You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 38
- Πόντοι
- 366
χαχαχα! άσε με γιατί βλέπω να αλλάζω τόπικ και να μην φεύγω μετά!
http://[URL unfurl="true"]www.contra.gr/Soccer/Europe/ChL/article2663399.ece/ALTERNATES/w460/olympiakos-fans.jpg[/img[/URL]]
:headbang3: :headbang3: :headbang3: :headbang3: :headbang3: :headbang3:
[/quote]Ρε τυπε αριστερες ιδεες και αναρχικες δεν συμβιβαζονται με γαυρο.Πως το καταφερνεις :think:
Ολλανδός
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 9
- Πόντοι
- 66
Ακριβώς φίλτατεΓια καλαμπούρι στην ταβέρνα με ένα ποτήρι κρασί και τυροκαυτερη καλός είναι... για σοβαρή συζήτηση καλύτερα να κουβεντιασεις με τον ιππότη 69
χαχαχα! άσε με γιατί βλέπω να αλλάζω τόπικ και να μην φεύγω μετά!
http://[URL unfurl="true"]www.contra.gr/Soccer/Europe/ChL/article2663399.ece/ALTERNATES/w460/olympiakos-fans.jpg[/img[/URL]]
:headbang3: :headbang3: :headbang3: :headbang3: :headbang3: :headbang3:
[/quote]
με απογοητευσες φιλε....κ σε πηγαινα με τα χιλια μιας κ την ελεγες στα Χρυσαβγουλα......)
Γιώργος Ξύδης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 5 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 9
- Like
- 4.698
- Πόντοι
- 1.830
Εγινε ελεγχος αντιντομπιγκ χθες;;;
ακομα τρεχει ο τσορι..και στο κρεβατι που ξαπλωσε ετρεχε
οταν ηρθε ελλαδα τα 100 μετρα τα εκανε σ ενα ημιχρονο με το στομαχι που ειχε
Δεν έγινε γιατί υπάρχει σχέδιο την FIFA να περάσει ο Ολυμπιακός.
Γιατί νομίζεις ήρθε ο Πλατινί πριν λίγες μέρες; μαζί τα κανονίσανε!
Γιατί νομίζεις αθωώθηκε ο Χρήστος Ιακώβου πριν λίγες μέρες; Αυτός τους δίνει τις ντόπες!
Γιώργος Ξύδης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 5 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 9
- Like
- 4.698
- Πόντοι
- 1.830
Ρε τυπε αριστερες ιδεες και αναρχικες δεν συμβιβαζονται με γαυρο.Πως το καταφερνεις
μα δεν είμαι αριστερός!
Γιώργος Ξύδης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 5 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 9
- Like
- 4.698
- Πόντοι
- 1.830
με απογοητευσες φιλε....κ σε πηγαινα με τα χιλια μιας κ την ελεγες στα Χρυσαβγουλα......)
Nα είδατε; μόλις χάθηκε μια συμπάθεια...
πίσω στο τόπικ μου!
redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
δεν εχει καμια σχεση η τοτεναμ σαν ομαδα με την γιουναιτεντ..οτι και να λεμε ειναι σαν να λες οτι ο ολυμπιακος και ο ατρομητος ειναι το ιδιο πραγμα..επισης αλλο μια νικη στους ομιλους που οι συγκεκριμενη ομαδα σε ολα τα παιχνιδια κατεβαινε με πολλους αναπληρωματικους και αλλο μια νικη στην φαση του τσου λου και οχι του γιοροπα λιγκ..τι να λεμε τωρα,μεγαλο το αποτελεσμα που ειχε φερει και με 10 παικτες απο νωρις λογω κοκκινης καρταςΜε την Αρσεναλ ο ΠΑΟΚ ΑΠΕΚΛΕΙΣΕ ( γιατι ο γαβροσ τωρα μονο τη νικη στο ενα ματς εκανε κατσε να δουμαι και τη ρεβανς) την ομαδα που εκεινη τη χρονια πηρε το πρωταθλημα στην Αγγλια.
Η δε νικη στην Τοτεναμ ηταν μια απο τις πιο αρχιδατες ελληνικης ομαδας
redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
πολυ σωστα ολλανδε ο ντινγκα εφαγε σιδηρα ευτυχως που δεν εβαλε τον σαμαρη και μακαρι να μην τον βαλει ουτε στον επαναληπτικο,επισης ο ολαιταν δεν φανηκε πολυ μονο στην φαση με το σουτ που εκανε αλλα πιεζε και ετρεξε πολυ μπροστα και ο περεζ μετριος γενικα μου φαινεται ενας μετριος παικτης του 6-6.5 ενω ο βαις αλλες φορες ηταν του 4 και του 5 και αλλες του 8.5-9Καλησπέρα παιδιά, φοβερό παιχνίδι από Ολυμπιακό χθες, η Μάντσεστερ ανύπαρκτη, δεν θυμάμαι να έχω δει χειρότερη Μάντσεστερ στην ζωή μου, Εντιγκά και Ντομίνγκεζ οι καλύτεροι!Καλό στήσιμο από Μίτσελ και πιστεύω σωστή η επιλογή να μην βάλει τον Σάμαρη!Ο μόνος που φάνηκε "λίγος" ήταν ο Ολαϊτάν και αυτός ο Πέρεζ που βοήθησε αμυντικά, αλλά επιθετικά δεν έκανε πολλά πράγματα!
gregory35
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 25
- Like
- 1.435
- Πόντοι
- 966
Πες μου για την τιτανοτεράστια Μαν Γιουν ρε συ και άσε με εμένα. Πες μου ότι "τώρα που ο Μόγιες έχει μάθει πως πρέπει να παίζει η ομάδα θα δείτε την πραγματική Μαν Γιουν" και άσε με έμενα.Ο Φούφουτος είναι ο Γρηγόρης του ελληνικού ποδοσφαίρου...μιλάει πιο πολύ για την ομάδα που δεν γουστάρει παρά για την δική του χωρίς να λέει ουσιαστικά τίποτα...απλά επαναλαμβάνει τα ίδια και τα ίδια.....χωρίς να καταλαβαίνει οτι γίνεται κουραστικός....
Αλλά σε γλεντάω στο θρεντ του αγγλικού πρωταθλήματος. Και κοίτα ξανά τα ποστ μου εκεί. Με την Μαν Γιουν και τον "προπονηταρά" Μόγιες ασχολούμαι απλά και ΜΟΝΟ για να γλεντήσω τους οπαδούς της πουστρομάδας του νησιού που ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ (ελπίζω να σταματήσουν) να γράφουν ΠΑΡΛΑΠΙΠΕΣ. Αλλιώς σιγά μη κάτσω ν ασχοληθώ με ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΕΣ ΟΜΑΔΕΣ. Για την ομάδα που υποστηρίζω στο νησί (Λίβερπουλ) αντίπαλοι μου ΦΕΤΟΣ είναι η Τσέλσι, η Σίτυ, η Αρσεναλ, η Εβερτον και η Τοτεναμ. Για σένα είναι η Στόουκ, η Κρυσταλ Πάλας, η Σουόνσι και η Φούλαμ.
Υ.Γ Διακρίνω ένα κόμπλεξ με τη πάρτυ μου; Δε πειράζει. Λογικό είμαι. Υποστηρίζω ΤΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ του νησιού και εσύ ΜΙΑ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΑ ΟΜΑΔΑ της σειράς
gregory35
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 25
- Like
- 1.435
- Πόντοι
- 966
Και ποια είναι η σοβαρή συζήτηση που προσπάθησες να κάνεις μαζί μου και δεν έκατσε; Γιατί δε θυμάμαιΓια καλαμπούρι στην ταβέρνα με ένα ποτήρι κρασί και τυροκαυτερη καλός είναι... για σοβαρή συζήτηση καλύτερα να κουβεντιασεις με τον ιππότη 69
gregory35
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 25
- Like
- 1.435
- Πόντοι
- 966
Ενώ εσύ ε; Λύνεις στη τουαλέτα που χέζεις το μεσανατολικό αμα λάχει και να ουμ. Άσε με ρε Ολλανδε. Είδαμε και τις δικές σας (των Γιουναϊτάδων) συζητήσεις μέχρι τον Δεκέμβρη. Με ΓΕΛΟΙΕΣ φωτό οπαδών της Λίβερπουλ, με δηλώσεις "ο Μόγιες έχει δείξει έργο", "τώρα που πήρε τον Μάτα θα σαρώσουμε" και άλλες τέτοιες ΠΑΠΑΡΙΕΣ. Φταίω εγώ που βλέπετε μπάλα και όχι ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ; Όταν έγραφα ΑΠΟ ΤΗ ΚΛΗΡΩΣΗ πως αν ο ΟΣΦΠ εμφανιστεί σοβαρός και σωστά διαβασμένος τότε έχει πιθανότητες να αποκλείσει τη Μαν Γιουν θυμάσαι τι μου απαντούσατε; Τώρα που μπουκώσατε ο Γρηγόρης δεν είναι σοβαρός. Ενώ τότε εσείς ήσασταν. Κάνατε σοβαρές κουβέντες τι να σου πω. Έτσι όμως θα είναι. Όταν η Μαν Γιουν παίξει λίγη μπάλα θα είμαι ο πρώτος που θα το πω. Μέχρι τότε θα ΕΙΣΑΣΤΕ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΑ ΟΜΑΔΑ και όπου σταθώ και όπου βρεθώ θα σας γλεντάωΑκριβώς φίλτατε
redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
διαβασε καλυτερα την ροη της συζητησης ρε τυπεHθελα να μαθω πως καταφερνεις και εχεις τετοιο παραληρημα.....
Ειπαμε ...να ζηλεψεις ναι.....να υποτιμησεις ναι.......ΑΛΛΑ τοση μαλακια που τη βρισκεις ;
Τελικα ο γαυρος σε ορισμενους σας εχει κανει μεγαλη ζημια....
ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2012
- Κριτικές
- 7
- Like
- 57
- Πόντοι
- 16
διαβασε καλυτερα την ροη της συζητησης ρε τυπε
Δε διαβασα τι λεει πιο πισω.............αλλα αυτο που λεει εδω τι ειναι ;
gregory35
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 25
- Like
- 1.435
- Πόντοι
- 966
Ο Ξύδης είναι ΟΣΦΠ και κοροϊδεύει τον Φουφουτό. Δεν είναι δύσκολο ρε! Αφού έχει κάνει και παράθεση στον Φούφουτο (αν δε κάνω λάθος)Δε διαβασα τι λεει πιο πισω.............αλλα αυτο που λεει εδω τι ειναι ;
ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2012
- Κριτικές
- 7
- Like
- 57
- Πόντοι
- 16
Ε....τοτε πρεπει να το διαγραψω...........Ο Ξύδης είναι ΟΣΦΠ και κοροϊδεύει τον Φουφουτό. Δεν είναι δύσκολο ρε! Αφού έχει κάνει και παράθεση στον Φούφουτο (αν δε κάνω λάθος)
Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
ρε τι έχετε πάθει;Και ποια είναι η σοβαρή συζήτηση που προσπάθησες να κάνεις μαζί μου και δεν έκατσε; Γιατί δε θυμάμαι
ο άλλος αναφέρεται στο φούφουτο κι εσύ το πήρες προσωπικά για σένα;
μπα σε καλό σας.
gregory35
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 25
- Like
- 1.435
- Πόντοι
- 966