taurus1
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 8 Μαρ 2006
- Κριτικές
- 31
- Like
- 1.467
- Πόντοι
- 6.305
χειρότερος από αυτούς αποκλείεται να είμαι..και 1500 -κάτι ευρώ καθαρά/παιχνίδι!την αλλη φορα διαιτητης ο ταυρος
χειρότερος από αυτούς αποκλείεται να είμαι..και 1500 -κάτι ευρώ καθαρά/παιχνίδι!την αλλη φορα διαιτητης ο ταυρος
Και μετά είπαν και οι άλλοι "φίλαθλοι" που πετούσαν καρέκλες και φωτοβολίδες να "διδάξουν πολιτισμό" πιστοί στο δίδαγμα του προέδρου.Δεν ήταν γεμάτο, είχε πιει μέχρι τη μέση και λίγο παραπάνω. Μετά εφυγε το ανθρακικό και ήθελε να την πετάξει. Ε δεν έβρισκε κάδο
Μ αυτό λέω ότι ο διαιτητής έκανε ΕΛΑΧΙΣΤΑ λάθη. Έκανε λάθος που δεν έδωσε το φάουλ (μπορεί και να μη το είδε) αλλά δεν το διόρθωσε με 2ο λάθος στο καπάκιΣτο πέναλτι που ορθώς δόθηκε, έχει προηγηθεί καθαρό επιθετικό φάουλ..Αφού δεν το δίνει όμως ,το λάθος είναι μετά του παίκτη του ΠΑΟ! το σπορ λέγεται ποδόσφαιρο και δεν παίζεται με τα χέρια..τραγικό πέναλτι.
Επίσης καλό θα ήταν να έχει δεχτεί και κίτρινη ο Χολέμπας ( νομίζω θα ήταν η δεύτερη)..
Δεν μου αρέσει καθόλου....προτιμώ πιο δυναμικούς στόπερ τύπου Ράμος, Βίντιτς κτλ....σκέψου οτι μικρός, ο αγαπημένος μου αμυντικός ήταν ο Γιαπ Σταμ
Παλι καλα που δεν του εριξαν αλατισμενα ποπ-κορν που τσουζουν στο ματι.Συγχαρητήρια στο βάζελο έπαιξε όπως έπρεπε να παίξει σε αντίθεση με μας που δεν παίξαμε καθόλου...
Καλά μια κοκα κολα σε χάρτινο ποτήρι έριξε τον Αναστασίου ΄βαριά τραυματία;;; πάντος είναι κατακριτέο, αυτά και πιστεύω ότι αυτό θα μας βγει σε καλό εν όψη τούμπας και Μαντσεστερ κυρίως.
Σωστά. Πρέπει να πέσει και γερή καμπάναΜεγαλη ντροπη η σημερινη,οχι για την ηττα,αλλα για την εν γενει συμπεριφορα του ολυμπιακου ως συλλογος
Ελπιζω να υπαρχει μια ανακοινωση τουλαχιστον απο την διοικηση που να σταθει στο υψος των περιστασεων
Δικαιωμα στη νικη εχουν ολοι ανεξαρτητα απο την φημη,τη δυναμη και την οικονομικη κατασταση στην οποια βρισκονται
στ'αρχιδια μας ολα....κοιμηθηκε ο θεος οπως συμβαινει πολλες φορες...ειμαστε θρυλος ....τιμη μας καμαρι μας και περηφανεια μας...
δε μασαμε δε ξενερωνουμε υποστηριζουμε μια ομαδα που εχουμε αλλα και θα παρουμε ακομα περισσοτερες χαρες...
τα καλυτερα ερχονται...
απλα μια φιλικη συμβουλη....οσοι περιμενατε τεσαρες και πενταρες ειστε αλλου...πανηγυρτζηδες και ασχετοι...το ζητουμενο για μενα ηταν η νικη...το ελεγα και με κοροιδευαν...
κατα τ'αλλα στα παπαρια μας ειπαμε....συνεχιζουμε και γραφουμε ιστορια ...το -27 εγινε -24 ///
ε θα ξαναγινει και θα παει -30....
ΥΓ. μαλακας αυτος που πεταξε το μπουκαλι ,θεατρο οπ αναστασιου ο καραγκιοζης,,,,
ΥΓ 1. αφηστε τους μαλακες να πανηγυριζουν και να νομιζουν οτι εχουν ομαδα...καλυτερα....αστους να κοιμουνται....
και μόνο που τους αφήνουν να σφυρίζουν μπόνους είναι!!Χωρίς τα μπόνους
Παλι καλα που δεν του εριξαν αλατισμενα ποπ-κορν που τσουζουν στο ματι.
χειρότερος από αυτούς αποκλείεται να είμαι..και 1500 -κάτι ευρώ καθαρά/παιχνίδι!
Αβραάμ δεν έκανε λάθη
Παλι καλα που δεν του εριξαν αλατισμενα ποπ-κορν που τσουζουν στο ματι.
ρε χρηστιδη γιατι εβαλε την ιδια ομαδα;στ'αρχιδια μας ολα....κοιμηθηκε ο θεος οπως συμβαινει πολλες φορες...ειμαστε θρυλος ....τιμη μας καμαρι μας και περηφανεια μας...
δε μασαμε δε ξενερωνουμε υποστηριζουμε μια ομαδα που εχουμε αλλα και θα παρουμε ακομα περισσοτερες χαρες...
τα καλυτερα ερχονται...
απλα μια φιλικη συμβουλη....οσοι περιμενατε τεσαρες και πενταρες ειστε αλλου...πανηγυρτζηδες και ασχετοι...το ζητουμενο για μενα ηταν η νικη...το ελεγα και με κοροιδευαν...
κατα τ'αλλα στα παπαρια μας ειπαμε....συνεχιζουμε και γραφουμε ιστορια ...το -27 εγινε -24 ///
ε θα ξαναγινει και θα παει -30....
ΥΓ. μαλακας αυτος που πεταξε το μπουκαλι ,θεατρο οπ αναστασιου ο καραγκιοζης,,,,
ΥΓ 1. αφηστε τους μαλακες να πανηγυριζουν και να νομιζουν οτι εχουν ομαδα...καλυτερα....αστους να κοιμουνται....
Ε, όταν ήταν στα καλά του λέω και γω....μου αρέσουν γενικά οι αμυντικοί που εμπνέουν φόβο στους αντιπάλους, δεν φοβούνται να βάλουν το σώμα τους στην "φωτιά" για την ομάδα, είναι τσαμπουκάδες κτλ...ο Σταμ είναι δηλαδή ο ορισμός του αμυντικού!Τώρα κάτι γατάκια τύπου Ντάντε, Πικέ ή τον άλλο τον Ντεμικέλις της Σίτυ, τους έχουν για πρωινό....Γαμάτος ο σταμ, και μένα μου άρεσε.
Ο βίντιτς πάει για απόσυρση
Έχει δίκιο τύπε, δεν νίκησε ο ΠΑΟ, έχασε ο Ολυμπιακός!πσσσσσσστ πουστιδη, σε ενα θρεντ γεματο γαβρους πως καταφερνεις παντα να εισαι ο κορυφαιος ξεφτιλας
δες τι εχουνε γραψει τα αλλα παιδια ρε κλαμενο μουνι και σκασε.