Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 201K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)

redlighter

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
17
Πόντοι
16
Oχι, δεν ειμαι ολυμπιακος.
Γι αυτο, μπορω να διακρινω, χωρις την τυφλα του οπαδισμου και του φανατισμου, οτι η σημερινη ηττα ειναι ανευ σημασιας.
Και ειστε πραγματικα αξιολυπητοι, που αντι να ασχολειστε ΜΟΝΟ με τη νικη επι της Μαντσεστερ και να αδημονειτε για τη ρεβανς, συμπεριφερεστε ως βλαχοδημαρχοι και σας νοιαζει αν χασατε ενα ανευ σημασιας παιχνιδι με τον παναθηναικο.

Εκτός τόπου και χρόνου...
Κανένα παιχνίδι με τον ποα δεν είναι άνευ σημασίας.
Λογικά δεν έχεις ασχοληθεί ποτέ με μπάλα,γήπεδο και οι όροι ντέρμπι,γόητρο κτλ. δε θα σου λένε και πολλά.

Άμα είναι έτσι να σταματήσουμε να κατεβαίνουμε και στους αγώνες του πρωταθλήματος.
Εξάλλου το έχουμε πάρει και αυτό.
Να ασχοληθούμε μόνο με την Ευρώπη.
Αν αποκλειστούμε(50-50) από τους Άγγλους,
να ασχοληθούμε μόνο με το κύπελλο.
Αν τα σκατώσουμε και εκεί να πάμε διακοπές από τέλη Μαρτίου.
Καλή φάση.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
Το ιδιο λεμε. Ο οπαδος φανταζομαι θα πονεσει και εαν χασει απο τον Πλατανια με 5-0.
Εγω λεω οτι αντικειμενικα μια τετοια ηττα δεν εχει καμια σημασια, ειδικα οταν εισαι με το ενα ποδι στους 8 της ευρωπης.
Φαντασου δηλαδη το ΑΠΟΕΛ προπερσι, να εβαζε πλερεζα επειδη εχασε απο την ομονοια, τρεις ημερες αφου περασε στους 8 με προκριση επι της Λυων.
Ναι, ο οπαδος πονεσε. Ειναι ομως αντικειμενικα σωστο ή μαλακία?
Ε αμα δεν εχει σημασια να μην κατεβαινουν οι ομαδες.Να κατεβαζανε την u20 που ειπε ενας τυπος.Λες κατι πραγματα ωρες ωρες.Ασε που κυνηγαγαν και το γοητρο του αηττητου.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
Εκτός τόπου και χρόνου...
Κανένα παιχνίδι με τον ποα δεν είναι άνευ σημασίας.
Λογικά δεν έχεις ασχοληθεί ποτέ με μπάλα,γήπεδο και οι όροι ντέρμπι,γόητρο κτλ. δε θα σου λένε και πολλά.

Άμα είναι έτσι να σταματήσουμε να κατεβαίνουμε και στους αγώνες του πρωταθλήματος.
Εξάλλου το έχουμε πάρει και αυτό.
Να ασχοληθούμε μόνο με την Ευρώπη.
Αν αποκλειστούμε(50-50) από τους Άγγλους,
να ασχοληθούμε μόνο με το κύπελλο.
Αν τα σκατώσουμε και εκεί να πάμε διακοπές από τέλη Μαρτίου.
Καλή φάση.
Ε ενταξει τοτε, γαμηστε την ψυχολογια της ομαδας, αρχιστε λαικα δικαστηρια, αρχιστε γκρινια και κορνέδες, επειδη χασατε ενα αδιαφορο ματς ενω ειστε 25 ποντους μπροστα, και ενω επικειται το σημαντικοτερο ματς στην ιστορια σας.
Μα τι στον πουτσο δεν καταλαβαινετε πια ρε πουστη μου?

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Γλίτωσα το πριμ, θα λέει από μέσα του
σιγα το πριν που εδινε ρε τυπε..2 μυρια αμα νικαγαν παναθηναικο παοκ και περναγαν την γιουναιτεντ,ειδες τις δηλωσεις του κυρ σαββα :think:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
Ε αμα δεν εχει σημασια να μην κατεβαινουν οι ομαδες.Να κατεβαζανε την u20 που ειπε ενας τυπος.Λες κατι πραγματα ωρες ωρες.Ασε που κυνηγαγαν και το γοητρο του αηττητου.
Εδω ειναι ακριβως το θεμα.
Παει ο Μιτσελ και κατεβαζει την ιδια ομαδα.
Οχι ρε φιλε. Κατεβασε οκτω αναπληρωματικους. Με την μαντσεστερ παιζεις σε λιγο καιρο. Αλλά οχι. Η ψυχωση των οπαδων υπερισχυει. Να ριξουμε 5 γκολ στον αιωνιο. Πτωμα η ομαδα, αδεια. Αλλά τι εγινε? Το οπαδιλικι να ειναι καλα, και οι ψυχωσεις. Και τωρα παρε κατω και τον Ολαιταν. Σωριαστηκε το παιδι απο την ενταση και την κουραση. Μην τυχον και δεν βαλουμε ολους τους βασικους παλι και χαλασει το γοητρο.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
Εγω λεω επισης στο ματς με τον ΠΑΟΚ να κατεβασετε παλι την ιδια ενδεκαδα, με ολους τους βασικους, μην τυχον και χαλασει το γοητρο ρε ψυχωτικοι και δεν παρετε το πρωταθλημα με 30 ποντους διαφορα.
Βεβαια με την Μαντσεστερ θα ειναι ολοι ψοφιοι και θα σωριαζονται σαν τον Ολαιταν, αλλά ποιος χεστηκε? Το γοητρο του οπαδου να ειναι καλα.
Μπραβο ρε.

ntany223

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
19
Πόντοι
16
Σήμερα υποστήκαμε μια ατιμωτική ήττα. Ο ΠΑΟ έπαιξε ακριβώς όπως αναμενόταν. Με πίεση σε όλο το γήπεδο. Ο Μίτσελ τι σχέδιο είχε γιαυτό? Δηλαδή αν ξαναπαίζαμε την Τετάρτη πάλι έτσι θα παίζαμε? Και αν την Τετάρτη θα παίζαμε αλλιώς, γιατί δεν παίξαμε σήμερα αλλιώς? Νομίζω το παιγνίδι το έχασε ο Μίτσελ.

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Σήμερα υποστήκαμε μια ατιμωτική ήττα. Ο ΠΑΟ έπαιξε ακριβώς όπως αναμενόταν. Με πίεση σε όλο το γήπεδο. Ο Μίτσελ τι σχέδιο είχε γιαυτό? Δηλαδή αν ξαναπαίζαμε την Τετάρτη πάλι έτσι θα παίζαμε? Και αν την Τετάρτη θα παίζαμε αλλιώς, γιατί δεν παίξαμε σήμερα αλλιώς? Νομίζω το παιγνίδι το έχασε ο Μίτσελ.
εγω το ειχα πει οτι το λαθος ηταν η εντεκαδα που κατεβασε....δεν γινεται να παιζεις παλι με τους ιδιους παικτες...αντι να βαλει κανα σαμαρη κανα μασαδο κανα ιμπαγασα και κανα φουστερ να δεις που θα κανανε παπαδες

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
Εγω λεω επισης στο ματς με τον ΠΑΟΚ να κατεβασετε παλι την ιδια ενδεκαδα, με ολους τους βασικους, μην τυχον και χαλασει το γοητρο ρε ψυχωτικοι και δεν παρετε το πρωταθλημα με 30 ποντους διαφορα.
Βεβαια με την Μαντσεστερ θα ειναι ολοι ψοφιοι και θα σωριαζονται σαν τον Ολαιταν, αλλά ποιος χεστηκε? Το γοητρο του οπαδου να ειναι καλα.
Μπραβο ρε.

Άστο τύπε, δεν το έχεις με τ' αθλητικά. 'Αστο...

redlighter

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
17
Πόντοι
16
Ε ενταξει τοτε, γαμηστε την ψυχολογια της ομαδας, αρχιστε λαικα δικαστηρια, αρχιστε γκρινια και κορνέδες, επειδη χασατε ενα αδιαφορο ματς ενω ειστε 25 ποντους μπροστα, και ενω επικειται το σημαντικοτερο ματς στην ιστορια σας.
Μα τι στον πουτσο δεν καταλαβαινετε πια ρε πουστη μου?

Καλά γάμα το, δεν έχει νόημα να το συνεχίσουμε.
Αν είσαι τόσο φίλαθλο πνεύμα κτλ δες μόνο Ισπανία και Αγγλία να ευχαριστηθείς και μπαλίτσα.
Άσε εμάς στην κακομοιριά μας εδώ μέσα.

Αν δεν ήταν το ματς στην Αγγλία μια χαρά θα ήταν τα παραπάνω που λες.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
Εδω ειναι ακριβως το θεμα.
Παει ο Μιτσελ και κατεβαζει την ιδια ομαδα.
Οχι ρε φιλε. Κατεβασε οκτω αναπληρωματικους. Με την μαντσεστερ παιζεις σε λιγο καιρο. Αλλά οχι. Η ψυχωση των οπαδων υπερισχυει. Να ριξουμε 5 γκολ στον αιωνιο. Πτωμα η ομαδα, αδεια. Αλλά τι εγινε? Το οπαδιλικι να ειναι καλα, και οι ψυχωσεις. Και τωρα παρε κατω και τον Ολαιταν. Σωριαστηκε το παιδι απο την ενταση και την κουραση. Μην τυχον και δεν βαλουμε ολους τους βασικους παλι και χαλασει το γοητρο.
Μα τι λες ρε συ,σε ποια χωρα γινεται αυτο για να γινει εδω;Η Μπαγερν κατεβασε αναπληρωματικους;Η Ρεαλ;οι αλλες ομαδες που επαιζαν Τσου Λου κατεβασαν αναπληρωματικους;
Θα κατεβασει ο αλλος αναπληρωματικη ομαδα με τον αιωνιο αντιπαλο;

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
Άστο τύπε, δεν το έχεις με τ' αθλητικά. 'Αστο...
εγω το ειχα πει οτι το λαθος ηταν η εντεκαδα που κατεβασε....δεν γινεται να παιζεις παλι με τους ιδιους παικτες...αντι να βαλει κανα σαμαρη κανα μασαδο κανα ιμπαγασα και κανα φουστερ να δεις που θα κανανε παπαδες
Ο ρεντ που λεει το ιδιο, γιατι δεν του λες οτι δεν το εχει με τα αθλητικα?

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.344
Πόντοι
8.645
σιγα το πριν που εδινε ρε τυπε..2 μυρια αμα νικαγαν παναθηναικο παοκ και περναγαν την γιουναιτεντ,ειδες τις δηλωσεις του κυρ σαββα :think:

Θα τα χε παίξει στο στοίχημα, και θα έδινε απ τα κέρδη το πριμ.
Τι είπε ο Σάββας;
Ρε τυπε ο βαλντεζ πώς είναι έτσι σαν κωλογρια στη μούρη;;

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
Γιατί και αν το ματς ήταν Ρεάλ-Μπαρτσελόνα ή Σέλτικ-Ρεϊντζερς με τις ίδιες συνθήκες, υπήρχε ποτέ περίπτωση να αγνοήσει το ματς κάποιος απο τους δύο ?   Γι'αυτό τα λέμε και ντέρμπι....

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
Μα τι λες ρε συ,σε ποια χωρα γινεται αυτο για να γινει εδω;Η Μπαγερν κατεβασε αναπληρωματικους;Η Ρεαλ;οι αλλες ομαδες που επαιζαν Τσου Λου κατεβασαν αναπληρωματικους;
Θα κατεβασει ο αλλος αναπληρωματικη ομαδα με τον αιωνιο αντιπαλο;
Α και με τον ΠΑΟΚ βασικους θα κατεβασει?
Δηλαδη αν επαιζαν σημερα ο Μεγερι, ο Μπονγκ, ο Φουστερ, ο Ιμπαγασα, ο Σκεποβιτς, ο Παπαζογλου, θα ηταν χειροτερη η ομαδα?

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Ναι, ας παιξει με βασικους και με τον ΠΑΟΚ και θα δεις πώς ερχεται η πενταρα στην Αγγλια.
εσυ δεν ελεγες οτι θα περασουμε ρε? εγω βλεπω να τρωμε πολλα και να την γλυτωνει ο μογιες παντως,ειδικα αμα φαμε γκολ στο 20λεπτο  :grin:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
Γιατί και αν το ματς ήταν Ρεάλ-Μπαρτσελόνα ή Σέλτικ-Ρεϊντζερς με τις ίδιες συνθήκες, υπήρχε ποτέ περίπτωση να αγνοήσει το ματς κάποιος απο τους δύο ?   Γι'αυτό τα λέμε και ντέρμπι....
Εχουν 25 βαθμους διαφορα η Ρεαλ με την Μπαρτσελονα?
Κατα τα αλλα εγω δεν το εχω με την μπαλα ε?
Για προβληματιστειτε λιγακι καλυτερα.
Η πραγματικοτητα εξαλλου, ΕΜΕΝΑ δικαιωνει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom