Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
16
[size=20pt]Χρόνια Πολλά στον αδερφό μου τον νεοΠΑΟΚτσή ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ που τον περιμένω τον Μάι στην Τούμπα να πανιγιρισουμε το τριπλ (ΠΚΕ) και να πάμε για μπουγάτσα, κακάο, πατσά , ρετσίνες, ψημένο, κατουρημένο , μολόχα και να πάμε και σε μπουρδέλο να γαμίσουμε Σερβίδα που είναι RED STAR και να ενώ την έχουμε στα 4 να φωνάζουμε ΠΑΡΤΙΖΑΝ![/size] :fuck1:
[size=15pt]Επίσης χρόνια πολλά σε όλους τους γαύρους και ειδικά στους:
Hristidis 7
ΑΝΤΖΕΛΟ
LION7
redmanftw
και λέω ειδικά γιατί φέτος τόσο σπέρμα φάγανε από τον μεγάλο ΠΑΟΚ να είναι καλά τα παιδιά![/size] :dancing: :2funny: :birdman:
[size=10pt]Δ Η Μ Η Τ Ρ Α Κ Η   Χ Ρ Ο Ν Ι Α   Π Ο Λ Λ Α  τοσο  σπερμα  που  εχεις  πιει φτανει  να  ξεδιψασει  ολη  η  θεσσαλονικη......... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: [/size]

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
Λέτε για τις πολλές βολές του Παναθηναϊκού στον ημιτελικό..... :grin:
Τον αγώνα της Ευρωλίγκα,με την Σιένα τον θυμάστε?  Η διαφορά σε κάποιο σημείο του αγώνα,(συγκεκριμένα στο 27') είχε φθάσει και τους 15 πόντους υπέρ της...
Δείτε παρακάτω τα τελικά στατιστικά του αγώνα....

Η Σιένα χτύπησε 13 βολές,εσείς 31...
Η Σιένα δίποντα 53, εσείς 30....(με παραπάνω προσπάθειες δύο πόντων έχει λιγότερες βολές,χωρίς να σημαίνει βέβαια ότι κάθε σούτ ή μπάσιμο είναι και φάουλ :grin: )
Και τέλος η Σιένα έκανε 14 σούτ τριών πόντων και ο Ολυμπιακός είχε 21...
Τα ριμπάουντ ήταν κοντά για τις δύο ομάδες....Σιένα 33-Ολυμπιακός 36...

Στις παρακάτω φωτογραφίες αναλυτικά τα στατιστικά του αγώνα...

έλα μωρέ τώρα... ποιος ασχολείται με τη Σιένα...

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Λέτε για τις πολλές βολές του Παναθηναϊκού στον ημιτελικό..... :grin:
Τον αγώνα της Ευρωλίγκα,με την Σιένα τον θυμάστε?  Η διαφορά σε κάποιο σημείο του αγώνα,(συγκεκριμένα στο 27') είχε φθάσει και τους 15 πόντους υπέρ της...
Δείτε παρακάτω τα τελικά στατιστικά του αγώνα....

Η Σιένα χτύπησε 13 βολές,εσείς 31...
Η Σιένα δίποντα 53, εσείς 30....(με παραπάνω προσπάθειες δύο πόντων έχει λιγότερες βολές,χωρίς να σημαίνει βέβαια ότι κάθε σούτ ή μπάσιμο είναι και φάουλ :grin: )
Και τέλος η Σιένα έκανε 14 σούτ τριών πόντων και ο Ολυμπιακός είχε 21...
Τα ριμπάουντ ήταν κοντά για τις δύο ομάδες....Σιένα 33-Ολυμπιακός 36...

Στις παρακάτω φωτογραφίες αναλυτικά τα στατιστικά του αγώνα...
ωραια συμφωνω...μας ευνοησε η διαιτησια σε ενα ματς με την σιενα...προφανως μας εχει ευνοησει και σε αλλα αλλα και αδικησει επισης ...που θες να καταληξεις;;επειδη ευνοηθηκαμε εμεις με την σιενα επρεπε να αδικηθουμε με τον βαζελο;;δεν μπορω να καταλαβω τον συλλογισμο σου...αληθεια...

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
δηλαδη ρε φαμπ τι να κανουμε;;μας εχεις για τοσο υπερανω που σε ενα ματς που εθνοηθηκαμε απο την διαιτησια και κερδισαμε να γυρναμε γυρω γυρω και να φωναζουμε οτι κερδισαμε με την διαιτητικη αβαντα;;ελεος...γινονται αυτα;;σοβαρεψου...τωρα που το θετεις εσυ και βαζεις και τα πεπραγμενα προσωπικα το παραδεχομαι...αλλα μην περιμενεις να αρχισω να το διαλαλω κιολας...με τον βαζελο που εχασα απο τους γκρι ναι θα το φωναζω...ανθρωπινη αντιδραση και φανταζομαι το καταλαβαινεις...

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
έλα μωρέ τώρα... ποιος ασχολείται με τη Σιένα...
ωραια ρε ντιμη ασχολουμαι εγω,...τους κερδισαμε με τη διαιτησια και;;εγω το παραδεχομαι...εσυ που εσφαξες τον αστερα και στα δυο ματς και θα επρεπε να ηταβ αυτος στη θεση σου το παραδεχεσαι;

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
ωραια ρε ντιμη ασχολουμαι εγω,...τους κερδισαμε με τη διαιτησια και;;εγω το παραδεχομαι...εσυ που εσφαξες τον αστερα και στα δυο ματς και θα επρεπε να ηταβ αυτος στη θεση σου το παραδεχεσαι;

μπράβο σου που ασχολείσαι αλλά μάλλον είσαι ο μόνος και αυτό μετά από το σχόλιο που μπήκε εδώ...
έσφαξα τον αστέρα; και στα 2 ματς; και έπρεπε να είναι αυτός στη θέση μου; μάλλον βλέπουμε με άλλο τρόπο το παιχνίδι...

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
δηλαδη ρε φαμπ τι να κανουμε;;μας εχεις για τοσο υπερανω που σε ενα ματς που εθνοηθηκαμε απο την διαιτησια και κερδισαμε να γυρναμε γυρω γυρω και να φωναζουμε οτι κερδισαμε με την διαιτητικη αβαντα;;ελεος...γινονται αυτα;;σοβαρεψου...τωρα που το θετεις εσυ και βαζεις και τα πεπραγμενα προσωπικα το παραδεχομαι...αλλα μην περιμενεις να αρχισω να το διαλαλω κιολας...με τον βαζελο που εχασα απο τους γκρι ναι θα το φωναζω...ανθρωπινη αντιδραση και φανταζομαι το καταλαβαινεις...

αυτό μπορεί πλέον να χρησιμοποιηθεί σε όλες τις περιπτώσεις έυνοιας...
θα πέσει γέλιο...

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
μπράβο σου που ασχολείσαι αλλά μάλλον είσαι ο μόνος και αυτό μετά από το σχόλιο που μπήκε εδώ...
έσφαξα τον αστέρα; και στα 2 ματς; και έπρεπε να είναι αυτός στη θέση μου; μάλλον βλέπουμε με άλλο τρόπο το παιχνίδι...
αυτο ειναι το μονο σιγουρο...στο γονατο τον εσφαξες αλλα φυσικα εσυ εβλεπες αμυνες που τσακανε κοκκαλα
εχανες μεχρι και με 15 ποντους και τελικα βαρεσες 38 βολες και αυτοι 27 ...στο βελιγραδι...

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
αυτο ειναι το μονο σιγουρο...στο γονατο τον εσφαξες αλλα φυσικα εσυ εβλεπες αμυνες που τσακανε κοκκαλα
εχανες μεχρι και με 15 ποντους και τελικα βαρεσες 38 βολες και αυτοι 27 ...στο βελιγραδι...

οι ολυμπιακοί δεν λένε πως οι διαιτητές στην ευρωλίγκα σφυρίζουν όλες τις φάσεις και δεν επηρεάζονται από τις ομάδες;
και πως όλες οι κακές διαιτησίες είναι στην Ελλάδα;

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
οι ολυμπιακοί δεν λένε πως οι διαιτητές στην ευρωλίγκα σφυρίζουν όλες τις φάσεις και δεν επηρεάζονται από τις ομάδες;
και πως όλες οι κακές διαιτησίες είναι στην Ελλάδα;
οχι βεβαια ...λαθη γινονται και στην ευρολιγκα...αλοιμονο...απλα εκει ξερεις οτι θα γινει ανθρωπινο λαθος που μια καλη ομαδα μπορει να αντιπαρελθει  ενω εδω στα μεταξυ μας και ειδικα μεσα στο οακα ξερεις οτι δεν θα σε αφησουν...θα πρπει να εισαι μακραν καλυτερος ωστε να αποφασισουν να μην εκτεθουν τα κορακια...προχτες που δεν ειμασταν γιναμε βουτυρο στο ψωμι του τανατζη...
ρε ντιμη στους αγωνες με τα λιμα που εχουν γινει στο πρωταθλημα εχουμε καμποσες βολες παραπαμω απο σενα...λιγες σχεδον μαζι παμε...οταν παιζουμε στο οακα πανε βολτα αυτα...εκει ΥΠΕΡΤΡΙΠΛΑΣΙΕς  εσυ:2funny: :2funny:

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
οχι βεβαια ...λαθη γινονται και στην ευρολιγκα...αλοιμονο...απλα εκει ξερεις οτι θα γινει ανθρωπινο λαθος που μια καλη ομαδα μπορει να αντιπαρελθει  ενω εδω στα μεταξυ μας και ειδικα μεσα στο οακα ξερεις οτι δεν θα σε αφησουν...θα πρπει να εισαι μακραν καλυτερος ωστε να αποφασισουν να μην εκτεθουν τα κορακια...προχτες που δεν ειμασταν γιναμε βουτυρο στο ψωμι του τανατζη...
ρε ντιμη στους αγωνες με τα λιμα που εχουν γινει στο πρωταθλημα εχουμε καμποσες βολες παραπαμω απο σενα...λιγες σχεδον μαζι παμε...οταν παιζουμε στο οακα πανε βολτα αυτα...εκει ΥΠΕΡΤΡΙΠΛΑΣΙΕς  εσυ:2funny: :2funny:

άρα στα ματς με τον αστέρα δεν έγινε σφαγή... ανθρώπινο λάθος σύμφωνα με τα λεγόμενά σου...!!!
δεν νομίζω πως το οακα είναι τόσο ατρόμητη έδρα, με την έννοια πως κάθε χρόνο πλέον χάνουμε κάποια ματς... οποτε δεν νομίζω πως ισχύει αυτό που λες... έχει πάρει ματς ο οσφπ που δεν έπαιξε τρομερά, απλά λίγο καλύτερα από τον παο
το θέμα με τις βολές πάντως είναι η μισή αλήθεια στο αν μια ομάδα ευνοείται ή όχι...

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
άρα στα ματς με τον αστέρα δεν έγινε σφαγή... ανθρώπινο λάθος σύμφωνα με τα λεγόμενά σου...!!!
δεν νομίζω πως το οακα είναι τόσο ατρόμητη έδρα, με την έννοια πως κάθε χρόνο πλέον χάνουμε κάποια ματς... οποτε δεν νομίζω πως ισχύει αυτό που λες... έχει πάρει ματς ο οσφπ που δεν έπαιξε τρομερά, απλά λίγο καλύτερα από τον παο
το θέμα με τις βολές πάντως είναι η μισή αλήθεια στο αν μια ομάδα ευνοείται ή όχι...
εψω ναι...πιστευω δεν ειχαν προθεση,αλλα εδω ηταν καλυτερος ο αστερας και στο τελος εδωσαν δυο τρεις κατοχες αναποδα που τελικα εκριναν το ματς...σε σενα με το αστερα η εμενα με την σιενα μπορει να υπαρξει μη ανθρωπινι λαθος...αλλα σε μεταξυ μας ματς δυσκολο..θα αφησουν να παιχτει το ματς πιστευω...εδω γαμω τα ολα τους δεν τα αφηνουν και οι καμικαζηδες αλλαζουν τους κανονισμους εν ωρα παιχνιδιου....
εδω πριν τρια χρονια μπηκε ο κοσμος μεσα ενω εμεναν καμποσα δευτερα ακομα πλακωσανε μπουρουση και αλλον εναν και αντι να διακοπει και να το παρω στα χαρτια οπως το πηρες εσυ περσυ με απονομη περιμενανν να φυηει ο κοσμος και το συνεχισαν για να ξαναμαναγινει απονομη  :headbang:

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
εψω ναι...πιστευω δεν ειχαν προθεση,αλλα εδω ηταν καλυτερος ο αστερας και στο τελος εδωσαν δυο τρεις κατοχες αναποδα που τελικα εκριναν το ματς...σε σενα με το αστερα η εμενα με την σιενα μπορει να υπαρξει μη ανθρωπινι λαθος...αλλα σε μεταξυ μας ματς δυσκολο..θα αφησουν να παιχτει το ματς πιστευω...εδω γαμω τα ολα τους δεν τα αφηνουν και οι καμικαζηδες αλλαζουν τους κανονισμους εν ωρα παιχνιδιου....
εδω πριν τρια χρονια μπηκε ο κοσμος μεσα ενω εμεναν καμποσα δευτερα ακομα πλακωσανε μπουρουση και αλλον εναν και αντι να διακοπει και να το παρω στα χαρτια οπως το πηρες εσυ περσυ με απονομη περιμενανν να φυηει ο κοσμος και το συνεχισαν για να ξαναμαναγινει απονομη  :headbang:

τελικά η "σφαγή" του αστέρα ήταν ανθρώπινο λάθος ή όχι; γιατί τώρα λες πως και στην ευρωλίγκα "μπορεί να υπάρξει μη ανθρώπινο λάθος" αλλά μεταξύ μας θα αφήσουν το ματς να παιχτεί...
για τα επισόδεια που λες θα συμφωνήσω πως υπάρχει πολλή καφρίλα, αλλά στην Ελλάδα κανένας διαιτητής δεν έχει τα κότσια να μηδενίσει τον γηπεδούχο όταν αυτός προηγείται ή έχει πάρει το ματς, στο σεφ και τις 2 φορές που έγινε διακοπή ο παο ήταν μπροστά στο σκορ και άρχισαν οι καφρίλες...
δυστυχώς αυτά θα σταματήσουν όταν υπάρξει νεκρός σε γήπεδο...

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
τελικά η "σφαγή" του αστέρα ήταν ανθρώπινο λάθος ή όχι; γιατί τώρα λες πως και στην ευρωλίγκα "μπορεί να υπάρξει μη ανθρώπινο λάθος" αλλά μεταξύ μας θα αφήσουν το ματς να παιχτεί...
για τα επισόδεια που λες θα συμφωνήσω πως υπάρχει πολλή καφρίλα, αλλά στην Ελλάδα κανένας διαιτητής δεν έχει τα κότσια να μηδενίσει τον γηπεδούχο όταν αυτός προηγείται ή έχει πάρει το ματς, στο σεφ και τις 2 φορές που έγινε διακοπή ο παο ήταν μπροστά στο σκορ και άρχισαν οι καφρίλες...
δυστυχώς αυτά θα σταματήσουν όταν υπάρξει νεκρός σε γήπεδο...
ρε συ με δουλευεις;;;τι ειμαι ψυχολογο;εξαλλου την εκτιμηση μου στην ειπα παραπανω...θεωρω τα λαθη στο βελιγραδι ανθρωπινα αλλα στο οακα οχι...το εγραψα τι δεν καταλαβες;;δηλαδη δεν καταλαβα...διεκοψαν δυο φορες το ματς στο σεφ επειδη προηγιοσουνα εσυ και δεν το εχουν διακοψει στο οακα επειδη παλι προηγιοσουνα ;  :think:
λες δηλαδη οτι επρεπε αλλα δεν εχουν διακοψει στο οακα;;;και αν το λες αυτο δεν συνιστα σκανδαλωδη ευνοια υπερ σου;;η κατι δεν καταλαβα εγω καλα;;;

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
με λιγα λογια εχω μεγαλυτερη εμπιστοσυνη στους ξενους διαιτητες (για τα μεταξυ μας παιχνιδια μιλαω γιατι γενικα εχουμε καλους διαιτητες)
απο τους ελληνες...πως να στο πω αλλοιως;;;εδω υπαρχει μαφια ρε ντιμη...τι να κανω τωρα αν εσυ δεν το παραδεχεσαι;;

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
ρε συ με δουλευεις;;;τι ειμαι ψυχολογο;εξαλλου την εκτιμηση μου στην ειπα παραπανω...θεωρω τα λαθη στο βελιγραδι ανθρωπινα αλλα στο οακα οχι...το εγραψα τι δεν καταλαβες;;δηλαδη δεν καταλαβα...διεκοψαν δυο φορες το ματς στο σεφ επειδη προηγιοσουνα εσυ και δεν το εχουν διακοψει στο οακα επειδη παλι προηγιοσουνα ;  :think:
λες δηλαδη οτι επρεπε αλλα δεν εχουν διακοψει στο οακα;;;και αν το λες αυτο δεν συνιστα σκανδαλωδη ευνοια υπερ σου;;η κατι δεν καταλαβα εγω καλα;;;

οκ βγάλαμε μια άκρη... τα λάθη λοιπόν που γίνονται σε αγώνες με ξένες ομάδες μπορεί να είναι ανθρώπινα μπορεί και όχι (σύμφωνα με τα λεγόμενά σου) αλλά σε τελική αυτό που σε νοιαζει είναι μόνο τι γίνεται στο οακα στα μεταξύ μας ματς... τα οποία φυσικά δεν είναι ανθρώπινα άσχετα αν ο οσφπ έχει πάρει ματς χωρίς να καθηλώσει με την απόδοσή του... πχ 2010-11, 2012-13...
αυτό που έγραψα είναι πως όταν στο οακα σε ματς που παίχτηκε και κέρδισε ο παο, οι διαιτητές κάνουν τα στραβά μάτια στην είσοδο των φιλάθλων στο παρκε... κακώς αλλά είναι ένα ματς που παίχτηκε μέχρι τέλους...
αντίθετα στο σεφ, τα 2 ματς που θυμάμαι να έχουν διακοπεί έγιναν μετά από επισόδεια ενώ ο αγώνας δεν είχε λήξει και ο επιπλέον ο παο ήταν από πάνω στο σκορ...
και ματς στο σεφ και στο οακα έπρεπε να έχουν διακοπεί, σαφέστατα...
δεν δικαιολογώ τα επισόδεια σε καμία περίπτωση αλλά στο ελληνικό περιβάλλον που αφορά τις ομάδες δεν νομίζω πως μπορεί να διορθωθεί κάτι αν δεν υπάρξει νεκρός...

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
με λιγα λογια εχω μεγαλυτερη εμπιστοσυνη στους ξενους διαιτητες (για τα μεταξυ μας παιχνιδια μιλαω γιατι γενικα εχουμε καλους διαιτητες)
απο τους ελληνες...πως να στο πω αλλοιως;;;εδω υπαρχει μαφια ρε ντιμη...τι να κανω τωρα αν εσυ δεν το παραδεχεσαι;;

αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι πως ενώ λες πως στα ματς ελληνικών ομάδων με ξένες μπορεί να μην είναι ανθρώπινο ένα λάθος, έχει πιο μεγάλη εμπιστοσύνη στους ξένους διαιτητές...
και ειδικά όταν με έλληνες διαιτητές ο οσφπ τα τελευταία χρόνια έχει κάνει νίκες μέσα έξω, όπως και ο παο...
πάντως στο προχτεσινό ματς, τελικά δεν επηρέασε η διαιτησία την πρόκριση...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom