Ποιος τον αποθεώνει ρε παππού; Άει πήγαινε να αλλάξεις πάνα
γερασα...πατησα τα 29.... ΠΟΛΝΤΟ ΓΕΡΑ ΦΑΤΟΥΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ
Ποιος τον αποθεώνει ρε παππού; Άει πήγαινε να αλλάξεις πάνα
η χρονια παει απιστευτα καλα για τον χοντρο ελπιζω το καλοκαιρι να μην το ξεχασει αυτο γιατι δεν θα ξαναπατησουμε στο γηπεδο...
τον μητρογλου γι αυτα τα λεφτα του βαζεις κορδελακαι τον στελνεις αγγλια.-
ο αντικαταστατης του πρεπει να ειναι ενας πολυ μεγαλος φορ και οχι παπαριες τυπου βαλντεζ που δεν ειναι γκολτζης.χοντρε εδω εισαι λαθος και πρεπει να το διορθωσεις τωρα η το καλοκαιρι.
για τον αντικαταστατη του βαις δεν εχω να γραψω κατι γιατι δεν τον ξερω.οποτε θα τον δω και μετα θα κρινω
αν δεν κρατησε φετος το ρομπερτο που χεστικε στο ταληρο να δω τι απατεωνιες θα διαβασουμε παλι απ τους δημοσιοκαφρους.ειναι τερματοφυλακαρα χοντρε ΠΡΕΠΕΙνα μεινει
αυτο λεω κα ι εγω/ δεν ξερω τι παιχτες εχει η φουλαμ, αν εχει τεχνιτες μπαλαδορους ο Κωστας θ αφησει εποχη, ξερει πολυ μπαλαΑπορώ όταν κάποιοι λένε δεν θα πιάσει στην Αγγλία. Δηλαδή για να πείτε ότι έπιασε πρέπει να θεωρηθεί από τους τοπ επιθετικούς του αγγλικού πρωταθλήματος?
Μία χαρά παίχτης είναι και μία χαρά μπορεί να τα πάει. Η απόδοση επιθετικού επιπέδου Μήτρογλου είναι πολύ συνδεδεμένη με την ποιότητα του κέντρου της ομάδας. Αν έχει παίχτες να τον τροφοδοτούν θα τα πάει καλά ο Κώστας. Έχει πολύ καλά σωματικά προσόντα, καλά τελειώματα, καλός στο ψηλό παιχνίδι, καλή τεχνική, γενικά ξέρει μπάλα. Βέβαια υστερεί αρκετά σε εκρηκτικότητα και ταχύτητα και θα πρέπει να δουλέψει πάρα πολύ σε αυτό τον τομέα. Είναι παίχτης με αρετές, αλλά φυσικά απέχει ακόμα από το να χαρακτηριστεί επιθετικός κλάσης.
2.5 τύπε δεν διάβασες το ποστ που ανέβασα η μας τρολλάρεις πάλιΔανεικος και αυτος;Η ελευθερος;
η μας τρολλάρεις πάλι
Εγώ διαφωνώ για τον Μήτρογλου να πάει στην Φούλαμ.Δηλαδή αφήνεις τους τίτλους, το Τσου Λου για να πας στην Καλλονή της Αγγλίας?Εκτός αν είσαι τόσο σίγουρος οτι θα πιάσεις και οτι θα σε πάει μεγαλύτερη ομάδα....
Ίσως, τι να πω.....το θέμα είναι απ' την θέση που είμαι τώρα, πιστεύω οτι έκανε μαλακία.....να σαι σιγουρος οτι κι εσυ κι εγω κι αλλοι πολλοι θα εκαναν το ιδιο μην σου πω θα τραβαγαν και στο ιραν να παιξουν, τα χρηματα που θα κερδισει για 4 χρονια θα λυγιζαν και τον πιο φιλοδοξο ελληνα ποδοσφαιριστη