Hristidis 7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 9
- Like
- 469
- Πόντοι
- 446
a....kaiη αγκωνια του ταβλαριδη στον καμπελ ειναι αποβολη για να μην ξεχνιομστε...και ο αλεξης και εδω σφυραγε...τυχαιο;;
εσυ πως το βλπεις;;δεν θα αυτοκτονησεις ακομα;;τζαμπα δινεις τον λογο σου;;15 χαρτια πηρε ο Βαγγελας...απο τον ασχημο..
κ αλλα 35 απο Τσουλου, διαφιμισεις, τηλεοπτικα, εισιτηρια..
θα τους κανει μεταγραφες για 2 χαρτια...
κ οι γαυροι θα οτν αποθεωνουν επειδη θα εχει παρει πρωταθλημα με πεθαμενους αντιπαλους....
κ ο Βαγγελας τα τσεπωνει χοντρα κ οι γαυροι χαρουμενοι.......
ρε μιναρα με ποσα λεφτα πηγε; ε; για πες εσυ δεν ελεγες οτι ουτε 5 δεν δινουν για την παρτη του; αμα βγει καστιγιο ο βαγγελας θα ειναι μαγκας αμα οπως βαλει 4-5 τεμαχια στην πρεμιερ και κανα δυο στο μουντιαλ τοτε θα φαει γιουχα
εσυ πως το βλπεις;;δεν θα αυτοκτονησεις ακομα;;τζαμπα δινεις τον λογο σου;;
ασε μας ρε να μας δουλευει...αυτο δεν θες εσυ;;γιατι μας ξυπνας;;
15 χαρτια πηρε ο Βαγγελας...απο τον ασχημο..
κ αλλα 35 απο Τσουλου, διαφιμισεις, τηλεοπτικα, εισιτηρια..
θα τους κανει μεταγραφες για 2 χαρτια...
κ οι γαυροι θα οτν αποθεωνουν επειδη θα εχει παρει πρωταθλημα με πεθαμενους αντιπαλους....
κ ο Βαγγελας τα τσεπωνει χοντρα κ οι γαυροι χαρουμενοι.......
Εσύ πριν κρίνεις δες τα χάλια σου πρώτα, που περιμένεις τον τράκη και τους... κινέζους!
ειναι δυνατον να εισαι τοσο μαλακας;;λοιστης εισαι;;ισολογισμο κανει παντα η παε...ψαξε βρες τον προηγουμενο και ελα να μου πεις...οσο για τον επομενο βλεπουμε...ξερεις δεν υπαρχουν μοο εσοδα αλλα και εξοδα...και αν ειναι θετικος ο ισολογισμος ακομα μεγαλυτερη η μαγκια του βαγγελη...αυτο δεν ειναι το απιθυμητο;;οικονομικη ευμαρεια....λες να επιθυμουμε να γινουμε σαν εσας τους γυφτουλες που παιρνετε αδεις αδειοδοτησης απο το παραθυρο και χρωστατε σε οποιον εχει φορεσει τριφυλι στο στηθος;;σε τι ακριβως διαφωνεις απο αυτα που γραφω? καταβαθος ξερεις οτι εχω δικιο.
Εσύ πριν κρίνεις δες τα χάλια σου πρώτα, που περιμένεις τον τράκη και τους... κινέζους!
εγω τα χαλια μου τα ξερω.......
εσυ εισαι αυτος που νομιζει οτι ο Πολντο βαζει την ομαδα πανω απο την τσεπη του.......κ τον αποθεωνεις......
τα κονομαει χοντρα ο μπουλης..επιασε την καλη του με τον γαυρο......
και αν κονομαει αρχιδαμεο προεδρος απο τον θρυλο σημαινει οτι ο θρυλος ειναι δυναμη αι δινει αυτη τη δυνατοτητα...να πς εσυ αν κονομαει ο προεδρος...παντως σε σενα προεδρος με καθαρες δουλειες δυσκολο να κονομησει....τετοιο μπουρδελο που εισαι...αν κονομαει απο τον θρυλο σημαινει οτι ο θρυλος ειναι μαγαζαρα....το'πιασες το υπονοουμενο τζιτζιφιογκο;;εγω τα χαλια μου τα ξερω.......
εσυ εισαι αυτος που νομιζει οτι ο Πολντο βαζει την ομαδα πανω απο την τσεπη του.......κ τον αποθεωνεις......
τα κονομαει χοντρα ο μπουλης..επιασε την καλη του με τον γαυρο......
τραβα γαμησουΧρηστιδη με βριζεις χωρις να σε βρισω.....
κ ουτε προκειται να σε βρισω...δεν βριζω ανθρωπους που δεν τους ξερω.....δεν το θεωρω μαγκια να βριζω πισω απο ενα πληκτρολογιο....
οσο για τα αλλα...που λες....απλα ειναι αυτα που σου ειπα...δεν εχει βλεψεις ο Βαγγελας για κατι αλλο...ενω θα μπορουσε ριχνοντας λεφτα να περασει τη χειροτερη Μαντσεστερ ολων των εποχων πεταει λευκη πετσετα στην Ευρωπη για να βαλει 15 μυρια στην τσεπη......κ τον Μαη ολοι θα τον αποθεωνουν......που θα εχει απρει κουπα με αντιπαλο οτν κανενα...(οσο για την ομαδα μου εχει ο καιρος γυρισματα...δεν ξερω ποιας ηλικιας εισαι κ εαν θυμασαι τους κορνεδες στου Ρεντη...._..εκτος εαν εισαι πιτσιρικας....
καληνυχτα
Τι να μας πουν κι οι άγγλοι. Ο φούφουτος απ' την Ηλιούπολη ξέρει καλύτερα
Χρηστιδη με βριζεις χωρις να σε βρισω.....
κ ουτε προκειται να σε βρισω...δεν βριζω ανθρωπους που δεν τους ξερω.....δεν το θεωρω μαγκια να βριζω πισω απο ενα πληκτρολογιο....
οσο για τα αλλα...που λες....απλα ειναι αυτα που σου ειπα...δεν εχει βλεψεις ο Βαγγελας για κατι αλλο...ενω θα μπορουσε ριχνοντας λεφτα να περασει τη χειροτερη Μαντσεστερ ολων των εποχων πεταει λευκη πετσετα στην Ευρωπη για να βαλει 15 μυρια στην τσεπη......κ τον Μαη ολοι θα τον αποθεωνουν......που θα εχει απρει κουπα με αντιπαλο οτν κανενα...(οσο για την ομαδα μου εχει ο καιρος γυρισματα...δεν ξερω ποιας ηλικιας εισαι κ εαν θυμασαι τους κορνεδες στου Ρεντη...._..εκτος εαν εισαι πιτσιρικας....
καληνυχτα
ρε θα πας να γαμηθεις η θα μας ζαλιζεις τα παπαρια;;α...και χρονια πολλα...κλεισαμε 11 χρονια απο τα βαφτισια σας...ΑΣΕΑκαλα πισω απο ενα πληκτρολογιο τα λες....αν ησουνα μπροστα μου θα εβγαζες φτερα...κοταρα.........του καναπε.....
δηλαδη ρε μεγαλε πρεπει να ειμαι απο το μπακινχαμ για να σας πω οτι αλλη μια φορα εκτεθηκατε;;;
μιλουσατε για μπορουσια, ιντερ και λιβερπουλ και κατεληξε στην σκοντα ξανθη της αγγλιας...
ή πρεπει να ειμαι απο το μονακο για να προβλεψω οτι ο ''ΨΑΞΟΥ ΒΑΓΓΕΛΗ'' εχει τσεπωσει 30 εκ μεχρι σημερα και θα σας φερει ελευθερο με 1εκ-1,5εκ;;;
ουτε καν επιπεδου πετριτς....
επισης ολα τα προβατελια γιατι πανηγυριζετε με την μεταγραφη του καγκουρα;;;;
μηπως εκλεισε σε καμια ρεαλ ή γιουβεντους και αυτο σας ανεβαζει το πρεστιζ:;;;;
ή
μηπως προβατελια θα τα τρωτε τα εκ της ερπαχτης γιατι αρπαχτη ειναι, μαζι με τον ''ΨΑΞΟΥ ΒΑΓΓΕΛΗ'' KAI TON καγκουρα που βγαζει φρυδια;;;;;;;