Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 196K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Μηνύματα
4.446
Like
0
Πόντοι
16
Λοιπόν είναι  σχεδόν 5 το απόγευμα και είναι τρίτη θέλω περίπου μίση ώρα για να φύγω για το σπίτι…. Αποφάσισα να σας μεταφέρω μερικά πράγματα από το αρχείο μου  όχι για κανένα άλλο λόγο αλλά για κάτι τύπους σαν το vasso τον lioma και τον dark που συνεχίσουν να αγνοούν η να παραποιούν την ιστορία ….

παρά την οριστική απόφαση της ελληνικής δικαιοσύνης ότι πράγματι ο ΠΑΟ προσπάθησε να δωροδοκήσει στο Κύπελλο τον Ηρακλή μέσω του προέδρου... της Καστοριάς Χαλκίδη και παρά το ότι αρχικά απαγορεύτηκε η έξοδος (αν, βέβαια, εφαρμόστηκε κιόλας) του Βαρδή Βαρδινογιάννη (συγκατηγορούμενου του Χαλκίδη) από την Ελλάδα, που υποχρεώθηκε να πληρώσει σημαντικό τότε πρόστιμο για τη μη επιβολή της τιμωρίας του, τίποτα ουσιαστικό δεν έγινε. Ο μεν Χαλκίδης «έπεσε στα μαλακά» με τιμωρία-χάδι, ο δε ΠΑΟ δεν υποβιβάστηκε (ξανά και ξανά και ξανά...) στη β' κατηγορία γιατί ο Β. Βαρδινογιάννης ήταν, λέει, «... εξωδιοικητικός» παράγοντας των «πρασίνων».

Το 1982 μια άλλη υπόθεση δωροδοκίας θα δικαιώσει αυτή την προκατάληψη. Ο ποδοσφαιριστής του Ηρακλή Γιώργος Ορφανίδης κατήγγειλε ότι ο τότε πρόεδρος της Καστοριάς, Γιώργος Χαλκίδης, του πρόσφερε 2 εκατομμύρια δρχ. για να 'χει μειωμένη απόδοση στον αγώνα Ηρακλή-Παναθηναϊκού για το Κύπελλο. Όλα αυτά για λογαριασμό του μεγαλομετόχου του Παναθηναϊκού, Βαρδή Βαρδινογιάννη, όπως ισχυρίστηκε ο παίκτης. Οι δύο παράγοντες κάθισαν στο εδώλιο του κατηγορουμένου, ο Χαλκίδης καταδικάστηκε πρωτοδικώς σε 3χρονη φυλάκιση και απαλλάχτηκε στο Εφετείο, ενώ ο Βαρδής Βαρδινογιάννης αθωώθηκε. Ο Παναθηναϊκός τη γλίτωσε κα
ι στο ΑΣΕΑΔ, όχι επειδή οι δικαστικοί που συγκροτούν το όργανο δεν πείστηκαν για την ενοχή της ΠΑΕ, αλλά γιατί ο νόμος δεν προέβλεπε επιβολή ποινής, αφού ο δράστης ήταν απλώς μέτοχος και όχι μέλος του ΔΣ της εταιρίας...

 

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Μηνύματα
4.446
Like
0
Πόντοι
16
Υπόθεση <<λουλουδιών>>

Το συνταρακτικότερο γεγονός της περιόδου 1974-1975 δεν ήταν αγωνιστικό! Ήταν η δωροδοκία του Ηρακλή στο κύπελλο από τον Παναθηναϊκό (η περιβόητη πια υπόθεση «λουλουδιών»). Παρ' ότι όμως οι δύο αεροπαγίτες απεφάνθησαν σε βάρος των «πράσινων», οι τελευταίοι σώθηκαν από τον ατιμωτικό υποβιβασμό χάρη στον τέως διεθνή και πρόεδρο του Ολυμπιακού Γιώργο Ανδριανόπουλο Καταλάβατε, πιστεύουμε...την υπόθεση των λουλουδιών : Ο τύπος είχε γράψει τότε για την ανθοδέσμη που είχε φτάσει στο ξενοδοχείο του Ηρακλή για το νικολουδη και τον χαλιαμπαλια, λίγες ώρες πριν την έναρξη του αγώνα με τον παναθηναϊκό στο καυταντζογλειο το 1975. Σε χρόνο μηδέν ανακαλύπτεται ότι τα λουλούδια έκρυβαν χρυσάφι, ο νικολουδης απομακρύνεται από την ομάδα και οι πράσινοι παίρνουν θέση στο εδώλιο του κατηγορούμενου. Στο δικαστήριο, μάλιστα, όταν ο μαντζεβελακης είχε πει ότι "εγώ, κύριε πρόεδρε, δεν έχω ανακατευτεί ποτέ με δωροδοκίες", μέσα σε χρόνο ρεκόρ η αίθουσα γέμισε από 150 ανθοδέσμες που πέταξε το ακροατήριο. Στο δικαστήριο ο παναθηναϊκός κρίθηκε ένοχος, όταν όμως το θέμα έφτασε στη δαε γλίτωσαν τη β' Eθνικη από τον πρόεδρο του ολυμπιακού, Ανδριανόπουλο!!!!
 

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Μηνύματα
4.446
Like
0
Πόντοι
16
ΤΕΛΙΚΟΣ
22-6-77 Καραϊσκάκη
ΠΑΟΚ-ΠΑΟ 1-2' (Πλατόπουλος, Παπαδημητρίου)
Αποβλήθηκε ο Γούναρης.
Μετά τη λήξη του τελικού οι σφαγιασθέντες Θεσσαλονικείς από τη διαιτησία αρνήθηκαν να παραλάβουν τα μετάλλιά τους και η ΕΠΟ ΔΕ ΤΟΛΜΗΣΕ να τους τιμωρήσει. Φυσικά με αυτόν τον τρόπο δολοφόνησαν και το ελληνικό ποδόσφαιρο, Τι σημασία, όμως, είχε αυτό αφού «κέρδισαν» το δεύτερο νταμπλ της - άντε να μην χαρακτηρίσουμε το ποιόν της - ιστορίας τους. Οι ΠΑΟΚτζήδες - προς τιμήν τους - αρνήθηκαν στον τελικό να παραλάβουν τα μετάλλια του «ηττημένου» φιναλίστ ύστερα από αστραπιαία συμφωνία του Γιώργου Παντελόκη με τους παίκτες του. Τέτοια αξιοπρεπή στάση και τέτοιο φτύσιμο στο άθλιο κατεστημένο δεν τόλμησε έως τώρα ( 1998 ) κανείς άλλος. Όπως δεν τόλμησε και η ΕΠΟ να τιμωρήσει τους γενναίους και ηθικούς νικητές του Κυπέλλου 1977 Μακεδόνες.

1977 Παναθηναικός-ΠΑΟΚ 3-2

Το 1977 ο ΠΑΟΚ παίζει με τον Παναθηναϊκό στην Αθήνα και ο διαιτητής του αγώνα, Μανώλης Πλατόπουλος, σφυρίζει δέκα... τεχνικές ποινές έξω από την περιοχή του ΠΑΟΚ μέχρι να πάρουν τη νίκη οι Πράσινοι με 3-2.

Ο κόσμος του Δικέφαλου πίεσε τότε τον Παντελάκη να αποχωρήσει η ομάδα από το γήπεδο, πολύ περισσότερο από το ίδιο το πρωτάθλημα, αλλά ο κορυφαίος παράγοντας που έβγαλε ποτέ ο ΠΑΟΚ δεν το έκανε. Πίστευε ότι ακόμα και μ' αυτές τις συνθήκες θα μπορούσε να πετύχει.

Το έπος του γουεμπλει το στιγμάτισαν οι καταγγελίες των γερμανών της εφημερίδας "bild" η οποία είχε βάσιμες υποψίες (και στοιχεία, αργότερα) Ωνάσσης και Ασλανίδηςήταν πίσω από την "πορεία" της ομάδας προς τον τελικό. highlight οι κατηγορίες για δωροδοκία των παικτών του ερυθρού αστέρα και η αντίδραση του σέρβου ποδοσφαιριστή μόλις είδε τον Βασίλη Κωνσταντίνου να διώχνει τη μπάλα σε κoρνερ στη λεωφόρο (όσοι έχουν δει το βίντεο, καταλαβαίνουν)...
 

gangstaXZ

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
19 Μαρ 2007
Μηνύματα
1.642
Κριτικές
5
Like
27
Πόντοι
1.516
Μιλάς για υποβιβασμούς ρε ...Κοσκωτά?
 

germaon

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Απρ 2006
Μηνύματα
1.655
Κριτικές
18
Like
15
Πόντοι
2.007
Λοιπόν είναι  σχεδόν 5 το απόγευμα και είναι τρίτη θέλω περίπου μίση ώρα για να φύγω για το σπίτι?. Αποφάσισα να σας μεταφέρω μερικά πράγματα από το αρχείο μου  όχι για κανένα άλλο λόγο αλλά για κάτι τύπους σαν το vasso τον lioma και τον dark
Ο vasos είναι και καλά ..."γάβρος". Ναι...ναι σίγουρα...όσο  ο Marilyn Manson είναι δεξιός ψάλτης στη Μητρόπολη...
 

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Μηνύματα
4.446
Like
0
Πόντοι
16
...και επειδή τρελαίνομαι με την υποκρισία των ασχετων θα αποδείξω απόψε με κάθε αντικειμενικότητα εκείνα τα χρόνια στα οποία αναφέρομαι τι έπαθε ο Ολυμπιακός από τα αγαπημένα παιδιά του καθεστώτος...

omadaboukovi Το καλοκαίρι του 1965 ο Μάρτον Μπούκοβι ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού, με μοναδικό στόχο να οδηγήσει τους Πειραιώτες στο πρώτο πρωτάθλημα μετά το 1959 όταν και δημιουργήθηκε η Α' Εθνική. Έξι χρόνια χωρίς τον τίτλο του πρωταθλητή, ήταν πολλά για τον Ολυμπιακό, που έψαχνε την επιστροφή στις επιτυχίες.
Ο Ούγγρος προπονητής αποτελούσε εγγύηση για κάτι τέτοιο, καθώς υπήρξε ο καθοδηγητής της μεγάλης Εθνικής Ουγγαρίας, με το επιθετικό στυλ που εφάρμοζε, να είναι το σήμα κατατεθέν του. Φουλ επίθεση ήταν το σύνθημα του Μπούκοβι, που είδε τον Ολυμπιακό υπό την καθοδήγησή του να κατακτά δύο συνεχόμενα πρωταθλήματα, παίζοντας σπουδαία μπάλα.
Το φινάλε, όμως, της καριέρας του στο μεγάλο λιμάνι ήταν άδοξο, αφού το 1967 έφυγε... νύκτα λόγω της δικτατορίας των συνταγματαρχών, η οποία δεν τον ήθελε στην Ελλάδα. Πάντως, στα δύο χρόνια παραμονής τους στο σύλλογο, ο «Μάρτσι-Μπάτσι», όπως ήταν το προσωνύμιο του Μπούκοβι, πρόλαβε να αγαπήσει και να αγαπηθεί από τον «ερυθρόλευκο» κόσμο, ο οποίος είδε τον Ούγγρο δάσκαλο ως «Μεσσία».
Αποτέλεσμα της μπάλας που έπαιξε εκείνη τη διετία ο Ολυμπιακός ήταν να βγει το σύνθημα: «Του Μπούκοβι την ομαδάρα τη λένε Ολυμπιακάρα»!
 

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Μηνύματα
4.446
Like
0
Πόντοι
16
Τη νύχτα που έφυγε ο Μπούκοβι

Ήτανε όλοι εκεί
Οι αγαπημένοι από τα παλιά
Από την Αγία Σοφία και τα Μανιάτικα , τον ʼγιο Δημήτρη , τα Ταμπούρια
και την Υπαπαντή
Αδειάσανε τα καφενεία και τα σφαιριστήρια
Από τη λέσχη του Σταύρου ήρθε ο έβδομος αδερφός του, ο Λουκάς , που
αργότερα σκοτώθηκε με το μηχανάκι , ο Μάνθος ο Τζαμπαμάγκας , το δεξί
μπακ του ΠΟΑΔ , ο κουρέας ο Λοΐζος , που παιζε τερματοφύλακας ,
ο Φιρλίγκος , ο Πιεράκος , ο Γκέλος , που πέρναγε παραμάνες στα μάγουλά
του χωρίς να ματώνει , τα αδέρφια οι Αράπηδες , ένας απ τους Κριελάκους ,
ο Πιέρος ο μποξέρ κι όσοι απ το τάγμα Τσιλιβαραίων βρέθηκαν εκεί .
Απ το καφενείο του Κοτέα ήρθε ο Βαρελάς , ο Θοδωρής , που κυνηγάει τους
πούστηδες , ο Στέλιος ο Υγρασίας , οι Γαργαλάκοι , ο Καραβάς , το σέντερ
φορ της ΠΟΑΔ , ο Τσούτας , ο Δρακούλης ο αστυφύλακας , χωρίς τη στολή ,
ο Μονέδας , ένας απ τους Μαριόληδες , ο Πηλάλης , ο Μπαμπάτσικος ,
ο Κατσίκας η Αλήτρα κι όσοι απ το τάγμα των Τσιλιβαραίων ήτανε εκεί
Απ των « Κυνηγών » ήρθε ο Τσοτσός που ταξιδεύει , ο Μαγουλάς , ο Μηνάς
κι ο γαμπρός του, ο Σπίγγος , ο Μηνάς ο νταβατζής , οι Γεωργακαράκοι ,
ο Θοδωρής το Φάντασμα , ο Γιώργος ο Τσίου , που χάθηκε τζάμπα ,
ο Μαυροειδάκος , τα Δίδυμα κι όσοι απ το τάγμα των Τσιλιβαραίων
ήτανε εκεί
Ήρθανε απ του Τσέχα , του Μπαθρέλου και του Τσαπατσάρη , Ο Βαρίτης ,
οι Μελάδες , ο Πέτρος ο Κεφάλας , ο Μιχάλης , που τον κλάψανε όλα
τα Μανιάτικα . Ήρθανε οι δυο χασάπηδες που κάνανε στην Κορέα , κάτι
παιδιά απ την Αμφιάλη , που κατεβαίνανε για μπαρμπούτι κι όσοι
απ το τάγμα των Τσιλιβαραίων δεν είχανε σειρά για ύπνο
Την άλλη μέρα έγραψε και το Φως τι έγινε εκεί :
Πως είχε σταματήσει η συγκοινωνία κάτω απ το ξενοδοχείο της Καστέλας ,
πως ανεμίζανε ασπροκόκκινες σημαίες και κασκόλ ,
ανάβανε στριμμένες εφημερίδες και κεριά κι οι πιο μικροί , με δάκρυα
στα μάτια , φωνάζανε :
- Πατέρα ! Μη φεύγεις !
Πως , όταν βγήκε ο Μπούκοβι στο μπαλκόνι του ξενοδοχείου να τους
ησυχάσει με τον Λάντος δίπλα του , δάκρυσε κι αυτός και έκανε και
τους μεγάλους να χτυπιούνται :
- Πατέρα ! Μη Φεύγεις, Πατέρα μη ! Μη φεύγεις !
Έγραψε για τις φωτιές που ανάψανε μετά
τους τσαμπουκάδες που γίνανε , το ξύλο που έπεσε στους γύρω δρόμους
τις σπασμένες τζαμαρίες , το διαλυμένο καφενείο
Έγραψε μερικά το Φως
Αλλά τι να καταλάβουνε αυτοί που γράφουνε !

Διονύσης Χαριτόπουλος
 

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Μηνύματα
4.446
Like
0
Πόντοι
16
ΜΠΟΧΑ-ΒΡΩΜΑ
...καθιζιματα της ιστορίας, πλανεμένοι αρριβίστες, άρχοντες των καταγωγείων, χαλκευτές συνομωσιών αυτή είναι η ιστορική αλήθεια την οποία επιμελώς κρύβετε τόσα χρόνια. Καιροσκόποι και άρπαγες είσαστε και όταν πέφτουν τα δεκανίκια σας φαίνεται πραγματική σας αξία ή καλύτερα η ανυπαρξία σας... κανένας δεν έγινε προφήτης στον τόπο του ανόητοι, τα εγκλήματα σας απέναντυ στον Ελληνικό αθλητισμό δεν θα τα αφήσουμε να ξεχαστούν ΑΠΟ ΓΕΝΙΑ ΣΕ ΓΕΝΙΑ ΘΑ ΤΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ - ΕΙΝΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΜΑΣ ΚΑΘΗΚΟΝ- ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΤΙ Η ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ Η ΤΙΜΗ ΣΑΣ ΛΕΙΠΕΙ....
Ο 1963, O ΒΟΥΤΣΑΡΑΣ, ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΤΕ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ, ΣΤΕΛΝΕΙ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΑ "ΝΕΑ" ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΛΑΜΠΡΑΚΗ Η ΟΠΟΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΥΤΟΥΣΙΑ :


"... O ΜΑΝΤΖΕΒΕΛΑΚΗΣ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ. ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΗΣ ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΤΙΤΛΟΥ 1962-1963. ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΣΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΔΕΝ ΑΠΕΔΩΣΑΝ ΔΙΟΤΙ ΕΙΧΑΝ ΤΗ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΗ ΟΤΙ Η ΝΙΚΗ ΕΙΧΕ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΘΕΙ ΠΡΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΟΣ !".


ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΤΑ ΜΑΤΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ-ΠΑΟ ΔΟΝΟΥΣΕ ΤΟ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΟ "ΡΟΥΛΑ ΡΑ, ΡΟΥΛΑ ΡΑ, ΠΕΣ ΜΑΣ ΚΙ ΑΛΛΑ ΒΟΥΤΣΑΡΑ...".
 

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Μηνύματα
4.446
Like
0
Πόντοι
16
Συνεχιζουμε λοιπόν με την αποκάλυψη του πραγματικού παο. Αυτής της ομάδας που ανέκαθεν επιζητούσε υψηλούς προστάτες προκειμένου να επιβληθεί στον ΟΣΦΠ προκειμένου να τον εξαφανίσει με κάθε αθέμιτο μέσο. Δεν είναι φίλοι μου προσωπικά τα κίνητρα από ένα σημείο και έπειτα , είναι το καθήκον του κάθε αγνού φιλάθλου να απομονώσει αυτό το καρκίνωμα του Ελληνικού αθλητισμού, είναι η άμυνά μας απέναντυ στο φαινόμενο που καλλιέργησαν σκοτεινά κέντρα αποφάσεων. Δείτε λοιπόν...
ΤΟ 1968 Ο ΤΟΤΕ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΔΗΛΩΜΕΝΟΣ ΟΠΑΔΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΑΣΛΑΝΙΔΗΣ , ΔΙΕΝΕΡΓΕΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΣΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΤΟΥ ΤΕΩΣ ΠΟΚ . ΣΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ Α.Ε.Κ. ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕΜΠΤΟ , ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΜΕ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΠΟΥ ΜΕΣΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΔΩΡΟΔΟΚΙΕΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ , ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ , ΕΠΟΠΤΩΝ , ΑΝΤΙΠΑΛΩΝ ΠΑΙΧΤΩΝ ΚΑΙ ΟΜΑΔΩΝ...ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΤΟΠΙΝ ΠΙΕΣΕΩΝ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΟΥΚΟΥΛΩΘΗΚΕ , ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΟΤΕ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΑΓΑΠΗΤΙΚΟΣ ΛΑΚΕΣ ΤΩΝ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΩΝ....ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΗΤΑΝ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΠΟΥ ΔΙΑΔΗΛΩΝΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ ΜΑΖΙΚΑ ΜΕΤΑ ΤΟ 4-0 ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ , ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ , Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΤΑΝ ΑΓΑΣΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΞΟΒΕΛΙΣΜΟ ΤΟΥ ΜΑΡΤΟΝ ΜΠΟΥΚΟΒΙ , ΤΟΥ ΣΙΔΕΡΗ , ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΚΟΥΔΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ ΚΛΠ ΚΛπ
 

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Μηνύματα
4.446
Like
0
Πόντοι
16
βαζω και φωτο
 

Συνημμένα

  • louloudia0dm.jpg
    louloudia0dm.jpg
    85,3 KB · Εμφανίσεις: 23

megantoine

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Μηνύματα
583
Like
2
Πόντοι
6
ετσι μπραβο ρε germaon δοξα και τιμη χα χαχα
 

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Μηνύματα
4.446
Like
0
Πόντοι
16
βαζω και φωτο
 

Συνημμένα

  • egrisi osfp.jpg
    egrisi osfp.jpg
    62,8 KB · Εμφανίσεις: 19

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Μηνύματα
4.446
Like
0
Πόντοι
16
και αλλη
 

Συνημμένα

  • skandalopao1.jpg
    skandalopao1.jpg
    88,5 KB · Εμφανίσεις: 18

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Μηνύματα
4.446
Like
0
Πόντοι
16
και αυτη
 

Συνημμένα

  • voutsaras2.jpg
    voutsaras2.jpg
    56,4 KB · Εμφανίσεις: 19

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Μηνύματα
4.446
Like
0
Πόντοι
16
λοιπον νομιζω οτι αυτα φτανουν για σημερα ... καλο βραδυ στους Γαυρους να παντα υπερηφανοι(κοιταξτε στο γραμμα του παο που γραφει υψηλος προστατης ο Διαδοχος επιτιμος προεδρος ο Βασιλευς) ... και ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ στους αλλους
 

Συνημμένα

  • basileus16kq.jpg
    basileus16kq.jpg
    54,5 KB · Εμφανίσεις: 16
  • page1.jpg
    page1.jpg
    54,4 KB · Εμφανίσεις: 28

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom