Gunnar
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 26
- Like
- 76
- Πόντοι
- 76
Ναι, ας παιξει με βασικους και με τον ΠΑΟΚ και θα δεις πώς ερχεται η πενταρα στην Αγγλια.
Tι σκατά προετοιμασία έχει κάνει τότε ?? Ερασιτέχνες είναι ??
Ναι, ας παιξει με βασικους και με τον ΠΑΟΚ και θα δεις πώς ερχεται η πενταρα στην Αγγλια.
εγω το ειχα πει οτι το λαθος ηταν η εντεκαδα που κατεβασε....δεν γινεται να παιζεις παλι με τους ιδιους παικτες...αντι να βαλει κανα σαμαρη κανα μασαδο κανα ιμπαγασα και κανα φουστερ να δεις που θα κανανε παπαδες
τι λες ρε τυπεΓιατί ούτε αυτός το έχει. Δες...
Ε τι να κανω?εσυ δεν ελεγες οτι θα περασουμε ρε? εγω βλεπω να τρωμε πολλα και να την γλυτωνει ο μογιες παντως,ειδικα αμα φαμε γκολ στο 20λεπτο
Εχουν 25 βαθμους διαφορα η Ρεαλ με την Μπαρτσελονα?
Κατα τα αλλα εγω δεν το εχω με την μπαλα ε?
Για προβληματιστειτε λιγακι καλυτερα.
Η πραγματικοτητα εξαλλου, ΕΜΕΝΑ δικαιωνει.
Ρε δεν σου λεει την διαφορα,σου λεει την σημασια αυτου του αγωνα.Ειναι αγωναςΕχουν 25 βαθμους διαφορα η Ρεαλ με την Μπαρτσελονα?
Κατα τα αλλα εγω δεν το εχω με την μπαλα ε?
Για προβληματιστειτε λιγακι καλυτερα.
Η πραγματικοτητα εξαλλου, ΕΜΕΝΑ δικαιωνει.
εσυ δεν ελεγες οτι θα περασουμε ρε? εγω βλεπω να τρωμε πολλα και να την γλυτωνει ο μογιες παντως,ειδικα αμα φαμε γκολ στο 20λεπτο
ρε τυπε πως να νικησει χωρις κανονικο σεντερ φορ? τι παει και κατεβαζει την ιδια εντεκαδα...εγω το ειπα πριν το παιχνιδι οτι ειναι λαθος που κατεβαζει την ιδια εντεκαδα..τεσπα κατι εγινε στα γυφτικα αυριο θα ξεχαστει αυτη η νικη του παναθηναικου αφου στο επομενο η στο μεθεπομενο ματς παλι θα χασει και θα γελαει ο καθε πικραμενοςΡε τύπε, έχεις ένα προπονητή που είναι κόσμημα, σε όλα τα επίπεδα, σε έκανε να ξεχάσεις και τον Βαλβίδα (που λέει και ο Αλέφας). Λες να ξέρεις περισσότερα από εκείνον; Δεκτή η κριτική προς όλους αλλά εκείνος μάλλον ξέρει καλύτερα. Το ελληνικό ελ κλάσσικο έπαιζε, έπρεπε να κερδίσει και μάλιστα με μεγάλο σκορ (έτσι ήθελε ο πύρινος λαός), λες να μην το ήθελε;
Δεν ηταν στο προγραμμα η προκριση στους 8.Tι σκατά προετοιμασία έχει κάνει τότε ?? Ερασιτέχνες είναι ??
τι λες ρε τυπε
ρε τυπε πως να νικησει χωρις κανονικο σεντερ φορ? τι παει και κατεβαζει την ιδια εντεκαδα...εγω το ειπα πριν το παιχνιδι οτι ειναι λαθος που κατεβαζει την ιδια εντεκαδα..τεσπα κατι εγινε στα γυφτικα αυριο θα ξεχαστει αυτη η νικη του παναθηναικου αφου στο επομενο η στο μεθεπομενο ματς παλι θα χασει και θα γελαει ο καθε πικραμενος
Tελικα μονο εσυ μιλας σωστα.ρε τυπε πως να νικησει χωρις κανονικο σεντερ φορ? τι παει και κατεβαζει την ιδια εντεκαδα...εγω το ειπα πριν το παιχνιδι οτι ειναι λαθος που κατεβαζει την ιδια εντεκαδα..τεσπα κατι εγινε στα γυφτικα αυριο θα ξεχαστει αυτη η νικη του παναθηναικου αφου στο επομενο η στο μεθεπομενο ματς παλι θα χασει και θα γελαει ο καθε πικραμενος
Δεν ηταν στο προγραμμα η προκριση στους 8.
Κλασικο φαινομενο να υστερουν οι Ελληνικες ομαδες σε αυτον τον τομεα.
Δεν φταιει ο ανθρωπος μωρε.Εσύ θα έβαζες τον Σέρβο απόψε;
Στο UCL και με την United τον καμάρωσες τον Μίτσελ, σήμερα γιατί τον αμφισβητείς; Δεν μπορεί να έχει μία άσχημη νύχτα; Λες να ξέρουμε καλύτερα εμείς;
κοιτα με ποιον παιζει ο παναθηναικος την επομενη αγωνιστικηTελικα μονο εσυ μιλας σωστα.
Και τι εμεινε στην ιστορια? Η νικη επι του Αγιαξ ή η ηττα απο τον Ιωνικο?Θυμάμαι κι'εμείς κάποτε νικήσαμε τετάρτη τον μεγάλο Άγιαξ στο Άμστερνταμ και την Κυριακή στο πρωτάθλημα χάσαμε απ'τον Ιωνικό του Κανελλάκη !
Γλίτωσα το πριμ, θα λέει από μέσα του