Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 28 άτομα (1 μέλη και 27 επισκέπτες)

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Ο Ρομπέρτο μιλώντας σε ισπανικό ραδιόφωνο ανέφερε πως στο νέο του συμβόλαιο με τους «ερυθρόλευκους» υπάρχει ρήτρα αποδέσμευσης ύψους 5 εκατομμυρίων ευρώ.
Χλωμό. Έδωσες 6 για να τον πάρεις και θα πάρεις 5 για να τον δώσεις; Δύσκολο ν ισχύει κάτι τέτοιο. Κάτι άλλο θ είπε και ράδιο αρβύλα στην Ελλάδα ήρθε αλλιώς.

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Πριμ ύψους 2 εκ. ευρώ ανακοίνωσε στους παίκτες του Ολυμπιακού, ο Βαγγέλης Μαρινάκης, σε περίπτωση που πάρουν την πρόκριση επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και κερδίσουν στο πρωτάθλημα Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ. Είναι πολλά τα λεφτά...

ποιον παοκ και παναθηναικο ρε προεδρα την γιουναιτεντ :rockon:

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
O Lion είπε για τον φούφουτο τύπε.

Ο Φούφουτος είναι ο Γρηγόρης του ελληνικού ποδοσφαίρου...μιλάει πιο πολύ για την ομάδα που δεν γουστάρει παρά για την δική του χωρίς να λέει ουσιαστικά τίποτα...απλά επαναλαμβάνει τα ίδια και τα ίδια.....χωρίς να καταλαβαίνει οτι γίνεται κουραστικός....

Για καλαμπούρι στην ταβέρνα με ένα ποτήρι κρασί και τυροκαυτερη καλός είναι... για σοβαρή συζήτηση καλύτερα να κουβεντιασεις με τον ιππότη 69

Ο Ολλανδος αναφέρει ότι ο Φούφουτος (που δε τον ξέρω κιόλας) είναι σα και μένα.

και μετά ο Λιον 7 συμφωνεί και λέει πως ο Φούφουτος, άρα και εγώ αφού έχει συμφωνήσει ότι είμαστε ίδιοι, είμαστε για ΜΗ σοβαρές κουβέντες. Γι αυτό τον ρωτάω να μου πει

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645

και μετά ο Λιον 7 συμφωνεί και λέει πως ο Φούφουτος, άρα και εγώ αφού έχει συμφωνήσει ότι είμαστε ίδιοι, είμαστε για ΜΗ σοβαρές κουβέντες. Γι αυτό τον ρωτάω να μου πει

Για τον φουφουτι το 'γραψα, συνελθε

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166

δεν εισαι ο μοναδικός Γρηγόρης
πάρτο αλλιώς.
δεν μίλησε για εσένα λέμε.

MORBID MARIO7

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2013
Κριτικές
35
Like
11
Πόντοι
26
[move]ΣΠΑΣΤΕΙΤΕ ΜΟΥΝΙΑ!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:ΒΡΕ ΚΑΛΩ ΒΡΕ ΚΑΛΩΣ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ... :grin: :grin:[/move]

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
Και 2 μύρια στη τσέπη είναι τρελός ο πρόεδρος...
Με οτιδήποτε σκορ λιγοτερο από 5 γκολ διαφορα, θα σκάσει η Βαγγέλα. Μαράζι τοχει να βγουνε οι πατσαβουροφυλλαδες του Στρακη και του Τουιτυ με μαυρο πρωτοσέλιδο. και γω τόχω μαραζι.....

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166

Xαλαρωσε μαστορα

δεν εισαι σαν εμενα...το λεει ο καβλωμενος_32 και ο λαιον-7

οκ;;; επιβεβειωθηκες απο το μπουρδελα.κομ;;;;

η αυτοεκτιμηση του κοσμακι εχει πιασει πατο και ψαχνει να βρει επιβεβαιωση στο νετ

και για να μην ξεχνιομαστε...

την κυριακη θα μας κλασετε τ αρχιδια..

xplorerxx

Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
15
Πόντοι
6
Με οτιδήποτε σκορ λιγοτερο από 5 γκολ διαφορα, θα σκάσει η Βαγγέλα. Μαράζι τοχει να βγουνε οι πατσαβουροφυλλαδες του Στρακη και του Τουιτυ με μαυρο πρωτοσέλιδο. και γω τόχω μαραζι.....

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

globalfer

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2013
Like
0
Πόντοι
16
Xαλαρωσε μαστορα

δεν εισαι σαν εμενα...το λεει ο καβλωμενος_32 και ο λαιον-7

οκ;;; επιβεβειωθηκες απο το μπουρδελα.κομ;;;;

η αυτοεκτιμηση του κοσμακι εχει πιασει πατο και ψαχνει να βρει επιβεβαιωση στο νετ

και για να μην ξεχνιομαστε...

την κυριακη θα μας κλασετε τ αρχιδια..

καλα για την Κυριακη κρατα κ μια πισινη...
με τους εφηβους θα κατεβουμε....

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366

globalfer

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2013
Like
0
Πόντοι
16
Εκτος του οτι οι εφηβοι επαιζαν σημερα,και δεν μπορουν να ξαναπαιξουν σε 2 μερες,γιατι να κατεβειτε με τους εφηβους;

σχημα λογου...
εννοω οτι αν βγαλεις 2-3 ολοι οι υπολοιποι ειναι παιδακια που καποια χρονια πριν δεν θα επαιζαν στον Παναθηναικο ουτε με μεσο...
ωστοσο αναλογικα τα πανε καλα...εγω περιμενα β εθνικη με αυτους τους παιχτες κ ειναι 4οι...κ αν δεν εχαναν ενα σωρο βαθμους καθαρα απο απειρια θα ηταν2-3οι///

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom