Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 201K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 40 άτομα (4 μέλη και 36 επισκέπτες)

kironas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
προσωπικα για τον σπανουλη δεν λεω κουβεντα...ειναι ο μοναδικος που εχει ΠΑΠΑΡΙΑ...ασχετα αν δεν τον πηγε το ματς και αν ηταν κακος σημερα και αν εκανε μαλακιες ,εχει αρχιδια ...ειναι μεγαλος και το ξερουν και οι οχτροι του...εναν γαμημενο συμπαραστατη δεν εχει...ολοι αδερφες...και οι μαυροι οι ψηλοι ...τους παιρνανε τα ριμπαουντ δεκα φορε σα σκατα...εκεινος ο χαζομαλακας ειδικων αναγκων ο φωτσης που μιλαει και φτυνει τους πηρε 5 ριμπαουντ μεσα απο τα χερια  :headbang:
και η αλλη η αδερφη με τα τατουαζ στα χερια και τα καρφακια ολο φρου φρου και αρωματα...ρε μαλακα δεν γινεσαι μαγκας απο τις σταμπες...τις σταμπες τις βαρας γιατι εισαι ΗΔΗ μαγκας αδερφη...και εμεις εχουμε τα χερια μας γεματα αλλα οταν και εκει που τα βαρεσαμε ηταν μαγκια πουστρακο και δεν τα βαρεσαμε παλιοφλωρε ουτε βαλαμε σκουλαρικι και ζελακι και τραγιασκα για να κανουμε τσαρκα στο πουστρονησι με την μις τουρισμος δεν ξερω ποια αρχιδομουνα γαμας...
μαλακα...βαρεσες δυο σταμπες και νομιζεις εγινες μαγκας ...και σε κολατσισανε κατι γκιστ και κατι φωτσηδες...που μιλαει και κρατας ομπρελα για να μην πνιγεις ...γαμω τα τατουαζ σου και τα σκουλαρικια και τα μπρατσα σου φλωρε....
με φτιαξανε οι καριοληδες γαμω τα παντα τους
Τον αδικεις λιγο....

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
ο Πρίντεζης τι έχει;....πολύ χώμα...
καμιά τραγουδιάρα τον ξεζουμίζει;

ntany223

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
19
Πόντοι
16
Είναι γεγονός ότι δεν υπάρχει ψυχή. Δεν γυαλίζει τομάτι τους. Έτσι δεν πας πουθενά. Άμα υπάρχει η λογική "να παίξω το μπασκετάκι μου" από τον κάθε παίκτη............

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
Δεν εχεις αδικο.αυτες οι και καλα εξτρα πασες κουρασαν.
Σλουκας και Μαντζαρης ειδικα ο δευτερος ειναι αγαπημενος αλλα εαν συνεχισουν ετσι κοτιστικα δε θα κανουν καριερα που δικαιουνται και θα ειναι κριμα.
Σκεφτομαι ....δεν εχουν θαρρος ή καποιος εαν κανουν μια δυο αστοχες ενεργειες τους αλλαζει?
ρε συ κιρονα εσυ κοζαρεις και εισαι σοβαρος...εγω μπορει να κολυμπαω τω ρα αλλα ξερω τι λεω...ξερω και απο ψυχολογια και απο τι θα πει εχω μπαλλακια απο κατω μου...ειναι αδερφες γιαυτο παιζανε γυρω γυρω ολοι...χεστες...και χωρις λογο...ουτε διαιτησιες ουτε μαλακιες ...ξεκιναει το τεταρτο γκολ φαουλ η αδερφουλα ο σλουκας και το ματς στον ποντο....και μετα;;μετα η μπαλλα στον βαζελο...ξερω καλα τι λεω...ειμαι ο πρωτος που αστεια σοβαρα μιλαω για διαιτησιες και το΄να και τάλλο....αλλα σημερα νησαφι...δεν παει αλλο...
ακνεις εκτος σπανουλη που ομως δεν ηταν καλος δεν ειχε ουμπαλα....μονο ξεχωρισα αυτον τον μαυρο τον κοντο που ηταν αμασητος και μοιρασα και κανα δυο μπουκετα...προσπαθησε να ακνει δυο μπουκες ο κακομοιρης αλλα τον κατασπαραξαν...αλλα τουλαχιστον προσπαθησε...δεν καθοταν εξω απο την γραμμη και γυρω γυρω ολοι  :jerking:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
ο Πρίντεζης τι έχει;....πολύ χώμα...
καμιά τραγουδιάρα τον ξεζουμίζει;
να σου πω τι δεν εχει;;αρχιδια δεν εχει..
τα παραμυθια για τραγουδιαρες αστα δε μασαω...εγω αμα γαμουσε το καβλι που τρωει ο φλωρος θα τους περναγα απο πανω μεσα στο οακα...αδερφη ειναι...αρχιδια δεν εχει...

kironas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
ρε συ κιρονα εσυ κοζαρεις και εισαι σοβαρος...εγω μπορει να κολυμπαω τω ρα αλλα ξερω τι λεω...ξερω και απο ψυχολογια και απο τι θα πει εχω μπαλλακια απο κατω μου...ειναι αδερφες γιαυτο παιζανε γυρω γυρω ολοι...χεστες...και χωρις λογο...ουτε διαιτησιες ουτε μαλακιες ...ξεκιναει το τεταρτο γκολ φαουλ η αδερφουλα ο σλουκας και το ματς στον ποντο....και μετα;;μετα η μπαλλα στον βαζελο...ξερω καλα τι λεω...ειμαι ο πρωτος που αστεια σοβαρα μιλαω για διαιτησιες και το΄να και τάλλο....αλλα σημερα νησαφι...δεν παει αλλο...
ακνεις εκτος σπανουλη που ομως δεν ηταν καλος δεν ειχε ουμπαλα....μονο ξεχωρισα αυτον τον μαυρο τον κοντο που ηταν αμασητος και μοιρασα και κανα δυο μπουκετα...προσπαθησε να ακνει δυο μπουκες ο κακομοιρης αλλα τον κατασπαραξαν...αλλα τουλαχιστον προσπαθησε...δεν καθοταν εξω απο την γραμμη και γυρω γυρω ολοι  :jerking:
Συμφωνω.
Και εγω θελω στην ομαδα μου παιχτες που θα κανουν λιγο τσαμπουκα.
Αθλητικο τσαμπουκα.
Αυτο που ειδες και πηγε να κανει ο Κολλινς.
Εχω την αισθηση ειδικα για το Μαντζαρη οτι μπορει να φαει φαπες και να σκυβει το κεφαλι.Καταλαβαινεις τι εννοω.Πολυ σοφτ.

kironas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
κιρονα φυγε μη σε παρει καμμια αδεσποτη ετσι οπως ειμαι φτιαγμενος :-*...που το αδικω κιολα το μουνακι
Να το δεις και λιγο μπασκετικα.Παιζει στο 4 απο την αρχη της χρονιας μονος του.
Δε το διακιολογει απολυτα αυτο αλλα τες-πα ,ναι εφετος δεν ειναι πολυ καλος.

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
Συμφωνω.
Και εγω θελω στην ομαδα μου παιχτες που θα κανουν λιγο τσαμπουκα.
Αθλητικο τσαμπουκα.
Αυτο που ειδες και πηγε να κανει ο Κολλινς.
Εχω την αισθηση ειδικα για το Μαντζαρη οτι μπορει να φαει φαπες και να σκυβει το κεφαλι.Καταλαβαινεις τι εννοω.Πολυ σοφτ.
μπρααααβο...αυτο ακριβως λεω...ο μαυρος τους εδωσε και δυο μπουνιδια οτι ψιτ ειμαι εδω...εκανε και δυο μπουκες ασχετα οτι τον χυσανε...ομως εκανε...δεν κρυφτηκε...οι σλουκες και σια κοκοκο

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
Να το δεις και λιγο μπασκετικα.Παιζει στο 4 απο την αρχη της χρονιας μονος του.
Δε το διακιολογει απολυτα αυτο αλλα τες-πα ,ναι εφετος δεν ειναι πολυ καλος.
μη μου δικαιολογεις ρε συ τον σκατοφλωρο και με φτιαχνεις...ξανλεω ο φωτσης ειδικων αναγκων και εχει ψυχη...δε με νοιαζει να βαλει ποντους...με νοιαζει να τον δω να λυσσαει να παλευει...

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
40 μαλακες παρακολουθουν το θεμα τρεις τεσσερις μαλακες γραφουν ...τι κοιτατε ρε;;τζαμπα σωου θετε...μπεστε και γραψτε/...

kironas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
Αυτον θα ηθελες. :grin:
Θα ηταν η λατρεια σου.

Εγγρ.
21 Νοε 2013
Like
3
Πόντοι
16
Δεν εχεις αδικο.αυτες οι και καλα εξτρα πασες κουρασαν.
Σλουκας και Μαντζαρης ειδικα ο δευτερος ειναι αγαπημενος αλλα εαν συνεχισουν ετσι κοτιστικα δε θα κανουν καριερα που δικαιουνται και θα ειναι κριμα.
Σκεφτομαι ....δεν εχουν θαρρος ή καποιος εαν κανουν μια δυο αστοχες ενεργειες τους αλλαζει?

Σλούκας και Μάντζαρης δεν προορίζονται για μεγάλα πράγματα φίλε. Δεν έχουν τη σπίθα μέσα τους δυστυχώς. Στην ηλικία τους ο Σπανούλης έβαζε 28 πόντους στην cska και έριχνε εικοσάρες στην Ταού και 22 ποντάκια στους Αμερικάνους στο Μουντομπάσκετ. Από την άλλη αν πεις ότι δεν είναι αυτό το στυλ τους δεν έχουν την μπασκετική εξυπνάδα και τη δημιουργική ικανότητα Διαμαντίδη, Παπαλουκά και το βασικότερο δεν βγάζουν πάθος και δείχνουν να μην έχουν κοχόνια.

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
35.460
Πόντοι
5.006
Σλούκας και Μάντζαρης δεν προορίζονται για μεγάλα πράγματα φίλε. Δεν έχουν τη σπίθα μέσα τους δυστυχώς. Στην ηλικία τους ο Σπανούλης έβαζε 28 πόντους στην cska και έριχνε εικοσάρες στην Ταού και 22 ποντάκια στους Αμερικάνους στο Μουντομπάσκετ. Από την άλλη αν πεις ότι δεν είναι αυτό το στυλ τους δεν έχουν την μπασκετική εξυπνάδα και τη δημιουργική ικανότητα Διαμαντίδη, Παπαλουκά και το βασικότερο δεν βγάζουν πάθος και δείχνουν να μην έχουν κοχόνια.
ενταξει ειπαμε πικραμενοι απογοητευμενοι μην τα ισοπεδωνουμε ολα ηρεμια......

kironas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
Οκ συμφωνω,αλλα δε μιλαω να φτασουν τετοια επιπεδα.
Τετοιοι παιχτες στυλ Σπανουλη - Διαμαντιδη_Παπαλουκα δε φαινονται στον ελληνικο μπασκετικο οριζοντα.
Ο μονος ετσι που φαινεται με σπιθα για εμενα ειναι ο Παππας.
Αλλα εκει θελει ενα μεγαλο κοουτς απο επανω.

Εγγρ.
21 Νοε 2013
Like
3
Πόντοι
16
ενταξει ειπαμε πικραμενοι απογοητευμενοι μην τα ισοπεδωνουμε ολα ηρεμια......
Δεν το ισοπεδώνω ρε φίλε. Αν είναι να γίνεις μεγάλος φαίνεσαι από μικρός. Πόσο μάλλον αυτοί που παίζουν 2 χρόνια στον Πρωταθλητή Ευρώπης με τόσες παραστάσεις και ακόμα δεν έχουν ξεπεταχτεί.

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16
Σλούκας και Μάντζαρης δεν προορίζονται για μεγάλα πράγματα φίλε. Δεν έχουν τη σπίθα μέσα τους δυστυχώς. Στην ηλικία τους ο Σπανούλης έβαζε 28 πόντους στην cska και έριχνε εικοσάρες στην Ταού και 22 ποντάκια στους Αμερικάνους στο Μουντομπάσκετ.

Ε καλά δεν περιμένει κανείς από αυτούς να γίνει Σπανούλης .... άμα ήταν τόσο εύκολο...

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
Αυτον θα ηθελες. :grin:
Θα ηταν η λατρεια σου.
ναι ρε τυπε κιρονα με εφτιαξες...αυτα ειναι τετοιους θελω...οχι αδερφες σαν τον πριντεζη...και στη μανουρα αν ειδες στην ευρολιγκα με τον μαυρο σιγουρατζα και απο πισω πηγε...και μετα τον εψαχνε ο μαυρος

kironas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
ναι ρε τυπε κιρονα με εφτιαξες...αυτα ειναι τετοιους θελω...οχι αδερφες σαν τον πριντεζη...και στη μανουρα αν ειδες στην ευρολιγκα με τον μαυρο σιγουρατζα και απο πισω πηγε...και μετα τον εψαχνε ο μαυρος
Δε προλαβα να δω δυστυχως ευρωλιγκα. :S

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
35.460
Πόντοι
5.006
Δεν το ισοπεδώνω ρε φίλε. Αν είναι να γίνεις μεγάλος φαίνεσαι από μικρός. Πόσο μάλλον αυτοί που παίζουν 2 χρόνια στον Πρωταθλητή Ευρώπης με τόσες παραστάσεις και ακόμα δεν έχουν ξεπεταχτεί.
ο μαντζαρης ειχε και τον τραυματισμο μην το ξεχναμε....εξαλλου με αυτους γυρισαμε τους τελικους....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom