Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
ενταξει ειπαμε πικραμενοι απογοητευμενοι μην τα ισοπεδωνουμε ολα ηρεμια......
εχεις δικιο....και πιαθανον να φαμε τη γλωσσα μας σε καμποσους μηνες///αλλα παιξανε στο τεταρτο δεκαλεπτο σαν αδερφες...με μια ιση διαιτησια μετα απο χρονια με εναν κακο βαζελο σε παιχνιδι που το πηρε αυτος που το ηθελε πιο πολυ και οχι ο καλυτερος λιγοψυχησαν...αυτο με τρελλαινει...δεν εκαναν επιθεσεις...δινανε την μπαλλα στον βαζελο///και αυτο δεν αλλαζει οσες ευρολιγκες και να παρουν...

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Δε προλαβα να δω δυστυχως ευρωλιγκα. :S
με τη γαλατα στη προηγουμενη φαση...γινεται μια μανουρα μεταξυ μπεγκιτς και ενος μαυρου και παει απο πισω και την σκαει στο κεφαλι του μαυρου...και μετα τον κραταγανε τον μαυρο οποιοι βρισκοντουσαν στο παρκε  :2funny:

bk1981

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2011
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
26
προσωπικα για τον σπανουλη δεν λεω κουβεντα...ειναι ο μοναδικος που εχει ΠΑΠΑΡΙΑ...ασχετα αν δεν τον πηγε το ματς και αν ηταν κακος σημερα και αν εκανε μαλακιες ,εχει αρχιδια ...ειναι μεγαλος και το ξερουν και οι οχτροι του...εναν γαμημενο συμπαραστατη δεν εχει...ολοι αδερφες...και οι μαυροι οι ψηλοι ...τους παιρνανε τα ριμπαουντ δεκα φορε σα σκατα...εκεινος ο χαζομαλακας ειδικων αναγκων ο φωτσης που μιλαει και φτυνει τους πηρε 5 ριμπαουντ μεσα απο τα χερια  :headbang:
και η αλλη η αδερφη με τα τατουαζ στα χερια και τα καρφακια ολο φρου φρου και αρωματα...ρε μαλακα δεν γινεσαι μαγκας απο τις σταμπες...τις σταμπες τις βαρας γιατι εισαι ΗΔΗ μαγκας αδερφη...και εμεις εχουμε τα χερια μας γεματα αλλα οταν και εκει που τα βαρεσαμε ηταν μαγκια πουστρακο και δεν τα βαρεσαμε παλιοφλωρε ουτε βαλαμε σκουλαρικι και ζελακι και τραγιασκα για να κανουμε τσαρκα στο πουστρονησι με την μις τουρισμος δεν ξερω ποια αρχιδομουνα γαμας...
μαλακα...βαρεσες δυο σταμπες και νομιζεις εγινες μαγκας ...και σε κολατσισανε κατι γκιστ και κατι φωτσηδες...που μιλαει και κρατας ομπρελα για να μην πνιγεις ...γαμω τα τατουαζ σου και τα σκουλαρικια και τα μπρατσα σου φλωρε....
με φτιαξανε οι καριοληδες γαμω τα παντα τους
τυπε εισαι ενας απο μας,ρισπεκτ

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
ο μαντζαρης ειχε και τον τραυματισμο μην το ξεχναμε....εξαλλου με αυτους γυρισαμε τους τελικους....
ρε συ...σωστος εισαι...και εγω πολλες φορες στο παρελθον ξερεις οτι αυτες τις αποψεις εχω...αλλα παντα ειχαμε μια δικαιολογια την διαιτησια...σημερα δεν υπαρχει...ποιος τραυματισμος ρε φιλε;;μα δεν θελω να μπει το σουτ...θελω να ΓΙΝΕΙ το σουτ...καταλαβαινεις τι λεω;;δεν σουταρανε...γυρναγανε την μπαλλα να περναει ο χρονος με 7 ποντους πισω...αυτο λεω

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.153
Πόντοι
5.006
εχεις δικιο....και πιαθανον να φαμε τη γλωσσα μας σε καμποσους μηνες///αλλα παιξανε στο τεταρτο δεκαλεπτο σαν αδερφες...με μια ιση διαιτησια μετα απο χρονια με εναν κακο βαζελο σε παιχνιδι που το πηρε αυτος που το ηθελε πιο πολυ και οχι ο καλυτερος λιγοψυχησαν...αυτο με τρελλαινει...δεν εκαναν επιθεσεις...δινανε την μπαλλα στον βαζελο///και αυτο δεν αλλαζει οσες ευρολιγκες και να παρουν...
και εγω.σκασμενος ειμαι τι νομιζεις εδω.αλλαζα το καναλι απο τα νευρα μου ηξερα τι θα γινει στο τελευταιο δεκαλεπτο....ειπα πρεπει να σοβαρευτουν οσο για αυτο που λες για τον πριντεζη δεν εχεις αδικο με αυτους εκει πανω ειναι χεσμενος οποτε παιζουμε.....

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16
Χάσαμε από εναν κακό βάζελο απόψε ... με τον Λάσμε εκτός για μεγάλο μέρος και τον Γκιστ μόνο του με την γλώσσα κρεμασμένη και ΔΕΝ μπαίναμε ρακέτα . Λες και είχε νάρκες... φτάναμε καλάθι και η μπάλα πήγαινε έξω για τρίποντο.
Απλά έλεος.
Για όλα αυτά μοναδικός υπεύθυνος είναι ο Μπαρτζώκας .
Αν στη δουλειά σου κάνεις ΣΥΝΕΧΕΙΑ το ίδιο λάθος , θα πάρεις πούλο από το αφεντικό.
Εδώ γιατί υπάρχει ασυλία ?
Αν ήμουν Αγγελο θα του είχα δώσει απολυσόχαρτο απόψε και θα πήγαινα την παρασκευή με Τόμιτς υπηρεσιακό.

kostas8000

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2011
Like
181
Πόντοι
16
και μετα το μικρο σερι 0-3 ερχετε και την παρασκευη η λαμποραλ πουτσα πουτσα πουτσα παλι πουτσα για να δεσει το σκατο!!!!!

και φυσικα μην εχουν οι φιλοι του ολυμπιακου την ελπιδα για final-four ουτε με το κυαλι φετος

και το κεφαλι τριτο στην μπασκετικη βαθμολογια,ρε λες φετος να γινει η εκπληξη και να παει το πανιωνακη στον τελικο????χα χα χα πολύ θα το γουστάρω χε χε χε

Εγγρ.
21 Νοε 2013
Like
1
Πόντοι
16

Μακάρι να φάμε τη γλώσσα μας, μακάρι εγώ να γίνω Μελισσανίδης(κωλοτούμπας όχι τιγκιτάγκας  :2funny: ), αλλά δυστυχώς φως στον ορίζοντα δεν φαίνεται. Δεν βλέπω πως μπορεί ο Μπάρτζι να αλλάξει τα πράγματα. Λες να έχει άσο στο μανίκι του και να τον κρατάει για την συνέχεια?  :2funny: Περιμένουμε και βλέπουμε. Ο κόσμος πρέπει προφανώς να συνεχίσει να στηρίζει την ομάδα. Αν και αν έρθουν κάνα 2 μπάτσες ακόμα βλέπω πάλι το ΣΕΦ να αρχίσει να χει 100 άτομα. Φυσικά δεν είμαι από Αθήνα γι αυτό δεν μπορώ να πάω στο γήπεδο.

Όσο αφορά πάντως τον Κόλινς και μένα μου άρεσε με τα τσαμπουκαλίκια του. Είχε παίξει και ξύλο στο NBA. Επίσης δεν έχει μπει ακόμα σε κατάλληλη αγωνιστική κατάσταση γιατί ήταν 3 βδομάδες απροπόνητος.

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.153
Πόντοι
5.006
ρε συ...σωστος εισαι...και εγω πολλες φορες στο παρελθον ξερεις οτι αυτες τις αποψεις εχω...αλλα παντα ειχαμε μια δικαιολογια την διαιτησια...σημερα δεν υπαρχει...ποιος τραυματισμος ρε φιλε;;μα δεν θελω να μπει το σουτ...θελω να ΓΙΝΕΙ το σουτ...καταλαβαινεις τι λεω;;δεν σουταρανε...γυρναγανε την μπαλλα να περναει ο χρονος με 7 ποντους πισω...αυτο λεω
ναι αυτο ειναι που με χαλαει και μενα.....

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
και εγω.σκασμενος ειμαι τι νομιζεις εδω.αλλαζα το καναλι απο τα νευρα μου ηξερα τι θα γινει στο τελευταιο δεκαλεπτο....ειπα πρεπει να σοβαρευτουν οσο για αυτο που λες για τον πριντεζη δεν εχεις αδικο με αυτους εκει πανω ειναι χεσμενος οποτε παιζουμε.....
τα βλεπεις;;ξερεις καλα οτι εγω παντα μπαινω μπροστα (στο μπου) και ξερεις πως ξηγιεμαι...ηρεμα και ψυχραιμα...αλλα μετα απο χρονια να εχεις τετοια διαιτησια που στο δευτερο σφυραει ολα ιδια και να χεζεσαι πανω σου;;ε παει στο διαλο...σουταρε και χαστο...κανε προσπαθεια και αστοχησε...

Anderssen_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Like
3.155
Πόντοι
506
Χάσαμε από εναν κακό βάζελο απόψε ... με τον Λάσμε εκτός για μεγάλο μέρος και τον Γκιστ μόνο του με την γλώσσα κρεμασμένη και ΔΕΝ μπαίναμε ρακέτα . Λες και είχε νάρκες... φτάναμε καλάθι και η μπάλα πήγαινε έξω για τρίποντο.
Απλά έλεος.
Για όλα αυτά μοναδικός υπεύθυνος είναι ο Μπαρτζώκας .
Αν στη δουλειά σου κάνεις ΣΥΝΕΧΕΙΑ το ίδιο λάθος , θα πάρεις πούλο από το αφεντικό.
Εδώ γιατί υπάρχει ασυλία ?
Αν ήμουν Αγγελο θα του είχα δώσει απολυσόχαρτο απόψε και θα πήγαινα την παρασκευή με Τόμιτς υπηρεσιακό.

:helpplea: :helpplea: :helpplea:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Μακάρι να φάμε τη γλώσσα μας, μακάρι εγώ να γίνω Μελισσανίδης(κωλοτούμπας όχι τιγκιτάγκας  :2funny: ), αλλά δυστυχώς φως στον ορίζοντα δεν φαίνεται. Δεν βλέπω πως μπορεί ο Μπάρτζι να αλλάξει τα πράγματα. Λες να έχει άσο στο μανίκι του και να τον κρατάει για την συνέχεια?  :2funny: Περιμένουμε και βλέπουμε. Ο κόσμος πρέπει προφανώς να συνεχίσει να στηρίζει την ομάδα. Αν και αν έρθουν κάνα 2 μπάτσες ακόμα βλέπω πάλι το ΣΕΦ να αρχίσει να χει 100 άτομα. Φυσικά δεν είμαι από Αθήνα γι αυτό δεν μπορώ να πάω στο γήπεδο.

Όσο αφορά πάντως τον Κόλινς και μένα μου άρεσε με τα τσαμπουκαλίκια του. Είχε παίξει και ξύλο στο NBA. Επίσης δεν έχει μπει ακόμα σε κατάλληλη αγωνιστική κατάσταση γιατί ήταν 3 βδομάδες απροπόνητος.
οι ιδιοι μας ξενερωσανε οι ιδιοι μπορουν να μας ξανακαβλωσουν...αν και το σημερινο ,οχι η ηττα αλλα το χεσιμο δεν καταπινεται...τεσπα...ας λειτουργησε σαν καμπαμνακι για την πορεια...αν και εκει που βλεπω εγω το προβλημα δηλ. στην ψυχη που εχει ο καθενας δεν βλεπω να μπορει να υπαρξει βελτιωση...τελικα χαιντς και αντιτς απωλεις σε τετοια ματς που θελουν αρχιδια....

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
οταν λεω εγω οτι για να εισαι βαζελος πρεπει να εισαι ψευτης και τσακωμενος με την αληθεια...οριστε μολογανε χωρις ξυλο...

Σήμερα, η ομάδα μπάσκετ παίζει ακόμα ένα παιχνίδι με τον αιώνιο πελάτη. Είναι ανάγκη για μία ακόμα φορά να τονίσουμε ότι η ομάδα χρειάζεται τη στήριξη μας, με τη φωνή μας και μόνο. Στο παιχνίδι κυπέλλου πάλι με τον ίδιο αντίπαλο μία φωτοβολίδα παραλίγο να κάνει στην ομάδα μας ανεπανόρθωτη ζημία, χωρίς κανένα απολύτως λόγο και αιτία. Κάθε ένας που κάνει ξανά ανάλογη ενέργεια θα υποστεί και τις συνέπειες. Η ομάδα είναι πάνω απ’όλα και πρέπει να την προστατεύσουμε για μία ακόμα

και ερχομαι τωρα εγω ο αδαης να ρωτησω συμφωνα με την ανακοινωση κατι...
1)ποια ειναι η ''ανεπανορθωτη ζημια'' που θα μπορουσε να προκαλεσει μια φωτοβολιδα
2)τι σημαινει ''παρολιγο να κανει ανεπανορθωτη ζημια'';;
3)γιατι τελικα δεν εκανε ανεπανορθωτη ζημια;;επρεπε να κανει και δεν εκανε;;και αν επρεπε να κανει γιατι δεν εκανε;; :think:

στον αγώνα κυπέλλου η φωτοβολίδα έφυγε από το πέταλο των φανατικών και έσκασε στην απέναντι κερκίδα κοντά στα επίσημα...
αν γινόταν κανένα θανατικό θα ήταν προφανώς ανεπανόρθωτο...

kostas8000

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2011
Like
181
Πόντοι
16
ο μπαρτζοκας παντος ειχε πεταξει λευκη πετσετα από το 5ο λεπτο της 4ης περιοδου όταν το σκορ πηγε στους +7 για τον εξαστερο όταν εβγαλε τον σπανουλη και δεν τον ξανα εβαλε ποτε σπανουλης με μονο 2 ποντους τελιωσε το παιχνιδι και τελιως αρνητικος για ακομα ένα ματς

οσες ομαδε μπορον να πιασουν στο pick and roll τον σπαν εχουν κλειδωσει τον ολυμπιακο και the game is over για το κεφαλι από εκει και μετα

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16

Που θες να καταλήξεις με την φωτο ?
Αν πω στο Boss , "ξέρεις μπορεί να τα έχω κάνει σκατά , αλλά θυμάσαι πέρσι που..."  , ξέρεις τι θα μου πει ? Στ'αρχίδια μου .
Ευτυχώς (ή δυστυχώς) στη ζωή μετρά το τώρα - και τώρα μετρήθηκες και βγήκες ανεπαρκής .

Εγγρ.
21 Νοε 2013
Like
1
Πόντοι
16
οι ιδιοι μας ξενερωσανε οι ιδιοι μπορουν να μας ξανακαβλωσουν...αν και το σημερινο ,οχι η ηττα αλλα το χεσιμο δεν καταπινεται...τεσπα...ας λειτουργησε σαν καμπαμνακι για την πορεια...αν και εκει που βλεπω εγω το προβλημα δηλ. στην ψυχη που εχει ο καθενας δεν βλεπω να μπορει να υπαρξει βελτιωση...τελικα χαιντς και αντιτς απωλεις σε τετοια ματς που θελουν αρχιδια....

Μην το ψάχνεις ρε φίλε. Οι αρχιδάτοι της ομάδας των Ευρωπα'ι'κών: Σπανούλης,Χάινς,Παπανικολάου,Άντιτς,Λο όταν είναι καλά και ο Πρίντεζης με το γουλί, γιατί τώρα έχει φλωρέψει και έχει αλλάξει συνήθειες. Κάνει μπαμ και με την αλλαγή στην εμφάνιση του, άλλαξε μυαλά, έγινε όπως παλιά δεν δαγκώνει καρωτίδες πια. Δεν λέω ότι δεν πρόσφεραν παλικάρια όπως Σλούκας και Μάντζαρης, απλά δεν είναι παίχτες που θα κάνουν το βήμα παραπάνω, απλά ακολουθούν στον ρυθμό της ομάδας.

πσ. Ντόρσι τον ξέχασα, παρά τα ψυχολογικά του. Αν έμενε ο Ντούντα δεν νομίζω να υπήρχε πρόβλημα.

Anderssen_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Like
3.155
Πόντοι
506
Που θες να καταλήξεις με την φωτο ?
Αν πω στο Boss , "ξέρεις μπορεί να τα έχω κάνει σκατά , αλλά θυμάσαι πέρσι που..."  , ξέρεις τι θα μου πει ? Στ'αρχίδια μου .
Ευτυχώς (ή δυστυχώς) στη ζωή μετρά το τώρα - και τώρα μετρήθηκες και βγήκες ανεπαρκής .

το τωρα δεν μετραει...ο στοχος αδερφακι μου μετραει...
ο ολυμπιακος στοχευει στην κατακτηση του φ4...για 3η σερι φορα
ΑΡΑΓΕ, ΘΑ ΚΡΙΝΩ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ....

redlighter

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
17
Πόντοι
16
Ο Χρηστίδης αν και το γάμησε και ψόφησε κατά γενική ομολογία έχει δίκιο.
Στην νοοτροπία.

Όταν πήραμε τα ευρωπαϊκά έβλεπες αυτή τη γυαλάδα στο μάτι.
Αυτό τον τσαμπουκά. Τα αρχίδια να παλέψουν και ότι βγει.
Οι γαύροι ξέρουν πως είναι αυτό το συναίσθημα και το εκτιμάνε ανεξαρτήτου αποτελέσματος.

Δεν είναι όλα τα παιχνίδια για τη βαθμολογία κτλ.
Αυτό είχα γράψει και τότε με το παιχνίδι στο Μιλάνο.
Δεν είναι ότι έχασες, είναι ότι έφαγες 30 που δείχνει εν μέρει αδιαφορία.

Πιο ψύχραιμα τώρα.
Στην ευρωλίγκα έχουν δύο αγώνες να ξαναφτιάξουν την ψυχολογία τους απέναντι στους πούστηδες.
Ο επόμενος αγώνας είναι και πάλι στη λαγοφωλιά σε ένα μήνα ακριβώς.
Τότε θα έχει επιστρέψει και ο Πέτγουέι και οι Μουν κ Κόλινς(χύσιμο) θα είναι έτοιμοι.
Εκεί δεν θα υπάρχει καμία δικαιολογία.

Δεν υπάρχει εναλλακτικό πλάνο στην ομάδα πέρα από την μπάλα στον Σπανούλη και άγιος ο θεός.
Οι ψηλοί μας είναι πολύ λίγοι για να πάμε την μπάλα κοντά στο καλάθι.
Από την στιγμή που λείπει και ο Λο που βοήθαγε τον Σπανούλη στην περιφέρεια, όταν μας παίζουν ζώνη δεν ξέρουμε τι να κάνουμε.
Περνάνε τα δευτερόλεπτα μέχρι να κάνουμε σουτ στην εκπνοή.
Ε δεν παίζεται έτσι το μπάσκετ.

Τίποτε δεν χάθηκε υπομονή μέχρι το τέλος να κάνουμε τον απολογισμό.

Χρηστίδη μαλάκα ο Πρίντεζης το 12 μας έκανε να κλαίμε σαν παιδιά.
Τότε και όποτε ξαναβλέπουμε αυτά τα δευτερόλεπτα.
Αν και σε νιώθω.εστω μόνο γι'αυτό σκάσε σήμερα.

wilm

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2010
Κριτικές
1
Like
49
Πόντοι
16
Τύπε όλα ξεκινάνε επειδή δεν έχει πλάνο να το ξες. Δεν μπορεί να δώσει σαφείς εντολές στους παίκτες για το πως θα παίξουν στην επίθεση. Πάει το παιχνίδι στο τρίποντο και Άγιος ο Θεός. Ο Σπανούλης σήμερα έκανε το χειρότερο του παιχνίδι, αλλά αναγκάστηκε λόγω της ατολμίας των άλλων να πάρει σουτ που δεν πρέπει να τα παίρνεις κανονικά. Γι αυτό ήταν καταστροφικός, τον βρίσαμε όλοι, αλλά έχει ελαφρυντικό. Εγώ απογοητεύομαι με Σλούκα, Μάντζαρη περισσότερο. Το παιχνίδι το χάσαμε από τα γκαρντ μας σήμερα. Ο Μπαρτζώκας πρέπει να βάλει στο επιθετικό παιχνίδι της ομάδας το σουτ από τα 4-5 μέτρα. Ο Άρτζι δεν αφήνει διείσδυση. Είτε τους δίνεις εντολή και καταστρώνεις σχέδιο, σύστημα να βαράνε δίποντα που φυσικά θέλει και ποιότητα στο να ξεμαρκαριστείς κλπ και κότσια είτε τρίποντο και άγιος ο Θεός και το σερί θα γράφει υπέρ του βάζελου.

Η αληθεια ειναι αυτη που ειπες για τα γκαρντ.Εχουμε παιξει 10 ματς με Αρτζι απο περυσι και σε ολα βλεπεις την ιδια εικονα.Τα γκαρντ μας μετα το σκριν δεν μπουκαρουν στη ρακετα για να δημιουργηθει καποιο ρηγμα και ειτε να εκτελεσουν απο 4-5 μετρα ειτε να βρουν καποια καλη πασα οταν ερθει η βοηθεια.Αποτελεσμα να εχουν παντα αμυντικο μπροστα τους και να καταληγεις στο μπουμπουνισμα 30 τριποντων σε καθε ματς.Ετσι ομως δεν γινεται δουλεια.Σλουκας και Μαντζαρης εχουν γρηγορα ποδια πρεπει αμεσα να βελτιωσουν το παιχνιδι τους και να προσθεσουν το μπασιμο σε αυτα που κανουν στο παρκε.Ο Λο λειπει τρομερα και ο αντικαταστατης του ειναι λιγος. Επισης η ομαδα ειναι αρκετα σοφτ στην αμυνα και δεν υπαρχει αξιοπιστο και ευκολο συστημα για να κατεβει η μπαλα στο low-post. Ο Αρτζι κανει τα βασικα του μπασκετ στην περιπτωση μας.Δειτε ολα τα ματς απο περυσι.Copy paste με τον ιδιο τροπο.Σκληρη και καλη προσωπικη αμυνα. Ελεγχος ριμπαουντ. Χαμηλο τεμπο και σετ παιχνιδι...

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Πέρα απ' το ότι όλοι ειμασταν χάλια, αυτόν τον κολινς τον πληρώνουμε; Τι κατσίκι είναι αυτό, σαν τρελομπαλακι εκανε

:rockon: :rockon: :rockon:
7QWGd.jpg

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom