάντσεστερ να βάλει 2 γκολ και να το πάει παράταση...

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
ρε τυπε πως να νικησει χωρις κανονικο σεντερ φορ? τι παει και κατεβαζει την ιδια εντεκαδα...εγω το ειπα πριν το παιχνιδι οτι ειναι λαθος που κατεβαζει την ιδια εντεκαδα..τεσπα κατι εγινε στα γυφτικα αυριο θα ξεχαστει αυτη η νικη του παναθηναικου αφου στο επομενο η στο μεθεπομενο ματς παλι θα χασει και θα γελαει ο καθε πικραμενος :grin:

Εσύ θα έβαζες τον Σέρβο απόψε;

Στο UCL και με την United τον καμάρωσες τον Μίτσελ, σήμερα γιατί τον αμφισβητείς; Δεν μπορεί να έχει μία άσχημη νύχτα; Λες να ξέρουμε καλύτερα εμείς;

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
http://[URL unfurl="true"]www.superleaguegreece.net/img/imagecache/130x173_138443155014.jpg[/img[/URL]]

γιατι δεν εβαζε αυτον που ειναι και σε φορμα?

ή αυτον εδω

[img]http://[URL unfurl="true"]www.sportdog.gr/sites/default/files/imagecache/inside_large/article/2013_07/n_getafe_miguel_torres-646572.jpg[/img[/URL]]

[img]http://[URL unfurl="true"]www.sport.gr/files/File/torres%20miguel.jpg[/img[/URL]]

[img]http://[URL unfurl="true"]www.redplanet.gr/podosfairo/apostoli-zeefeld/article2364359.ece/BINARY/original/caskol.JPG[/img[/URL]]

[img]http://[URL unfurl="true"]www.xaros7.gr/photos/w_640px/201308/Torres_rueda_de_prensa.jpg[/img[/URL]]

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Tελικα μονο εσυ μιλας σωστα.

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
Δεν ηταν στο προγραμμα η προκριση στους 8.  :grin:
Κλασικο φαινομενο να υστερουν οι Ελληνικες ομαδες σε αυτον τον τομεα.

Θυμάμαι κι'εμείς κάποτε νικήσαμε τετάρτη τον μεγάλο Άγιαξ στο Άμστερνταμ και την Κυριακή στο πρωτάθλημα χάσαμε απ'τον Ιωνικό του Κανελλάκη !  :grin:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Εσύ θα έβαζες τον Σέρβο απόψε;

Στο UCL και με την United τον καμάρωσες τον Μίτσελ, σήμερα γιατί τον αμφισβητείς; Δεν μπορεί να έχει μία άσχημη νύχτα; Λες να ξέρουμε καλύτερα εμείς;
Δεν φταιει ο ανθρωπος μωρε.
Απλως φαντασου να εισαι προπονητης του ολυμπιακου και να ζεις διαρκως με την ολυμπιακιτιδα πανω απο το κεφαλι σου.
Φαντασου να εκανε rotation και να εχανε 0-1. Τι θα ακουγε.
Οτι αδιαφορησε κλπ κλπ και το μεγαλειο του ολυμπιακου κλπ κλπ και ο αιωνιος αντιπαλος κλπ κλπ.
Ενω τωρα δεν αδιαφορησε, και ιδου τα αποτελεσματα. Ενας παικτης στο νοσοκομειο και μια τριαρα ξεγυρισμενη.
Αλλά ειπαμε, εγω δεν το εχω με την μπαλα...

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Tελικα μονο εσυ μιλας σωστα.
κοιτα με ποιον παιζει ο παναθηναικος την επομενη αγωνιστικη  :grin:

URL]]

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Θυμάμαι κι'εμείς κάποτε νικήσαμε τετάρτη τον μεγάλο Άγιαξ στο Άμστερνταμ και την Κυριακή στο πρωτάθλημα χάσαμε απ'τον Ιωνικό του Κανελλάκη !  :grin:
Και τι εμεινε στην ιστορια? Η νικη επι του Αγιαξ ή η ηττα απο τον Ιωνικο?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom