Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 199K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (2 μέλη και 13 επισκέπτες)

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.337
Πόντοι
8.645
Επίτηδες χάσαμε για να μη φύγει ο πεδουλακης  :sunglasses:

Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Κριτικές
6
Like
813
Πόντοι
96
Και κλαινε και ειναι μπουκωμενοι απο τα χυσια μας...
Η σειρα του παπαρη τωρα , αυτο που δεν ξερουμε ειναι αν θα φανε πανω απο 100 ποντους

lavios

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Αυγ 2012
Κριτικές
31
Like
554
Πόντοι
1.596
re sy ti nstatistika ...καταλαβαινεις ελληνικα...κανει φαουλ ο λασμε στον σλουκα η μπαλλα πρεπει να δοθει σε μενα και ο ταντζης λεει βολες ο λασμε...και οι δυο μεσα...τραβαει το χερι ενος δεν θυμαμαι ο ματσιουλις φαουλ υπερ του παλι βολες...καθαρα παταει γραμμη ο διαμαντιδης τριποντο...τι στατιστικα μου λες;;ιδιες φασεις δινονται φαουλ και βολες στη μια ρακετα και στην αλλη ξυλο και παιξτε...ποια στατισυικα;;γραμμη της φιλανθρωπιας ,,,την γνωριζεις;;γιατι την εχουν πει ετσι;
Κοίτα το παιχνίδι ήταν βαρετό, και το έβλεπα αποσπασματικά, αλλά δεν είδα τίποτα κραυγαλέο. Έκανες 17 σουτ 3πόντων παραπάνω από το βάζελο, πως ήθελες να έχεις τις ίδιες βολές μ' αυτόν όταν έπαιζες περιφερειακά κι αυτός έπαιζε μέσα; Έκανε 15 επιθέσεις παραπάνω λόγω επιθετικών ριμπάουντ, που είναι το φόρτε σου, και κλεψιμάτων και σου φταίνε οι βολές; Εδώ ο Μήτσος πήγε να στο δώσει στο τέλος με δύο αίρμπολ σουτ και δεν έπαιρνες το γαμημένο το ριμπάουντ! Δεν εμφανίστηκαν οι Έλληνες πλην του Σλούκα και οι ξένοι μάσησαν στη ζχούγκλα, εγώ έτσι το βλέπω. ;)

bk1981

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2011
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
26
τελειωσε χασαμε και παμε παρακατω.η χρονια εχει πολυ ψωμι ακομη,ας κανουμε το θρι πιτ να μεινουμε στην ιστορια για παντα και στ αρχιδια για το κυπελλακι

Εγγρ.
21 Νοε 2013
Like
1
Πόντοι
16
Με προλαβες ρε δικε μου.Κατσε να τα βαλουμε γιατι οι τυποι ειναι μυρωδιαδες.Ενταξει ο χριστιδης εχει παραδεχτει οτι δεν εχει ιδεα απο μπασκετ,και οτι βλεπει την μπαλα και ψαχνει το κοτσανι.Αλλα οι υπολοιποι που ειναι μπασκετικοι;
και ο εξασφυριχτρος που το παιζει και ειδικος;
Παναθηναϊκός: 18/39δίπ., 4/14τρίπ., 19/28βολ., 27-15ριμπ., 14λάθ., 9ασ., 12κλ., 1κοψ.
Ολυμπιακός: 11/22δίπ., 10/31τρίπ., 7/9βολ., 21-6ριμπ., 16λάθ., 17ασ., 7κλ., 3κοψ.

Δεν είμαι καθαρά μπασκετικός ρε παπάρα. Ποδόσφαιρο παίζω και παρακολουθώ περισσότερο σε ότι αφορά Ευρωπα'ι'κά δεδομένα. Είμαι γενικά φίλαθλος των σπορ και παρακολουθώ ανελλειπώς και τα μπασκετικά δρώμενα και όσο αφορά τη σπυριάρα είμαι καβλωμένος με τον Ολυμπιακό και τον παρακολουθώ πάντα. Εσύ είσαι αντιολυμπιακός τι να συζητήσουμε. Άσπρο θα λέω μαύρο θα λες, μαύρο θα λέω άσπρο θα λες όπως κάνεις πάντα.  ;)
Αν εσύ είδες ότι το παιχνίδι ήταν καθαρό πάω πάσο. Και μόνο που κάνα 2 λεπτά πριν τη λήξη είμασταν στις βολές 25-5 τα λέει όλα. Δεν μπορούσαμε καν να συμπληρώσουμε 5 φάουλ ομαδικά εκτός της πρώτης περιόδου. Κάθε επαφή δινόταν φάουλ και εμείς έπρεπε να ματώσουμε. Είπε και κάποια πολύ τρανταχτά ο Χρηστίδης μην τα επαναλαμβάνουμε συνεχώς.

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
33.388
Πόντοι
5.006
τελειωσε χασαμε και παμε παρακατω.η χρονια εχει πολυ ψωμι ακομη,ας κανουμε το θρι πιτ να μεινουμε στην ιστορια για παντα και στ αρχιδια για το κυπελλακι
οπως το ειπες χασαμε τελειωσε παμε παρακατω στα βαρια τροπαια...

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
471
Πόντοι
446
Κοίτα το παιχνίδι ήταν βαρετό, και το έβλεπα αποσπασματικά, αλλά δεν είδα τίποτα κραυγαλέο. Έκανες 17 σουτ 3πόντων παραπάνω από το βάζελο, πως ήθελες να έχεις τις ίδιες βολές μ' αυτόν όταν έπαιζες περιφερειακά κι αυτός έπαιζε μέσα; Έκανε 15 επιθέσεις παραπάνω λόγω επιθετικών ριμπάουντ, που είναι το φόρτε σου, και κλεψιμάτων και σου φταίνε οι βολές; Εδώ ο Μήτσος πήγε να στο δώσει στο τέλος με δύο αίρμπολ σουτ και δεν έπαιρνες το γαμημένο το ριμπάουντ! Δεν εμφανίστηκαν οι Έλληνες πλην του Σλούκα και οι ξένοι μάσησαν στη ζχούγκλα, εγώ έτσι το βλέπω. ;)
δεν διαφωνω στην ουσια αυτων που λες///αυτο που λεμε και οι δυο ειναι οτι αν ειμασταν πολυ καλυτεροι του βαζελου θα κερδιζαμε και τα κορακια...συμφωνοι...ακου μια αλλη αναγνωση για τα τριποντα...μηπως ηταν επιλογη γιατι δεν μπορουσε να περασει η μπαλλα μεσα λογω ξυλοθ;;λεω μηπως παιχτηκε και σημερα η γνωστη αμυνα που ''τσακιζει κοκκαλλα'' οπως λεει και ο χατζηπαπαρας;;

Εγγρ.
21 Νοε 2013
Like
1
Πόντοι
16

Τύπε είναι το πρώτο παιχνίδι της σεζόν που έκανα περισσότερα τρίποντα από δίποντα. Απλά δεν μπορούσα να πατήσω τη ρακέτα για να πάρω φάουλ έπρεπε να ματώσω. Καταλαβαίνουμε τι λέμε. Αν δεν έχετε δει τον αγώνα ή αν βλέπετε μπάσκετ 3-4 φορές το χρόνο καλύτερα μην λέτε τίποτα.

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
471
Πόντοι
446
Τύπε είναι το πρώτο παιχνίδι της σεζόν που έκανα περισσότερα τρίποντα από δίποντα. Απλά δεν μπορούσα να πατήσω τη ρακέτα για να πάρω φάουλ έπρεπε να ματώσω. Καταλαβαίνουμε τι λέμε. Αν δεν έχετε δει τον αγώνα ή αν βλέπετε μπάσκετ 3-4 φορές το χρόνο καλύτερα μην λέτε τίποτα.
αυτο του ειπα και εγω αλλα μη του ξηγιεσαι ετσι...δεν μιλαεςι με εμπαθεια...

lavios

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Αυγ 2012
Κριτικές
31
Like
554
Πόντοι
1.596
Αν δε μπορείς να κάνεις κουβέντα άστο, δε χρειάζεται να κουραζόμαστε. Μπορώ κι εγώ να σε πω άσχετο κτλ. και να χεστούμε εύκολα αλλά δεν το κάνω.

Τα φάουλ ξέρεις πόσα ήταν στο παιχνίδι;

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
ο ΠΑΟ ήταν καλύτερος συνολικά και δίκαια κέρδισε... αν δεν έκανε και μερικές μαλακίες στην επίθεση θα ήταν πιο εύκολη η νίκη...

Εγγρ.
21 Νοε 2013
Like
1
Πόντοι
16
Αν δε μπορείς να κάνεις κουβέντα άστο, δε χρειάζεται να κουραζόμαστε. Μπορώ κι εγώ να σε πω άσχετο κτλ. και να χεστούμε εύκολα αλλά δεν το κάνω.

Τα φάουλ ξέρεις πόσα ήταν στο παιχνίδι;

Δεν ήθελα να σε πω άσχετο ρε τύπε. Απλά είπες ότι δεν έβλεπες το παιχνίδι ουσιαστικά. Έχω και λίγο νεύρο από την ήττα. Λίγο τσίτα πως το λένε.
Πιστεύω να είμαστε οκ, χρέωσε ένα φάουλ σε μένα. ;)

lavios

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Αυγ 2012
Κριτικές
31
Like
554
Πόντοι
1.596
Δεν ήθελα να σε πω άσχετο ρε τύπε. Απλά είπες ότι δεν έβλεπες το παιχνίδι ουσιαστικά. Έχω και λίγο νεύρο από την ήττα. Λίγο τσίτα πως το λένε.
Πιστεύω να είμαστε οκ, χρέωσε ένα φάουλ σε μένα. ;)
Κανένα πρόβλημα, για να μην κουράζω τα φάουλ ήταν 21-23 οπότε σφυράγαν και τους δύο. Εσένα κάτω και στην περιφέρεια και τον βάζελο πάνω στο σουτ εξού και οι περισσότερες βολές. Να δεχτώ ότι δώσανε και κάτι παραπάνω, αλλά βάσει εικόνας ήταν καλύτεροι και κέρδισαν.

Εγγρ.
21 Νοε 2013
Like
1
Πόντοι
16
Κανένα πρόβλημα, για να μην κουράζω τα φάουλ ήταν 21-23 οπότε σφυράγαν και τους δύο. Εσένα κάτω και στην περιφέρεια και τον βάζελο πάνω στο σουτ εξού και οι περισσότερες βολές. Να δεχτώ ότι δώσανε και κάτι παραπάνω, αλλά βάσει εικόνας ήταν καλύτεροι και κέρδισαν.

Αυτό που θέλω να σου πω είναι ότι οι αριθμοί δεν λένε πάντα την αλήθεια. Τα φάουλ του βάζελου είναι πολύ περισσότερα από 21 με νορμάλ κριτήρια Ευρώπης ή αλλιώς με τα δικά τους κριτήρια τα δικά μου έπρεπε να είναι πολύ λιγότερα. Έγιναν πολλά φάουλ στις επαφές που εδώ βαφτίζονται πάθος της αρμάδας του ΠΑΟ. Εμένα με σφύριζαν δίχως έλεος.

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Πως κάνετε έτσι ρε παιδιά......παίξαμε καλύτερα.......χάσατε,τέλος....
Το ματς το είχαμε χαμένο εμείς.......κερδίσαμε όμως.....απλά !

Επισκέπτης
Αυτό που θέλω να σου πω είναι ότι οι αριθμοί δεν λένε πάντα την αλήθεια. Τα φάουλ του βάζελου είναι πολύ περισσότερα από 21 με νορμάλ κριτήρια Ευρώπης ή αλλιώς με τα δικά τους κριτήρια τα δικά μου έπρεπε να είναι πολύ λιγότερα. Έγιναν πολλά φάουλ στις επαφές που εδώ βαφτίζονται πάθος της αρμάδας του ΠΑΟ. Εμένα με σφύριζαν δίχως έλεος.
ετσι ακριβως
εδω την ονομαζουν αθλητικη αμυνα
δεν μπορω να πω οτι ο ολυμπιακος επαιξε μπασκετ σημερα
αλλα ακομα και χαλιας ειχε το δικαιωμα στην διεκδικηση της νικης

φαση καρμπον διαμαντιδη - λοου στον αγωνα στον 1 μετρησε 2ποντο στον αλλον τριποντο
μικρες αλλα ουσιωδης διαφορες
και για τα φαουλ οκ...21-23 οπως λες αλλα αλλο ειναι να δινεις στον χομο ερεκτους σιμονς σε καθε αναπνοη φαουλ κι οχι το αντιθετο που ηταν ιδιες φασεις
ειδικα στο α δεκαλεπτο
τεσπα
συγχαρητυηρια στον βαζελο για την μεγαλη νικη του (χωρις πνευμα ειρωνιας) καθως και για την ατμοσφαιρα που εγιναν ελαχιστα συγκριτικα με αλλες φορες
μακαρι να εκλειψουν ακομα και αυτα τα λιγα στο μελλον

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom